Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γιατί επιλέγω την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας και τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Μπουλέ;

Published

on

Στο ερώτημα απαντούν οι δέκα υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που ακολουθούν και που επίσημα ανακοίνωσε η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας.

  ΑΛΕΤΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

 Σε αυτές τις εκλογές αποφάσισα με τη συμμετοχή μου να ενισχύσω την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας και τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Μπουλέ, γιατί τόσο ο ίδιος, όσο και όλα τα μέλη της παράταξης, είναι άνθρωποι, που πάνω από τις προσωπικές τους φιλοδοξίες έβαζαν και συνεχίζουν να βάζουν το συμφέρον και το καλό του δήμου μας. Η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας, μένοντας μακριά από τυχοδιωκτικές λογικές και πολιτικά παιχνίδια, έχει σταθερές αρχές με συγκεκριμένο και εφαρμόσιμο σχέδιο για το δήμο μας. Είναι σαφές, πως με το νέο σύστημα της απλής αναλογικής η διοίκηση του δήμου απαιτεί έναν άνθρωπο με βαθιά γνώση της τοπικής κοινωνίας, μακροχρόνια εμπειρία, αποφασιστικότητα, διάθεση και αγάπη για το δήμο, ικανότητες που αποδεδειγμένα συνδυάζει και με το παραπάνω ο Γιάννης Μπουλές

 ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Είμαι ενεργός πολίτης από τον καιρό που εγκαταστάθηκα και επαγγελματικά στην Ναύπακτο. Ασχολούμαι με τα κοινά της πόλης μου από αγάπη ΜΟΝΟΝ. Από το 1986 έχω εκλεγεί αρκετές φορές δημοτικός σύμβουλος. Έχω την πείρα να διακρίνω πλέον ποιος είναι κατάλληλος για δημοτικός άρχοντας πέραν των επαγγελματικών και πολιτικών προσόντων. Πιστεύω ότι ο Γιάννης Μπουλές και οι συνεργάτες που τον περιστοιχίζουν είναι αποδεδειγμένα, οι πλέον κατάλληλοι για να διοικήσουν την πόλη μας από πλευράς, Ηθικής, Πείρας, Ικανοτήτων και  Εργατικότητας.

ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Σε αυτή την πιο κρίσιμη στιγμή της Ναυπακτίας μας δεν θα μπορούσα να απέχω από ένα μοντέλο δήμου που να αναδεικνύει τον πολιτισμό, την ποιοτική καθημερινότητα των κατοίκων αλλά και την εξέλιξη για ένα καλύτερο αύριο. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι δεν θα μπορούσα να απέχω από μια ομάδα αξιόλογων ανθρώπων που είναι έτοιμοι να κάνουν με πίστη, γνώση και υπευθυνότητα τις κατάλληλες «ενέσεις» στην καρδιά των υποδομών και της ανάδειξης του Δήμου μας αλλά και του αναμφισβήτητα ιστορικού και μαγευτικού στολιδιού του, τη Ναύπακτο. Με τη σωστή καθοδήγηση του επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Ναυπακτίας, του Γιάννη Μπουλέ, ήρθε η στιγμή να δούμε το εγώ μέσα από το εμείς και να συνεργαστούμε όλοι κοιτάζοντας προς το μέλλον που θέλουμε.

 ΚΑΡΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Μέσα από την επαγγελματική μου πορεία όλα αυτά τα χρόνια συμμετέχω ενεργά στα κοινά. Από το 2010 επέλεξα να συμμετέχω στην  Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας. Έκανα αυτή την  επιλογή γιατί έκρινα  ότι έχω κοινό όραμα και προσανατολισμό  με τα μέλη της παράταξης και τον επικεφαλής της Γιάννη Μπουλέ. Είχα την τύχη να συμμετέχω στη δημοτική αρχή Μπουλέ.  Έχω προσωπική εμπειρία για τον τρόπο διοίκησης και τις αρχές της παράταξης. Η παράταξη έχει ενότητα και συνδυάζει την εμπειρία με την ανανέωση.    Όλα αυτά είναι εγγύηση   για το αύριο της  Ναυπακτίας

 ΚΑΤΣΟΥΡΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

Επέλεξα να είμαι υποψήφια με την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας και τον Γιάννη Μπουλέ γιατί θεωρώ ότι είναι ο μόνος κατάλληλος για αυτόν τον τόπο! Η παράταξη παραμένει σταθερή και ενωμένη και διεκδικεί τα οφέλη αυτού του τόπου. Ο Γιάννης Μπουλές έχει όραμα και οργάνωση για την πόλη και όλα αυτά εκφράζουν και εμένα.

ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Έχω την τύχη να συναναστρέφομαι με νέους ανθρώπους λόγω της αγάπης μου και της ενασχόλησής μου με τον αθλητισμό. Η εμπειρία αυτή με έκανε να αποφασίσω να ασχοληθώ ακόμα πιο ενεργά με τα κοινά. Έτσι από το 2014 είμαι μέλος της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Ναυπακτίας. Πιστεύω στις ιδέες της παράταξης και εμπιστεύομαι απόλυτα τις ικανότητες του επικεφαλής της Γιάννη Μπουλέ. Η συνέπεια, η σοβαρότητα και το όραμα της παράταξης και του Γιάννη Μπουλέ με κάνουν να πιστεύω ότι αξίζει να συμμετέχω και να βοηθήσω να γίνουν πράξη όσα χρειάζεται η Ναυπακτία και η νεολαία της.

ΛΑΓΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Πέντε χρόνια πριν εντάχθηκα στην προσπάθεια της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Ναυπακτίας με επικεφαλής το Γιάννη Μπουλέ, για ένα διαφορετικό και σύγχρονο δήμο. Σήμερα νιώθω δικαιωμένος γι` αυτή μου την επιλογή. Η δημοκρατικότητα της παράταξης στη λήψη αποφάσεων, η απεξάρτησή της από κομματικά διευθυντήρια, που τόσο στοίχισαν στο δήμο μας, η συνέπεια λόγων και έργων και το όραμα για έναν εύρυθμο και σύγχρονο δήμο ήταν και είναι για μένα κάτι πρωτόγνωρο. Ο Γιάννης Μπουλές, πανθομολογούμενα πλέον, είναι ο καταλληλότερος να διοικήσει το δήμο μας. Σοβαρός, εργατικός και γνώστης των προβλημάτων της περιοχής καθώς και του τρόπου επίλυσής τους, άνθρωπος με όραμα και αγάπη για τον τόπο του. Τίμησε το θεσμό της αυτοδιοίκησης τόσο από τη θέση του Δημάρχου όσο και από τη θέση της αντιπολίτευσης με τον καλύτερο τρόπο.   

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΙΑ

 Με γνώμονα μόνο την ανάπτυξη της Ναυπακτίας επέλεξα να γίνω μέλος της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Ναυπακτίας και να συμμετέχω ενεργά στις επικείμενες δημοτικές εκλογές. Εκτίμησα πως η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας  τιμώντας το όνομά της, είναι μια  πολυσυλλεκτική ομάδα, χωρίς κομματικές εξαρτήσεις.  Αποτελείται από μια ομάδα  καταρτισμένων ανθρώπων που  στοχεύουν στην ανάδειξη της Ναυπακτίας. Συμπορεύομαι, με το Γιάννη Μπουλέ που με συνέπεια μελέτησε,  πρότεινε και έπραξε και  πιστός στις αρχές του δηλώνει παρών  στην τοπική αυτοδιοίκηση.  Έχοντας έμπειρη ματιά δίνει βήμα στους νέους ανθρώπους να συμμετέχουν, να δημιουργήσουν και να προσφέρουν.

  ΤΑΡΑΜΠΙΚΟΥ ΒΑΣΩ

Στηρίζω ως μέλος και ως υποψήφια την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας και τον Γιάννη Μπουλέ από το 2010 μέχρι και σήμερα ΓΙΑΤΙ: Ο Γιάννης Μπουλές  έχει μια καταξιωμένη επιστημονική, κοινωνική, αυτοδιοικητική πορεία. Δίνει τη μάχη με διαφάνεια και αξιοκρατία. Απευθύνεται σε όλους τους πολίτες ανεξάρτητα από τα κομματικά τους πιστεύω. Η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας και ο Γιάννης Μπουλές δεν «ξεφύτρωσαν» λίγο πριν τις εκλογές. Το κλίμα μεταξύ των μελών, συνεργατών και υποψηφίων είναι φιλικό με αλληλοκατανόηση, κοινό όραμα και στόχους χωρίς ανταγωνισμό και «αλληλομαχαιρώματα». Τέλος, σήμερα με την απλή αναλογική η διοίκηση, η αντιμετώπιση και η λύση των προβλημάτων απαιτούν γνώση, εμπειρία, συνεργασία, εργατικότητα, ενδιαφέρον, στοιχεία τα οποία διακρίνουν την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας και τον Γιάννη Μπουλέ.

 ΧΑΡΟΣ ΜΕΝΙΟΣ

Εκπροσωπώ το εργατικό κίνημα στην περιοχή μας και αγωνίζομαι για τα δικαιώματα των εργαζόμενων για πολλά χρόνια.  Η τελευταία περίοδος της παρατεταμένης και βαθειάς οικονομικής και κοινωνικής κρίσης δείχνει σ’ όλους μας πόσο σημαντική είναι η συνεργασία όλων των φορέων για να βοηθήσουμε την κοινωνία να κρατηθεί όρθια και να ανακάμψει.  Παρακολουθώντας τα δημοτικά πράγματα στο δήμο μας και αναζητώντας συνεργασίες σε κοινούς στόχους διαπίστωσα ότι η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας είναι μια παράταξη με αρχές συνοχή και πρόγραμμα προσανατολισμένο στο δημόσιο συμφέρον και τις ανάγκες της κοινωνίας.  Με την πεποίθηση ότι ο Γιάννης Μπουλές και η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας μπορούν ανταποκριθούν καλύτερα στη νέα περίοδο για την Αυτοδιοίκηση συστρατεύομαι μαζί τους ώστε να συμβάλω στην επιτυχία των κοινών στόχων. 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Β. Κικίλιας: «Η Ναύπακτος μπαίνει δυναμικά στο χάρτη της Τουριστικής Ανάπτυξης»

Published

on

By

Επίσκεψη στην Ναύπακτο πραγματοποίησε το πρωί σήμερα ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας.

Τον υπουργό,  τον βουλευτή  Σπήλιο Λιβανό και τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη υποδέχτηκε στο δημαρχείο της πόλης ο δήμαρχος Ναυπακτίας Βασίλης Γκίζας και οι αντιδήμαρχοι Θωμάς Κοτρωνιάς, Σωκράτης Παπαβασιλείου, Γιάννης Παπαϊωαννίδης και Ντίνος Τσουκαλάς, καθώς και ο πρόεδρος της    Αιτωλικής Γιώργος Κοτρώνης.

Μετά την υποδοχή ακολούθησε σύσκεψη στο γραφείο δημάρχου και με την ολοκλήρωσή της έγιναν δηλώσεις προς τα ΜΜΕ.

Για συνεργασίες, με στόχο την  τουριστική εξωστρέφεια, με το υπουργείο Τουρισμού και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έκανε λόγο ο δήμαρχος Ναυπακτίας Βασίλης Γκίζας με τον Βασίλη Κικίλια να δηλώνει ότι η Ναύπακτος μπαίνει δυναμικά στο χάρτη της Τουριστικής Ανάπτυξης, καθώς  γίνονται σημαντικά πράγματα στην περιοχή, με το υπουργείο να συνδράμει με κάθε τρόπο προς αυτή την κατεύθυνση.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκε στο νέο ΕΣΠΑ και το θέμα της μαρίνας Ναυπάκτου, με θετικά στοιχεία το ενδιαφέρον για εισροή ιδιωτικών κεφαλαίων πέραν του Ατλαντικού, όπως ανάφερε χαρακτηριστικά.

Στις δηλώσεις του ο βουλευτής Σπήλιος Λιβανός χαρακτήρισε την Ναύπακτο και την Ναυπακτία ως έναν παγκόσμιο προορισμό για τον εναλλακτικό τουρισμό.

Για μαγικό τόπο που έχει όλα εκείνα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα ιστορία,  πολιτισμό θαλάσσιο μέτωπο ,όπως και  ορεινό όγκο που προσφέρει μοναδικές απολαύσεις. Είμαστε ένας άξιος προορισμός και ως Δυτική Ελλάδα και ως Ναύπακτος και είναι κάτι που θα συνεχίσει να επιτυγχάνεται μέσα από τις διαρκείς προσπάθειες, τόνισε ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης.

Αναμνηστική πλακέτα της πόλης της Ναυπάκτου για τον εορτασμό των 450 ετών από τη Ναυμαχία της Ναυπάκτου, προσέφερε ο Δήμος Ναυπακτίας μέσω του αντιδημάρχου Πολιτισμού και Τουρισμού Ντίνου Τσουκαλά στο υπουργό Τουρισμού.

Ακολούθησε επίσκεψη του υπουργού στα γραφεία της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Ναυπακτίας και Δωρίδας όπου τον υποδέχτηκαν ο πρόεδρος Θέμης Δαβανέλλος και εκπρόσωποι των επαγγελματιών.

Στην συνέχεια ο κ. Κικίλιας επισκέφτηκε την πρότυπη μονάδα συσκευασίας μελιού «Styliaras Honey» όπου και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της καθώς και την ζυθοποιία  Πλούμη.

 

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Όχι στο αίτημα της αντιπολίτευσης για μετάθεση την Δευτέρα της συζήτησης για την Ανάπλαση

Published

on

By

Αύριο Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022 στο Δημοτικό συμβούλιο θα συζητηθεί το θέμα της ανάπλασης. Για το λόγο οτι το θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό και αφορά το μέλλον της πόλης μας, τόσο η Ομοσπονδία -ΟΕΒΕΝ όσο και το σύνολο των συμβούλων της αντιπολίτευσης ζήτησαν από τον πρόεδρο του ΔΣ  Γ. Σιμάκη να μεταθέσει τη συνεδρίαση για την προσεχή Δευτέρα, αίτημα το οποίο δεν εισακούστηκε.

Ακολουθούν οι επιστολές των δημοτικών συμβούλων και η απάντηση Σιμάκη

“Αγαπητέ κ. πρόεδρε,

Μετά από αλλεπάλληλα αιτήματα των παρατάξεων της αντιπολίτευσης και της επιτροπής που συγκροτήθηκε για το έργο της ανάπλασης μας στείλατε την Παρασκευή 24/6/22 πρόσκληση για συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου την Πέμπτη 30/6/22.

Γνωρίζετε τη σοβαρότητα του θέματος και το ενδιαφέρον που έχουν οι συμπολίτες μας για το έργο της ανάπλασης που καθυστερεί ανεξήγητα μέχρι σήμερα και με ορατό τον κίνδυνο της μη ολοκλήρωσής του.

Με αυτό ως δεδομένο μας προκαλεί κατάπληξη το γεγονός ότι επιλέξατε για την ειδική αυτή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Πέμπτη το απόγευμα, ημέρα κατά την οποία τα καταστήματα είναι ανοιχτά και οι ελεύθεροι επαγγελματίες στους οποίους περιλαμβάνεστε και εσείς αδυνατούν να παρακολουθήσουν τη συνεδρίαση. Για το θέμα αυτό έχετε λάβει την από 24/6/22 σχετική διαμαρτυρία από την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ναυπακτίας.

Υπογραμμίζουμε ότι μέχρι σήμερα όλα τα Δημοτικά Συμβούλια τα συγκαλείτε Δευτέρα ή Τετάρτη απόγευμα. Ως εκ τούτου είναι προφανής η σκοπιμότητα της πρωτοβουλίας σας να καλέσετε την ειδική αυτή συνεδρίαση για την Πέμπτη το απόγευμα με στόχο να δυσκολέψετε την παρουσία δημοτικών συμβούλων και να αποτρέψετε την παρουσία πολιτών που ενδιαφέρονται για το συγκεκριμένο έργο.

Πέραν αυτών, γνωρίζετε κ πρόεδρε ότι για το θέμα αυτό είναι απαραίτητη η προετοιμασία των δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης οι οποίοι καλούνται να τοποθετηθούν σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα χωρίς να έχουν τα απαραίτητα έγγραφα στη διάθεση τους. Τα έγγραφα αυτά μπορούμε να τα ζητήσουμε σήμερα Δευτέρα 27/6/22 και είναι αμφίβολο αν θα μας δοθούν μέχρι τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Αντιλαμβάνεστε ότι δεν μας δίνετε  καθόλου χρόνο να τα μελετήσουμε και πολύ περισσότερο να διερευνήσουμε σε βάθος όλες τις πτυχές του θέματος (νομικές, τεχνικές, οικονομικές κλπ)

Για να μελετήσουμε το θέμα και να ανταποκριθούμε στα καθήκοντά μας ζητάμε να μεταθέσετε τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το απόγευμα της Δευτέρας 4/7/22. Ουσιαστικά πρόκειται για μετάθεση της συζήτησης κατά μια εργάσιμη ημέρα χωρίς να  προκύπτει κάποιο πρόβλημα για το δήμο. Άλλωστε έχουν παρέλθει τρία χρόνια και το θέμα έρχεται στο Δημοτικό Συμβούλιο για πρώτη φορά και μετά από συνεχείς πιέσεις των συμβούλων της αντιπολίτευσης.  Με τον τρόπο αυτό θα μας δώσετε ένα ελάχιστο χρονικό περιθώριο για να μελετήσουμε καλύτερα το φάκελο του έργου και να τοποθετηθούμε υπεύθυνα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Θεωρούμε δεδομένη την πρόσκλησή σας προς το μελετητή ώστε να παραστεί στη συνεδρίαση του ΔΣ και να δώσει εξηγήσεις και διευκρινίσεις πάνω στη μελέτη που συνέταξε.

Ναύπακτος 27/6/2022

Οι δημοτικοί σύμβουλοι

Λουκόπουλος Παναγιώτης

Σιαμαντας Γεωργιος

Χρυσανθόπουλος Λάμπρος

Κονίδας Παναγιώτης

Δημητρόπουλος Νικόλαος

Σκαρλάτος

Μπουλές Ιωάννης

Κοτσανας Ανδρέας

Ασημακόπουλος Νικόλαος

Καλαβρουζιώτη Παναγιώτα

Γούλας Γεώργιος

Ασημακόπουλος Γεώργιος

 

Η απάντηση του προέδρου του ΔΣ Γ. Σιμάκη

“Σε απάντηση του ανωτέρου σχετικού, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι φροντίζουμε πάντοτε για τη διευκόλυνση του συνόλου των μελών του δημοτικού συμβουλίου. Προς ενημέρωσή σας, τη συγκεκριμένη ημέρα που προτείνετε θα απουσιάζουν τουλάχιστον 2 μέλη του συμβουλίου.

Σας υπενθυμίζω ότι, κατά τη τελευταία συνεδρίαση ζητήσατε την όσο το δυνατόν πιο άμεση σύγκληση του σώματος, η οποία βάσει των διαδικασιών που απαιτούνται, είναι η Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022, η οποία και τελικώς επελέγη.  Σημειώνω δε ότι, προφανώς και υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος για την προετοιμασία σας, δεδομένου ότι έχει ζητηθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου να δοθεί προτεραιότητα σε οποιοδήποτε έγγραφο ζητηθεί από μέρους σας. Άλλωστε, όλο αυτό το διάστημα, είχατε τη δυνατότητα να προετοιμαστείτε κατάλληλα”.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Γεώργιος Σιμάκης

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η πλατεία της Κ. Δάφνης εντάχθηκε στο Πράσινο Ταμείο

Published

on

By

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Πράσινου Ταμείου εγκρίθηκε η πρόταση του Δήμου Ναυπακτίας για το έργο Ανάπλασης-Ανάδειξης του κοινόχρηστου χώρου της Κάτω Δάφνης στη θέση Αγία Παρασκευή και εντάσσεται προς χρηματοδότηση στον Άξονα Προτεραιότητας 2: «Αστική Αναζωογόνηση και Λοιπές Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου» του Προγράμματος «Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου».

Με προϋπολογισμό 255.000 ευρώ, η μελέτη του έργου που συντάχθηκε από τα στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ναυπακτίας προβλέπει, μεταξύ άλλων, παρεμβάσεις επιστρώσεων με κυβόλιθους, φυτεύσεις και διαμορφώσεις χώρων πρασίνου με τοποθέτηση δέντρων, αλλά και διαμόρφωση δύο επιπέδων που η καθεμία αντιστοιχεί στις εκάστοτε εισόδους του Ιερού Ναού.

«Επιθυμία και στόχευσή μας ήταν εξαρχής να εξυπηρετήσουμε τη βασική ανάγκη της Κοινότητας, που δεν είναι άλλη από την ενεργοποίηση του κοινόχρηστου χώρου και την ανάδειξή του σε σημείο αναφοράς της καθημερινότητας των κατοίκων», ανέφερε με δήλωσή του ο Αντιδήμαρχος Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Γιάννης Παπαϊωαννίδης για να προσθέσει πως «εργαστήκαμε από κοινού με τα στελέχη των Υπηρεσιών μας, την Κοινότητα και το εκκλησιαστικό συμβούλιο, ώστε να προχωρήσουμε όλες τις διαδικασίες.  Η απόφαση του Πράσινου Ταμείου μας χαροποιεί ιδιαίτερα, καθώς μας φέρνει ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στην πραγμάτωση του στόχου μας».

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ