Connect with us

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δείτε ζωντανά το Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας 30ης Σεπτεμβρίου (18:00)

Published

on

 

Την Δευτέρα 30-9-2019 και ώρα 18:15  στο Δημοτικό Κτίριο του Ξενοδοχείου Ξενία (Θεμιστοκλή Αθανασιάδη Νόβα και Αρβανίτη, βορειοδυτική αίθουσα), συνέρχεται σε Τακτική Συνεδρίαση το Δημοτικό συμβούλιο Δήμου Ναυπακτίας,  με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Ανακήρυξη του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ Παυλόπουλου Προκόπη σε επίτιμο δημότη Δήμου Ναυπακτίας. (εισηγητής κ. Δήμαρχος)
2. Ορισμός μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΝ με τους αναπληρωτές τους (εισηγητής κ. Δήμαρχος)
3. Ορισμός μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπάκτου, εκλογή προέδρου και αντιπροέδρου και καθορισμός της θητείας τους. (εισηγητής κ. Δήμαρχος)
4. Εκλογή τεσσάρων αντιπροσώπων του Δήμου ως μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων 1ης ΓΕΝ Αιτ/νίας με τους αναπληρωτές τους. (εισηγητής κ. Δήμαρχος)
5. Ορισμός δημοτικού συμβούλου ως μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΦΟΔΣΑ της 4ης Γ. Ε. Νομού Αιτωλοακαρνανίας (από ΔΕ Χάλκειας) μετά του αναπληρωτή του. (εισηγητής κ. Δήμαρχος)
6. Έκδοση τοπικής κανονιστικής απόφασης στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της 448ης επετείου από τη Ναυμαχία της Ναυπάκτου. (εισηγητής κ. Τσουκαλάς)
7. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου. ( εισηγητής κ. Τσουκαλάς)
8. Αναμορφώσεις προϋπολογισμού & τροποποίηση τεχνικού προγράμματος οικ. έτους 2019 (εισηγητής κ. Παπαβασιλείου)
9. Παροχή υπηρεσιών (εισηγητής κ. Παπαβασιλείου)
10. Καθορισμός των χώρων μεταβίβασης του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού, παραλίας σε τρίτους με σύναψη μισθωτικής σχέσης και τον καθορισμό τιμήματος για τους έχοντες το δικαίωμα της χρήσης άνευ δημοπρασίας (όμοροι) για το έτος 2020. (εισηγητής κ. Παπαβασιλείου)
11. Καθορισμός τέλους διαφήμισης έτους 2020. (εισηγητής κ. Παπαβασιλείου)
12. Καθορισμός τέλους επί των ακαθαρίστων εσόδων των κέντρων διασκέδασης, εστιατορίων και συναφών καταστημάτων έτους 2020. (εισηγητής κ. Παπαβασιλείου)
13. Καθορισμός ημερήσιου ανταποδοτικού τέλους πωλητών λαϊκών αγορών έτους 2020. (εισηγητής κ. Παπαβασιλείου)
14. Καθορισμός τέλους κατάληψης κοινοχρήστων χώρων έτους 2020. (εισηγητής κ. Παπαβασιλείου)
15. Καθορισμός τελών νεκροταφείων Δήμου Ναυπακτίας έτους 2020. (εισηγητής κ. Παπαβασιλείου)
16. Καθορισμός συντελεστή του Τέλους Ακίνητης Περιουσίας έτους 2020. (εισηγητής κ. Παπαβασιλείου)
17. Καθορισμός τέλους εκκένωσης βόθρων κατοικιών έτους 2020. (εισηγητής κ. Παπαβασιλείου)
18. Καθορισμός των συντελεστών των τελών καθαριότητας – φωτισμού για το έτος 2020. (εισηγητής κ. Παπαβασιλείου)
19. Εξουσιοδότηση του Προϊσταμένου Οικονομικών Υπηρεσιών να ορίζει τους υπεύθυνους λογαριασμών Διαχείρισης Διαθεσίμων με πρόθεμα (26) της Τράπεζας της Ελλάδος. (εισηγητής κ. Παπαβασιλείου)
20. Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή του Γριμπόβου κατά την διοργάνωση της εμποροπανήγυρης του έτους 2019. (εισηγητής κ. Χοχτούλας)
21. Οριστική έγκριση του Τοπικού Ρυμοτομικού Σχεδίου που αφορά στον καθορισμό της χρήσης και των όρων δόμησης σε γήπεδο ιδιοκτησίας φιλανθρωπικού σωματείου «ΑΛΚΥΟΝΗ» στην θέση “Αη-Λιάδες” Δ.Ε. Ναυπάκτου, για την επέκταση της υπάρχουσας Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης και την ανέγερση Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας για άτομα με ειδικές ανάγκες (Α.Μ.Ε.Α.) στη θέση “Αη-Λιάδες” Δ.Ε. Ναυπάκτου. ( εισηγητής κ. Χοχτούλας )
22. Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου: «Κατασκευή και λειτουργία Μικρού Υδροηλεκτρικού Έργου με σκοπό την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας ισχύος 2000KW», ιδιοκτησίας της εταιρείας με δ.τ. «HYDRODIT GREEK POWER A.E.», στο ρέμα «Μέγα Ρέμα», Δ.Ε Αποδοτίας, Δ. Ναυπακτίας, ΠΕ Αιτωλ/νίας. ( εισηγητής κ. Χοχτούλας )
23. Ορισμός δημοτικού Συμβούλου με τον αναπληρωτή του ως μέλη της Γνωμοδοτικής Επιτροπής του άρθρου 3 παρ.2 του Ν.2734/1999. (εισηγητής κ. Παπαιωαννίδης )
24. Αποδοχή πρωτοκόλλου-καταστατικού συνεργασίας για την συγκρότηση δικτύου με την επωνυμία «Περιφερειακό Δίκτυο της Πιλοτικής Περιοχής της Ναυπάκτου». ( εισηγητής κ. Τσουκαλάς )
25. Οριστική διακοπή της φιλοξενίας παιδιών από τους Δημοτικούς Παιδικούς- Βρεφονηπιακούς Σταθμούς. ( εισηγητής κ. Τσουκαλάς )

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Συνάντηση ΕΚΝΔ με τον Βουλευτή Δ. Κωνσταντόπουλο  & την Τοπική οργάνωση ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Ναυπάκτου

Published

on

By

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ-Κωνσταντοπουλος-ΕΚΝΔ-ΤΟ-Ναύπακτος
Την Παρασκευή 23/9/2022 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προεδρείου του ΕΚΝΔ με το Βουλευτή Αιτ/νίας του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ  Δημήτρη Κωνσταντόπουλο και αντιπροσωπείας της Τοπικής  Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ Ναυπάκτου
Στο επίκεντρο της συνάντησης τέθηκαν όλα τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι της περιοχής μας.
Η ανεργία, η ακρίβεια, η ανασφάλιστη εργασία, η αναβάθμιση του ΣΕΠΕ. κλπ τέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης.
Τόσο ο Βουλευτής όσο και η Τοπική Οργάνωση τόνισαν ότι θα σταθούν αρωγοί στις διεκδικήσεις του ΕΚΝΔ.
ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ-Κωνσταντοπουλος-ΕΚΝΔ-ΤΟ-Ναύπακτος

 

 

 

 

Continue Reading

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ναύπακτος: Ολοκληρώθηκαν οι 2οι Πανελλήνιοι αγώνες τοξοβολίας

Published

on

By

Πανελλήνιοι-αγώνες-Τοξοβολίας-Ναύπακτος-Παπαχαραλάμπειο-στάδιο

Ολοκληρώθηκαν με τις απονομές των μεταλλείων στους νικητές όλων των κατηγοριών οι 2οι Πανελλήνιοι αγώνες τοξοβολίας που πραγματοποιήθηκαν στην Ναύπακτο, Στο Εθνικό Παπαχαραλαμπειο στάδιο σήμερα Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022.

Για  δεύτερη συνεχή χρονιά , οι αγώνες πραγματοποιούνται στην Ναύπακτο  στην Ναύπακτο με τις φετινές συμμετοχές να ξεπερνούν τους  120 αθλητές από Συλλόγους από ολόκληρη την Ελλάδα έφτασαν στην Ναύπακτο για να συμμετάσχουν στους αγώνες.

Το “παρών” στους αγώνες έδωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας  Τάσος  Χρυσανθόπουλος.

Οι αγώνες υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο προβολής της Ναυπακτίας μέσα από εναλλακτικές μορφές τουρισμού όπως ο αθλητικός και παράλληλα είναι αφιερωμένοι στα 61 χρόνια μνήμης από τη δωρεά του Δημητρίου Παπαχαραλάμπους για να χτιστεί το Εθνικό Παπαχαραλάμπειο Στάδιο Ναυπάκτου.

Μια συνδιοργάνωση της περιβαλλοντικής οργάνωσης “Πράσινο +Μπλε”, του ΑΣ Τοξοβολίας Πέλοπας, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Ναυπακτίας, με  τον ΑΣΤ Προαστείου και με την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού & της Επιτροπής Παπαχαραλάμπειου Εθνικού Σταδίου Ναυπάκτου.

Πανελλήνιοι-αγώνες-Τοξοβολίας-Ναύπακτος-Παπαχαραλάμπειο-στάδιο Πανελλήνιοι-αγώνες-Τοξοβολίας-Ναύπακτος-Παπαχαραλάμπειο-στάδιο Πανελλήνιοι-αγώνες-Τοξοβολίας-Ναύπακτος-Παπαχαραλάμπειο-στάδιο Πανελλήνιοι-αγώνες-Τοξοβολίας-Ναύπακτος-Παπαχαραλάμπειο-στάδιο Πανελλήνιοι-αγώνες-Τοξοβολίας-Ναύπακτος-Παπαχαραλάμπειο-στάδιο Πανελλήνιοι-αγώνες-Τοξοβολίας-Ναύπακτος-Παπαχαραλάμπειο-στάδιο

Πανελλήνιοι-αγώνες-Τοξοβολίας-Ναύπακτος-Παπαχαραλάμπειο-στάδιο Πανελλήνιοι-αγώνες-Τοξοβολίας-Ναύπακτος-Παπαχαραλάμπειο-στάδιο

 

 

 

Continue Reading

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

2οι Πανελλήνιοι Αγώνες Τοξοβολίας: Ξεκινούν το Σάββατο 24/9 στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο Ναυπάκτου

Published

on

By

Για δεύτερη συνεχή χρονιά , διοργανώνονται στην Ναύπακτο το Σάββατο στις 24 Σεπτεμβρίου 2022  στο Εθνικό Παπαχαραλάμπειο Στάδιο Ναυπάκτου, Πανελλήνιοι αγώνες Τοξοβολίας όλων των κατηγοριών τόξων και όλων των ηλικιών. Η έναρξη των αγώνων θα γίνει στις 09:30 το πρωί, με περισσότερους από 120 αθλητές από ολόκληρη την Ελλάδα να έχουν φτάσει στην Ναύπακτο για να συμμετάσχουν.

Μια συνδιοργάνωση της περιβαλλοντικής οργάνωσης “Πράσινο +Μπλε”, του ΑΣ Τοξοβολίας Πέλοπας, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Ναυπακτίας, με  τον ΑΣΤ Προαστείου και με την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού & της επιτροπής Παπαχαραλάμπειου Εθνικού Σταδίου Ναυπάκτου.

Οι αγώνες υλοποιούνται στο πλαίσιο προβολής της Ναυπακτίας μέσα από εναλλακτικές μορφές τουρισμού όπως ο αθλητικός και παράλληλα είναι αφιερωμένοι στα 61 χρόνια μνήμης από τη δωρεά του Δημητρίου Παπαχαραλάμπους για να χτιστεί το Εθνικό Παπαχαραλάμπειο Στάδιο Ναυπάκτου.

Η είσοδος στους αγώνες είναι ελεύθερη για το κοινό.

Προτρέπουμε στους δημότες Ναυπακτίας και όχι μόνο, να παρευρεθούν (ιδιαίτερα σε γονείς με μικρά παιδιά} παρακολουθώντας  ενδιαφέροντες αγώνες Τοξοβολίας που θα υλοποιηθούν στη πόλη της Ναυπάκτου.

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ