Connect with us

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας» : Κατά συνείδηση η ψήφος της Κυριακής

Published

on

Με ανακοίνωσή της η «Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας» κάνει σαφή την θέση της  τονίζοντας:                        «Οι δημότες που μας τίμησαν με την ψήφο τους είναι σκεπτόμενοι άνθρωποι και ως εκ τούτου μπορούν να επιλέξουν την επόμενη Κυριακή κατά συνείδηση το δήμαρχο που κρίνουν ότι θα ανταποκριθεί καλύτερα στα καθήκοντα και τις αρμοδιότητες του αξιώματος  στη νέα περίοδο.

Αναλυτικά αναφέρει η ανακοίνωση:

«Η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας στην εικοσαετή πορεία της  τοποθετείται δημόσια με τον πλέον καθαρό λόγο για τα θέματα του δήμου και της αυτοδιοίκησης.  Το ίδιο κάναμε και στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές. Παρουσιάσαμε έγκαιρα πρόγραμμα και ψηφοδέλτιο με στελέχη που αποδεδειγμένα μπορούν να το υλοποιήσουν και να φέρουν το δήμο Ναυπακτίας μεταξύ των πρώτων της χώρας.

Επίσης ασκήσαμε δημιουργική κριτική για το συμφέρον του δήμου  και υπογραμμίσαμε την ανάγκη να προκύψει από τις εκλογές ο καλύτερος  δήμαρχος και  το καλύτερο δημοτικό συμβούλιο που θα αποφασίζει για τα προβλήματα του δήμου σύμφωνα με το νέο θεσμικό πλαίσιο του «Κλεισθένη».

Πιστεύουμε  ότι η παράταξή μας με τα χαρακτηριστικά που τη διακρίνουν και την διαφοροποιούν από τις άλλες παρατάξεις είναι αυτή  που έχει ανάγκη ο Δήμος μας για να λειτουργήσει αποτελεσματικά,  ιδιαίτερα στη εποχή του «Κλεισθένη».

Γι’ αυτό και μόνο το λόγο συστρατευτήκαμε με την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας  με υποψήφιο δήμαρχο  τον Γιάννη Μπουλέ.

Το αποτέλεσμα των εκλογών μας κατέταξε στην τρίτη θέση και μας απέκλεισε από τις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής. Στις εκλογές αυτές καλούμαστε όλοι να εκλέξουμε δήμαρχο μεταξύ του κ. Γκίζα και του κ. Λουκόπουλου

Πιστεύουμε  βαθύτατα  ότι οι δημότες που μας τίμησαν με την ψήφο τους, αντιστεκόμενοι σε παντοειδείς πιέσεις και προκλήσεις, διέκριναν στην παράταξή μας τα στοιχεία που την διαφοροποιούν από τις άλλες παρατάξεις και τους υποψηφίους δημάρχους και μας ψήφισαν με πλήρη συνείδηση γι’ αυτούς  ακριβώς τους λόγους.

Οι δημότες που μας τίμησαν με την ψήφο τους είναι σκεπτόμενοι άνθρωποι και ως εκ τούτου μπορούν να επιλέξουν την επόμενη Kυριακή κατά συνείδηση το δήμαρχο που κρίνουν ότι θα ανταποκριθεί καλύτερα στα καθήκοντα και τις αρμοδιότητες του αξιώματος  στη νέα περίοδο».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο Δήμος Ναυπακτίας τίμησε την Ολυμπιονίκη Ευαγγελία Πλατανιώτη

Published

on

By

Πλατανιώτη-ευαγγελία-βραβευση-ναυπακτια

Ο Δήμος Ναυπακτίας τίμησε την Ολυμπιονίκη και Παγκόσμια  Πρωταθλήτρια Ευαγγελία Πλατανιώτη «για τις κορυφαίες διακρίσεις της και τη σημαντική προσφορά της στην καλλιτεχνική κολύμβηση».

Την ναυπάκτια στην καταγωγή κ. Πλατανιώτη βράβευσαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ.κ.Ιερόθεος και ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ.Βασίλης Γκίζας κατά τη διάρκεια της επιτυχημένης Ημερίδας «Υγιής Αθλητισμός και Βιώσιμη Τουριστική Ανάπτυξη» που πραγματοποιήθηκε στη Ναύπακτο, στο πλαίσιο των παράλληλων δράσεων του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Lepanto Formula Kite 2022.

Πλατανιώτη-ευαγγελία-βραβευση-ναυπακτια

Νωρίτερα, η κ.Πλατανιώτη που συμμετείχε ως ομιλήτρια στην Ημερίδα μοιράστηκε με το κοινό την εμπειρία της και στιγμές από την αθλητική της πορεία.  Δεν παρέλειψε επίσης να αναφερθεί στην καθοριστική στήριξη και συμβολή της οικογένειά της και όσων στάθηκαν στο πλευρό της όλα αυτά τα χρόνια.

Παρόντες ήταν ο βουλευτής ΚΙΝΑΛ κ. Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Σιμάκης, οι Αντιδήμαρχοι κύριοι Ντίνος ΤσουκαλάςΣωκράτης ΠαπαβασιλείουΓιάννης Παπαϊωαννίδης, ο Πρόεδρος Κοινότητας Πλατάνου κ. Γιώργος Πολύχρονος, ο Αντιπρόεδρος της Διεθνούς Κλάσης Αετοσανίδας (International Kiteboarding Association) κ. Σπύρος Κρότσης, ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης κ. Άκης Τσαλίκης και ο Αθλητικός Διευθυντής της AHEPA Hellas κ. Αδάμ Βλαχογιάννης.

Πλατανιώτη-ευαγγελία-βραβευση-ναυπακτια Πλατανιώτη-ευαγγελία-βραβευση-ναυπακτια

 

 

 

 

Continue Reading

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις για την επιδότηση στους ηλιακούς θερμοσίφωνες

Published

on

By

Το νέο πρόγραμμα επιδότησης που σχεδιάζει το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για την αντικατάσταση του παλαιού τύπου ηλεκτρικών θερμοσιφώνων με σύγχρονους ηλιακούς θα «τρέξει» με το μοντέλο «Αλλάζω Συσκευή».

Πιθανότατα, οι επιδοτήσεις θα δοθούν με συγκεκριμένα κριτήρια – εισοδηματικά και κοινωνικά – αντίστοιχα με εκείνα που ίσχυσαν στην επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών, τότε, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση σε ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα του gov.gr.

Κάθε ενδιαφερόμενος υπέβαλε μία αίτηση για μία και μόνο κατοικία, η οποία είτε είναι η κύρια είτε η δευτερεύουσα (ιδιόκτητη, ενοικιασμένη ή παραχωρημένη) και με ενεργή παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Lepanto Formula Kite Europeans: Τελετή Λήξης και Απονομές Μεταλλίων την Κυριακή 2/10

Published

on

By

Lepanto-Formula-Kite-Europeans-Nafpaktos-2022

Παρουσία της Υφυπουργού Τουρισμού κ.Σοφίας Ζαχαράκη θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022 στις 18:30‘, η Τελετή Λήξης και οι Απονομές των Μεταλλίων στους αθλητές και τις αθλήτριες τη μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης που πραγματοποιήθηκε ποτέ στη Ναύπακτο,  του Lepanto Formula Kite Europeans.   Η βραδιά θα κλείσει με μία ανοικτή για όλους συναυλία από τους “Les SkartOi“!

Lepanto-Formula-Kite-Europeans-Nafpaktos-2022

 

Το 2022 Lepanto Formula Kite Europeans που πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση του Δήμου Ναυπακτίας, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλλάδας, της ΙΚΑ (International Kiteboarding Association) και του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Ρίου ΙΑΣΩΝ, διεξάγεται σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Ναυπάκτου και με την υποστήριξη του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπακτίας.

Η Διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΓΓΑ), του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), της Παγκόσμιας Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (World Sailing), της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (ΕΙΟ) και του Ελληνικού Συνδέσμου Αετοσανίδας (ΗΚΑ).

Lepanto-Formula-Kite-Europeans-Nafpaktos-2022 Lepanto-Formula-Kite-Europeans-Nafpaktos-2022 Lepanto-Formula-Kite-Europeans-Nafpaktos-2022 Lepanto-Formula-Kite-Europeans-Nafpaktos-2022 Lepanto-Formula-Kite-Europeans-Nafpaktos-2022 Lepanto-Formula-Kite-Europeans-Nafpaktos-2022

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ