Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Εντάχθηκε στο «Φιλόδημος ΙΙ» το έργο κατασκευής ραμπών και WC ΑμεΑ στα Σχολεία της Ναυπακτίας

Published

on

Στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» εντάχθηκε με απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών το έργο του Δήμου Ναυπακτίας με τίτλο «Κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ σε σχολικές μονάδες». Σύμφωνα με τη μελέτη του έργου, αναμένεται να πραγματοποιηθούν παρεμβάσεις στα σχολεία του Δήμου, με σκοπό τη βελτίωση των υποδομών για την ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση των ατόμων με αναπηρία.

Το έργο, προϋπολογισμού 146.004,84 ευρώ, έχει ως φορέα υλοποίησης το Δήμο Ναυπακτίας, και θα χρηματοδοτηθεί από το Πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» με το ποσό των 66.960,00 ευρώ. Η υλοποίησή του περιλαμβάνει εργασίες κατασκευής ραμπών για την πρόσβαση ΑμεΑ στις σχολικές μονάδες, καθώς επίσης και εργασίες κατασκευής WC ΑμεΑ, με όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την αυτόνομη εξυπηρέτησή τους.

Ζ. Χοχτούλας: «Συνεχίζουμε έως ότου πάψουν να υπάρχουν εμπόδια»

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Ζαχαρίας Χοχτούλας, με αφορμή την ένταξη προς χρηματοδότηση του εν λόγω σημαντικού έργου δήλωσε:

«Η πολιτική μας βούληση για την ανεξάρτητη και ανεμπόδιστη κίνηση των ΑμεΑ μέσα στην πόλη, αλλά και η πρόσβασή τους σε κάθε σημείο αυτής, έχει καταρχάς αποτυπωθεί με τη συγκρότηση της Επιτροπής Προσβασιμότητας. Πεποίθησή μας είναι πως η βελτίωση των υποδομών που αφορούν στην εξυπηρέτησή τους αποτελεί ύψιστη υποχρέωση του Δήμου και όχι μία ακόμη επιλογή. Οι παρεμβάσεις μας αποδεικνύουν πως αντιλαμβανόμαστε τη σπουδαιότητα αυτών των έργων και δε θα σταματήσουμε έως ότου πάψουν να υψώνονται εμπόδια στο διάβα τους».

 

 

 

 

ΕΛΛΑΔΑ

Νέα υπηρεσία από την Τheocar

Published

on

By

Η εταιρεία Theocar πάντα με σεβασμό στον άνθρωπο, δραστηριοποιείτε 20 και πλέον χρόνια παρέχοντας υπηρεσίες μεταφοράς καθώς και ενοικίασης οχημάτων, πλέον προσφέρει και μια νέα υπηρεσία.

Οι έμπειροι οδηγοί αναλαμβάνουν με αξιοπιστία την μεταφορά ατόμων με ειδικές ανάγκες, με απολυτή ασφάλεια και χωρίς ταλαιπωρία, σε οποιοδήποτε σημείο επιθυμεί ο πελάτης έχοντας  ειδικό όχημα με ράμπα για την μεταφορά με αναπηρικό αμαξίδιο.

Επιπλέον υπάρχει  και η δυνατότητα ενοικίασης- μίσθωσης του οχήματος σε οδηγούς που πληρούν τις προαπαιτούμενος προϋποθέσεις για την ενοικίαση.

Για επιπλέον πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με κάποιο από τα καταστήματά μας.

Βρείτε μας στην Πάτρα, στο Αίγιο, στη Ναύπακτο, στο Αγρίνιο, στη Κυλλήνη αλλά και στο Κατάκολο.

Επίσης περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας www.theocar.com και στο τηλεφωνικό μας κέντρο 211 8008090.

 

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Κλειστό το πέρασμα στον Εύηνο

Published

on

By

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και με τον όγκο του νερού του Εύηνου ποταμού να είναι αυξημένος  λόγω των έντονων βροχοπτώσεων, παραμένει κλειστή η ιρλανδικού τύπου γέφυρα.

Η διέλευση των κατοίκων της περιοχής και όσων θέλουν να φτάσουν εκεί διεξάγεται μέσω της Ιόνιας οδού.

Εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν και μετά τον καθαρισμό της  γέφυρας από τα φερτά υλικά θα δοθεί και πάλι στην κυκλοφορία ο δρόμος.         –photo Galatasnews

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Εγκαίνια και κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ΟΜ Ναυπακτίας

Published

on

By

Το Σάββατο 28/1/23 στις 6 μ.μ. σας καλούμε στα εγκαίνια του γραφείου μας (πλατεία Φαρμάκη 2), όπου θα κόψουμε πρωτοχρονιάτικη πίτα και θα συζητήσουμε για τις πολιτικές εξελίξεις. Θα παραβρεθούν οι βουλευτές, μέλη της ΚΕ και στελέχη του κόμματος.

Σας περιμένουμε!

Ο.Μ. Ναυπακτίας

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ