Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

“Αλλάζει το παραλιακό μέτωπο της Ναυπάκτου”

Published

on

Το τελευταίο διάστημα στο παραλιακό μέτωπο της Ναυπάκτου, από το Σκα μέχρι και τις εκβολές του Βαριάς γίνονται έργα  που θα αλλάξουν το τοπίο το επόμενο διάστημα.

Για όλα αυτά που συμβαίνουν στο παραλιακό μέτωπο της Ναυπάκτου μιλά  στο Nafsweek.gr  ο πρόεδρος του Δημοτικού λιμενικού ταμείου Ναυπακτίας Σπύρος Τσέλιος.

«Στη μία άκρη έχουμε τα έργα που γίνονται στο Γρίμποβο και στην άλλη άκρη του κόλπου της Ναυπάκτου στην ψανή είναι τα έργα που γίνονται στις πρώην νεροτσουλήθρες.

Στα δυο αυτά σημεία  δημιουργούνται δύο σύγχρονες μεγάλες παιδικές χαρές πού θα τις χαρούν τα μικρά παιδιά και οι γονείς. Δημιουργούνται επίσης δύο σύγχρονα γήπεδα Beach Volley, στο κομμάτι της Ψανής και αντίστοιχα τοποθετούνται όργανα γυμναστικής που μπορούν να χρησιμοποιούν οι πολίτες στο αλσύλλιο του Γριμπόβου. Σημαντικό έργο είναι και η δημιουργία της πίστας BMX,  Ολυμπιακών προδιαγραφών πού κατασκευάζεται επίσης στο Γρίμποβο. Εκεί θα μπορούν να διοργανώνονται και αγώνες όπως αντίστοιχα στα γήπεδα του Beach Volley στην Ψανή.

Σε όλο αυτό το τμήμα του μετώπου θα τοποθετηθούν καθιστικά και φωτιστικά ώστε  να είναι επισκέψιμα και το βράδυ τα σημεία αυτά και ασφαλή. Από τη στιγμή που θα δοθούν σε λειτουργία οι δύο καινούργιες μεγάλες παιδικές χαρές, οι υπάρχουσες παιδικές χαρές θα αναβαθμιστούν και αυτές έτσι ώστε να είναι και αυτές ασφαλείς και να μπορούν να χρησιμοποιούνται με ασφάλεια»

Στην καρδιά της πόλης στο λιμάνι, βλέπουμε ένα έργο του υπουργείου πολιτισμού να εξελίσσεται, με στόχο την αναστήλωση και ανάδειξη του λιμανιού της Ναυπάκτου. Πότε θα ολοκληρωθεί;

«Το γνωρίζαμε όλοι ότι είναι ένα έργο δύσκολο και σύνθετο σε ένα εξαιρετικά δύσκολο σημείο για την πόλη όπου θα πρέπει να εξυπηρετούνται ταυτόχρονα τα έργα και η διέλευση των πεζών και των οχημάτων με ασφάλεια. Σε αυτό το δύσκολο έργο ο εργολάβος είναι εξαιρετικά γρήγορος και μπορώ να πω ότι είμαστε πιο μπροστά από τις ημερομηνίες, με το ανατολικό τμήμα του λιμανιού να έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες και σήμερα να πραγματοποιούνται εργασίες στο δυτικό κομμάτι. Τμηματικά θα κλείνει ώστε να μπορούμε με ασφάλεια να γίνονται και εργασίες και να μην διακόπτεται η κίνηση στην καρδιά της πόλης.»

Η εικόνα αυτή στο λιμάνι της πόλης και με δεδομένο ότι ξεκινάει η καλοκαιρινή περίοδος θα παραμείνει έτσι;

«Έτσι όπως βλέπουμε το έργο στη σημερινή του μορφή με τις περιφράξεις και τους τσίγκους θα υπάρχει για λίγο ακόμα διάστημα με καταληκτική ημερομηνία που θα φύγουν να είναι το αργότερο η 15η  Ιουλίου. Από κει και πέρα θα συνεχίζεται το έργο στη βάση του λιμανιού, ένα κομμάτι το οποίο δεν θα ενοχλεί τον κόσμο ο οποίος θα μπορεί να επισκέπτεται το λιμάνι.

Είναι πραγματικά ένα έργο μεγάλης σημασίας σύνθετο και δύσκολο το οποίο έχει καταληκτική ημερομηνία ολοκλήρωσης του τον Δεκέμβριο του 2024.»

Όσον αφορά τους καθαρισμούς και τη φύλαξη των παραλιών τι έχετε κάνει ενόψει καλοκαιρινής περιόδου;

«Ως προς τη φύλαξη να πούμε ότι ο Δήμος Ναυπακτίας δεν έχει τις δυνατότητες να φυλάξει όλο το παραλιακό μέτωπο αυτό είναι αρμοδιότητα βέβαια του Λιμενικού σταθμού της Ναυπάκτου ο οποίος και αυτός έχει θέμα προσωπικού. Ενώ έχει μία τεράστια ζώνη ευθύνης από την Κάτω Βασιλική μέχρι τα Τριζόνια, καλούνται να ανταποκριθούν  δέκα λιμενικοί που διαθέτει ο σταθμός συν κάποιους πρόσθετους που έρχονται κατά καιρούς. Φθορές και βανδαλισμούς έχουμε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού αλλά και τη χειμερινή περίοδο.

Όσον αφορά το κομμάτι καθαριότητας παρεμβαίνουμε καθημερινά και η εικόνα που έχει ο κόσμος είναι ότι έχουμε  ένα καθαρό παραλιακό μέτωπο.

Για πρώτη φορά έχουμε δύο παραλίες οργανωμένες με ότι σημαίνει αυτό. Αναβαθμίζουμε τις παραλίες μετά από απόφαση του δ.σ. του λιμενικού ταμείου με δικές μας δυνάμεις. Στο κομμάτι της παραλίας της Ψανής έχουν τοποθετηθεί δύο πύργοι και δύο ναυαγοσώστες, που για πρώτη φορά διαθέτουν και σκάφη διάσωσης, όπως ορίζει ο νόμος.

Για πρώτη φορά φέτος σε όλες τις παραλίες της Ναυπάκτου, Γρίμποβο, Ψανή, Αντίρριο Κρυονέρια και Κάτω Βασιλική όλοι οι  ναυαγοσώστες έχουν πλήρη εξοπλισμό και διαθέτουν  και  απινιδωτή, ένα  εργαλείο που σώζει ζωές.»

Ένα ακόμα έργο για το οποίο γίνεται τελευταία συζήτηση είναι το αλιευτικό καταφύγιο της Βαριάς.  Σε ποια φάση βρισκόμαστε σήμερα;

«Στο έργο αυτό έχει προχωρήσει η γεωλογική μελέτη μία και το προηγούμενο διάστημα έγινε από ειδικό σκάφος δειγμάτων του βυθού τα οποία ήταν εξαιρετικά, έχει γίνει από την πλευρά μας η αναγκαία επέκταση της χερσαίας ζώνης λιμένος, και βρισκόμαστε στο στάδιο της ολοκλήρωσης των μελετών κατασκευής, πού αναμένονται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Να σημειωθεί πως μέχρι τώρα δεν υπήρχε πρόσκληση από κάποιο πρόγραμμα για χρηματοδότηση και σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε τον Οκτώβριο ανοίγει πρόγραμμα το οποίο θα είμαστε έτοιμοι για να το εντάξουμε για χρηματοδότηση.»

Στην απέναντι πλευρά έχουμε τη Μαρίνα Ναυπάκτου ένα όνειρο χρονών, πού βρίσκεται αυτό το όνειρο;

«Τα χρήματα τα οποία είχε εξασφαλίσει η προηγούμενη δημοτική αρχή από το internet, ποσό 1,7 εκατομμύρια ευρώ δεν ήταν αρκετά για να ολοκληρώσουν το έργο της Μαρίνας, μία και το πρόγραμμα internet χρηματοδοτεί έργα τα οποία ολοκληρώνονται. Με λίγα λόγια εάν δεν ολοκληρωνόταν το έργο δεν θα πλήρωνε το πρόγραμμα. Ακόμα και με την υποβάθμιση  της Μαρίνας σε τουριστικό καταφύγιο που έκανε η προηγούμενη δημοτική αρχή υπολείπονταν  ακόμα 14 εκατ. ευρώ για την ολοκλήρωση του έργου και είχαμε μόνο το 1,7 εκατ. Με δεδομένο ότι στο ΕΣΠΑ δεν υπήρχαν χρηματοδοτήσεις ήτανε απίθανο να βρεθούν χρήματα για να γίνει η Μαρίνα.

Πιστεύουμε ότι το κομμάτι του τουριστικού καταφυγίου -μικρής Μαρίνας δηλαδή δεν ήτανε ούτε λειτουργικό ούτε προσοδοφόρο για τη Ναύπακτο , διότι δεν μπορεί να στήσεις ένα τουριστικό καταφύγιο το οποίο θα είναι ελλειμματικό σε διοίκηση και να το καλύπτει το δημοτικό λιμενικό ταμείο Ναυπακτίας. Στόχος μας είναι η λειτουργία μιας ολοκληρωμένης Μαρίνας την  οποία θα την αναλάβει επενδυτής και θα την λειτουργεί με έσοδα προς τον δημοτικό λιμενικό ταμείο και το δήμο Ναυπακτίας. Για το σκοπό αυτό κάναμε τα εξής βήματα.

Ζητήσαμε από ορκωτό εκτιμητή εκτίμηση του όμορου οικοπέδου προς το χώρο της Μαρίνας στο οποίο μας χρειάζεται για την δημιουργία κτίριων διοίκηση service και λοιπά. Και για αυτό το σκοπό έχει γίνει και δέσμευση χρημάτων από τη μεριά του δήμου και θα προχωρήσουμε με όποιες δυνατότητες μας δίνει ο νόμος για την απόκτηση του.

Είμαστε έτοιμοι να δημοπρατήσουν τις μελέτες για την αναβαθμισμένη Μαρίνα Ναυπάκτου με έτοιμη χρηματοδότηση 105.000 ευρώ, που  είναι τμήμα του ποσού των 650.000 μέσα από το Φιλόδημος που έχει εγκριθεί για την αναβάθμιση και ανάδειξη του παραλιακού μετώπου της Ναυπάκτου.

Μιλάμε για Μαρίνα Ναυπάκτου και όχι Τουριστικό καταφύγιο σκαφών που είχε ως επιλογή η προηγούμενη δημοτική αρχή.»

Εδώ και αρκετά μεγάλο διάστημα ενώ έχει ξεκινήσει η αποκατάσταση της δυτικής προβλήτας του Αντιρρίου το έργο δεν έχει ολοκληρωθεί, με γκρίνιες και διάφορα να ακούγονται. Τι γίνεται ακριβώς με το έργο;

«Από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε ως δημοτική αρχή καταφέραμε να συμμαζέψουμε και να μαζέψουμε τις μελέτες που υπήρχαν για ένα έργο προϋπολογισμού 124.000 ευρώ, που φαινομενικά ήταν ένα εύκολο έργο. Δυστυχώς ένα έργο το οποίο μπορούσε να γίνει σε ένα διάστημα τριών τεσσάρων μηνών τελμάτωσε με τη μεγάλη ευθύνη να την έχει ο εργολάβος. Με δεδομένο ότι το έργο δεν ολοκληρώθηκε τους καλοκαιρινούς μήνες και με ένα δύσκολο χειμώνα όπου δημιουργήθηκαν προβλήματα με καταρρεύσεις τμημάτων δεξιά και αριστερά του έργου, είχε ως συνέπεια ο εργολάβος να το παρατήσει. Αρχικά έκανε χρήση των χρόνων που του έδιναν η νομοθεσία για παραστάσεις κλπ.

Δυστυχώς και ενώ υπάρχουν τα χρήματα από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων η εταιρεία δεν προχώρα το έργο. Να σημειωθεί ότι ο εργολάβος δεν μπορεί να εκπέσει και να αναλάβει ο επόμενος γιατί στον διαγωνισμό ήταν ένας και μοναδικός που διεκδίκησε και ανέλαβε το έργο.

Σε κάθε περίπτωση βρισκόμαστε σε επαφή με την εταιρεία και τον εργολάβο για να αξιολογήσουμε το επόμενο βήμα για να ολοκληρωθεί το έργο.»

Να σημειώσουμε πως στη διάρκεια των δύο δύσκολων χρόνων του κορωνοϊού  τα πράγματα  ήταν  τραγικά για τα οικονομικά του Δημοτικού λιμενικού ταμείου μία και είχε σταματήσει με εντολή της κυβέρνησης η οποιοσδήποτε είσπραξη εσόδων.  Θεωρούμε άθλο αυτά τα οποία έχουν γίνει μέσα στην τετραετία για το παραλιακό μέτωπο της πόλης.

Θα ήθελα  να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Δημοτικού λιμενικού ταμείου Ναυπακτίας για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε και μπορέσαμε και κάναμε αυτά τα βήματα τα οποία είναι θετικά θεωρούμε για την πόλη της Ναυπάκτου. Στόχος και όραμα μας είναι να βελτιώνεται καθημερινά το ξεχωριστό κομμάτι του παραλιακού μετώπου.»

 

 

 

 

 

 

ΕΛΛΑΔΑ

Έκαναν όλοι “Ρουά ματ” στο 12ο Τουρνουά σκακιού blitz Lepanto

Published

on

By

Ολοκληρώθηκε με τις απονομές των επάθλων στους νικητές το 12ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙΟΥ BLITZ «LEPANTΟ» που πραγματοποιήθηκε σήμερα   Σάββατο  30 Σεπτεμβρίου 2023  στο Καφέ «IN SPOT», στην  Παραλία Ψανής.

Το τουρνουά  διοργανώνει κάθε χρόνο ο Αθλητικός Σκακιστικός Όμιλος Ναυπάκτου  (ΑΣΟΝ ΕΠΑΧΤΟΣ), στο πλαίσιο του εορτασμού της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου.
Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 90, καταδεικνύοντας την αγάπη για το σκάκι ναυπάκτιων και επισκεπτών σκακιστών που πήραν μέρος στο καθιερωμένο πλέον τουρνουά.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο μικρότερος σε ηλικία σκακιστής ήταν 6 ετών και ο μεγαλύτερος 65 ετών.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Με πολλές συμμετοχές ξεκινά σήμερα το 12ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙΟΥ BLITZ «LEPANTΟ»

Published

on

By

Με τις συμμετοχές να έχουν ξεπεράσει τις  90, ξεκινά στις 16:00 το  12ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙΟΥ BLITZ «LEPANTΟ» σήμερα   Σάββατο  30 Σεπτεμβρίου 2023  στο Καφέ «IN SPOT», στην  Παραλία Ψανής.
Το τουρνουά  διοργανώνει ο Αθλητικός Σκακιστικός Όμιλος Ναυπάκτου ( ΑΣΟΝ ΕΠΑΧΤΟΣ), στο πλαίσιο του εορτασμού της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου.
Το σύστημα αγώνων είναι Ελβετικό 11 γύρων, χωρίς αξιολόγηση με χρόνο σκέψης
3 λεπτά + 2 δευτερόλεπτα για κάθε κίνηση.
Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε την προκήρυξη των αγώνων στο site  του συλλόγου www.asonepaxtos.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Παρουσίαση βιβλίου πρακτικών Β’ Πανναυπακτιακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου

Published

on

By

Το απόγευμα του Σαββάτου 23 Σεπτέμβριου 2023 στον αύλειο χώρο του Ιδρύματος Δημητρίου και Αίγλης Μπότσαρη η Ομοσπονδία Συλλόγων Ναυπακτίας Ο.ΣΥ.Ν παρουσίασε  το βιβλίο των πρακτικών του Β΄ Πανναυπακτιακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου.

Συνδιοργανωτές όλοι οι φορείς της περιοχής , η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας , ο Δήμος Ναυπακτίας ,η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδας ,Η Αιτωλική Αναπτυξιακή ,η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Ναυπακτίας και Δωρίδας , το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας ,η Εταιρεία Ναυπακτιακών Μελετών Ε.ΝΑ.Μ  και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας και Δωρίδας .

Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν  ο Νίκος Ανδρίτσος δημοσιογράφος και Αντιπρόεδρος της Ο.ΣΥ.Ν .

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου χαιρέτησε την  εσπερίδα και αναφέρθηκε εκτενώς στο διήμερο συνέδριο  και παρότρυνε τους ιθύνοντες να μελετήσουν τα πρακτικά και να υλοποιήσουν τις προτάσεις καθώς και πρότεινε το συνέδριο να επαναλαμβάνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα . Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρώην Δήμαρχος Γιάννης Μπουλές  και μίλησε για την σπουδαιότητα της Αιτωλικής Αναπτυξιακής ,ο Γιώργος Σιαμαντάς Δημοτικός Σύμβουλος ως εκπρόσωπος του πρώην Δημάρχου Τάκη Λουκόπουλου και αρμόδιος Αντιδήμαρχος όταν έγινε το Συνέδριο  και ο Ανδρέας Κωνσταντόπουλος υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπακτίας.                                             

Εισηγητές της Εσπερίδας ήταν ο Προέδρος της Ο.ΣΥ.Ν Θεόδωρος Παπαδόπουλος που εκτός των άλλων δήλωσε ότι Φιλοδοξία της Ομοσπονδίας  είναι το Συνέδριο αυτό ν’ αποτελέσει θεσμό και στρατηγικό σημείο αναφοράς και συνάντηση ανθρώπων απ’ όλο το φάσμα της παραγωγικής διαδικασίας του επιχειρηματικού , πολιτικού και επιστημονικού κόσμου  και καλό θα είναι να γίνεται κάθε δυο χρόνια σε διαφορετικά σημεία του Δήμου μας.  Επίσης πρότεινε για την συγκρότηση μόνιμης ομάδας εργασίας με μέλη τους φορείς η οποία  θα  αξιολογήσει και θα προωθήσει τα συμπεράσματα του συνεδρίου και του κάθε συνεδρίου στην πολιτεία ,στην τοπική αυτοδιοίκηση ,τους φορείς ,στους επιχειρηματίες και την τοπική κοινωνία .

Ο Δήμαρχος Ναυπακτίας Βασίλης Γκίζας αναφέρθηκε  στις προτάσεις  τα πορίσματα και το συμπέρασμα και για την πρόοδο πολλών εξ αυτών, στην εξωστρέφεια και είπε ότι η Ναυπακτία κοιτάζει μπροστά με όραμα .Η Διευθύντρια της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αιτ/νιας και Λευκάδας έκανε λόγο για μετρήσιμα αποτελέσματα και ανέφερε σειρά έργων που υλοποιούνται . Ο Γενικός Διευθυντής της Αιτωλικής Αναπτυξιακής Χαράλαμπος Μιχαλόπουλος αναφέρθηκε στην πρωτιά στην αξιολόγηση της Αιτωλικής Αναπτυξιακής σε εθνικό επίπεδο και πόση βοήθεια είχαν γι’ αυτό από τα πρακτικά του συνεδρίου καθώς και για την τοπική στρατηγική ,το πρόγραμμα leader και τι μας έδωσε σε αριθμούς στη Ναυπακτία  ,για τα εμβληματικά έργα Ναυμαχία Ναυπάκτου ,Βαράσοβα μουσείο μανιταριού ,Βεζίρ Τζαμί κλπ και για το νέο leader .

Ο Πρόεδρος της Ο.Ε.Β.Ε.Σ.Ν.Δ Θέμης Δαβανέλλος επεσήμανε ότι υπάρχει καθυστέρηση στην υλοποίηση των προτάσεων και αναφέρθηκε στα προβλήματα των επαγγελματιών .Ο Πρόεδρος του Οικονομικού επιμελητηρίου Β/Δ Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας Γιώργος Παππάς επικεντρώθηκε  στις μεγάλες δυνατότητες της περιοχής και ειδικότερα της Ναυπακτίας και για μετρήσιμα οικονομικά αποτελέσματα των Δήμων .

Ο Διευθύνων Σύμβουλος και Γενικός Διευθυντής της ΓΕΦΥΡΑ ΑΕ Πάνος Λούκας αναφέρθηκε στη συμβολή της Γέφυρας στην ανάπτυξη της περιοχής , τον συνεχή έλεγχο από ειδικούς αλπινιστές για την ασφάλεια της , για τη πράσινη Γέφυρα καθώς και για τις  εκδηλώσεις που προγραμματίζουν  το 2024 για τα 20 χρόνια λειτουργείας της. Ο Πρόεδρος της Ε.ΝΑ.Μ Νίκος Τριψιάνος στάθηκε στον πνευματικό πλούτο της Ναυπακτίας και τη συμβολή της ΕΝΑΜ και ο Πρόεδρος του Ε.Κ.Ν.Δ Αριστομένης Χάρος μίλησε για τη  συμβολή και τη συμμετοχή των εργαζομένων στην ανάπτυξη της Ναυπακτίας καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν  .

Ακολούθησαν παρεμβάσεις Συλλόγων που αναφέρθηκαν σε θέματα ανάπτυξης και καθημερινότητας και συγκεκριμένα  από την Πρόεδρο του Συλλόγου Αναβίωσης Απογόνων Σουλιωτών Μαρίας Σαγώνα ,την Πρόεδρο του Συλλόγου Ποκίστας  Ανδριάνας Νικολάου την Πρόεδρο του Συλλόγου Ανθοφυταίων η Γρανίτσα Κατερίνας Φούτζουλα ,του Προέδρου της Αδελφότητας Ναυπακτίων Αττικής ο Έπαχτος Κωστής Βουτσινάς ,την Πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών Μηλιάς Πολυτίμης Σαλτού την Αντιπρόεδρο  του Συλλόγου Ελευθεριανιτών Κατερίνα Χαραλαμποπουλου και του ταμία του Πνευματικού ομίλου η δάφνη Ανδρέα Μπέσσα.

Εκτός των ανωτέρω την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρωτοπρεσβύτερος Πατήρ Θωμάς Βαμβίνης Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος  της Μητρόπολης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου ,ο Ηλίας Δημητρόπουλος συγγραφέας και  επίτιμος πρόεδρος Ναυπακτίων Πάτρας ,ο συγγραφέας και ιστορικός Ντίνος Μακρυγιάννης ,υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι για τη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας , υποψήφιοι Δημοτικοί σύμβουλοί για το Δήμο Ναυπακτίας ,αντιπροσωπείες Πολιτιστικών Συλλόγων ,μέλη όλων των οργάνων της Ο.ΣΥ.Ν και πολλοί κάτοικοι και φίλοι της Ναυπακτίας.

Ευχαριστούμε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος Δημητρίου και Αίγλης Μπότσαρη και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Γιάννη Μπανίκα για την παραχώρηση του εμβληματικού χώρου . Χορηγός της εκδήλωσης ήταν η ΓΕΦΥΡΑ ΑΕ .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ