Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Απάντηση από την “Ενωτική Πρωτοβουλία” για τα οικονομικά του δήμου

Published

on

Απάντηση στο οτι υπάρχουν μόλις 4.000 ευρώ στα ταμεία του Δήμου, δίνει η “Ενωτική Πρωτοβουλία” με ανακοίνωσή της, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα έγγραφο με την οικονομική κατάσταση του Δήμου Ναυπακτίας  στο τέλος Αυγούστου 2019, για να τεκμηριώσει τα όσα αναφέρει στην απάντησή της αυτή.

Αναφέρει η ανακοίνωση:

 

« Η΄ΑΓΝΟΟΥΝ, Η΄ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ Η΄ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΊΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ.

(Τα επίσημα έγγραφα  διαψεύδουν τη σύμπραξη Γκίζα – Μπουλέ – Τσουκαλά!)

 

«Μόλις 4.000 ευρώ στα ταμεία του δήμου». Έτσι παρουσιάστηκε η παρέμβαση του αντιδημάρχου κ. Παπαβασιλείου στα Μ.Μ.Ε.

Και αναλυτικότερα αναφέρεται: « Η πορεία των οικονομικών του δήμου είναι δυσάρεστη… Τα χρήματα που έχουν προβλεφθεί για ολόκληρο το έτος έχουν δαπανηθεί στο σύνολό τους μέχρι το τέλος Αυγούστου, απομένοντας στα ταμεία κάτι περισσότερο από 4.000 ευρώ».

Ακολουθεί και ο γνωστός κ. Μπουλές αναφέροντας  σε ανακοίνωσή του:

«Στο αποθεματικό του δήμου μόνο 4.000 ευρώ». Πιο κάτω συγκρίνει λέγοντας: «Η δημοτική αρχή Λουκόπουλου παρέλαβε τον δήμο χωρίς χρέη και με 1,4 εκατομμύρια στο ταμείο». «Άδειασαν προεκλογικά το ταμείο του δήμου», διαπιστώνει με στόμφο. «Δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για τους μισθούς των υπαλλήλων που ήλθαν στο δήμο», ψευδολογεί ο ίδιος.

 

Είναι προφανές ότι τέτοια ψέματα δεν τα πιστεύουν ούτε οι ίδιοι. Χρησιμοποιούν κατά το δοκούν αριθμούς  για να απαξιώσουν ή να προκαταλάβουν  πιθανή επερχόμενη  αποτυχία της σύμπραξής τους. «Μπορείς να κοροϊδεύεις πολλούς για λίγο καιρό, λίγους για πολύ καιρό αλλά όχι όλους όλο τον καιρό», αναφέρει  ο Λίνκολν.

 

Να λοιπόν ποιά είναι η αλήθεια.

 1. Ποιό είναι το ταμείο του δήμου στις 31/8/2019;

Σύμφωνα με το επίσημο έγγραφο του δήμου Ναυπακτίας που επισυνάπτεται, το ταμειακό υπόλοιπο του δήμου στις 31/8 ήταν 5.397.329, 63 ευρώ. Τα επίσημα στοιχεία, που δεν διαψεύδονται λένε ότι ο δήμος έχει σε τράπεζες και στο ταμείο του «ζεστό χρήμα» 5,4 εκατομμύρια περίπου. Ποτέ καμιά δημοτική αρχή δεν παρέδωσε τόσο εύρωστο ταμείο στην επόμενη.

 1. Τι συνέβη στην χρήση του 2019;

Στο ίδιο έγγραφο φαίνεται ότι ο δήμος στην αρχή του έτους υπολόγιζε έσοδα 33,6 εκατομμύρια περίπου. Τόση ήταν η κρατική επιχορήγηση και τα δημοτικά τέλη. Όμως ο δήμος Ναυπακτίας μέσα σε ένα μόνο οκτάμηνο (με τους τρεις μήνες να είναι μετεκλογικοί) κατάφερε να αυξήσει τα έσοδά του κατά 22,2 εκατομμύρια. Τόσα χρήματα έφερε στον τόπο μας , κερδίζοντάς τα από διάφορα προγράμματα, η  τεράστια προσπάθεια και οι  συντονισμένες ενέργειες αιρετών και εργαζομένων, με αποτέλεσμα ο προϋπολογισμός  να φτάνει  σήμερα  στα 55,8 εκατομμύρια. Από αυτά, τα 46 εκατομμύρια περιμένουν την άμεση υλοποίησή τους από την νέα δημοτική αρχή, κάτι που σημαίνει ότι αν όλες οι προβλεπόμενες δράσεις ολοκληρωθούν,  θα τροφοδοτήσουν καθοριστικά την ανάπτυξη του τόπου μας.

Το επόμενο εξάμηνο, πάνω από 10 εκατομμύρια ακόμη, μπορούν να μπουν στα έσοδα του προϋπολογισμού από τις προτάσεις που έχει καταθέσει η δημοτική αρχή Λουκόπουλου. Θα καταφέρει να τρέξει τις διαδικασίες η σημερινή διοίκηση ή «θα χαθεί η μπάλα»; Ο  πήχης μπήκε ψηλά από την απελθούσα δημοτική  αρχή και αυτό τρομάζει τους συμπράττοντες. Προτιμούν να πανηγυρίζουν με ανακοινώσεις τους   για το κλαδί που έκοψαν στην Χάλκεια ή να στέλνουν δελτίο τύπου ότι ο δήμαρχος θα δέχεται τους πολίτες δύο ημέρες την εβδομάδα, αντί να ασχοληθούν με την ουσία των δράσεων του δήμου. Παρεμπιπτόντως ο Τάκης Λουκόπουλος είχε ανοικτό το γραφείο του στους πολίτες κάθε μέρα όλη την εβδομάδα, χωρίς να το «πουλήσει» με δελτίο τύπου.

 1. Τι είναι το περιβόητο αποθεματικό των 4.000 ευρώ;

Σε συγκεκριμένο κωδικό του προϋπολογισμού υπολογίζεται και ένα ποσό για απρόβλεπτες δαπάνες. Το ποσό ξεκινά από 200.000 στην αρχή του χρόνου, όλο τον χρόνο ανεβοκατεβαίνει και προς το τέλος μειώνεται ή συμπληρώνεται από άλλους κωδικούς χρημάτων  σε περίπτωση που αυτό είναι αναγκαίο. Σήμερα είναι πράγματι 4.000 αλλά στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο (ή σε κάποιο προηγούμενο) θα μπορούσε να αυξηθεί κατά 20 ή 30 φορές, χρησιμοποιώντας κωδικούς που  κατά την πορεία προέκυψε ότι έχουν περίσσευμα χρημάτων. Το ίδιο μπορεί να γίνει δημιουργώντας νέα έσοδα που αυξάνουν το αποθεματικό. Για παράδειγμα το πρόγραμμα των Ανοικτών Κέντρων Εμπορίου χρωστά στον δήμο 25.000 ευρώ αλλά οι διοικούντες δεν σκέφθηκαν να κινήσουν την διαδικασία για να μπουν στο αποθεματικό του δήμου. Επίσης το Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης στο κέντρο της πόλης, (το οποίο σημειωτέον είχε καταργηθεί από τον κ. Μπουλέ) εγκρίθηκε στα τέλη Αυγούστου και μπορεί να λειτουργήσει άμεσα και να δημιουργήσει έσοδα που αυξάνουν το αποθεματικό, αφού έχει γίνει η σχετική προετοιμασία  και η νέα δημοτική αρχή είναι ενημερωμένη από την προηγούμενη . Σε κάθε περίπτωση αν δεν μπορούν να βρουν τον τρόπο ας απευθυνθούν σε πιο έμπειρους, αντί  η μεγάλη τους εμπειρία   και οι προτεραιότητές τους να εξαντλούνται στην κλαδοκοπτική.

 

Η Ναυπακτία άλλα περιμένει από τους συμπράττοντες, γιατί πέρα από την μικροπολιτική υπάρχει και η ουσία.

Ενδεικτικά και ως παραδείγματα που αφορούν την ουσία των πραγμάτων  να  αναφέρουμε ότι:

 • Στους κωδικούς 64-7324.001 και 30-7324.001 του προϋπολογισμού υπάρχουν 720.000 ευρώ (ζεστό χρήμα) για κατασκευή πεζοδρομίων μετά τον Σκα και στην οδό Θέρμου. Πότε σκέφτονται να δημοπρατήσουν το έργο που θα μπορούσε σε λίγους μήνες να ξεκινήσει;
 • Στους κωδικούς 30-7421 και 64-7425.001 υπάρχουν τα απαραίτητα χρήματα για την ολοκλήρωση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδιασμού. Έχουν ενημερωθεί και το γνωρίζουν οι διοικούντες. Πότε λοιπόν θα ξεκινήσει η διαβούλευση για την β’ φάση του Γ.Π.Σ; Δεν πρέπει να ολοκληρωθεί ο χωροταξικός σχεδιασμός που μέχρι το 2014 κοιμόταν; Νοσταλγεί κανείς την εποχή του κ. Μπουλέ που τίποτε δεν προχωρούσε στο Γ.Π.Σ.;
 • Στον κωδικό 69-7322.001 υπάρχει 1.500.000 για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την δημιουργία Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου στην Ναύπακτο. Θα περιμένουμε πολύ την υλοποίησή του; Υπάρχει κάποια άλλη προτεραιότητα;
 • Στους κωδικούς 64-7341.004 και 64-7341.005 υπάρχουν 4,7 εκατομμύρια για την ολοκλήρωση του έργου της αναβάθμισης του ΞΕΝΙΑ και της ανάπλασης του Ιστορικού Κέντρου. Τα έργα αυτά θα προχωρήσουν ή θα ασχοληθούμε με ρουσφετάκια και δημόσιες σχέσεις;
 • Στον κωδικό 69-7425.001 υπάρχουν 15.035.685,55 ευρώ για την διαχείριση των απορριμμάτων. Θα προχωρήσει το έργο ή τα χρήματα θα καταλήξουν στα απορρίμματα;
 • Στον κωδικό 30-732 υπάρχει 1,5 εκατομμύριο για έργα σε όλες τις τοπικές κοινότητες του δήμου Ναυπακτίας. Πότε θα ξεκινήσει η υλοποίηση αυτού του κομματιού του Τεχνικού Προγράμματος; Είναι άραγε στις προτεραιότητες της δημοτικής αρχής; Τους εμποδίζει άραγε το αποθεματικό του δήμου;
 • Στον κωδικό 30-7335.007 υπάρχουν τα χρήματα για να μετατραπεί σε χρηστικό για τον δήμο το κτίριο του κολυμβητηρίου. Θα προχωρήσει η υλοποίηση ή θα επιμείνουμε στα δελτία τύπου για τις συναντήσεις του δημάρχου; Οι διοικούντες δεν κρίνονται από τα λόγια αλλά από τα έργα τους.
 • Στους κωδικούς 30-7135.052 και 69-7322.001 υπάρχουν πάνω από 300.000 ευρώ για τις παιδικές χαρές στις Β’ και Γ’ Εργατικές κατοικίες, στο Τρίκορφο, στην Κ. Βασιλική, στην Καλαβρούζα, στην Βομβοκού, στον Λυγιά, στο Ξηροπήγαδο, στην Σκάλα, στο ΞΕΝΙΑ κ.α. Αυτές τις ημέρες θα εγκατασταθούν κάποιες. Θα τρέξει άραγε η δημοτική αρχή την υλοποίηση του προγράμματος ή και εδώ τους εμποδίζει κάτι;
 • Στον κωδικό 61-7336.002 υπάρχουν 440.000 ευρώ για γήπεδα σε Γαλατά, Περιθώρι, Ξηροπήγαδο, Πλάτανο, Δάφνη κ.α. Το έργο είναι ήδη δημοπρατημένο και τίποτε δεν εμποδίζει την υλοποίησή του.

 

Είναι που  η προηγούμενη δημοτική αρχή είχε υπογράψει, ως φαίνεται μνημόνιο με την Δ.Ε. Χάλκειας αλλά και τις άλλες ενότητες  για να τις εξοπλίσουμε με έργα υποδομής. Ειδικά για την Χάλκεια δεν έφθανε το γήπεδο στην Γαβρολίμνη, το ΚΑΠΗ, η παιδική χαρά, η νέα πλατεία και το ΚΔΑΠ στον Γαλατά, οι παρεμβάσεις του Δ. Λιμενικού Ταμείου αλλά και το δημοτικό κτίριο στην Κάτω Βασιλική, τα μονοπάτια στην Χάλκεια και στην Βαράσοβα, τα χρήματα για τις αποκαταστάσεις από καταστροφές, αλλά το μνημόνιο περιελάμβανε και το αναρριχητικό κέντρο στην Βαράσοβα. Θα υπογράψει άραγε η νέα δημοτική αρχή το δικό της μνημόνιο με την δέσμευση να υλοποιήσει το αναρριχητικό κέντρο;

Τέλος, να λάβουν σοβαρά υπόψη  οι διοικούντες ότι στην Ναυπακτία, τα πάνω από 60 εκατομμύρια χρηματοδοτήσεις που κέρδισε η προηγούμενη δημοτική αρχή θα αποτελούν γι αυτούς διαρκές  μέτρο σύγκρισης, γι αυτό να αφήσουν κατά μέρος τις παθογένειές τους και ας ασχοληθούν με την υλοποίηση και εξασφάλιση των έργων. Ας αφήσουν τα ψέματα για το ταμείο του δήμου και ας μας πουν τι καινούριο προγραμματίζουν. Πώς θα εξασφαλίσουν νέες χρηματοδοτήσεις; Προεκλογικά δεν μας είπαν κάτι συγκεκριμένο. Ας πουν τώρα. Όχι σε εμάς αλλά στους πολίτες της Ναυπακτίας.

Εμείς θα περιμένουμε, θα συμβάλλουμε όπου τυχόν μας ζητηθεί και θα χαρούμε πραγματικά να βλέπουμε θετικά αποτελέσματα.

Όμως σε κάθε άδικη και εκ του πονηρού επίθεση είμαστε υποχρεωμένοι να απαντάμε.

Γιατί οι συνδημότες μας πρέπει να ξέρουν την αλήθεια.

 

ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ»

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δημοτική Αστυνομία: Σωσίβιο για τη δημοτική αρχή Γκίζα

Published

on

By

Μπουλές-ναυπακτος-ΑΔΚΝ

Σε ανακοίνωσή της μετά τα όσα ειπώθηκαν και ψηφίστηκαν κατά την διάρκεια της πρόσφατης συνεδρίασης του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ναυπακτίας, με θέμα την έγκριση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (ΟΕΥ) του Δήμου, η «Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας» – ΑΔΚΝ  του Γιάννη Μπουλέ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Με σωσίβιο τη δημοτική αστυνομία ο δήμαρχος κ. Γκίζας πέρασε το σκόπελο του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (ΟΕΥ) του δήμου, που έχει οδηγήσει σε διάλυση τις Υπηρεσίες του.

Πέρασαν τρία  χρόνια της δημοτικής θητείας Γκίζα και ο δήμαρχος απέφυγε σκόπιμα  να φέρει στο δημοτικό συμβούλιο τις αλλαγές που έπρεπε  να είχε κάνει από τον πρώτο μήνα της θητείας του, ώστε οι Υπηρεσίες του δήμου να μπορούν να λειτουργήσουν αποτελεσματικά.

Είναι γνωστό ότι στο δήμο Ναυπακτίας υπάρχουν τμήματα που έχουν μόνο προϊστάμενο και υπάλληλοι με παράλληλα καθήκοντα σε διαφορετικά τμήματα. Είναι επίσης γνωστό ότι υπάρχει μείωση του προσωπικού λόγω αποχωρήσεων. Η κατάσταση αυτή δημιουργεί  δυσλειτουργίες  και έπρεπε να αντιμετωπισθεί από την πρώτη στιγμή της θητείας Γκίζα.

Παρά την επιμονή της ΑΔΚΝ (στη διάρκεια της συνεργασίας μας ) να υπάρξει αλλαγή του Οργανισμού του δήμου ώστε να διορθωθούν τα κακώς κείμενα ο δήμαρχος σκόπιμα απέφυγε να φέρει στο Δημοτικό Συμβούλιο το σχέδιο του ΟΕΥ που είχε προετοιμάσει ο αντιδήμαρχος κ. Παπαβασιλείου. Ο δήμαρχος προτίμησε να κάνει μετακινήσεις υπαλλήλων με δική του  αποκλειστικά ευθύνη. Οι μετακινήσεις αυτές έχουν οδηγήσει την Υπηρεσία του δήμου στη σημερινή διάλυση.

Έτσι για μία ακόμα φορά καταρρίπτεται ο ισχυρισμός του δημάρχου ότι η αποχώρηση της ΑΔΚΝ από τη συνεργασία ήταν προσχηματική. Η ΑΔΚΝ αποχώρησε αφού διαπίστωσε ότι η δημοτική αρχή Γκίζα λόγω ανικανότητας και σκοπιμότητας δεν ενδιαφέρεται για τα ουσιαστικά θέματα του δήμου παρά μόνο για τη νίκη στις δημοτικές εκλογές του 2023.

Ακόμη και τη δημιουργία δύο τμημάτων (Εσωτερικού Ελέγχου και Πολιτικής Προστασίας) που επέβαλε ο νόμος από το 2020, ο κ. Γκιζας αναγκάστηκε να τη φέρει στο ΔΣ μετά την καταγγελία του σωματείου των εργαζομένων στο δήμο και τη σχετική καταγγελία της ΠΟΕ ΟΤΑ. Τα τμήματα αυτά που τα επιβάλλει ο νόμος  προβλέφτηκαν ως αλλαγή στον Οργανισμό αφού πρώτα δόθηκε με ανάθεση σε ιδιώτες το αντικείμενο του Εσωτερικού Ελέγχου.

Το τμήμα της δημοτικής αστυνομίας που επίσης προβλέφθηκε στον Οργανισμό ήταν καθολική κοινωνική απαίτηση αφού η ανάγκη επανασύστασης της δημοτικής αστυνομίας δεν αμφισβητείται πλέον από κανένα. Σημειώνουμε ότι η ΑΔΚΝ ήταν η μοναδική δημοτική παράταξη η οποία στην προηγούμενη δημοτική περίοδο ψήφισε  υπέρ της επανασύσαστης της δημοτικής αστυνομίας.

Για να αποφύγει λοιπόν ο δήμαρχος τη συζήτηση για τα πολύ σοβαρά ζητήματα του Οργανισμού εστίασε τη συζήτηση στο θέμα της δημοτικής αστυνομίας ανταλλάσοντας κατηγορίες με την προηγούμενη δημοτική αρχή του κ. Λουκόπουλου.

Χωρίς διαβούλευση και χωρίς όραμα ο δήμαρχος  οδήγησε το δημοτικό συβούλιο  να συζητά για το δένδρο (δημοτική αστυνομία)  αφήνοντας σε πλήρη εγκατάλειψη το δάσος (Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας ), την αποτελεσματική δηλαδή λειτουργία του δήμου».

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σε ρυθμούς  “Lepanto Formula Kite Europeans 2022”  η Ναύπακτος

Published

on

By

Lepanto-Formula-Kite-Europeans-2022-Nafpaktos

Με την τελετή έναρξης των αγώνων που πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι της Ναυπάκτου ξεκίνησε και επίσημα το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Formula Kite που φιλοξενείται στην Ναύπακτο.

Στην τελετή έναρξης έδωσαν το «παρών» ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου& Αγ. Βλασίου κ. Ιερόθεος, ο πρόεδρος του Ελληνικού Κοινοβουλίου, βουλευτής Γ. Βαρεμένος, ο  βουλευτής  Δ. Κωνσταντόπουλος, οι αντιπεριφερειάρχες Φ. Ζαίμης, Θ. Μαυρομάτης και Δ. Νικολακόπουλος, δήμαρχος Ναυπακτίας & πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής των αγώνων Β. Γκίζας, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γ. Σιμάκης, αντιδήμαρχοι, επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωπος της παγκόσμιας ομοσπονδίας αετοσανίδας, ο πρόεδρος της Γέφυρας ΑΕ και ο υπεύθυνος επικοινωνίας, αθλητές και μέλη των εθνικών ομάδων των 37 χωρών που συμμετέχουν στους αγώνες και πλήθος κόσμου, που κατέκλυσαν το λιμάνι της Ναυπάκτου.

Μετά τους χαιρετισμούς και το καλωσόρισμα των αποστολών από τον Μητροπολίτη, τον δήμαρχο,  τους βουλευτές  και τον αντιπεριφερειάρχη δόθηκε το έναυσμα για το πάρτι που ακολούθησε στο λιμάνι, υπό τους ήχους γνωστών dj.

Το Lepanto Formula Kite Europeans 2022 ξεκινά αύριο Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου με τον πρώτο αγώνα και θα διαρκέσει μέχρι στις 2 Οκτωβρίου.

 

Lepanto-Formula-Kite-Europeans-2022-Nafpaktos Lepanto-Formula-Kite-Europeans-2022-Nafpaktos Lepanto-Formula-Kite-Europeans-2022-Nafpaktos Lepanto-Formula-Kite-Europeans-2022-Nafpaktos Lepanto-Formula-Kite-Europeans-2022-Nafpaktos Lepanto-Formula-Kite-Europeans-2022-Nafpaktos Lepanto-Formula-Kite-Europeans-2022-Nafpaktos Lepanto-Formula-Kite-Europeans-2022-Nafpaktos

 

Lepanto-kite-europian-championship-Nafpaktos

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Lepanto Formula Kite Europeans 2022: Ανοίγει αυλαία την Κυριακή με την τελετή Έναρξης στο λιμάνι

Published

on

By

Lepanto-kite-europian-championship-Nafpaktos

Με την τελετή Έναρξης που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:30′ στο Ενετικό Λιμάνι της Ναυπάκτου ανοίγει η αυλαία για το κορυφαίο αθλητικό γεγονός, το Lepanto Formula Kite Europeans 2022 που θα διαρκέσει έως και τις 2 Οκτωβρίου.

Lepanto-kite-europian-championship-Nafpaktos

Το  πλήρες Πρόγραμμα των Αγώνων και των παράλληλων εκδηλώσεων:

25 Sept 2022

12:00-18:00 Εγγραφές, 2022 Lepanto Europeans Venue (Γρίμποβο, δίπλα στον Ναυτικό Όμιλο)

18:30 Τελετή Έναρξης, Λιμάνι Ναυπάκτου

20:00 Ανοιχτό Πάρτι στο Λιμάνι της Ναυπάκτου, Nikos Diamantopoulos – ms Lefki – Agent Greg

 

26 Sept 2022

8:00-14:00 Επιθεώρηση Εξοπλισμού

14:00 Δοκιμαστικός αγώνας

15:00-19:00 Επιθεώρηση Εξοπλισμού

 

27 Sept 2022

Race DAY 1

12:00 Αγώνες

18:00 ολοκλήρωση ιστιοδρομιών

 

28 Sept 2022

Race DAY 2

12:00 Αγώνες

18:00 ολοκλήρωση ιστιοδρομιών

 

29 Sept 2022

Race DAY 3

12:00 Αγώνες

18:00 ολοκλήρωση ιστιοδρομιών

30 Sept 2022

Race DAY 4

12:00 Αγώνες Τελικοί

18:00 ολοκλήρωση ιστιοδρομιών

1 Oct 2022

Race DAY 5

12:00 Αγώνες Τελικοί

18:00 ολοκλήρωση ιστιοδρομιών

Oct 2022

Race DAY 6

10:30-14:30 Ημερίδα «Υγιής Αθλητισμός και Βιώσιμη Τουριστική Ανάπτυξη», κτήριο «Ναυπακτία» (1ος όροφος), Λιμάνι Ναυπάκτου

12:00 Αγώνες Μεταλλίων

19:30 Απονομή Μεταλλίων και Τελετή Λήξης, 2022 Lepanto Europeans Venue (Γρίμποβο, δίπλα στον Ναυτικό Όμιλο)

Συναυλία: “Les SkartOi

Lepanto-kite-europian-championship-Nafpaktos

Το 2022 Lepanto Formula Kite Europeans που πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση του Δήμου Ναυπακτίας, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλλάδας, της ΙΚΑ (International Kiteboarding Association) και του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Ρίου ΙΑΣΩΝ, διεξάγεται σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Ναυπάκτου και με την υποστήριξη του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπακτίας.

 

Η Διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΓΓΑ), του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), της Παγκόσμιας Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (World Sailing), της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (ΕΙΟ) και του Ελληνικού Συνδέσμου Αετοσανίδας (ΗΚΑ).

Lepanto-kite-europian-championship-Nafpaktos

Lepanto-kite-europian-championship-Nafpaktos

 

 

 

 

Continue Reading

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ