Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Ανοιχτή Συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ –Π.Σ. Μεσολογγίου με την Όλγα Γεροβασίλη

Published

on

Με ιδιαίτερη μαζικότητα ολοκληρώθηκε η συνέλευση της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Μεσολογγίου την Δευτέρα 14 Μαρτίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου.

Εισηγήτρια στα κείμενα των θέσεων και του καταστατικού, ήταν η πρώην Υπουργός και γραμματέας της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Όλγα Γεροβασίλη. Υπήρξε άρτια ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων με τα μέλη μας.

Αρχικά η Όλγα Γεροβασίλη συναντήθηκε με το Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Μεσολογγίου όπου ο πρόεδρος του Σάκης Παπαδημητρόπουλος παρέδωσε υπόμνημα με αιτήματα της πόλης.

Συγκεκριμένα το υπόμνημα περιελάμβανε τα εξής αιτήματα:

  • Πανεπιστήμιο Πατρών – παράρτημα Μεσολογγίου (πρώην ΤΕΙ)
  • Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου
  • Γέφυρα Ευήνου
  • Εκτροπή Αχελώου
  • Λιμάνι Αστακού
  • Σύνδεση Ιόνιας Οδού με το λιμάνι της πόλης μας
  • Αλιεύματα
  • ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΊΟΥ:Πιστοποίηση της αίθουσας εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου καθώς και χρηματοδοτικά εργαλεία για την αποκατάσταση φθορών και συντήρηση του κτιρίου.

Αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης με το Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου, πραγματοποιήθηκε η συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Μεσολογγίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του.

Φυσικά η παρουσία των βουλευτών Αιτωλοακαρνανίας Γιώργου Βαρεμένου και Θάνου Μωραΐτη για άλλη μια φορά απέδειξε την στήριξη τους στην Οργάνωση του Μεσολογγίου.

Δεν θα μπορούσε να λείπει ο Μάκης Θεοφιλάτος, μέλος της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου (ΚΟΕΣ).

Επίσης μαζί μας ήταν η πρώην βουλευτής και μέλος μας Μαρία Τριανταφύλλου και ο πρώην Γ.Γ. Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης και στενός συνεργάτης της Όλγας Γεροβασίλη Γρηγόρης Θεοδωράκης που είναι επίσης μέλος της Οργάνωσης Μεσολογγίου.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους και ιδιαίτερα τα μέλη μας, που με την προσέλευση τους έδωσαν παλμό και κατέστησαν με την συμμετοχή τους την εκδήλωση μας απόλυτα επιτυχή!!

Μετά το πέρας των συζητήσεων επί των θέσεων του Προσυνεδριακού Διαλόγου, κόψαμε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα και το φλουρί κέρδισε το μέλος της Συντονιστικής μας Επιτροπής Νάσος Τσοκάντας. Του ευχόμαστε να έχει ένα τυχερό 2022!

Προχωράμε δυναμικά, μαζικά, με πίστη γιατί κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος!!

Γραφειο Τύπου

ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

 

 

 

 

 

 

ΕΛΛΑΔΑ

Νέα υπηρεσία από την Τheocar

Published

on

By

Η εταιρεία Theocar πάντα με σεβασμό στον άνθρωπο, δραστηριοποιείτε 20 και πλέον χρόνια παρέχοντας υπηρεσίες μεταφοράς καθώς και ενοικίασης οχημάτων, πλέον προσφέρει και μια νέα υπηρεσία.

Οι έμπειροι οδηγοί αναλαμβάνουν με αξιοπιστία την μεταφορά ατόμων με ειδικές ανάγκες, με απολυτή ασφάλεια και χωρίς ταλαιπωρία, σε οποιοδήποτε σημείο επιθυμεί ο πελάτης έχοντας  ειδικό όχημα με ράμπα για την μεταφορά με αναπηρικό αμαξίδιο.

Επιπλέον υπάρχει  και η δυνατότητα ενοικίασης- μίσθωσης του οχήματος σε οδηγούς που πληρούν τις προαπαιτούμενος προϋποθέσεις για την ενοικίαση.

Για επιπλέον πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με κάποιο από τα καταστήματά μας.

Βρείτε μας στην Πάτρα, στο Αίγιο, στη Ναύπακτο, στο Αγρίνιο, στη Κυλλήνη αλλά και στο Κατάκολο.

Επίσης περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας www.theocar.com και στο τηλεφωνικό μας κέντρο 211 8008090.

 

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Κλειστό το πέρασμα στον Εύηνο

Published

on

By

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και με τον όγκο του νερού του Εύηνου ποταμού να είναι αυξημένος  λόγω των έντονων βροχοπτώσεων, παραμένει κλειστή η ιρλανδικού τύπου γέφυρα.

Η διέλευση των κατοίκων της περιοχής και όσων θέλουν να φτάσουν εκεί διεξάγεται μέσω της Ιόνιας οδού.

Εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν και μετά τον καθαρισμό της  γέφυρας από τα φερτά υλικά θα δοθεί και πάλι στην κυκλοφορία ο δρόμος.         –photo Galatasnews

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Εγκαίνια και κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ΟΜ Ναυπακτίας

Published

on

By

Το Σάββατο 28/1/23 στις 6 μ.μ. σας καλούμε στα εγκαίνια του γραφείου μας (πλατεία Φαρμάκη 2), όπου θα κόψουμε πρωτοχρονιάτικη πίτα και θα συζητήσουμε για τις πολιτικές εξελίξεις. Θα παραβρεθούν οι βουλευτές, μέλη της ΚΕ και στελέχη του κόμματος.

Σας περιμένουμε!

Ο.Μ. Ναυπακτίας

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ