Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ανδρέας Κοτσανάς: Όπισθεν ολοταχώς…

Published

on

Με τον τίτλο «όπισθεν ολοταχώς» η δημοτική παράταξη του Ανδρέα Κοτσανά εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση σχετικά με το θέμα της αύξησης των δημοτικών τελών καθαριότητας και του τέλους χρήσης του βυτιοφόρου εκκένωσης βόθρων, θέματα που ήρθαν προς συζήτηση και λήψης απόφασης στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο. Αναφέρει η ανακοίνωση:

 

«”ΟΠΙΣΘΕΝ ΟΛΟΤΑΧΩΣ”

ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΠΟΥΛΕ-ΓΚΙΖΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ

“Όπισθεν ολοταχώς” θα μπορούσε να είναι ο κεντρικός τίτλος για όσα διαδραματίστηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο της περασμένης Δευτέρας.

Μόλις ένα μήνα από την ανάληψη των καθηκόντων τους στο τιμόνι του Δήμου ,η νέα Δημοτική αρχή Μπουλέ-Γκίζα ,σε μια επίδειξη έπαρσης και αλαζονείας ,θέλησε να προβεί σε αύξηση των Δημοτικών τελών κατά 8% και του τέλους εκκενώσεων βόθρων κατά 150%.

Αναγκάστηκαν μετά από εμπεριστατωμένη τεκμηρίωσή μας ως Αντιπολίτευση, συνεπικουρούμενοι από τις παρατάξεις Λουκόπουλου και Γούλα, να ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ και να ΑΝΑΒΑΛΛΟΥΝ το θέμα μέχρι το ΕΠΟΜΕΝΟ Δημοτικό Συμβούλιο με δικαιότερη για την κοινωνία πρόταση.

Στο ίδιο Δημοτικό Συμβούλιο αποδείχτηκε ότι αυτή η ετερόκλητη συμμαχία από το πρώτο κιόλας σημαντικό θέμα της νέας Δημοτικής περιόδου έδειξε την πολιτική της παλινωδία , καθώς και το ότι δεν έχει τη δυνατότητα να στοιχειοθετήσει και να υποστηρίξει μια τόσο σημαντική εισήγηση.

Εμείς από τη μεριά μας δε θα σταματήσουμε να εργαζόμαστε με γνώμονα το συμφέρον των δημοτών μας και να ασκούμε τον έλεγχο που επιβάλλει η θεσμική μας ιδιότητα».

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

139.365 ευρώ στον Δήμο Ναυπακτίας από 7η, 8η και 9η δόσεις ΣΑΤΑ

Published

on

By

Υπογράφτηκε η απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού  Στέλιου  Πέτσα για την κατανομή από τον λογαριασμό του Υπουργείου Εσωτερικών που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων με τον τίτλο «Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι των Δήμων», συνολικό ποσού 35.185.002,00 €, το οποίο αποδίδεται ως 7η, 8η και 9η μηνιαία τακτική επιχορήγηση του έτους 2022 σε όλους τους Δήμους της Χώρας για υλοποίηση έργων και επενδυτικών δραστηριοτήτων αυτών, σύμφωνα με τον πίνακα.

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ναύπακτος: Ολοκληρώθηκε το «Lepanto Formula Kite Europeans 2022»

Published

on

By

Lepanto-Formula-Kite-Europeans-2022-Nafpaktos

Παρουσία της υφυπουργού Τουρισμού Σοφίας Ζαχαράκη, του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη, των αντιπεριφεριαρχών Φωκίωνα Ζαΐμη  και Χαράλαμπου Μπονάνου, του Δημάρχου Ναυπακτίας Βασίλη Γκίζα, του προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου Γιώργου Σιμάκη, των αντιδημάρχων Σωκράτη Παπαβασιλείου και Ντίνου Τσουκαλά, του προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σπύρου Τσέλιου, του υπεύθυνου επικοινωνίας της Γέφυρας ΑΕ Γιάννη Φρέρη, αθλητών που έλαβαν μέρος στους αγώνες και πλήθος κόσμου, πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης και οι απονομές μεταλλίων του «Lepanto Formula Kite Europeans 2022».

Για μια εβδομάδα στην Ναύπακτο χτυπούσε η καρδιά του παγκόσμιου Kite, καθώς στις συμμετοχές στους αγώνες περιλαμβάνονταν αθλητές από πολλές χώρες του κόσμου, ενόψει μάλιστα του παγκοσμίου πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί τις επόμενες εβδομάδες στην Ιταλία.

Πρώτος στην γενική κατάταξη για μια ακόμα χρονιά ήταν ο παγκόσμιος πρωταθλητής Max Maeder από την  Σιγκαπούρη.

Lepanto-Formula-Kite-Europeans-2022-Nafpaktos

Lepanto-Formula-Kite-Europeans-2022-Nafpaktos

Μετά τις απονομές ακολούθησε συναυλία από τους “Les SkartOi”

Το  Lepanto Formula Kite Europeans 2022 πραγματοποιήθηκε σε συνδιοργάνωση του Δήμου Ναυπακτίας, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλλάδας, της ΙΚΑ (International Kiteboarding Association) και του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Ρίου ΙΑΣΩΝ, διεξάγεται σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Ναυπάκτου και με την υποστήριξη του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπακτίας.

Η Διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΓΓΑ), του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), της Παγκόσμιας Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (World Sailing), της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (ΕΙΟ) και του Ελληνικού Συνδέσμου Αετοσανίδας (ΗΚΑ)

Lepanto-Formula-Kite-Europeans-2022-Nafpaktos Lepanto-Formula-Kite-Europeans-2022-Nafpaktos Lepanto-Formula-Kite-Europeans-2022-Nafpaktos Lepanto-Formula-Kite-Europeans-2022-Nafpaktos Lepanto-Formula-Kite-Europeans-2022-Nafpaktos

Lepanto-Formula-Kite-Europeans-2022-Nafpaktos

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Lepanto Formula Kite Europeans: Θέαμα και αδρεναλίνη! (φωτο)

Published

on

By

Lepanto-Formula-Kite-Europeans-Nafpaktos

Συνεχίζονται  στον κόλπο της Ναυπάκτου οι αγώνες  “Lepanto Formula Kite Europeans  2022” με τους αθλητές να προσφέρουν  ένα εντυπωσιακό  θέαμα. Οι αγώνες ολοκληρώνονται   την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, με τους αθλητές και τις αθλήτριες να ετοιμάζονται πλέον για το παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Ιταλία τις επόμενες εβδομάδες.

Lepanto-Formula-Kite-Europeans-Nafpaktos Lepanto-Formula-Kite-Europeans-Nafpaktos Lepanto-Formula-Kite-Europeans-Nafpaktos Lepanto-Formula-Kite-Europeans-Nafpaktos Lepanto-Formula-Kite-Europeans-Nafpaktos Lepanto-Formula-Kite-Europeans-Nafpaktos Lepanto-Formula-Kite-Europeans-Nafpaktos Lepanto-Formula-Kite-Europeans-Nafpaktos Lepanto-Formula-Kite-Europeans-Nafpaktos

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ