Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ανακοίνωση δέκα νέων υποψηφιοτήτων από τον Β. Γκίζα

Published

on

Με δελτίο τύπου ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπακτίας Β. Γκίζας ανακοίνωσε δέκα ακόμα υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους με τον συνδυασμό του. Αναφέρεται στο δελτίο τύπου:

“Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά υποδεχόμαστε στους κόλπους του συνδυασμού μας ακόμα δέκα συμπολίτες μας, που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιό μας. Πρόκειται για ανθρώπους ικανούς, επιτυχημένους και αναγνωρισμένους από το σύνολο της κοινωνίας μας. Πρόκειται για πρόσωπα νέα, που για πρώτη φορά συμμετέχουν στο στίβο των αυτοδιοικητικών εκλογών αλλά και για πρόσωπα γνώριμα με επιτυχή πορεία στα δρώμενα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Διότι  η Ναυπακτία  μας χρειάζεται όλους! Διότι η Ναυπακτία  μπορεί!

Τους ευχαριστούμε  και τους ευχόμαστε  καλή επιτυχία!

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

τεχνικός ΔΕΔΔΗΕ

Ο Κώστας Αγγελόπουλος ζει στο ΑΝΤΙΡΡΙΟ όπου γεννήθηκε το 1962.Εργαζεται στη Ναύπακτο, στο ΔΕΔΔΗΕ ,εταιρεία του ομίλου ΔΕΗ ως τεχνικός. Είναι παντρεμένος με τη καθηγήτρια κιθάρας Άντζυ Κοτίνη  με την οποία  έχουν δυο παιδιά.

“Γνώστης της Ναυπακτίας την οποία περιέρχομαι  πλέον της 20ετίας, λόγω επαγγελματικών  ενασχολήσεων, γνώστης των δυνατοτήτων της αλλά και των προβλημάτων της, βιώνοντας την καθημερινότητα των πολιτών της.

Από τη περίοδο της φοιτητικής μου δραστηριότητας υπήρξα ενεργός πολίτης, με σταθερές αξίες την πίστη μου στην ελεύθερη έκφραση γνώμης ,τη διαφάνεια περί την διαχείριση των δημοσίων οικονομικών, τον καθαρό πολιτικό λόγο και τη σταθερή μου αντίθεση στο λαϊκισμό και τους εκφραστές του, μάστιγα της εποχής μας.

Το νέο θεσμικό πλαίσιο στην τοπική αυτοδιοίκηση –αυτό της απλής αναλογικής – απαιτεί  για να έχει επιτυχή κατάληξη ως εγχείρημα εμβάθυνσης της Δημοκρατίας, δυό βασικές προϋποθέσεις, την ύπαρξη ενεργών πολιτών και την εμπέδωση συγκλίσεων επί προγραμματικών θέσεων και όχι  επί συναλλαγών.

Αυτή η νέα  πραγματικότητα μας έφερε κοντά με τον ΒΑΣΙΛΗ ΓΚΙΖΑ  ως ενεργούς πολίτες σε ένα εγχείρημα, εμπλουτισμένο από νέα στη πολιτική πρόσωπα που φέρνουν τον αέρα της ανανέωσης στην πολιτική κονίστρα της Ναυπακτίας, ώστε να διεκδικήσουμε την εντολή  του Ναυπακτιακού  λαού για την πραγματική και ουσιαστική ανάταξη της περιοχής μας, για να πάψει πλέον η Ναυπακτία να ζει με τη μοιρολατρία των χαμένων ευκαιριών  της.

Γιατί πράγματι, Μπορεί με συν-εργασία των ενεργών πολιτών της, η Ναυπακτία να αφυπνίσει δυνάμεις και δράσεις  επ΄ ωφελεία των κατοίκων της, διεκδικώντας  και εξασφαλίζοντας  ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας στον ελπιδοφόρο τόπο μας.”

 

ΘΩΜΑΣ ΚΟΤΡΩΝΙΑΣ

Ο Θωμάς Κοτρωνιάς γεννήθηκε στην Αναβρυτή Ναυπακτίας. Απόφοιτος της Σχολής Ικάρων, υπηρέτησε την Πολεμική Αεροπορία ως αξιωματικός ιπτάμενος σε επιτελικές και διοικητικές θέσεις. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του καριέρας υπήρξε στέλεχος του Υπουργείου Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, έχοντας διατελέσει υπεύθυνος για θέματα διαχείρισης αεροσκαφών πυρόσβεσης στο αρμόδιο Διυπουργικό Συντονιστικό Όργανο. Τερμάτισε δοκίμως την καριέρα του με το βαθμό του Ταξιάρχου. Στην  Τοπική Αυτοδιοίκηση εισήλθε το 2006, όταν εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος, πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου και Δήμαρχος του τ. Δήμου Αποδοτίας. Το 2010 εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος και στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 ανανέωσε τη θητεία του, έχοντας διατελέσει κατά τη διάρκεια της τρέχουσας αυτοδιοικητικής περιόδου Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Πρόεδρος ΔΕΥΑΝ και Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου. Είναι παντρεμένος με τη Νικολίτσα Αναστασοπούλου και έχει δύο κόρες.

“Όταν η επόμενη μέρα μάς χτυπά την πόρτα οφείλουμε να της ανοίξουμε. Ένας άνθρωπος που έχει την αναγνώριση του συνόλου της κοινωνίας για την προσωπική του διαδρομή αποτελεί  εγγύηση για την εύρυθμη λειτουργία και τη μέγιστη απόδοση ενός δήμου. Όταν ταυτόχρονα αυτός ο άνθρωπος είναι νέος, έχει άποψη για τα όσα συμβαίνουν γύρω μας και για το πώς ο δήμος μας θα πορευτεί στο μέλλον, τότε είναι η καλύτερη επιλογή που έχουμε να κάνουμε. Το όνομά του Βασίλης Γκίζας… “

 

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΣ

υπάλληλος ΕΛΤΑ

dav

Ο Αθανάσιος Κούκουνας γεννήθηκε στην Αράχωβα Ναυπακτίας. Είναι υπάλληλος στα ΕΛΤΑ και εργάζεται στο κατάστημα Πλατάνου. Ασχολείται με τα κοινά από το 1986, αρχικά ως κοινοτικός σύμβουλος στην τότε Κοινότητα Αράχωβας Ναυπακτίας και στη συνέχεια ως δημοτικός σύμβουλος του  Δήμου Πλατάνου και του Δήμου Ναυπακτίας. Σήμερα αποτελεί εκλεγμένο μέλος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ναυπακτίας, έχοντας διατελέσει  εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για τη Δημοτική Ενότητα Πλατάνου από Σεπτέμβριο 2014 έως το Φεβρουάριο 2019. Επίσης αποτέλεσε μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΝ καθώς και αντιπρόεδρος. Είναι παντρεμένος με Σοφία Ζιαμπάρα και έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά, τη Βασιλική,τη Γεωργία, τον Ανδρέα και τον Επαμεινώνδα.

“Η επιλογή στήριξης του Βασίλη Γκίζα πέρα από προσωπική μου επιλογή, αποτελεί κυρίως επιλογή της μεγάλης πλειοψηφίας της κοινωνίας της ΔΕ Πλατάνου, την οποία υπηρετώ με συνέπεια και ανιδιοτέλεια καθόλη τη διάρκεια της αυτοδιοικητικής μου πορείας.“

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΛΑΒΙΔΑ

επιχειρηματίας

Η Χριστίνα Λαβίδα γεννήθηκε στο Σικάγο των ΗΠΑ, και κατοικεί στην Ναύπακτο Αιτωλοακαρνανίας. Είναι επιχειρηματίας, απόφοιτη του Deree με ειδικότητα στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και στην Διαχείριση Mάρκετινγκ. Η δράση της είναι έντονα κοινωνική αλλά και εθελοντική, αφού υπήρξε ενεργό μέλος στην ομάδα ΔΡΩ και ταμίας στον Ποδηλατικο όμιλο Ναυπάκτου. Υπήρξε υπάλληλος στην Αχαϊκή Συνεταιριστική Τράπεζα, ενώ πλεον ειναι συν-ιδιοκτήτρια του Σούπερ Μάρκετ Αφροδίτη, οικογενειακή επιχείρηση η οποία φέτος έκλεισε 35 χρόνια παρουσίας στην Ναύπακτο. Παράλληλα, ειναι εκπρόσωπος των εργοδοτών στην Δοικητική επιτροπή του ΙΚΑ Ναυπάκτου, μέλος για δεύτερη συνεχόμενη θητεία στον Εμπορικό σύλλογο Ναυπάκτου, και εκλεγμένο μέλος στην Ομοσπονδία Επαγγελματιών Ναυπακτίας & Δωρίδας.

“Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά γιατί θέλω να βοηθήσω την πόλη μου να αναπτυχθεί. Να συμβάλλω και εγώ στην προσπάθεια διευκόλυνσης της καθημερινότητάς μας. Θέλω να δω τη Ναυπακτία μας να γίνεται ο προορισμός που όλοι θα θαυμάζουν και θα θέλουν να επισκεφθούν! Αγαπώ την πόλη μου και θεωρώ ότι όταν υπάρχει προθυμία, διάθεση, θέληση και προβολή απ’ όλους μας μαζί, τότε μόνο μπορούμε να πετύχουμε καλύτερα αποτελέσματα.”

 

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΙΜΠΑΣ

ελεύθερος επαγγελματίας

Ο Δημήτριος Μπίμπας γεννήθηκε στα Κρυονέρια Ορεινής Ναυπακτίας, ενώ μεγάλωσε και  έζησε στη Ναύπακτο. Ως ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, διετέλεσε πρόεδρος της εταιρείας “ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ” και υπήρξε μέλος του επαγγελματικού σωματείου των ηλεκτρολόγων. Με έντονο ενδιαφέρον για τα “κοινά” εκλέχθηκε  δημοτικός σύμβουλος στον τ. Δήμο Αποδοτίας και σύμβουλος στην τ. Κοινότητα Κρυονερίων και διετέλεσε πρόεδρος στον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Κρυονεριτών. Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Παπαδογεώργου-Μπίμπα, πατέρας τριών ενήλικων παιδιών του Σπύρου, της Αγγελικής και του Χρήστου και παππούς τριών εγγονιών.

“Καθόλη τη διάρκεια της ζωής μου εργάστηκα με υπευθυνότητα και σοβαρότητα, αφήνοντας  θετικό αποτύπωμα, τόσο στον επαγγελματικό μου κλάδο όσο και στην τοπική κοινωνία. Θεωρώ ότι είμαι σε θέση, με τη γνώση και την εμπειρία που διαθέτω, να συμβάλλω μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της συνεργασίας πολιτών στην επίλυση των χρόνιων προβλημάτων του Δήμου μας.” 

ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΝΟΥΛΑΣ

συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος

Ο Αλκιβιάδης Νούλας  γεννήθηκε και μέγαλωσε στη Στράνωμα Ορεινής Ναυπακτίας. Εργάστηκε στο παρελθόν ως οδηγός-μεταφορέας ασθενοφόρου στο Ασκληπιείο Βούλας καθώς και στα Κέντρα Υγείας Ναυπάκτου και Άνω Χώρας. Έχει διατελέσει κατά την περίοδο 2001-2004 πρόεδρος του Συλλόγου Στρανωμιτών (Στράνωμα). Είναι παντρεμένος με τη Βασιλική Σαράντη και έχει ένα γιό, το Φώτη.

“Η Ναυπακτία χρειάζεται νέους ανθρώπους με όρεξη για δουλειά. Ο Βασίλης Γκίζας πιστεύω ότι έχει όλα τα απαραίτητα προσόντα να εργαστεί και να λύσει τα χρόνια προβλήματα του Δήμου μας και ιδίως των χωριών μας, που δείχνουν εγκαταλειμμένα.”

 

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

πολιτικός μηχανικός – επιχειρηματίας

Ο Νίκος Παπανδρέου γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Ναύπακτο. Έχει σπουδάσει πολιτικός μηχανικός έργων υποδομής και έχει εργαστεί σε πολλές κατασκευαστικές εταιρείες από το 2003 έως σήμερα. Επίσης διατηρεί ιδιόκτητες αθλητικές εγκαταστάσεις ποδοσφαίρου με παράλληλη λειτουργία ακαδημιών ποδοσφαίρου στο Ξηροπήγαδο Ναυπάκτου. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

“Αποφάσισα να συμμετάσχω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του Βασίλη Γκίζα στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές γιατί τον εκτιμώ ως άνθρωπο, είναι νέος και άφθαρτος και πιστεύω πως μπορούμε να προσθέσουμε ένα λιθαράκι προς το καλύτερο στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ονειρεύομαι μία Ναυπακτία που θα συνεργάζεται για τα δύσκολα προβλήματα του τόπου.”

 

 

Μαρίνα Ρισβά-Πατακοπούλου

επιχειρηματίας

Η Μαρίνα Ρισβά – Πατακοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ναύπακτο. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο των εμπορικών επιχειρήσεων τα τελευταία 30 χρόνια και είναι εκλεγμένο μέλος στο Δ.Σ. του Εμπορικού Επιμελητηρίου Αιτωλοκαρνανίας. Είναι παντρεμένη με το Δημήτριο Πατακόπουλο και  μητέρα τεσσάρων παιδιών.

“Όνειρο και επιθυμία μου είναι να δω την ιστορική και όμορφη πόλη μου με την απίστευτη γεωγραφική της θέση να γίνει πόλος έλξης και ανάπτυξης. Ας μου δώσουν την ευκαιρία οι συμπολίτες μου προκειμένου να συμβάλω ενεργά στην βελτίωση θεμάτων που αφορούν το περιβάλλον, τον πολιτισμό και ιδιαίτερα την χρηστή διαχείριση των πόρων της πόλης μας προς όφελος των πολλών.”

 

ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΣΑΛΤΟΥ-ΝΤΑΛΗ

 εκπαιδευτικός

Με έφεραν στον κόσμο οι γονείς μου, Σωτήρος Σαλτός και Γεωργία Μούκα,στη ΜΗΛΙΆ Ναυπακτίας,το 1958. Είμαι το 2ο απ τα 7 παιδιά της οικογένειας. Μετά τη μαθητική και φοιτητική μου χρονική περίοδο,ζω και δραστηριοποιούμαι στη Ναύπακτο. Είμαι Εκπαιδευτικός-δασκάλα και έχω υπηρετήσει τη Δημόσια Εκπαίδευση σε αρκετά Δημοτικά Σχολεία της ευρύτερης περιοχής. Ευτύχησα να έχω μαθητές μου και μαθήτριες μου πολλά άτομα,σήμερα καταξιωμένοι πολίτες της Ναυπακτίας. Διετέλεσα μέλος του κοινοτικού συμβουλίου Μηλιάς Ναυπακτίας και μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Ναυπακτίας. Το σημαντικότερο βέβαια κομμάτι της ζωής μου είναι η οικογένεια, που δημιούργησαμε με το σύζυγό μου Νικόλαο Ντάλη. Την οικογένειά μας κοσμούν με την παρουσία τους 3 γιοι και 2 κόρες:ο Δημήτρης,ο Σωτήρης,η Αικατερίνα,ο Γιώργος και η Ελένη.Οι οικογένειες τους και τα εγγόνια μας,ανανενώνουν τη ζωή μας.

Το ΜΈΛΛΟΝ αυτής της περιοχής, μας αφορά προσωπικά και θα εργαστούμε για να ανοίξουμε δρόμους για τους σημερινούς και αυριανούς δημότες μας.

 

ΦΩΤΕΙΝΗ  ΤΡΙΚΚΑ

ιδιωτική υπάλληλος

H Φωτεινή Τρίκκα γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί στη Ναύπακτο με καταγωγή από την Καλαβρούζα. Μητέρα δυο παιδιών. Τελειόφοιτος  μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, πτυχιούχος FCE Cambridge στην αγγλική γλώσσα και κάτοχος ECDL πληροφορικής. Επί σειρά  ετών δραστηριοποιήθηκε στον τομέα παραγωγής, τυποποίησης, εμπορίας και εξαγωγής ελαιόλαδου. Συμμετείχε  σε εγχώριες και διεθνείς εκθέσεις  με πολλαπλές διακρίσεις και βραβεύσεις. Σήμερα εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα ως υπεύθυνη λειτουργίας ιατρικού κέντρου.

“ Ο Δήμος είμαστε εμείς, οι πολίτες του. Εμείς που ζούμε, εργαζόμαστε και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας στη Ναυπακτία. Εμείς ζούμε τα προβλήματά της, εμείς γνωρίζουμε τις λύσεις. Με την συν-εργασία όλων μας θα κάνουμε ένα Δήμο ζωντανό και λειτουργικό.”

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Προσλήψεις Συμβασιούχων ΟΤΑ 2020

Published

on

By

Προσλήψεις-ΟΤΑ

Προθεσμίες, Περιορισμοί, Διαδικασία

Δημοσιεύθηκε και φέτος η καθιερωμένη Εγκύκλιος για τον προγραμματισμό προσλήψεων έκτακτου προσωπικού στους ΟΤΑ Α’ και Β’ βαθμού και στα ΝΠΙΔ αυτών.

Το εν λόγω προσωπικό δεν συμπεριλαμβάνεται στον ετήσιο στρατηγικό προγραμματισμό των ν.4590/2019, 4622/2019 και 4635/2019, συνεπώς απαιτείται να τηρηθεί η διαδικασία της συγκεκριμένης Εγκυκλίου.

Ο Π. Θεοδωρικάκος υπογραμμίζει ότι η υποβολή των αιτημάτων πρέπει να λαμβάνει υπόψη “τη δημοσιονομική κατάσταση και την ανάγκη περιστολής των κρατικών δαπανών”.

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται να δοθεί στις προθεσμίες για την αποστολή αιτημάτων, που λήγουν στις 17 Μαρτίου και  31 Μαρτίου, όπως αναλυτικότερα καθορίζεται στη σελ.7 της Εγκυκλίου.

Να σημειωθεί ότι:

– τα αιτήματα για προσωπικό ορισμένου χρόνου (ΙΔΟΧ) και συμβάσεις μίσθωσης έργου (ΣΜΕ) στους ΟΤΑ Α’ και Β’ βαθμού με κάλυψη της δαπάνης από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (ΚΑΠ), εμπίπτουν στον περιορισμό του μέγιστου επιτρεπόμενου αριθμού προσλήψεων, ο οποίος ανέρχεται στις 1.333 θέσεις.

– για την κατηγορία ΙΔΟΧ και ΣΜΕ στα ΝΠΙΔ της Αυτοδιοίκησης με προέλευση των πιστώσεων από ίδιους πόρους, στο πλαίσιο της προσπάθειας περιστολής των δαπανών και προκειμένου ο αριθμός των εγκρίσεων της κατηγορίας αυτής να παραμείνει στα ίδια επίπεδα, οι Φορείς στο αίτημά τους δεν πρέπει να υπερβαίνουν τον αριθμό των αντίστοιχων εγκρίσεων που χορηγήθηκαν πέρυσι.

– ειδικά για το “Βοήθεια στο Σπίτι”, με την παρ.2 του αρ.229 του ν.4635/2019 έχει παραταθεί η διάρκεια των συμβάσεων μέχρι 30.9.2020. Επομένως, αιτήματα θα αποσταλούν μόνο σε περίπτωση αντικατάστασης απασχολούμενου στο Πρόγραμμα λόγω αποχώρησης.

Το Υπουργείο τονίζει τις αρμοδιότητες των συλλογικών οργάνων σχετικά με τον προγραμματισμό των προσλήψεων:

– για θέσεις των Δήμων: Απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής,

– για θέσεις των Περιφερειών: Απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, η οποία λαμβάνεται μετά από εισήγηση της Οικονομικής Επιτροπής,

– για θέσεις των ΝΠΔΔ, Συνδέσμων, Ιδρυμάτων των Δήμων καθώς και ΝΠΔΔ των Περιφερειών: Απόφαση του οικείου Διοικητικού Συμβουλίου,

– για θέσεις των ΝΠΙΔ: Απόφαση του οικείου Διοικητικού Συμβουλίου.

Επιπλέον, στην Εγκύκλιο κωδικοποιείται το σύνολο των εξαιρέσεων από τον προγραμματισμό προσλήψεων, που ανέρχονται σε οκτώ κατηγορίες, για τις οποίες δεν απαιτείται έγκριση της ΠΥΣ ούτε αποστολή αιτημάτων στο Υπουργείο:

1)Αρχική πρόσληψη και ανανεώσεις προσωπικού ΙΔΟΧ στο πλαίσιο συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων.

2)ΣΜΕ στο πλαίσιο συγχρηματοδοτούμενων πράξεων.

3) Εποχικό προσωπικό για την πυρασφάλεια, τις κατασκηνώσεις και τη ναυαγοσωστική κάλυψη των ακτών.

4) Προσωπικό για την κάλυψη κατεπειγουσών αναγκών.

5) Γιατροί εργασίας και τεχνικοί ασφαλείας.

6) Πρόσληψη υδρονομέων άρδευσης.

7) Αναπλήρωση μοναδικού στον κλάδο του υπαλλήλου.

8) Έκτακτο προσωπικό για την εκτέλεση έργων με αυτεπιστασία.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τσικνοπέμπτη στο Amaryllis Lounge, με τους “Αφήλιο”

Published

on

By

Αμαρυλλίς-Ναύπακτος

Απόψε, το μουσικό σχήμα “ΑΦΗΛΙΟ” θα σας ταξιδέψει στο κόσμο του έντεχνου ελληνικού τραγουδιού, ερμηνεύοντας αγαπημένες δημιουργίες των Θάνου ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΥ, Γ. ΣΠΑΝΟΥ, Σ. ΚΡΑΟΥΝΑΚΗ, Λ. ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑ, Θ.ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, Γ. ΑΝΔΡΕΟΥ, Π.ΚΑΛΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ, Θαν.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ κ.α. καθώς και τραγούδια που έχουν ερμηνεύσει ο Χρήστος Θηβαίος, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Γιάννης Χαρούλης, ο Γιάννης Αγγελάκας, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η Δημ. Γαλάνη, η Γιώτα Νέγκα, η Νατάσα Μποφίλιου και άλλοι αγαπημένοι καλλιτέχνες.

Συντελεστές:

Πάνος Καββαθάς (κιθάρα, τραγούδι)

Οδυσσέας Αντωνίου (πιάνο)

Δέσποινα (τραγούδι)

Η σημερινή βραδιά Τσικνοπέμπτης στο Amaryllis Lounge θα σας μείνει σίγουρα αξέχαστη!

Τηλ. κρατήσεων: 2634 025525

Είσοδος Ελεύθερη.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αποφασίστηκε το έργο του αγκυροβολίου στην Βαριά

Published

on

By

δημοτικό-συμβούλιο-Ναυπακτίας-αίθουσα-Αιτωλικής

Με την δημοτική αρχή  να κάνει λόγο για υποβάθμιση και πως τα χρήματα του προγράμματος interreg, ( 1.8 εκατ. ευρώ) δεν επαρκούν για την κατασκευή του Τουριστικού καταφυγίου στο Γρίμποβο, με συνέπεια να κατασκευαστεί στην ουσία ένα αγκυροβόλιο και μόνο, χωρίς αδειοδότηση λειτουργίας και με τον κίνδυνο να ζητηθούν να επιστραφούν από τον δήμο τα χρήματα μια και το πρόγραμμα χρηματοδοτεί λειτουργικό Τουριστικό καταφύγιο, για το οποίο απαιτούνται επιπλέον 8 έως 10 εκατ. ευρώ, ξεκίνησε η συζήτηση για την αλλαγή ρότας που επέλεξε η δημοτική αρχή για το θέμα του Τουριστικού καταφυγίου σκαφών στην θέση «πούντος» στο Γρίμποβο.

Η πλευρά της αντιπολίτευσης επέμεινε στην κατασκευή του έργου του Τουριστικού καταφυγίου, προτείνοντας μάλιστα στην δημοτική αρχή  να καλέσει τον περιφερειάρχη σε επόμενο δημοτικό συμβούλιο και να αιτηθεί την υπόλοιπη χρηματοδότηση ώστε να είναι λειτουργικό το έργο.

Χρειάστηκαν σχεδόν πέντε ώρες συζήτηση για το θέμα της έγκρισης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπακτίας (ΔΛΤΝ) και του Δήμου Ναυπακτίας για τη χρηματοδότηση από ιδίους πόρους του Δήμου, των μελετών για την κατασκευή λιμενικής εγκατάστασης εξυπηρέτησης σκαφών στη θέση «Βαριά», αντί του έργου του Τουριστικού καταφυγίου, με το Σώμα να αποφασίζει θετικά κατά πλειοψηφία την εισήγησή του δημοτικού συμβούλου και πρόεδρου του ΔΛΤΝ Σπύρου Τσέλιου.

Αναλυτικό ρεπορτάζ μπορείτε να διαβάσετε στην εβδομαδιαία συνδρομητική ηλεκτρονική εφημερίδα Nafsweek, που κάθε Παρασκευή φτάνει στα email των συνδρομητών μας.

 

Continue Reading

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

δερματινεσ-τσαντεσ-musitsa

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ