Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Β. Γκίζας: «Είμαστε στη διοίκηση του Δήμου για όλους τους δημότες»

Published

on

Την πρώτη του επίσημη συνάντηση με τους Αντιδημάρχους του Δήμου Ναυπακτίας πραγματοποίησε στο μεσημέρι της Τρίτης 3 Σεπτεμβρίου 2019 ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Βασίλης Γκίζας. Παρουσία των κ.κ. Θωμά Κοτρωνιά, Σωκράτη Παπαβασιλείου, Γιάννη Παπαϊωαννίδη, Ντίνου Τσουκαλά, Σπύρου Τραχύλη και  Ζαχαρία Χοχτούλα ο Δήμαρχος επέλεξε να αναφερθεί στους βασικούς άξονες που θα πρέπει να διέπει την άσκηση διοίκησης, τονίζοντας ιδιαίτερα τη σημασία της νομιμότητας.

Ο κ. Γκίζας, αφού αρχικά καλωσόρισε του Αντιδημάρχους, τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο τους, στέλνοντάς τους ταυτόχρονα και το βασικό του μήνυμα. «Δεν έχω κουραστεί να λέω και να τονίζω πως η οποιαδήποτε απόφαση, πράξη και συμπεριφορά μας ως μέλη της νέας διοίκησης του Δήμου πρέπει να διέπεται από το στοιχείο της νομιμότητας και της διαφάνειας», είπε ο Δήμαρχος, σημειώνοντας επίσης πως κύριο μέλημα όλων θα πρέπει να είναι η εξυπηρέτηση του πολίτη και η προάσπιση των συμφερόντων του Δήμου. Επικαλούμενος μάλιστα την επαφή του με την κοινωνία υποστήριξε ότι αυτό αποτελεί βασικό ζητούμενό της.

Ακολούθως ο νέος Δήμαρχος Ναυπακτίας εστίασε στη σημασία που έχει η συλλογική προσπάθεια, τόσο στις μεταξύ των ερετών σχέσεις, όσο και σε εκείνη με τους πολίτες, θέτοντας ως στόχο την αξιοποίηση όλων των υγιών δυνάμεων του τόπου. «Το πεδίο δράσης του καθενός μας δεν είναι ατομική υπόθεση. Το λάθος του ενός αντανακλά και αποτελεί λάθος της όλης διοίκησης, ομοίως και η επιτυχία», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γκίζας. «Προσωπικά δηλώνω ότι θα αναλάβω ανά πάσα στιγμή την όποια ευθύνη, και μου αντιστοιχεί η περισσότερη, για λάθη και παραλήψεις μου και θα τα αναγνωρίσω», πρόσθεσε, ζητώντας και από τους αντιδημάρχους να πράξουν το ίδιο.

«Δεν μας ενδιαφέρουν τα επικοινωνιακά τρικ», είπε στη συνέχεια ο Δήμαρχος Ναυπακτίας, ζητώντας από όλους να έχουν ως βασικό στοιχείο της συμπεριφοράς τους την ειλικρίνεια. Κατά τον κ. Γκίζα αυτό που θα πρέπει να χαρακτηρίζει τα πρόσωπα της νέας διοίκησης του Δήμου είναι η παραγωγή του έργου, καθώς τα προβλήματα είναι πολλά, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθηση πως τα περισσότερα από αυτά θα επιλυθούν.

Επιμένοντας στην τήρηση της νομιμότητας, ζήτησε από όλους να μην κάνουν καμία έκπτωση επ’ αυτής, ενώ συνέχισε στέλνοντας μήνυμα ενότητας. «Είμαστε στη διοίκηση του Δήμου για όλους τους δημότες. Δεν υπάρχουν πρώτης και δεύτερης κατηγορίες πολίτες, δε  υπάρχει το ποιοι μας ψήφισαν και ποιοι όχι, δεν υπάρχουν δικά μας και μη δικά μας παιδιά. Θα υπηρετήσουμε το δημότη σε όλες τους τις πραγματικές ανάγκες και θα επιλύσουμε τα προβλήματά του», είπε καταλήγοντας ο Δήμαρχος Ναυπακτίας, ευχαριστώντας και πάλι τους Αντιδημάρχους για την απόφασή τους να εργαστούν για το καλό του δήμου, αλλά και για τη διάθεση που ήδη έχουν επιδείξει.

Αναμένεται η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11 το πρωί της Κυριακής 8ης  Σεπτεμβρίου, όπου και θα εκλεγούν, μέσα από την διαδικασία που προβλέπει ο νόμος,  το προεδρείο του Σώματος και τα μέλη στην Οικονομική Επιτροπή και στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Επίσης αναμένεται να ανακοινωθούν άμεσα οι αρμοδιότητες που θα αναλάβει ο κάθε αντιδήμαρχος, ενώ θα ακολουθήσουν σε επόμενη σύγκληση του Δημοτικού συμβουλίου οι τοποθετήσεις των επικεφαλής των νομικών προσώπων του Δήμου Ναυπακτίας.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μελωδίες κάτω από το φεγγάρι στο Ενετικό Λιμάνι της Ναυπάκτου

Published

on

By

Στο πλαίσιο των εορτασμών για την 451η επέτειο από την Ναυμαχία της Ναυπάκτου, η Μικτή Χορωδία Ναυπάκτου, η βραβευμένη Χορωδία “QWALIA SINGERS” από το Σουόνσι της Ουαλίας και το Κουαρτέτο Εγχόρδων του Δημοτικού Ωδείου Ιωαννίνων συνέπραξαν μουσικά, τιμώντας και τραγουδώντας το ιστορικό γεγονός που σημάδεψε την ευρωπαϊκή και παγκόσμια ιστορία!
Την Μικτή Χορωδία Ναυπάκτου διεύθυνε η Μαέστρος Ελένη Παπαδοπούλου–Αραβαντινού και συνόδευσε στο πιάνο η Ζωή Κορκοντζέλου.
Την Χορωδία “QWALIA SINGERS” διεύθυνε ο Μαέστρος: Matthew Ioan Sims M.A.

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η προσπάθεια γνωριμίας με το Ολυμπιακό άθλημα της τοξοβολίας … συνεχίζεται!

Published

on

By

Όσοι ασχολούνται με την τοξοβολία αθλούνται, ενδυναμώνουν τους μύες των χεριών και όχι μόνο,  ακόμη αποκτούν ισορροπία και αντοχή, βελτιώνουν το πνεύμα και την αυτοπεποίθησή τους.

Οι τοξότες δεν χρειάζονται μόνο δύναμη στα χέρια για να ρίξουν το βέλος, αλλά και ικανότητες συγκέντρωσης, ακρίβειας και υπομονής.

Η προσπάθεια γνωριμίας με το Ολυμπιακό άθλημα της τοξοβολίας … συνεχίζεται!

Σας περιμένουμε κάθε Κυριακή στο κλειστό του 2ου γυμνασίου Ναυπάκτου!!

Ακολουθήστε τη σελίδα μας στο fb  @nafpaktiaarchery  δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό και ενημερωθείτε…

*Πληροφορίες στο τηλ. +30 26340 25016 /  info@prasinomple.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Απόψε, Μικτή Χορωδία, κουαρτέτο εγχόρδων Δημ. Ωδείου Ιωαννίνων και Qwalia Singers στο λιμάνι

Published

on

By

Η Μικτή Χορωδία Ναυπάκτου συμμετέχει στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Ναυπακτίας  για την 451η επέτειο της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου.
Μαζί με δύο εξαίρετα μουσικά σύνολα : Το κουαρτέτο εγχόρδων του Δημοτικού Ωδείου Ιωαννίνων και την βραβευμένη ανδρική χορωδία Qwalia Singers από το Swansea της Ουαλίας, σήμερα Πέμπτη 6 Οκτωβρίου και ώρα 20:30 στο Ενετικό Λιμάνι της πόλης θα μας  ταξιδέψουν στον μαγικό κόσμο της μουσικής, με ακούσματα από την εποχή της Ναυμαχίας έως το σήμερα.

 

 

 

 

Continue Reading

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ