Connect with us

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ασημακόπουλος Δημήτρης: «Ας δούμε καθαρά και ας βάλουμε με σωστά κριτήρια το λιθαράκι μας»

Published

on

Κάποιοι θα πουν όλοι τα ίδια κάνουνε… Πιο μικρός το ίδιο έλεγα κι εγώ… Όμως αν το ψάξουμε, αν ρωτήσουμε , αν πραγματικά ψάξουμε να βρούμε πώς πραγματικά έχει η κατάσταση και αν αναλογιστούμε εμείς τι κάνουμε για αυτό,  θα δούμε ότι δεν είναι έτσι… Δεν είναι όλοι μια από τα ίδια.

Το σπίτι φτιάχνεται από τα θεμέλια, έτσι και ο Δήμος… Η επιχείρηση για να επενδύσει πρέπει να έχει την μελέτη, το πλάνο και το κεφάλαιο, έτσι και ο Δήμος… Για να ξυπνήσω αύριο το πρωί σε μια νέα μέρα, πρέπει να ανοίξω τα μάτια μου και να πάρω ανάσα, έτσι και ο Δήμος…

Ας δούμε καθαρά και ας βάλουμε με σωστά κριτήρια το λιθαράκι μας ώστε ο Δήμος να ξαναπάρει την ανάσα και να βρει τα φτερά που εμείς οι ίδιοι του κόψαμε… Δεν αντέχει άλλους πειραματισμούς η Ναυπακτία. Το νέο δεν είναι πάντα νέο όπως κάποιοι το επικαλούνται. Το νέο πρέπει να έχει τη δύναμη να ανατρέψει παλαιοκομματκές αντιλήψεις, μικροπολιτικές που στηρίζονται στα ταξίματα και στις ψεύτικες υποσχέσεις…

ΟΙ υποψήφιοι δεν πρέπει να είναι απλά ονόματα ενός ψηφοδελτίου και οι ψηφοφόροι δεν πρέπει να είναι ηθικοί αυτουργοί των εγκλημάτων σε βάρος των ιδίων… Δεν είμαστε υποψήφιοι και εσείς ψηφοφόροι σε αυτόν τον εκλογικό νόμο… Είμαστε όλοι μια ομάδα που απλά μέσα από εμάς θα ακουστεί η φωνή όλων σας….

Εγώ  δηλώνω Παρών και δεσμεύομαι να έχω φωνή και άποψη με στόχο να γίνονται παρεμβάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα των συμπολιτών μου και παρεμβάσεις που αναβαθμίζουν τον τόπο μας…

Να είμαστε όλοι παρόντες και ιδιαίτερα οι νέοι άνθρωποι, όλοι όσοι θέλουμε και επιλέγουμε να μείνουμε εδώ, στη Ναύπακτο της καρδιάς μας .

Να είμαστε παρόντες με την ψήφο μας  για να επιλέξουμε αυτό που πραγματικά μας αξίζει.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο Γ.Γ Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός στην Ναύπακτο – Συνέντευξη για τα πεπραγμένα στο Στάδιο

Published

on

By

Συνέντευξη τύπου θα παραχωρήσει την Τρίτη 25 Ιουνίου και ώρα 7:00 μ. μ. , στο  ξενοδοχείο LEPANTO, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος  Συναδινός.

Της συνέντευξης θα έχει προηγηθεί κοινή συνεδρίαση με την Επιτροπή Διοίκησης του Παπαχαραλάμπειου Εθνικού Σταδίου Ναυπάκτου, με θέμα τον απολογισμό πεπραγμένων κατά τη τετραετία 2015-2019 σε ό, τι έχει να κάνει με τις αθλητικές υποδομές και τον αθλητισμό γενικότερα στη περιοχή μας .

 

Continue Reading

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Από Σεπτέμβρη η Ανάπλαση του κέντρου της Ναυπάκτου

Published

on

By

Αναβλήθηκε  για την Τρίτη 25 Ιουνίου στις 9 το βράδυ η σύσκεψη που ζήτησε η Ομοσπονδία με θέμα την έναρξη των εργασιών για την Ανάπλαση του ιστορικού κέντρου της Ναυπάκτου. Αιτία της αναβολής η δικαιολογημένη απουσία του Δημάρχου Ναυπακτίας Τάκη Λουκόπουλου και μελών της δημοτικής αρχής εξ αιτίας του αιφνίδιου θανάτου του προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου Χαράλαμπου Κανέλλου.

Στην πρώτη συνάντηση και χωρίς να συζητηθεί, όπως ήταν φυσικό, το θέμα παραβρέθηκαν ο πρώην Δήμαρχος Ναυπακτίας Γιάννης Μπουλές, οι νεοεκλεγέντες δημοτικοί σύμβουλοι Σωκράτης Παπαβασιλείου και Ζαχαρίας Χοχτούλας, ο δημοτικός σύμβουλος Ντίνος Τσουκαλάς, ο προϊστάμενος των Τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Ναυπακτίας Γιώργος Κέστος, εκπρόσωπος του Συλλόγου Μηχανικών και μέλη της Ομοσπονδίας.

Σε συνεννόηση με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Θέμη Δαβανέλλο αποφασίστηκε η αναβολή της συνάντησης.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Nafsweek, σχετικά με την έναρξη των εργασιών στο κέντρο της Ναυπάκτου για την Ανάπλαση του Ιστορικού κέντρου, τις προηγούμενες ημέρες υπογράφτηκε η σύμβαση στο έργο, χωρίς ωστόσο να έχει εγκατασταθεί ο εργολάβος.

Τα επόμενα βήματα είναι η εξεύρεση εργοταξιακών χώρων, όπου και θα εναποτεθούν υλικά και μηχανήματα για το έργο. Για  όλα αυτά δεν υπάρχουν μέχρι σήμερα ούτε καν προτάσεις, που σημαίνει πως θα περάσει αρκετό διάστημα μέχρι την εγκατάσταση του εργολάβου στο έργο και την δημιουργία των απαραίτητων εργοταξιακών χώρων για την εξυπηρέτησή του.

Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με την σύμβαση, το έργο της Ανάπλασης του ιστορικού κέντρου της Ναυπάκτου – που περιλαμβάνει το τμήμα από Πλατεία Παπαχαραλάμπους μέχρι την οδό Σοϊδά στην πλαζ, έχει ορίζοντα υλοποίησης δύο χρόνων.

Σε αναμονή λοιπόν της σύσκεψης της Τρίτης  25ης  Ιουνίου, όπου θα συζητηθεί το θέμα ώστε να δοθούν οι επίσημες απαντήσεις, σύμφωνα πάντα με ασφαλείς πληροφορίες μας, οι εργασίες για την Ανάπλαση δεν αναμένεται να ξεκινήσουν νωρίτερα από τα μέσα του Σεπτέμβρη.

Continue Reading

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ομοσπονδία: Ζητά άμεση αναβολή των εργασιών της Ανάπλασης

Published

on

By

Σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ναυπακτίας και Δωρίδας, σχετικά με το έργο της ανάπλασης στο ιστορικό κέντρο της Ναυπάκτου, εκφράζει την αντίθεσή της ζητώντας μάλιστα την αναβολή της έναρξης των εργασιών. Αναφέρονται στην ανακοίνωση τα ακόλουθα:

« Με έκπληξη ενημερωθήκαμε από τα ΜΜΕ ότι εντός των ημερών ξεκινάει το έργο της ανάπλασης του ιστορικού κέντρου της πόλης. Πιστεύουμε, ότι ένα τόσο σπουδαίο έργο για τη πόλη μας σε συνδυασμό με το κυκλοφοριακό πρόβλημα  που αντιμετωπίζουμε καθημερινά, θα πρέπει πριν ξεκινήσει, όλοι οι εμπλεκόμενοι να προτείνουμε και να συναποφασίσουμε τον τρόπο με τον οποίο η πόλη και οι κάτοικοι της θα έχουν τα λιγότερα δυνατόν προβλήματα από την εκτέλεση του έργου.

Για τους παραπάνω λόγους και  εν όψει της τουριστικής περιόδου που ξεκίνησε και του εντεινόμενου κυκλοφοριακού προβλήματος στην πόλη , με ομόφωνη απόφαση του εκτάκτου ΔΣ  της Ομοσπονδίας την 18/6/2019  ΖΗΤΑΜΕ  την άμεση αναβολή έναρξης εκτέλεσης του έργου, και προσκαλούμε σήμερα ΠΕΜΠΤΗ 20/6/2019 και ώρα 20:45 τον κ. Δήμαρχο , τους αρχηγούς των δημοτικών παρατάξεων καθώς και κάθε ενδιαφερόμενο σε  σύσκεψη στα γραφεία μας  ώστε να κουβεντιάσουμε με λεπτομέρειες το παραπάνω πρόβλημα αλλά και το κυκλοφοριακό  για  να καταλήξουμε στη καλύτερη δυνατή λύση.

Για το ΔΣ

   Ο Πρόεδρος                                       Ο Γραμματέας

Δαβανέλλος Θέμης                               Μπακατσιάς Βασίλης»

Continue Reading

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

musitsa-slider

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ