Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος: «Δημιουργείτε τις συνθήκες για φθηνό εργατικό δυναμικό προς εξαγορά»

Published

on

δημήτρης-κωνσταντόπουλος-ερώτηση-Βουλή-2019

Ομιλία του βουλευτή του ΚΙΝ.ΑΛ Δημήτρη Κωνσταντόπουλου επί του Νομοσχεδίου “Επενδύω στην Ελλάδα και άλλες διατάξεις”

 

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,

Το νομοσχέδιο που φέρνει η κυβέρνηση προς ψήφιση σαφώς και δεν αποτελεί εχέγγυο για την ανάπτυξη.

Είναι αποτέλεσμα των αλλαγών που επιβάλλει ο ΣΕΒ στα εργασιακά.

Μη ξεχνάτε αγαπητοί συνάδελφοι, ότι το 1/3 του νομοσχεδίου αφορά στα εργασιακά.

Ένα μεγάλο τμήμα αφορά στην ψηφιακή πολιτική και κάποιες λίγες διατάξεις έχουν να κάνουν με ρυθμίσεις στο κομμάτι των επενδύσεων.

 

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,

Στέκομαι όμως στο ζήτημα των εργασιακών σχέσεων.

Διότι, κατά τη διάρκεια της κρίσης το αφήγημα και η ρητορική της Νέας Δημοκρατίας ήταν:

Κόβουμε τους μισθούς για να πιάσουμε την ανάπτυξη.

Κυρίες και κύριοι,

Είναι απορίας άξιον πως ακόμη δεν έχετε συνειδητοποιήσει ότι η μειωμένη ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας δεν οφείλεται στο ύψος των μισθών.

Και τούτο διότι υπάρχουν άλλοι παράγοντες που έχουν καθηλώσει την ελληνική οικονομία στη χαμηλή ανάπτυξη.

Και εκεί χρειάζεται να εστιάσουμε για να δοθούν λύσεις.

Στο ασταθές φορολογικό πλαίσιο, στην ελλιπή χρηματοδότηση, στην αργή απονομή της δικαιοσύνης, στην απουσία διασύνδεσης δομών της Δημόσιας Διοίκησης, στο υψηλό μη μισθολογικό κόστος που αποτελεί αντικίνητρο για την ενίσχυση των προσλήψεων.

 

Εσείς όμως τι κάνετε;

Αντί να θέσετε στην ατζέντα τα πραγματικά προβλήματα, επαναφέρετε τα εργασιακά, κατ’ εντολή του εντολοδόχου του ΣΕΒ.

Και πάτε τη χώρα πίσω, πάλι στην αρχή του μνημονίου που ερχόταν εδώ η τρόικα και κουνούσε το δάκτυλο στους κοινωνικούς εταίρους ότι οι μισθοί πρέπει να αντιστοιχηθούν με τους βαλκανικούς.

Και ερωτώ, αυτό το λέτε ανάπτυξη;

Γιατί για μας, αυτό σημαίνει εκποίηση.

Δημιουργείτε τις συνθήκες για φθηνό εργατικό δυναμικό προς εξαγορά.

Υπονομεύετε τις κλαδικές συλλογικές συμβάσεις εργασίας.

Δίνετε τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να επικαλούνται οικονομικά προβλήματα για να περνάνε από την κλαδική στην επιχειρησιακή σύμβαση, γεγονός που αφήνει περιθώριο και στη μείωση μισθών.

 

Στον πάγο και ο θεσμός της επέκτασης.

Ένας θεσμός που συμβάλλει στην κάλυψη των εργαζομένων ενός κλάδου ή μιας επαγγελματικής ειδικότητας από συλλογικές συμβάσεις εργασίας.

Στα χρόνια της κρίσης η αναστολή μέχρι και πρόσφατα του θεσμού της επέκτασης οδήγησε σε δραματική μείωση του ποσοστού των εργαζομένων που καλύπτεται από Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας.

Στην Ευρώπη, σήμερα, βάσει του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Χάρτη κατοχυρώνεται και προάγεται η ελευθερία των συλλογικών διαπραγματεύσεων.

Κι εσείς, αντί να θεσπίζετε θετικά μέτρα αντιμετώπισης του ελλείμματος κάλυψης των εργαζομένων από συλλογικές συμβάσεις, δημιουργείτε συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα.

Αυτή είναι η πραγματικότητα.

 

Οφείλατε να δώσετε τη μάχη για να εξασφαλισθεί η εργασιακή ειρήνη, ώστε εργοδότες και εργαζόμενοι να μπουν σε πλαίσιο συνεργασίας.

Γι’αυτό κ. Υπουργέ και είμαστε απέναντι στις ρυθμίσεις που φέρνετε.

 

Εμείς στο Κίνημα Αλλαγής στηρίζουμε τις ελεύθερες συλλογικές διαπραγματεύσεις και την ισχύ των συλλογικών συμβάσεων.

Στηρίζουμε καθαρά την Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας και τις κλαδικές συμβάσεις, καθώς και την καθολική εφαρμογή τους σε όλες τις επιχειρήσεις.

Δεν μπορούμε πια να προχωρούμε με κοινωνικούς εταίρους-μαριονέτες, που τους κουνάει ο Υπουργός κατά βούληση και καθορίζει τις εξελίξεις στην αγορά!

Και όταν επιθυμεί να τους έχει μαζί του για να περνάει μέτρα που εγείρουν αντιδράσεις να βαπτίζει τον διάλογο-μονόλογο μαζί τους «κοινωνικό διάλογο».

Είναι αδιανόητο να φτιάξουμε έναν κυρίαρχο υπουργό που να μπορεί να εξαιρεί μία επιχείρηση από τις συλλογικές συμβάσεις αν έχει πρόβλημα.

Διότι αυτό οδηγεί στο πελατειακό κράτος. Και είναι πελατειακό κράτος!

Όποιος έχει καλές σχέσεις με τον Υπουργό θα λύνει τα ζητήματά του.

Επιτέλους! Τέλος!

Υπάρχουν θεσμοί.

Πρέπει να τους σεβαστείτε.

 

Μην υποβαθμίζετε άλλο τους κοινωνικούς εταίρους και τον κοινωνικό διάλογο, επειδή κάποιοι βιομήχανοι θέλουν να κάνουν τη δουλειά τους.

Ο κόσμος της εργασίας και οι μεσαίες, μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις είναι ο παραγωγικός ιστός της χώρας.

Σεβαστείτε τους!

Υπάρχουν θεσμοθετημένες διαδικασίες και προ-μνημονιακά είχαν αρχίσει να λειτουργούν με αποτέλεσμα.

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Οι ελεύθερες συλλογικές διαπραγματεύσεις είναι αναπόσπαστο κομμάτι του κοινωνικού διαλόγου.

Οι κοινωνικοί εταίροι είναι επιφορτισμένοι και πρέπει να είναι επιφορτισμένοι με αυτές.

Να μπορούν δηλαδή οι πλέον αντιπροσωπευτικές οργανώσεις εργοδοτών και εργαζομένων να συνδιαλέγονται για να βρουν τη βέλτιστη λύση στα προβλήματά τους.

Να βρουν κοινό τόπο συμφερόντων.

Να βρουν το βηματισμό του επιχειρείν.

Έτσι δημιουργείται η κοινωνική συναίνεση.

Και μόνο στη βάση αυτής μπορούν να συζητηθούν κρίσιμα ζητήματα, όπως η φορολογία, η κοινωνική ασφάλιση, η αντιμετώπιση της ανεργίας, το κοινωνικό συμβόλαιο για την ανάπτυξη της χώρας.

Εμείς λοιπόν πιστεύουμε βαθιά ότι αποκατάσταση του κοινωνικού διαλόγου και των ελεύθερων συλλογικών διαπραγματεύσεων αποτελεί προϋπόθεση για τον εκδημοκρατισμό της οικονομικής ζωής, για την κανονικότητα της οικονομίας, για την ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή.

 

Ολοκληρώνοντας,

Να αποσαφηνίσουμε το εξής:

«Ανάπτυξη για όλους» λέει ο κ. Μητσοτάκης.

Παρακαλώ να του μεταφέρετε το εξής:

Στην Ελλάδα, σε αντίθεση με άλλες χώρες, η επιχειρηματικότητα βασίστηκε κυρίως σε επιχειρήσεις μικρού μεγέθους.

Οι μεγάλες επιχειρήσεις στη χώρα ανέρχονται μόλις στις 376 στο σύνολο των 830.000 μονάδων.

Σε όρους απασχόλησης η μικρή και μεσαία επιχειρηματικότητα αποτελούν το μεγάλο εργοδότη στον ιδιωτικό τομέα της οικονομίας.

Το ποσοστό των απασχολούμενων σε αυτές τις επιχειρήσεις ξεπερνά το 85%, όταν η αντίστοιχη μέση αναλογία στα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπολογίζεται στο 66,6%.

Για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, λοιπόν, η κυβέρνηση δεν έχει λέξη να πει.

 

Εξίσου λυπηρό, είναι ότι στο περιβόητο «αναπτυξιακό» δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη για τον πρωτογενή τομέα.

Τέλος, δεν κάναμε τίποτα  για τις καταχρηστικές χρεώσεις των τραπεζών, που αποτελούν βρόγχο για τους πολίτες.

Εμείς καταθέσαμε μια τροπολογία για την απαγόρευσή τους.

 

Θεωρούμε ότι οφείλει το κράτος να βάλει ένα τέλος στην πρακτική των τραπεζών όπου τα τελευταία χρόνια επιβάλλουν χρεώσεις σε οποιαδήποτε συναλλακτική εργασία.

Κατανοούμε ότι ο τραπεζικός κλάδος έχει πληγεί, αλλά έχει και στηριχθεί.

Το βάρος δεν μπορεί να πέφτει στον φορολογούμενο και το συναλλασσόμενο πολίτη.

Σας καλούμε λοιπόν να την κάνετε αποδεκτή.

 

Τέλος, όσον αφορά στο θέμα της κινηματογραφικής ταινίας Joker.

Αυτό που έχω να πω είναι ένα:

Πρέπει να πάψει ο φαρισαϊσμός.

Δε μπορεί στα 16 και 1 μέρα να ψηφίζει ο νέος και η νέα και στα 18 να είναι ανήλικος.

Τι χρειάζεται;

Εναρμονισμός της νομοθεσίας με τα σημερινά δεδομένα.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιωάννα Μαρή:  «Προγεννητική Αγωγή, τα θεμέλια της φυσικής και ψυχικής υγείας για όλη την ζωή του ανθρώπου»

Published

on

By

Η Ιωάννα Μαρή ίδρυσε στην Ελλάδα το 1989 και προεδρεύει έκτοτε την «Ελληνική Εταιρία Προγεννητικής Αγωγής», Σωματείο, που έχει, ως κοινωνικό σκοπό, την δημιουργία μιας ανθρωπότητας υγιούς, ειρηνικής και πνευματικής, με την  ενημέρωση των νέων, καθώς και όλης της κοινωνίας, για την μεγάλη, κατά την επιστήμη, σπουδαιότητα της προγεννητικής φάσης της ζωής.

«Είναι αναγκαία  η προετοιμασία των μελλοντικών γονέων  για τον αυριανό γονεϊκό τους ρόλο, ώστε να συμπράξουν σ’ αυτό το μεγάλο έργο, την δημιουργία άξιων αυριανών πολιτών», μου είπε, ξεκινώντας την συνέντευξη που παραχώρησε στο Nafsweek.gr.

Τι είναι η προγεννητική αγωγή κα Μαρή ;

«Είναι η αγωγή, που οι γονείς έχουν να προσφέρουν στο παιδί τους πριν από την γέννησή του, από την σύλληψη έως την γέννησή του, δηλαδή στο προγεννητικό στάδιο της ζωής του. Σ’αυτή την περίοδο όμως τίθενται τα θεμέλια της φυσικής και ψυχικής υγείας για όλη την ζωή του ανθρώπου. Αυτή η Προγεννητική Παιδαγωγική είναι μια νέα Παιδαγωγική Επιστήμη που συμπληρώνει –χωρίς φυσικά να καταργεί- την μέχρι τώρα Παιδαγωγική, η οποία ασχολείτο με την αγωγή του παιδιού, μετά την γέννησή του, στα διάφορα στάδια της μετά την γέννηση ζωής του.

Η Προγεννητική Αγωγή βασίζεται στις νέες ανακαλύψεις της σύγχρονης επιστήμης, Ιατρικής, Βιολογίας, Γενετικής, Επιγενετικής, Νευροεπιστήμης, Ψυχολογίας, οι οποίες συμπλήρωσαν με τις νέες έρευνές τους σημαντικά κεφάλαια, αναφερόμενα στην προγεννητική περίοδο της ζωής.

Ανακάλυψαν πρώτα με την Επιγενετική, ότι  το επι-γενετικό περιβάλλον του Ανθρώπου, δηλαδή αυτό που έρχεται μετά από τα γονίδια –και το πρώτο περιβάλλον είναι το ενδομήτριο περιβάλλον-  επηρεάζει πολύ βαθειά το έμβρυο: η επίδραση φθάνει μέχρι την γενετική του ιδιοσυστασία, δηλαδή τις ιδιότητες των γονιδίων του».

Τι ακριβώς σημαίνει αυτό για το έμβρυο;

«Αυτό σημαίνει ότι σκέψεις, συναισθήματα, βιώματα της μητέρας-εγκύου έχουν την δύναμη να επιτρέψουν την έκφραση των ομοίων γονιδίων και να αφήσουν σιωπηρά τα ανόμοια γονίδια.

Ανακάλυψαν έπειτα ότι τα κύτταρα έχουν μνήμη. Κι επομένως ό,τι προέρχεται από την έγκυο, τον πατέρα και τον περίγυρό τους εγγράφεται στα κύτταρα του εμβρύου και το επηρεάζει στην μετέπειτα ζωή του.

Επίσης ότι η ψυχική ζωή της εγκύου μετατρέπεται σε ορμόνες που από το αίμα της φθάνουν στο έμβρυο και του δίνουν τις ίδιες ψυχικές καταστάσεις…

Αυτά και πολλά άλλα καθιστούν την ενδομήτρια περίοδο, μια περίοδο θέσης θεμελίων για όλη την ζωή, για την υγεία και ισορροπία σώματος και ψυχισμού της νέας ζωής. Δεν μας επιτρέπεται να αφήνουμε στην τύχη της αυτή την σπουδαία περίοδο της ζωής».

 Τι θα συμβουλεύατε τα νέα ζευγάρια

« Πρέπει να πληροφορήσουμε τους νέους μέλλοντες γονείς, διότι αυτοί θα αναθρέψουν τα παιδιά τους στη αρχή της ζωής τους. Αυτοί θα τους δώσουν την πρώτη αγωγή: την προγεννητική αγωγή και πρέπει να μάθουν.

«Οι μέλλοντες γονείς είναι οι γενετικοί αρχιτέκτονες των παιδιών τους. Επείγει αυτό να το μάθουν» εξηγεί ο Αμερικανός βιολόγος καθηγητής dr Bruce Lipton.

Τα μεγαλύτερα ονόματα σης σύγχρονης έρευνας έχουν ασχοληθεί με την προγεννητική αρχή της ζωής.

Επίσης όμως οι μεγάλοι Έλληνες φιλόσοφοι της αρχαιότητας, και σπουδαίες μορφές της θρησκείας μας, καθώς και οι παραδόσεις πολλών λαών… Όλοι είναι σύμφωνοι με την επιστήμη».

Ποια είναι η Ιωάννα Μαρή

Η Ιωάννα Μαρή,  με σπουδές Νομικής και Ψυχολογίας στην Αθήνα και στο Παρίσι, είναι ανωτάτη δικαστικός: Σύμβουλος Επικράτειας, ήδη επίτιμη, ( τρίτη γυναίκα που εισήλθε στον κλάδο), υπηρέτησε  τα τελευταία 15 έτη της σταδιοδρομίας της στο Ε’ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας, της Προστασίας του Περιβάλλοντος.

Ίδρυσε στην Ελλάδα το 1989 και προεδρεύει έκτοτε την «Ελληνική Εταιρία Προγεννητικής Αγωγής», Σωματείο, που έχει, ως κοινωνικό σκοπό, την δημιουργία μιας ανθρωπότητας υγιούς, ειρηνικής και πνευματικής, με την  ενημέρωση των νέων, καθώς και όλης της κοινωνίας, για την μεγάλη, κατά την επιστήμη, σπουδαιότητα της προγεννητικής φάσης της ζωής.

Η Ελληνική Εταιρία Προγεννητικής Αγωγής είναι μέλος της «ΟΜΑΕΡ»: της Παγκόσμιας Οργάνωσης των Σωματείων Προγεννητικής Αγωγής , που συγκεντρώνει ήδη 25 σωματεία από αντίστοιχες χώρες και 4 ηπείρους σ΄ όλον τον κόσμο, έχει δεχθεί από τον ΟΗΕ το «ειδικό συμβουλευτικό καθεστώς» (2005), και έχει πρόσβαση σε διεθνείς συναντήσεις στην Γενεύη στην Ν. Υόρκη και διεθνή συνέδρια.

Παρουσίασε την Προγεννητική Αγωγή στην Γενεύη, στον ΟΗΕ,  σε πάνελ εργασίας  με θέματα σχετικά με την διεθνή σύμβαση για τα  δικαιώματα του Ανθρώπου και του Παιδιού του ΟΗΕ, με την Ειρήνη στον κόσμο, με την Παιδεία, με το Περιβάλλον, και σε διεθνή ανά τον κόσμο συνέδρια,

Ίδρυσε νέα σωματεία στην Βραζιλία, στην Αφρική: τρία (Κογκό: Brazzaville, kinshasa, Benin,), στην Κύπρο, στην Βουλγαρία, με επιτόπια μετάβαση και συντονισμό  Συνεδριακών εκδηλώσεων,

Δημιούργησε έντυπα που μεταφράσθηκαν στα αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά, ισπανικά, πορτογαλικά, ( βραζιλιάνικα), τούρκικα,

Δίδαξε την Προγεννητική Αγωγή στο Πανεπιστήμιο της Perugia, Ιταλίας, σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα, στο ΤΕΙ Αθήνας, Τμήμα Μαιευτικής, Ιατρική Σχολή Παν/μίου Αθηνών, Ιωαννίνων κλπ, Κρήτης, Κομοτηνής, Φιλοσοφικής, Νομικής Αθηνών και σε σχολεία Μέσης Εκπαίδευσης.

Σε ελληνικό επίπεδο, ως Πρόεδρος του Ελληνικού  Σωματείου, οργάνωσε συνέδρια διεθνή και ελληνικά, συνεργάσθηκε και συνεργάζεται με φορείς του Υπουργείου Υγείας,  Παιδείας και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, συνέγραψε βιβλία, οργανώνει συναντήσεις και σεμινάρια επιμόρφωσης, σε συνεργασία με τα μέλη της Οργάνωσης.

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανοίγει η αυλαία των εκδηλώσεων της 451ης Επετείου της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου

Published

on

By

Σήμερα 3/10/22  η παρουσίαση του βιβλίου «Ο Σπετσέρης του Λεπάντο»

Ο Δήμος Ναυπακτίας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της 451ης επετείου της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου, διοργανώνει την παρουσίαση του βιβλίου «Ο Σπετσέρης του Λεπάντο».  Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου στο Αρχοντικό Μπότσαρη, στις 20:00′, με την υποστήριξη της Εταιρείας Ναυπακτιακών Μελετών και του Ιδρύματος Δημητρίου και Αίγλης Μπότσαρη.

Ομιλητές θα είναι ο Πρόεδρος της Εταιρείας Ναυπακτιακών Μελετών κ.Νίκος Τριψιάνος, η φιλόλογος κ.Ελένη Αδαμοπούλου και η φιλόλογος-ποιήτρια κ.Μαρία Δρογγίτη.

Αφήγηση: Κωνσταντίνα Αντωνιάδου, εκπαιδευτικός-συγγραφέας και Δημήτρης Σιούντας, ηθοποιός-θεατρολόγος.

 

 

 

 

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Pink the City 2022 – Οι εγγραφές ξεκίνησαν

Published

on

By

Pink-the-city-2022-Άλμα-Ζωής

Την Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2022 ξεκινούν, στο ειδικό περίπτερο στην Πλατεία Γεωργίου, οι εγγραφές για το φετινό PINK THE CITY.

Οι γυναίκες του δυναμικού Συλλόγου δίνουν και πάλι το παρόν συμμετέχοντας στην παγκόσμια κινητοποίηση του Οκτώβρη, μήνα διεθνώς καθιερωμένου για τον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Pink-the-city-2022-Άλμα-Ζωής

Το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν.ΑΧΑΙΑΣ ΞΑΝΑ-βάφει την πόλη ροζ και καλεί όλους τους πολίτες να συμμετέχουν στην κορυφαία αυτή δράση, στον Περίπατο Ζωής, την Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2022, με εκκίνηση τα Ψηλα Αλώνια.

Με την εγγραφή σας στηρίζετε το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν.ΑΧΑΙΑΣ για να μπορεί να συνεχίζει τις δράσεις και τα προγράμματα του, που παρέχονται δωρεάν στις γυναίκες που νοσούν από καρκίνο μαστού  (ψυχοκοινωνική στήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς, ενημέρωση για παροχές και δικαιώματα, περούκες, επιθέματα, υλοποίηση προγραμμάτων στήριξης φροντιστών ογκολογικών ασθενών ) και παίρνετε δώρο το συλλεκτικό μπλουζάκι των 10 χρόνων Pink the City (μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος).

Επίσης στις 5-6-7-8 Οκτωβρίου, Τετάρτη- Πέμπτη – Παρασκευή και Σάββατο θα διενεργηθούν οι καθιερωμένες κλινικές εξετάσεις μαστού για τον γενικό πληθυσμό από τους πλέον έγκυρους και εξειδικευμένους χειρουργούς της πόλης στην Κινητή Μονάδα Υγείας της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας, που θα βρίσκεται στην Πλατεία Γεωργίου ως εξής:

-Τετάρτη 5 Οκτωβρίου  10:00-14:00

-Πέμπτη 6 Οκτωβρίου  10:00-14:00 & 18:00-21:00

-Παρασκευή 7 Οκτωβρίου  10:00-14:00 & 18:00-21:00

-Σάββατο 8 Οκτωβρίου  10:00-14:00

Το Σάββατο, στις 8 Οκτωβρίου, εξάλλου, το Pink the City θα μεταφερθεί για λίγο στους κεντρικούς δρόμους της πόλης του Αγρινίου, προκειμένου να διαχυθεί η προσπάθεια ενημέρωσης και κινητοποίησης των γυναικών και εκεί, σε συνεργασία με το Κοινωνικό Ιατρείο και Φαρμακείο της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας &  Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου , την Ακτίνα Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου και τον Δήμο Αγρινίου.

Το Σάββατο, 8 Οκτωβρίου, στις  20:00, θα ανάψει στα χρώματα του PINK THE CITY 2022, o ιστορικός κυματοθραύστης της πόλης υπό τους ήχους του σαξόφωνου του Νίκου Βεντούρα. Σας περιμένουμε στο Μώλο για την ιδιαίτερη αυτή στιγμή.

Μείνετε συντονισμένοι στους ρυθμούς PINK THE CITY 2022 !!!

Pink-the-city-2022-Άλμα-Ζωής

 

Pink-the-city-2022-Άλμα-Ζωής

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ