Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έξι ακόμα υποψήφιοι με τον Γιάννη Νταουσάνη

Published

on

Έξι ακόμα ονόματα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων με την «Νέα Πορεία» έδωσε στην δημοσιότητα η παράταξη του Γιάννη Νταουσάνη

 

Ονομάζομαι Φούντζουλας Γεώργιος με καταγωγή από το Ανθόφυτο (Γρανίτσα) Ναυπακτίας και μεγάλωσα στη Αθήνα.  Σπούδασα στο Λονδίνο χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και έχω κάνει μεταπτυχιακό στις οικονομικές και χρηματοοικονομικές προβλέψεις. Για μια 10ετια δούλεψα στο Λονδίνο, ως αναλυτής ρίσκου και στην συνέχεια ως αναλυτής χρηματοπιστωτικών συστημάτων στην Αθήνα. Παρόλα αυτά η αγάπη μου για την φύση και ο ερωτάς μου για τις μέλισσες με οδήγησε να ασχοληθώ με την μελισσοκομία. Η ενασχόληση μου με τα κοινά έχει ως σκοπό να προσφέρω στον τόπο μου όπως οφείλουμε όλοι μας άλλωστε. Οι διευρυμένες γνώσεις μου πιστεύω ότι μπορούν να βοηθήσουν σε αποφάσεις που θα χρειαστούν λογική, γνώση και εθελοντική εργασία την οποία προσφέρομαι να δώσω. Βεβαία το ενδιαφέρον μου να λάβω μέρος στον συνδυασμό ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ οφείλετε στην εξαιρετική δουλειά του Γιάννη  Νταουσάνη, και στους μελλοντικούς στόχους που έχει ο συνδυασμός, πιστεύοντας στην αναβάθμιση της περιοχής όπως της αξίζει. Σας εύχομαι ολόψυχα μια σωστή επιλογή.

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Πολύδωρος και είμαι συνταξιούχος εκπαιδευτικός. Διατηρούσα Κέντρο Ξένων Γλωσσών στη Ναύπακτο και επί σειρά ετών ήμουν μέλος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Αιτωλοακαρνανίας. Αγαπώ πολύ τον τόπο μου και βλέποντας ότι τα  τελευταία 10 χρόνια υπάρχει μια φθίνουσα πορεία στο Δήμο μας, θεωρώ ότι έχω χρέος να συμμετέχω για να προσφέρω και εγώ αυτά που μπορώ για κάτι καλύτερο. Έτσι αποφάσισα  να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος  με το συνδυασμό ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ του Γιάννη Νταουσάνη, ο οποίος με την εμπειρία και τις γνώσεις του σε θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης , με την υπομονή και την εργατικότητα που τον χαρακτηρίζει, είναι ο πιο κατάλληλος  για να πάει τον τόπο μας μπροστά, μαζί με όλους εμάς στο πλευρό του.

Κώστα Έλλη  Γεννήθηκα το  1978 στους Αγίους Σαράντα της Βορείου Ηπείρου. Τελείωσα την δευτεροβάθμια εκπαίδευση το 1996 και στη συνέχεια φοίτησα  στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά στο τμήμα Οικονομικής Επιστήμης. Εργάστηκα ως υπάλληλος γραφείου στην  εταιρεία Αθηνά Συμβουλευτική  Α.Ε. Στη Ναύπακτο μένω τα τελευταία 10 χρονιά και ασχολούμαι με την παράδοση ιδιαίτερων μαθημάτων. Είμαι μητέρα δύο κοριτσιών. Θεωρώ τιμή μου που επιλέχθηκα να στηρίξω τον Νταουσάνη Γιάννη και τον συνδυασμό ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ επειδή πιστεύω πως λειτουργεί με γνώμονα την ακεραιότητα και την ευθύτητα, επιδιώκοντας να οδηγήσει τη Ναύπακτο σε μια πορεία ανάπτυξης και δημιουργίας.

Ονομάζομαι Κυρίτσης Παντελής του Ιωάννη και είμαι 26 ετών. Έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στην Ναύπακτο, συγκεκριμένα στην Αφροξυλιά, όπου μένω μέχρι σήμερα. Είμαι τελειόφοιτος του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής στο Αντίρριο. Εργάζομαι εδώ και χρόνια στο χώρο της εστίασης και έχω προϋπηρεσία σε πολλά γνωστά μαγαζιά (εστιατόρια και καφετέριες) της περιοχής.  Η οικογένεια μου δεν σχετίζεται με την πολιτική. Το ενδιαφέρον μου για τα κοινά υπήρξε έντονο από τα σχολικά χρόνια.  Αποφάσισα να συμμετέχω στις φετινές δημοτικές εκλογές γιατί θεωρώ πως το μέλλον κάθε τόπου εξαρτάται από τους νέους, οι οποίοι με τις ιδέες και την ενέργειά τους μπορούν να συνδράμουν στην προαγωγή του. Για το σκοπό αυτό, επέλεξα να ταχθώ στο πλευρό του Γιάννη Νταουσάνη με το συνδυασμό “ Νέα Πορεία”.  Ο Γιάννης Νταουσάνης είναι ένας άνθρωπος με γνώσεις, όραμα και επιτυχημένη πορεία στην τοπική αυτοδιοίκηση, έχοντας τελέσει χρέη Δημάρχου στο παρελθόν. Ωστόσο, το σημαντικότερο είναι πως διαθέτει το προοδευτικό του πνεύμα, βρίσκεται κοντά στις νέες γενιές και στηρίζει την πρωτοβουλία. Η “ Νέα Πορεία”  απαρτιζόμενη από ανθρώπους με εμπειρία αλλά και από νέες φωνές είναι ικανή να καλύψει τις ανάγκες και να επιλύσει τα υπάρχοντα προβλήματα επιφέροντας ουσιαστικές αλλαγές για την πόλη της Ναυπάκτου και τους δημότες της.

Ονομάζομαι Βασιλόπουλος Θωμάς του Ιωάννη, με καταγωγή από την τοπική κοινότητα Λυγιά Ναυπακτίας. Κατοικώ στο κέντρο της Ναυπάκτου και είμαι παντρεμένος με δύο παιδιά. Αγαπάω τον τόπο μου και θέλω πολύ να πάει μπροστά. Με ανησυχεί το γεγονός ότι υπάρχει μια στασιμότητα εδώ και χρόνια τώρα και δεν θέλω τα δύο παιδιά μου να αναγκασθούν αύριο να εγκαταλείψουν  τον τόπο μας. Πρέπει να δημιουργηθούν προϋποθέσεις για ένα καλύτερο μέλλον για όλους. Αυτός είναι και ο λόγος που αποφάσισα να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ του Γιάννη Νταουσάνη, ο οποίος είναι γνώστης της τοπικής αυτοδιοίκησης, πιστεύοντας ότι μαζί του μπορώ και εγώ να συμβάλλω για ένα καλύτερο αύριο στον τόπο μας

Ονομάζομαι Γρηγοροπούλου Ευαγγελία και γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Πάτρα. Είμαι παντρεμένη και τα τελευταία 9 χρόνια ζω μόνιμα στο Ξηροπήγαδο Ναυπάκτου. Έχω τελειώσει βοηθός μικροβιολογικών εργαστηρίων, ακτινολογικών και φαρμακείου, βοηθός νοσηλευτή και τον τελευταίο χρόνο φοιτώ στα ΙΕΚ Ναυπάκτου, ως διασώστης και πλήρωμα ασθενοφόρου. Μιλώ αγγλικά και γαλλικά, Έχω εργαστεί στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» στο δήμο Ερυμάνθου και ως βοηθός ιατρού σε ΩΡΛ ιατρείο στη Ναύπακτο. Αποφάσισα να είμαι υποψήφια με τον συνδυασμό ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ του υποψήφιου δημάρχου Ναυπακτίας Γιάννη Νταουσάνη γιατί πιστεύω ότι έχει την εμπειρία να διοικήσει το δήμο, αφού όλη του την ζωή την έχει αφιερώσει προσφέροντας στην τοπική αυτοδιοίκηση. Ως πρώην δήμαρχος Ναυπάκτου έχει αποδείξει έμπρακτα ότι κάνει πράξη αυτά που λέει, γιατί τα πιστεύει και τα εννοεί. Επίσης έχει την ικανότητα του να συνθέτει και να επικοινωνεί, προσόντα που θα χρειαστεί να έχει ο νέος δήμαρχος που θα εκλεγεί με το νέο νόμο του Κλεισθένη.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Lepanto Formula Kite Europeans: Θέαμα και αδρεναλίνη! (φωτο)

Published

on

By

Lepanto-Formula-Kite-Europeans-Nafpaktos

Συνεχίζονται  στον κόλπο της Ναυπάκτου οι αγώνες  “Lepanto Formula Kite Europeans  2022” με τους αθλητές να προσφέρουν  ένα εντυπωσιακό  θέαμα. Οι αγώνες ολοκληρώνονται   την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, με τους αθλητές και τις αθλήτριες να ετοιμάζονται πλέον για το παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Ιταλία τις επόμενες εβδομάδες.

Lepanto-Formula-Kite-Europeans-Nafpaktos Lepanto-Formula-Kite-Europeans-Nafpaktos Lepanto-Formula-Kite-Europeans-Nafpaktos Lepanto-Formula-Kite-Europeans-Nafpaktos Lepanto-Formula-Kite-Europeans-Nafpaktos Lepanto-Formula-Kite-Europeans-Nafpaktos Lepanto-Formula-Kite-Europeans-Nafpaktos Lepanto-Formula-Kite-Europeans-Nafpaktos Lepanto-Formula-Kite-Europeans-Nafpaktos

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Lepanto formula kite Europeans: Η κατάταξη των Ελλήνων την πρώτη αγωνιστική ημέρα

Published

on

By

Lepanto-Formula-Kite-Europeans-Nafpaktos-2022

Η πρώτη αγωνιστική ημέρα του Lepanto Formula Kite Europeans που πραγματοποιείται στη Ναύπακτο έως και τις 2 Οκτωβρίου, ολοκληρώθηκε με δύο κούρσες να πραγματοποιούνται για κάθε στόλο ανδρών και τους Έλληνες αθλητές να βρίσκονται στη μέση της βαθμολογίας.

Lepanto-Formula-Kite-Europeans-Nafpaktos-2022

Πιο αναλυτικά η κατάταξη των Ελλήνων:

Cameron Maraoffic 27ος

George Argiriadis 30ος

Dimitri Maramerides 52ος

Billy Livas 61ος

Lepanto-Formula-Kite-Europeans-Nafpaktos-2022

Τα αποτελέσματα των ανδρών και γυναικών της πρώτης αγωνιστικής Ημέρας του Lepanto Formula Kite Europeans:

Results Men
1    GER    Jannis Maus             5p
2    ITA      Riccardo Pianosi      5p
3    FRA    Nico Parlier                6p

Results Women
1    FRA     Poema Newland       5p
2    FRA     Jessie Kampman     6p
3    FRA     Alexia Fancelli          7p

Lepanto-Formula-Kite-Europeans-Nafpaktos-2022 Lepanto-Formula-Kite-Europeans-Nafpaktos-2022 Lepanto-Formula-Kite-Europeans-Nafpaktos-2022 Lepanto-Formula-Kite-Europeans-Nafpaktos-2022

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ξεκίνησαν οι εργασίες στην πλατεία Κεφαλοβρύσου –  Η ανατολική πλευρά της Ναυπάκτου αλλάζει

Published

on

By

Ξεκίνησαν οι εργασίες ανάπλασης-ανάδειξης του Κοινόχρηστου Χώρου Κεφαλοβρύσου στο Ανατολικό Τμήμα της Ναυπάκτου.  Το έργο με προϋπολογισμό μελέτης 198.000,00 ευρώ (με Φ.Π.Α.) χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «Αλιείας και Θάλασσας» με συγχρηματοδότηση από Κοινοτικούς και Εθνικούς Πόρους.

Το συγκεκριμένο έργο αποτελεί μέρος της συνολικής ανάπλασης του ανατολικού τμήματος της Ναυπάκτου που έχει δρομολογήσει, μελετήσει, συμβασιοποιήσει και πλέον ξεκίνησε να εκτελεί η δημοτική αρχή.

Στην πλατεία Κεφαλοβρύσου προβλέπονται διαμορφώσεις και επιστρώσεις του κοινόχρηστου χώρου, συντηρήσεις και ανάδειξη της ιδιαίτερης φύτευσης της περιοχής και κατασκευή, προμήθεια και τοποθέτηση του απαραίτητου αστικού εξοπλισμού.

Το σημείο εκτέλεσης των εργασιών επισκέφθηκαν σήμερα ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Βασίλης Γκίζας και ο Αντιδήμαρχος Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Γιάννης Παπαϊωαννίδης.

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος:

«Στόχος μας είναι να αλλάξουμε τη φυσιογνωμία της ευρύτερης περιοχής που αποτελεί την ανατολική είσοδο της Ναυπάκτου και ταυτόχρονα να βελτιώσουμε την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των κατοίκων.  Ζητούμε την κατανόηση του κόσμου για την προσωρινή αναστάτωση, θα ήθελα, όμως, να έχουν κατά νου ότι πολύ σύντομα η περιοχή θα αλλάξει προς το καλύτερο. 

Τις ημέρες αυτές ξεκίνησαν και αναμένεται να ξεκινήσουν να εκτελούνται και άλλα έργα που θα αναμορφώσουν την πόλη μας και θα την μετατρέψουν σε μία πόλη που πρώτα εμείς οι ίδιοι, ως κάτοικοί της, θα χαιρόμαστε να ζούμε σε αυτή».

 

 

 

 

Continue Reading

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ