Connect with us

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΔΚΝ:  Κατά τον δήμαρχο κ. Γκίζα για όλα φταίνε οι πρώην και οι επόμενοι

Published

on

Μπουλές-ναυπακτος-ΑΔΚΝ

Ανακοίνωση – απάντηση εξέδωσε η ΑΔΚΝ του Γ. Μπουλέ, όπου και αναφέρει στα όσα η δημοτική παράταξη «Συνεργασία πολιτών» του Β. Γκίζα καταγράφει στην δική της απάντηση:

«Μετά την αίσθηση που προκάλεσε η επιστολή μας προς τους δημότες της ΔΕ Πλατάνου σχετικά με την μελέτη για την αξιοποίηση της Ευηνολίμνης ο δήμαρχος κ.Γκίζας προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Η επιστολή μας αναφέρθηκε στις ευθύνες του κ. Κούκουνα ως προέδρου της επιτροπής ο οποίος στα πέντε χρόνια της δημοτικής αρχής Λουκόπουλου δεν συνεδρίασε ούτε μία φορά. Ο κ. Γκίζας εκτιμώντας προφανώς το θεάρεστο έργο του κ. Κούκουνα τον επέλεξε ως υποψήφιο και στη συνέχεια τον όρισε ξανά πρόεδρο της ίδιας επιτροπής. Στα διόμυση χρόνια  της δημοτικής αρχής Γκίζα (μέχρι το Δεκέμβρη του 2021) ο κ. Κούκουνας και πάλι δεν συγκάλεσε την επιτροπή. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την απένταξη της μελέτης από το Υπουργείο. Μετά δηλαδή από διόμυση χρόνια θητείας του κ. Γκίζα!  Αν είχε δαπανηθεί έστω και ένα μικρό ποσό μέσα στο 2021 η μελέτη θα είχε σωθεί, αφού θα έδειχνε ότι παρά την επτάχρονη στασιμότητα η νέα δημοτική αρχή είχε πρόθεση να την ολοκληρώσει.

Παρά το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας επεσήμανα πολλάκις στον αρμόδιο αντιδήμαρχο τον κίνδυνο να χαθεί η μελέτη λόγω της πολυετούς αδιαφορίας του κ. Κούκουνα  ο κ. Γκίζας δεν πήρε κανένα μέτρο. Αναγκάστηκα να φέρω το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο όπου είναι καταγεγραμένα τα ερωτήματά μου και οι απαντήσεις του κ. Γκίζα. Τελικά αφού διαπίστωσα μαζί με πολλά άλλα ότι ο κ. Γκίζας δεν έχει κανένα ενδιαφέρον για τα ουσιαστικά προβλήματα του Δήμου, αφού  το μόνο που τον απασχολεί είναι η επανεκλογή του, διαχωρίσαμε ως πράταξη τη στάση μας και αποχωρήσαμε από τη συνεργασία.

Μετά από όλα αυτά αναρωτιέμαι  ποιός έχει την ευθύνη για τις επιλογές των υποψηφίων, τον  ορισμό των αντιδημάρχων, τον έλεγχο για τον τρόπο που λειτουργούν και το έργο που παράγουν;  Κατά τον κ. Γκίζα όλοι οι άλλοι εκτός από τον ίδιο,  ο οποίος απλώς δημαρχεύει!!

Γιάννης Μπουλές

π. Δήμαρχος Ναυπακτίας

Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Ναυπακτίας»

 

 

 

 

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Συνάντηση ΕΚΝΔ με τον Βουλευτή Δ. Κωνσταντόπουλο  & την Τοπική οργάνωση ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Ναυπάκτου

Published

on

By

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ-Κωνσταντοπουλος-ΕΚΝΔ-ΤΟ-Ναύπακτος
Την Παρασκευή 23/9/2022 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προεδρείου του ΕΚΝΔ με το Βουλευτή Αιτ/νίας του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ  Δημήτρη Κωνσταντόπουλο και αντιπροσωπείας της Τοπικής  Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ Ναυπάκτου
Στο επίκεντρο της συνάντησης τέθηκαν όλα τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι της περιοχής μας.
Η ανεργία, η ακρίβεια, η ανασφάλιστη εργασία, η αναβάθμιση του ΣΕΠΕ. κλπ τέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης.
Τόσο ο Βουλευτής όσο και η Τοπική Οργάνωση τόνισαν ότι θα σταθούν αρωγοί στις διεκδικήσεις του ΕΚΝΔ.
ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ-Κωνσταντοπουλος-ΕΚΝΔ-ΤΟ-Ναύπακτος

 

 

 

 

Continue Reading

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ναύπακτος: Ολοκληρώθηκαν οι 2οι Πανελλήνιοι αγώνες τοξοβολίας

Published

on

By

Πανελλήνιοι-αγώνες-Τοξοβολίας-Ναύπακτος-Παπαχαραλάμπειο-στάδιο

Ολοκληρώθηκαν με τις απονομές των μεταλλείων στους νικητές όλων των κατηγοριών οι 2οι Πανελλήνιοι αγώνες τοξοβολίας που πραγματοποιήθηκαν στην Ναύπακτο, Στο Εθνικό Παπαχαραλαμπειο στάδιο σήμερα Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022.

Για  δεύτερη συνεχή χρονιά , οι αγώνες πραγματοποιούνται στην Ναύπακτο  στην Ναύπακτο με τις φετινές συμμετοχές να ξεπερνούν τους  120 αθλητές από Συλλόγους από ολόκληρη την Ελλάδα έφτασαν στην Ναύπακτο για να συμμετάσχουν στους αγώνες.

Το “παρών” στους αγώνες έδωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας  Τάσος  Χρυσανθόπουλος.

Οι αγώνες υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο προβολής της Ναυπακτίας μέσα από εναλλακτικές μορφές τουρισμού όπως ο αθλητικός και παράλληλα είναι αφιερωμένοι στα 61 χρόνια μνήμης από τη δωρεά του Δημητρίου Παπαχαραλάμπους για να χτιστεί το Εθνικό Παπαχαραλάμπειο Στάδιο Ναυπάκτου.

Μια συνδιοργάνωση της περιβαλλοντικής οργάνωσης “Πράσινο +Μπλε”, του ΑΣ Τοξοβολίας Πέλοπας, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Ναυπακτίας, με  τον ΑΣΤ Προαστείου και με την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού & της Επιτροπής Παπαχαραλάμπειου Εθνικού Σταδίου Ναυπάκτου.

Πανελλήνιοι-αγώνες-Τοξοβολίας-Ναύπακτος-Παπαχαραλάμπειο-στάδιο Πανελλήνιοι-αγώνες-Τοξοβολίας-Ναύπακτος-Παπαχαραλάμπειο-στάδιο Πανελλήνιοι-αγώνες-Τοξοβολίας-Ναύπακτος-Παπαχαραλάμπειο-στάδιο Πανελλήνιοι-αγώνες-Τοξοβολίας-Ναύπακτος-Παπαχαραλάμπειο-στάδιο Πανελλήνιοι-αγώνες-Τοξοβολίας-Ναύπακτος-Παπαχαραλάμπειο-στάδιο Πανελλήνιοι-αγώνες-Τοξοβολίας-Ναύπακτος-Παπαχαραλάμπειο-στάδιο

Πανελλήνιοι-αγώνες-Τοξοβολίας-Ναύπακτος-Παπαχαραλάμπειο-στάδιο Πανελλήνιοι-αγώνες-Τοξοβολίας-Ναύπακτος-Παπαχαραλάμπειο-στάδιο

 

 

 

Continue Reading

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

2οι Πανελλήνιοι Αγώνες Τοξοβολίας: Ξεκινούν το Σάββατο 24/9 στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο Ναυπάκτου

Published

on

By

Για δεύτερη συνεχή χρονιά , διοργανώνονται στην Ναύπακτο το Σάββατο στις 24 Σεπτεμβρίου 2022  στο Εθνικό Παπαχαραλάμπειο Στάδιο Ναυπάκτου, Πανελλήνιοι αγώνες Τοξοβολίας όλων των κατηγοριών τόξων και όλων των ηλικιών. Η έναρξη των αγώνων θα γίνει στις 09:30 το πρωί, με περισσότερους από 120 αθλητές από ολόκληρη την Ελλάδα να έχουν φτάσει στην Ναύπακτο για να συμμετάσχουν.

Μια συνδιοργάνωση της περιβαλλοντικής οργάνωσης “Πράσινο +Μπλε”, του ΑΣ Τοξοβολίας Πέλοπας, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Ναυπακτίας, με  τον ΑΣΤ Προαστείου και με την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού & της επιτροπής Παπαχαραλάμπειου Εθνικού Σταδίου Ναυπάκτου.

Οι αγώνες υλοποιούνται στο πλαίσιο προβολής της Ναυπακτίας μέσα από εναλλακτικές μορφές τουρισμού όπως ο αθλητικός και παράλληλα είναι αφιερωμένοι στα 61 χρόνια μνήμης από τη δωρεά του Δημητρίου Παπαχαραλάμπους για να χτιστεί το Εθνικό Παπαχαραλάμπειο Στάδιο Ναυπάκτου.

Η είσοδος στους αγώνες είναι ελεύθερη για το κοινό.

Προτρέπουμε στους δημότες Ναυπακτίας και όχι μόνο, να παρευρεθούν (ιδιαίτερα σε γονείς με μικρά παιδιά} παρακολουθώντας  ενδιαφέροντες αγώνες Τοξοβολίας που θα υλοποιηθούν στη πόλη της Ναυπάκτου.

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ