Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αναστολή λειτουργίας Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Εργατικού Κέντρου

Published

on

Με ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Ναυπακτίας και Δωρίδας ενημερώνει για την αναστολή της λειτουργίας  του Κοινωνικού Φροντιστηρίου που όλα αυτά τα χρόνια λειτουργούσε στον χώρο του. Αναφέρει η ανακοίνωση:

“Στον απόηχο των επιπτώσεων της υγειονομικής κρίσης που βρίσκεται σε εξέλιξη σε παγκόσμιο επίπεδο, το ΔΣ του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ναυπακτίας & Δωρίδας και το ΔΣ της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών αποφάσισαν την αναστολή λειτουργίας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου.

Η απόφαση αυτή ελήφθη αναγκαστικά, αφού δεν υπάρχει δυνατότητα υλοποίησης των μαθημάτων του Κοινωνικού Φροντιστηρίου σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα αντιμετώπισης της εξάπλωσης του COVID-19 (προβλεπόμενες αποστάσεις, απαιτούμενες διαδικασίες απολύμανσης κ.λπ.).

Η πρωτοβουλία του ΕΚΝΔ και της ΕΕΚΕ Ν&Δ, η οποία εξελίχθηκε σε θεσμό που υπηρέτησε επί 8 συναπτά σχολικά έτη την τοπική κοινωνία δίνοντας την ευκαιρία σε παιδιά οικογενειών που πλήττονται από τις δεινές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας όχι μόνο να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους, αλλά και να πετύχουν την εισαγωγή τους σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Όλα αυτά βέβαια, δεν θα ήταν εφικτά χωρίς την ανιδιοτελή προσφορά των εθελοντών καθηγητών, τους οποίους ευχαριστούμε από καρδιάς.

Ο θεσμός του Κοινωνικού Φροντιστηρίου ήρθε να στηρίξει συνανθρώπους μας σε μία δύσκολη χρονική συγκυρία, η οποία δυστυχώς φαίνεται να συνεχίζει. Θεωρούμε ότι ο θεσμός θα πρέπει να συνεχιστεί από έναν φορέα με δυνατότητα ανταπόκρισης στις νέες απαιτήσεις, όπως είναι ο Δήμος Ναυπακτίας.

Το ΕΚΝΔ και η ΕΕΚΕ Ν&Δ θα σταθούν αρωγοί στη συνέχιση του θεσμού, από οποιονδήποτε φορέα αναλάβει την πρωτοβουλία.

Το ΕΚΝΔ συνεχίζει τις πρωτοβουλίες αλληλεγγύης και ανακούφισης προς τους συμπολίτες μας προσβλέποντας στη συνολική βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας.

Ε.Κ.Ν.Δ. – Ε.Ε.Κ.Ε. Παράρτημα Ν&Δ”

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μελωδίες κάτω από το φεγγάρι στο Ενετικό Λιμάνι της Ναυπάκτου

Published

on

By

Στο πλαίσιο των εορτασμών για την 451η επέτειο από την Ναυμαχία της Ναυπάκτου, η Μικτή Χορωδία Ναυπάκτου, η βραβευμένη Χορωδία “QWALIA SINGERS” από το Σουόνσι της Ουαλίας και το Κουαρτέτο Εγχόρδων του Δημοτικού Ωδείου Ιωαννίνων συνέπραξαν μουσικά, τιμώντας και τραγουδώντας το ιστορικό γεγονός που σημάδεψε την ευρωπαϊκή και παγκόσμια ιστορία!
Την Μικτή Χορωδία Ναυπάκτου διεύθυνε η Μαέστρος Ελένη Παπαδοπούλου–Αραβαντινού και συνόδευσε στο πιάνο η Ζωή Κορκοντζέλου.
Την Χορωδία “QWALIA SINGERS” διεύθυνε ο Μαέστρος: Matthew Ioan Sims M.A.

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η προσπάθεια γνωριμίας με το Ολυμπιακό άθλημα της τοξοβολίας … συνεχίζεται!

Published

on

By

Όσοι ασχολούνται με την τοξοβολία αθλούνται, ενδυναμώνουν τους μύες των χεριών και όχι μόνο,  ακόμη αποκτούν ισορροπία και αντοχή, βελτιώνουν το πνεύμα και την αυτοπεποίθησή τους.

Οι τοξότες δεν χρειάζονται μόνο δύναμη στα χέρια για να ρίξουν το βέλος, αλλά και ικανότητες συγκέντρωσης, ακρίβειας και υπομονής.

Η προσπάθεια γνωριμίας με το Ολυμπιακό άθλημα της τοξοβολίας … συνεχίζεται!

Σας περιμένουμε κάθε Κυριακή στο κλειστό του 2ου γυμνασίου Ναυπάκτου!!

Ακολουθήστε τη σελίδα μας στο fb  @nafpaktiaarchery  δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό και ενημερωθείτε…

*Πληροφορίες στο τηλ. +30 26340 25016 /  info@prasinomple.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Απόψε, Μικτή Χορωδία, κουαρτέτο εγχόρδων Δημ. Ωδείου Ιωαννίνων και Qwalia Singers στο λιμάνι

Published

on

By

Η Μικτή Χορωδία Ναυπάκτου συμμετέχει στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Ναυπακτίας  για την 451η επέτειο της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου.
Μαζί με δύο εξαίρετα μουσικά σύνολα : Το κουαρτέτο εγχόρδων του Δημοτικού Ωδείου Ιωαννίνων και την βραβευμένη ανδρική χορωδία Qwalia Singers από το Swansea της Ουαλίας, σήμερα Πέμπτη 6 Οκτωβρίου και ώρα 20:30 στο Ενετικό Λιμάνι της πόλης θα μας  ταξιδέψουν στον μαγικό κόσμο της μουσικής, με ακούσματα από την εποχή της Ναυμαχίας έως το σήμερα.

 

 

 

 

Continue Reading

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ