Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αποτελέσματα Εκλογών Εμπορικού Συλλόγου Ναυπάκτου

Published

on

Ολοκληρώθηκαν στις 21 Μαρτίου οι εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο Ναυπάκτου.

Η διαδικασία κύλισε ομαλά, σε ένα ευχάριστο κλίμα μεταξύ των εμπόρων της Ναυπάκτου.

Η συμμετοχή κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα και συγκεκριμένα ψήφισαν 113 έμποροι. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα:

ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ  για  Δ.Σ.                             ΨΗΦΟΙ

 1. ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ                87 
 2. ΕΥΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΚΗΣ                       65
 3. ΦΡΑΓΚΟΥ ΠΑΓΚΥ                                       64
 4. ΓΙΑΝΝΙΚΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ                                50
 5. ΛΑΒΙΔΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ                                       50
 6. ΜΑΛΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ                              37
 7. ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΦΗ                           26
 8. ΜΕΛΙΣΤΑΣ ΜΠΑΜΠΗΣ                               25
 9. ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ                                    8

Εκλέγονται οι 7 πρώτοι.

ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ  για  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

 1. ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ                 84 
 2. ΕΥΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΚΗΣ                       66
 3. ΦΡΑΓΚΟΥ ΠΑΓΚΥ                                        57
 4. ΛΑΒΙΔΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ                                       46
 5. ΓΙΑΝΝΙΚΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ                                44
 6. ΜΑΛΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ                              40
 7. ΜΕΛΙΣΤΑΣ ΜΠΑΜΠΗΣ                                29
 8. ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΦΗ                        25
 9. ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ                                    9

Εκλέγονται οι 6 πρώτοι.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σε ρυθμούς «SUPER CUP nest generation Mountain Bike….» η Ναύπακτος

Published

on

By

Ξεκινούν σήμερα Σάββατο 22 Απριλίου στις 13:00 οι αγώνες ποδηλασίας eleminator (ταχύτητας) για ηλικίες από 6 ετών και άνω, με την Ναύπακτο να έχει μπει πλέον σε ρυθμούς  «SUPER CUP nest generation Mountain Bike….» το διήμερο 22 και 23 Απριλίου.

Στους αγώνες που θα γίνουν  στην διαμορφωμένη πίστα  Mountain Bike στο Γρίμποβο (παζάρια) έχουν δηλώσει συμμετοχή πάνω από 25 σωματεία, 190 μικροί και μεγάλοι αθλητές και αθλήτριες 6 έως 14 ετών και άνω, ενώ  περισσότεροι  από 300 επισκέπτες συνοδοί, παράγοντες και προπονητές, απ’ όλη την Ελλάδα βρίσκονται στην Ναύπακτο.

Οι αγώνες «SUPER CUP nest generation Mountain Bike….» διεξάγονται σε πέντε πόλεις στην Ελλάδα (Αθήνα, Σαλαμίνα, Τρίκαλα, Θεσσαλονίκη και Ναύπακτο).

Τη διοργάνωση του κυπέλου για τη Ναύπακτο, έχουν αναλάβει η περιβαλλοντική οργάνωση PrasinoMple Eco Magazine και το ποδηλατικό σωματείο Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού Γέρακα με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας / Region of Western Greece, τον Δήμος Ναυπακτίας και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ναυπακτίας και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας – Hellenic Cycling Federation Ε.Ο.Π.

Yποστηρίζεται από τους χορηγούς: Opel Κυριτσης, Theocar.com, Plan Consulting Group, Dole μπανάνες, IDEAL Xristos Papadopoulos και χορηγό φιλοξενίας το Hotel Nafpaktos,

Ταυτόχρονα με τους αγώνες, την Κυριακή 23 Απριλίου από 10:00 έως 13:00 πραγματοποιούνται  «αγώνες ποδηλασίας Baby balance»  με ελεύθερη συμμετοχή για παιδιά από 3 έως και 5 ετών, με ποδήλατα ισορροπίας. Η διοργάνωση του φορέα «Πράσινο+ Μπλε»,  θα διαθέσει το προσωπικό και όλο τον εξοπλισμό υλοποίησης.

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“SUPER CUP next generation Mountain Bike” στη Ναύπακτο στις 22 και 23 Απριλίου

Published

on

By

Η Ναύπακτος ετοιμάζεται να υποδεχτεί στις 22 και 23 Απριλίου, πανελλήνιους αγώνες κυπέλου ορεινής ποδηλασίας, για αθλητές και αθλήτριες μικρών κατηγοριών.

Το SUPER CUP next generation Mountain Bike Τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας Ε.Ο.Π. και διοργανώνεται σε πέντε διαφορετικές πόλεις: Σαλαμίνα, Τρίκαλα, Ναύπακτος, Γέρακας Αττικής και Θεσσαλονίκη, από τέσσερις διαφορετικές τοπικές επιτροπές και ενώσεις ποδηλασίας και με την συνεργασία σωματείων και επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον χώρο της ποδηλασίας.

Θα  συμμετάσχουν περί τα 25 σωματεία,170 μικροί αθλητές και αθλήτριες 6 έως 14 ετών και πάνω από 150 επισκέπτες συνοδοί, απ’ όλη την Ελλάδα και φιλοδοξεί να αναβαθμίσει το άθλημα της ορεινής ποδηλασίας στις μικρές ηλικίες και φυσικά να προβάλει την πόλη της Ναυπάκτου και να τονώσει την τοπική αγορά.

Το SUPER CUP next generation Mountain Bike περιλαμβάνει αγώνες στα αγωνίσματα του Eliminator (XCE), του Short Track (XCC) και αφορά ηλικίες, Παίδων / Κορασίδων /παν Παίδων / παν Κορασίδων σε ηλικίες από 6 έως 14 ετών / Ανδρών / Γυναικών και Masters και θα υλοποιηθεί για 2 ημέρες στη παραλία Γρίμποβο, θέση παζάρια, στο χωμάτινο τμήμα έως το parking σκαφών, το οποίο και θα διαμορφωθεί σε χωμάτινη ΜΤΒ πίστα αγώνων.

Επιπλέον του κυπέλου θα υλοποιηθούν και για τα baby μικρά 3 έως 5 ετών με ελεύθερη συμμετοχή, αγώνες baby balance bike με ποδήλατα ισορροπίας, διοργάνωση του φορέα Πράσινο Μπλε, ο οποίος και θα διαθέσει το προσωπικό και όλο τον εξοπλισμό υλοποίησης.

Τη  διοργάνωση για τη Ναύπακτο, έχουν αναλάβει η περιβαλλοντική οργάνωση Πράσινο Μπλε ΑΜΚΕ και το ποδηλατικό σωματείο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τον Δήμο Ναυπακτίας και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ναυπακτίας και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας Ε.Ο.Π.

Yποστηρίζεται από τους χορηγούς: OPEL κυρίτσης, theocar Avance Δυτικής Ελλάδας, Plan Consultinggroup, DOLE μπανάνες, IDEAL Χ. Παπαδόπουλος και χορηγό φιλοξενίας το Hotel Nafpaktos, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξή τους

 * Το SUPER CUP next generation Mountain Bike είναι αφιερωμένο στην μνήμη της Ελένης Καμπαδάκη, σε ένα από τα πιο αγαπημένα μέλη του αθλήματος της ποδηλασίας και της ΕΟΠ με συντονιστή την mittasbike.gr

Promo videο: youtube

Πληροφορίες για τους συντάκτες: mob. 693 6052 888 – email: info@prasinomple.gr 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 3ου ΑΓΩΝΑ

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ – παραλία Γριμπόβου (θέση παζάρια)

22/4/2023 ΣΑΒΒΑΤΟ

13:30-15:30: Άνοιγμα Γραμματείας –Εγγραφή αθλητών

14:00-15:30 : Διαδρομή XCE ανοικτή για προπόνηση

15:45: Τεχνικό συνέδριο

16:00-17:30: XCE (1ος γύρος) Ατομική Χρονομέτρηση για όλες τις κατηγορίες

17:30-19:30: XCE Σειρές: 1/32 – 1/16 – 1/8 – Ημιτελικοί – Τελικοί

19:40: Απονομές

23/4/2023 ΚΥΡΙΑΚΗ

08:30: Άνοιγμα Γραμματείας.

08:30 – 09:30: Επίσημη προπόνηση (με αγωνιστικό αριθμό)

10:00: SUPER MINI ΑΓΟΡΙΑ- ΚΟΡΙΤΣΙΑ (10’)

10:20: ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ ΑΓΟΡΙΑ-ΚΟΡΙΤΣΙΑ (15’)

10:45: ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ ΑΓΟΡΙΑ-ΚΟΡΙΤΣΙΑ (15’)

11:10: ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ (20’)

11:40: ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ (20’)

12:30: ΑΝΔΡΕΣ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ (30’)

13:10: ΕΦΗΒΟΙ – ΝΕΑΝΙΔΕΣ (30’)

13:50: ΜΑΣΤΕΡΣ ΑΝΔΡΕΣ – ΓΥΝΑΙΚΕΣ (30΄)

*Το πρόγραμμα των αγώνων θα οριστικοποιηθεί με την λήξη των δηλώσεων συμμετοχής.

*Παράλληλα με τους αγώνες κυπέλου την Κυριακή 23/04 στον ίδιο χώρο, από τις 10.00 έως τις 13.00, θα υλοποιούνται και για τα baby μικρά 3 έως 5 ετών με ελεύθερη συμμετοχή, «αγώνες- event» Baby Balance Bike με ποδήλατα ισορροπίας, μετάλλια και δωράκια για όλα τα παιδιά, διοργάνωση του φορέα Πράσινο Μπλε, ο οποίος και θα διαθέσει το προσωπικό και όλο τον εξοπλισμό υλοποίησης.

 

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ναύπακτος Μ. Παρασκευή: Έβαλαν ψηλά τον πήχυ

Published

on

By

Με θρησκευτική ευλάβεια, κατάνυξη και την παρουσία χιλιάδων κατοίκων και επισκεπτών, τελέστηκε η Περιφορά των Επιταφίων στο Ενετικό Λιμάνι της Ναυπάκτου.  Η Ναύπακτος αποτελεί έναν από τους κορυφαίους προορισμούς της χώρας για τις ημέρες του Πάσχα και ιδιαίτερα τη Μεγάλη Παρασκευή, καθώς ακολουθείται ένα ξεχωριστό τελετουργικό.

Με εκδηλώσεις όπως αυτή που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Μ. Παρασκευής στο λιμάνι της Ναυπάκτου είναι προφανές οτι ο “πήχυς πλέον μπήκε ψηλά” με την Ναύπακτο να καταγράφει σημαντικό στίγμα στον πανελλαδικό χάρτη των Πασχαλινών εκδηλώσεων και όχι μόνο.

Η θρησκευτική πομπή των Επιταφίων των δύο κεντρικών Ενοριών, του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Δημητρίου και του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής, συνοδεία της Παπαχαραλαμπείου Δημοτικής Φιλαρμονικής, καταλήγει στο Ενετικό Λιμάνι της πόλης, όπου δεκάδες αναμμένες δάδες έχουν τοποθετηθεί στις πολεμίστρες, ο φλεγόμενος σταυρός στέκει επιβλητικός στην είσοδο του Λιμανιού και η ατμόσφαιρα κυριαρχείται από τους Ύμνους της Ημέρας, που ερμηνεύονται από τη Μικτή Χορωδία Ναυπάκτου. 

Φέτος, η Μικτή Χορωδία Ναυπάκτου συνέπραξε με τη Μικτή Χορωδία Cantelena υπό τη διεύθυνση της μαέστρου, Ελένης Παπαδοπούλου-Αραβαντινού.  Σολίστ η καταξιωμένη υψίφωνος Τζίνα Φωτεινοπούλου, συμμετείχαν οι πιανίστες Ηλίας Καλούδης και Γιώργος Κονής, ενώ στην αφήγηση και την απαγγελία ήταν ο ηθοποιός Λεωνίδας Κακούρης.

Στο πρώτο μέρος ακούστηκε το κουαρτέτο εγχόρδων με τους Γεράσιμο Λώλη, Αλέξανδρο Λώλη, Γιώργο Χλίτσιο και τον Αμβρόσιο Βλαχόπουλο.  Ερμήνευσαν η Ελένη Βουγιουκλή και η Σουζάνα Βουγιουκλή.

Στην περιφορά των επιταφίων και στις εκδηλώσεις στο λιμάνι παρόντες ήταν οι βουλευτές  Σπήλιος Λιβανός και Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας  Νεκτάριος Φαρμάκης, ο αντιπεριφερειάρχης  Θανάσης Μαυρομάτης, ο Δήμαρχος Ναυπακτίας  Βασίλης Γκίζας, ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Σιμάκης,  αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι.

 

 

 

 

Continue Reading

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ