Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ανταπαντά η “Συνεργασία πολιτών”: Κύριοι της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας», τα γεγονότα είναι αμείλικτα

Published

on

Απάντηση στην ανακοίνωση της Ενωτικής πρωτοβουλίας σχετικά με το έργο του ΕΠΑΛ Ναυπάκτου, δίνει μέσα από νέα ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη  “Συνεργασία πολιτών του Βασίλη Γκίζα. Αναφέρει η ανακοίνωση:  

“Με ενδιαφέρον διαβάσαμε μία ακόμη ανακοίνωση της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας», στην οποία όμως τα γεγονότα που σχετίζονται με το έργο του ΕΠΑΛ, όσες «σάλτσες» και να μπουν, είναι αμείλικτα. Με την έναρξη της πενταετούς θητείας σας παραλάβατε ένα φάκελο έργου του οποίου ήδη είχε ξεκινήσει η σύνταξη των μελετών. Επί ημερών σας, τα 5 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΕ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, δεν τις ολοκληρώσατε, δεν εκδώσατε τη σχετική οικοδομική άδεια, ενώ δε βρήκατε ούτε τη χρηματοδότηση. Και ενώ αυτή είναι η πραγματικότητα, σήμερα, κατά τη συνήθη πρακτική σας, σπεύδετε να πείτε στην κοινωνία, για μία ακόμη φορά, «εμείς το κάναμε και αυτό»!

Σας αξίζουν συγχαρητήρια, όχι όμως για αυτό που επιχειρείτε να κομπάσετε, αλλά για την τέχνη της προπαγάνδας που και πάλι έχετε πάει σε άλλο επίπεδο. Συνεχίστε εσείς τη «δουλειά» που γνωρίζετε καλά, και εμείς τη δική μας, με τα αποτελέσματα που ήδη στον ένα χρόνο  θητείας η κοινωνία έχει δει και αναγνωρίζει.

ΥΓ: Περιμένουμε με ενδιαφέρον το 2ο μέρος που προαναγγείλατε. Για να σας προϊδεάσουμε και εμείς, η απάντηση που θα λάβετε σε αυτό θα έρθει μέσα από δικά σας λόγια. Κάτι σαν «γκραπ γκραπ Νο2» δηλαδή! Αναμένουμε…

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ”

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο… Έλληνας και το «κόλπο» με το SMS στο 13033 για απεριόριστο χρόνο!

Published

on

By

Το άνοιγμα των καταστημάτων είναι γεγονός και πριν καλά καλά συμβεί εντοπίστηκε το «παράθυρο» για να υπάρχει απεριόριστος χρόνος με το SMS στο 13033.    Το κόλπο  είναι απλό με το σβήσιμο των SMS στο 13033.

Ήδη στην κυβέρνηση εντόπισαν το ζήτημα και καλούν τους πολίτες να μην σβήνουν το SMS προκειμένου από αύριο Δευτέρα που ανοίγουν τα καταστήματα λιανικής πώλησης, να παραμένουν στην αγορά και πέραν του επιτρεπόμενου ορίου των 2 ωρών.

ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης,  τόνισε την ανάγκη επαναλειτουργίας της αγοράς, επεσήμανε ωστόσο ότι θα πρέπει όλοι να δείξουμε την καλή πλευρά του εαυτού μας για να υπάρξει εμπιστοσύνη. Σημείωσε δε, ότι κάθε φορά που ένα sms θα σβήνεται, θα χάνεται και μια θέση εργασίας στο λιανεμπόριο.

Σε ερώτηση σχετικά με το εάν κάποιος θα έχει τη δυνατότητα να στέλνει περισσότερα από ένα sms μετά από τις δύο ώρες, για να συνεχίζει τις αγορές του, ο κ. Σταμπουλίδης, διευκρίνισε ότι ζητούμενο είναι να μην παρακαμφθεί το σύστημα «Πήραμε μια απόφαση επανεκκίνησης της οικονομίας, έχοντας απόλυτη συναίσθηση του τι συμβαίνει στην κοινωνία, τις επιχειρήσεις και τα δημόσια έσοδα. Αυτή την ευκαιρία, δεν πρέπει να τη χάσουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τέλος του μήνα η πιθανή ημερομηνία για άνοιγμα σε καφέ και εστιατόρια

Published

on

By

Από αύριο Δευτέρα  18 Ιανουαρίου ανοίγει όλο το λιανεμπόριο, χωρίς ραντεβού αλλά με τήρηση των αυστηρών υγειονομικών κανόνων, με τα καταστήματα στις “κόκκινες περιοχές” να λειτουργούν με την μέθοδο click away.

Το επόμενο βήμα αναμένεται να είναι το άνοιγμα σε καφετέριες και  εστιατόρια σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες

Σύμφωνα με την ίδια πηγή,  το σχέδιο της κυβέρνησης είναι να ανοίξουν καφέ και εστιατόρια και μάλιστα άμεσα, με το  σχέδιο να προβλέπει άνοιγμα τη 1η Φεβρουαρίου.  Μοναδική προϋπόθεση να μείνουν τα κρούσματα στα επίπεδα που είναι σήμερα.

Όσον αφορά τα Σχολεία, εφόσον το άνοιγμα της αγοράς, δε δείξει επιδείνωση στα επιδημιολογικά δεδομένα, τα Σχολεία  (Γυμνάσια –  Λύκεια) αναμένεται  να ανοίξουν σε δύο εβδομάδες.

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χιόνια στην ορεινή Ναυπακτία – Ποια η κατάσταση των δρόμων

Published

on

By

Χιονοπτώσεις στην ορεινή Ναυπακτία και σε περιοχές με υψόμετρο πάνω από τα 400 μέτρα. Ωστόσο δεν υπάρχουν προβλήματα στον Δήμο Ναυπακτίας, από την ψυχρή εισβολή της κακοκαιρίας «Λέανδρος».

Ο μηχανισμός του Δήμου Ναυπακτίας, σε συνεργασία με την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας, την Πυροσβεστική και την Αστυνομία, βρίσκεται σε διαρκή επαγρύπνηση προκειμένου να επέμβει άμεσα σε περίπτωση που παρουσιαστεί η όποια ανάγκη.

Το οδικό δίκτυο της ορεινής Ναυπακτίας παραμένει ανοικτό, ωστόσο οι οδηγοί θα πρέπει να είναι προσεκτικοί και σε σημεία με υψόμετρο άνω των 500μ. θα πρέπει να φέρουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες.  Ιδιαίτερη προσοχή συνιστάται τις πρώτες πρωινές ώρες λόγω του ολικού παγετού.

 

 

Continue Reading

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ