Connect with us

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ασημακόπουλος Δημήτρης: «Ας δούμε καθαρά και ας βάλουμε με σωστά κριτήρια το λιθαράκι μας»

Published

on

Κάποιοι θα πουν όλοι τα ίδια κάνουνε… Πιο μικρός το ίδιο έλεγα κι εγώ… Όμως αν το ψάξουμε, αν ρωτήσουμε , αν πραγματικά ψάξουμε να βρούμε πώς πραγματικά έχει η κατάσταση και αν αναλογιστούμε εμείς τι κάνουμε για αυτό,  θα δούμε ότι δεν είναι έτσι… Δεν είναι όλοι μια από τα ίδια.

Το σπίτι φτιάχνεται από τα θεμέλια, έτσι και ο Δήμος… Η επιχείρηση για να επενδύσει πρέπει να έχει την μελέτη, το πλάνο και το κεφάλαιο, έτσι και ο Δήμος… Για να ξυπνήσω αύριο το πρωί σε μια νέα μέρα, πρέπει να ανοίξω τα μάτια μου και να πάρω ανάσα, έτσι και ο Δήμος…

Ας δούμε καθαρά και ας βάλουμε με σωστά κριτήρια το λιθαράκι μας ώστε ο Δήμος να ξαναπάρει την ανάσα και να βρει τα φτερά που εμείς οι ίδιοι του κόψαμε… Δεν αντέχει άλλους πειραματισμούς η Ναυπακτία. Το νέο δεν είναι πάντα νέο όπως κάποιοι το επικαλούνται. Το νέο πρέπει να έχει τη δύναμη να ανατρέψει παλαιοκομματκές αντιλήψεις, μικροπολιτικές που στηρίζονται στα ταξίματα και στις ψεύτικες υποσχέσεις…

ΟΙ υποψήφιοι δεν πρέπει να είναι απλά ονόματα ενός ψηφοδελτίου και οι ψηφοφόροι δεν πρέπει να είναι ηθικοί αυτουργοί των εγκλημάτων σε βάρος των ιδίων… Δεν είμαστε υποψήφιοι και εσείς ψηφοφόροι σε αυτόν τον εκλογικό νόμο… Είμαστε όλοι μια ομάδα που απλά μέσα από εμάς θα ακουστεί η φωνή όλων σας….

Εγώ  δηλώνω Παρών και δεσμεύομαι να έχω φωνή και άποψη με στόχο να γίνονται παρεμβάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα των συμπολιτών μου και παρεμβάσεις που αναβαθμίζουν τον τόπο μας…

Να είμαστε όλοι παρόντες και ιδιαίτερα οι νέοι άνθρωποι, όλοι όσοι θέλουμε και επιλέγουμε να μείνουμε εδώ, στη Ναύπακτο της καρδιάς μας .

Να είμαστε παρόντες με την ψήφο μας  για να επιλέξουμε αυτό που πραγματικά μας αξίζει.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Οι δραπέτες της σκακιέρας» από την ΚΕΔΝ και το Πανεπιστήμιο Πατρών

Published

on

By

δραπέτες-της-σκακιέρας-ΚΕΔΝ-Πανεπιστήμιο-Πατρών

Στην γεμάτη από γονείς και παιδιά Παπαχαραλάμπειο αίθουσα εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε η Διαδραστική εκπαιδευτική παράσταση «Οι δραπέτες της σκακιέρας».

Η παράσταση είναι βασισμένη σε απόσπασμα από την ομώνυμη όπερα του Γιώργου Κουρουπού – Ευγένιου Τριβιζά και την παρουσίασε στο κοινό της Ναυπάκτου το Εργαστήριο Σκηνικής Πράξης  και Λόγου του τμήματος Θεατρικών Σπουδών Πανεπιστημίου Πατρών στο πλαίσιο της συνεργασίας του με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ναυπακτίας ΚΕΔΝ.

Τους θεατές υποδέχθηκε η πρόεδρος της ΚΕΔΝ Μαρία Ζιαμπάρα και ο συντονιστής των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Ναυπακτίας –ΚΔΑΠ Μάρκος Μυκονιάτης, ενώ ο αντιδήμαρχος Σπύρος Τραχύλης  χαιρέτησε της εκδήλωση.

Το «παρών» έδωσαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Σιαμαντάς και Γιάννης Μπουλές, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αριστομένης Χάρος, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.

Η διδασκαλία της σκηνικής δημιουργίας και ερμηνείας είναι της Μαρίας Φραγκή  της μουσικής και των τραγουδιών της Αγγελικής Κορδέλλου , της κίνησης και του χορού της Κάτιας Σαβράμη , που διδάσκουν στο τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πατρών.

δραπέτες-της-σκακιέρας-ΚΕΔΝ-Πανεπιστήμιο-Πατρών δραπέτες-της-σκακιέρας-ΚΕΔΝ-Πανεπιστήμιο-Πατρών δραπέτες-της-σκακιέρας-ΚΕΔΝ-Πανεπιστήμιο-Πατρών δραπέτες-της-σκακιέρας-ΚΕΔΝ-Πανεπιστήμιο-Πατρών δραπέτες-της-σκακιέρας-ΚΕΔΝ-Πανεπιστήμιο-Πατρών δραπέτες-της-σκακιέρας-ΚΕΔΝ-Πανεπιστήμιο-Πατρών δραπέτες-της-σκακιέρας-ΚΕΔΝ-Πανεπιστήμιο-Πατρών

Continue Reading

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Επίσκεψη δημάρχου στο εργοτάξιο του Ξενία

Published

on

By

Ξενία-επίσκεψη-δήμαρχος-Γκίζας

Τον  χώρο του «Ξενία» επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ναυπακτίας Βασίλης Γκίζας συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Ζαχαρία Χοχτούλα και Διεύθυνσης Περιβάλλοντος Θωμά Κοτρωνιά.

Πλέον οι εργασίες αποκατάστασης – αναστήλωσης και ανάδειξης του κτηρίου συνεχίζονται κανονικά με την επικαιροποίηση της μελέτης του έργου, καθώς διαπιστώθηκε ότι η πραγματική κατάσταση της στατικότητας του κτηρίου διέφερε από εκείνη που αναφερόταν στην αρχική μελέτη.

Το έργο έχει ορίζοντα ολοκλήρωσης περίπου 18 μήνες, όπου στον χώρο πλέον θα λειτουργεί Μουσείο εικονικής πραγματικότητας, πινακοθήκη, συνεδριακό κέντρο – αίθουσα εκδηλώσεων και καφέ- εστιατόριο.

Ξενία-επίσκεψη-δήμαρχος-Γκίζας Ξενία-επίσκεψη-δήμαρχος-Γκίζας

Continue Reading

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Οι Δραπέτες της Σκακιέρας» αύριο Τετάρτη στην Παπαχαραλάμπειο

Published

on

By

ΚΕΔΝ-Πανεπιστημιο-Πατρων

Το Διοικητικό Συμβούλιο και οι εργαζόμενοι της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ναυπακτίας σας προσκαλούν στην διαδραστική θεατρική παράσταση για μικρούς και για μεγάλους, ¨Οι Δραπέτες της Σκακιέρας¨ την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020 στις 17.30 στην Παπαχαραλάμπειο  αίθουσα . Η παράσταση είναι βασισμένη σε απόσπασμα από την ομώνυμη όπερα του Γιώργο Κουρουπού – Ευγένιου Τριβιζά.

H δράση αυτή υλοποιείται στα πλαίσια του  Εργαστήριου Σκηνικής Πράξης  και Λόγου του τμήματος «Θεατρικών Σπουδών Πανεπιστημίου Πατρών».

Η διδασκαλία της σκηνικής δημιουργίας και ερμηνείας είναι της Μαρίας Φραγκή  της μουσικής και των τραγουδιών της Αγγελικής Κορδέλλου , της κίνησης και του χορού της Κάτιας Σαβράμη , που διδάσκουν στο τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πατρών.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ

Continue Reading

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ