Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ανδρ. Κοτσανάς: «Η Ομοσπονδία δείχνει ότι έχει “χαλαρή μνήμη”»

Published

on

Σε ανάρτησή του ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Πάμε Μπροστά” Ανδρέας Κοτσανάς, απαντά στην πρόσφατη ανακοίνωση της Ομοσπονδίας σχετικά με το έργο της Ανάπλασης επισημαίνοντας τις ενέργειές του για το θέμα.  Συγκεκριμένα αναφέρει:
Σεβόμενοι απολύτως το ΔΣ της Ομοσπονδίας και την ανακοίνωση τους κρίνουμε σκόπιμο για την αποκατάσταση της αλήθειας να παραθέσουμε μια σειρά από ενέργειες που έχει πραγματοποιήσει η παράταξη μας όλο αυτό το διάστημα και έχουν σχέση με το έργο της Ανάπλασης.
1. Εισάγαμε το θέμα στο Δημοτικό συμβούλιο και μάλιστα ως μοναδικό σε μια χρονική στιγμή που υπήρχαν μόνο ενδείξεις για το πώς θα εξελιχθεί το έργο.
2. Υποβάλαμε τρεις επίκαιρες ερωτήσεις σε προγενέστερα Δημοτικά Συμβούλια σχετικά με την καθυστέρηση του έργου της Ανάπλασης
3. ’Έχουμε ανεβάσει στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης δυο βίντεο από το χώρο της Ανάπλασης με 10.000 συνολικές προβολές.
4. ’Έχουμε παραθέσει στη δημοσιότητα δεκάδες φωτογραφίες για την πρόοδο του έργου.
5. Προτού ξεκινήσει η Ανάπλαση προβλέψαμε και φέραμε στο Δημοτικό Συμβούλιο την απαλλαγή των Δημοτικών τελών σε ποσοστό 80% των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται από την πλατεία Φαρμάκη έως την πλατεία Λιμένος, απόφαση η οποία όταν λήφθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο κανείς από τη Δημοτική Αρχή δεν πίστευε ότι θα επικυρωθεί,
κάτι τελικά που έγινε και είναι σε ισχύ για όσο διάστημα διαρκεί το έργο της Ανάπλασης.
Τέλος με την ανακοίνωση της η Ομοσπονδία δείχνει ότι έχει “χαλαρή μνήμη” και προσπαθώντας να αποποιηθεί τις όποιες ευθύνες της αναλογούν από την αδικαιολογήτως μέχρι σήμερα καθυστερημένη παρέμβασή της για τα κακώς κείμενα του έργου βάλλει αδιακρίτως κατά όλων των Δημοτικών παρατάξεων”.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

139.365 ευρώ στον Δήμο Ναυπακτίας από 7η, 8η και 9η δόσεις ΣΑΤΑ

Published

on

By

Υπογράφτηκε η απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού  Στέλιου  Πέτσα για την κατανομή από τον λογαριασμό του Υπουργείου Εσωτερικών που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων με τον τίτλο «Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι των Δήμων», συνολικό ποσού 35.185.002,00 €, το οποίο αποδίδεται ως 7η, 8η και 9η μηνιαία τακτική επιχορήγηση του έτους 2022 σε όλους τους Δήμους της Χώρας για υλοποίηση έργων και επενδυτικών δραστηριοτήτων αυτών, σύμφωνα με τον πίνακα.

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ναύπακτος: Ολοκληρώθηκε το «Lepanto Formula Kite Europeans 2022»

Published

on

By

Lepanto-Formula-Kite-Europeans-2022-Nafpaktos

Παρουσία της υφυπουργού Τουρισμού Σοφίας Ζαχαράκη, του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη, των αντιπεριφεριαρχών Φωκίωνα Ζαΐμη  και Χαράλαμπου Μπονάνου, του Δημάρχου Ναυπακτίας Βασίλη Γκίζα, του προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου Γιώργου Σιμάκη, των αντιδημάρχων Σωκράτη Παπαβασιλείου και Ντίνου Τσουκαλά, του προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σπύρου Τσέλιου, του υπεύθυνου επικοινωνίας της Γέφυρας ΑΕ Γιάννη Φρέρη, αθλητών που έλαβαν μέρος στους αγώνες και πλήθος κόσμου, πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης και οι απονομές μεταλλίων του «Lepanto Formula Kite Europeans 2022».

Για μια εβδομάδα στην Ναύπακτο χτυπούσε η καρδιά του παγκόσμιου Kite, καθώς στις συμμετοχές στους αγώνες περιλαμβάνονταν αθλητές από πολλές χώρες του κόσμου, ενόψει μάλιστα του παγκοσμίου πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί τις επόμενες εβδομάδες στην Ιταλία.

Πρώτος στην γενική κατάταξη για μια ακόμα χρονιά ήταν ο παγκόσμιος πρωταθλητής Max Maeder από την  Σιγκαπούρη.

Lepanto-Formula-Kite-Europeans-2022-Nafpaktos

Lepanto-Formula-Kite-Europeans-2022-Nafpaktos

Μετά τις απονομές ακολούθησε συναυλία από τους “Les SkartOi”

Το  Lepanto Formula Kite Europeans 2022 πραγματοποιήθηκε σε συνδιοργάνωση του Δήμου Ναυπακτίας, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλλάδας, της ΙΚΑ (International Kiteboarding Association) και του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Ρίου ΙΑΣΩΝ, διεξάγεται σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Ναυπάκτου και με την υποστήριξη του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπακτίας.

Η Διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΓΓΑ), του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), της Παγκόσμιας Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (World Sailing), της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (ΕΙΟ) και του Ελληνικού Συνδέσμου Αετοσανίδας (ΗΚΑ)

Lepanto-Formula-Kite-Europeans-2022-Nafpaktos Lepanto-Formula-Kite-Europeans-2022-Nafpaktos Lepanto-Formula-Kite-Europeans-2022-Nafpaktos Lepanto-Formula-Kite-Europeans-2022-Nafpaktos Lepanto-Formula-Kite-Europeans-2022-Nafpaktos

Lepanto-Formula-Kite-Europeans-2022-Nafpaktos

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Lepanto Formula Kite Europeans: Θέαμα και αδρεναλίνη! (φωτο)

Published

on

By

Lepanto-Formula-Kite-Europeans-Nafpaktos

Συνεχίζονται  στον κόλπο της Ναυπάκτου οι αγώνες  “Lepanto Formula Kite Europeans  2022” με τους αθλητές να προσφέρουν  ένα εντυπωσιακό  θέαμα. Οι αγώνες ολοκληρώνονται   την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, με τους αθλητές και τις αθλήτριες να ετοιμάζονται πλέον για το παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Ιταλία τις επόμενες εβδομάδες.

Lepanto-Formula-Kite-Europeans-Nafpaktos Lepanto-Formula-Kite-Europeans-Nafpaktos Lepanto-Formula-Kite-Europeans-Nafpaktos Lepanto-Formula-Kite-Europeans-Nafpaktos Lepanto-Formula-Kite-Europeans-Nafpaktos Lepanto-Formula-Kite-Europeans-Nafpaktos Lepanto-Formula-Kite-Europeans-Nafpaktos Lepanto-Formula-Kite-Europeans-Nafpaktos Lepanto-Formula-Kite-Europeans-Nafpaktos

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ