Connect with us

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ενωτική Πρωτοβουλία: “Το περιβάλλον απαιτεί έργα και πράσινες υποδομές – όχι κούφια λόγια”

Published

on

Το “γάντι πετά” προς την δημοτική αρχή, με ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη του Τάκη Λουκόπουλου, αναφερόμενη σε έργα που δρομολογήθηκαν και υλοποιήθηκαν επί θητείας του. Αναφέρει η ανακοίνωση:

“Το περιβάλλον απαιτεί έργα και πράσινες υποδομές – όχι κούφια λόγια.

(26 περιβαλλοντικές δράσεις, πάνω από 40 εκατομμύρια ευρώ, από την θητεία Λουκόπουλου.

Κ. Γκίζα πείτε μας επιτέλους τις πρώτες 5 που εσείς προγραμματίζετε.)

Στην θητεία της δημοτικής αρχής του Τάκη Λουκόπουλου, έγινε ένα τεράστιο άλμα σε έργα προστασίας του περιβάλλοντος, στην δημιουργία  υποδομών σε ύδρευση και αποχέτευση, στην διαχείριση των απορριμμάτων. Ο στόχος σαφής: Καθαρή θάλασσα, καθαρό περιβάλλον, δημιουργία υποδομών, πράσινη ανάπτυξη. Με υποδομές που είναι άκρως αναγκαίες και σημαντικές για την ασφάλεια, την υγιεινή, την ποιότητα της ζωής αλλά και για οποιαδήποτε περαιτέρω πρόοδο και ανάπτυξη προς όφελος της κοινωνίας και όλα αυτά με σεβασμό στην δουλειά που προηγήθηκε από προηγούμενες δημοτικές αρχές.

Ο απολογισμός πλούσιος και αναφέρεται παρακάτω επιγραμματικά και περιληπτικά, γιατί ο στόχος δεν είναι να ψάξουμε το παρελθόν. Το θέμα είναι να δούμε τι μπορεί να γίνει σήμερα.

Για την θητεία του Λουκόπουλου, έχουμε και λέμε λοιπόν:

 1. Αναβάθμιση του Βιολογικού καθαρισμού της Ναυπάκτου. (υλοποιήθηκε)
 2. Υδροδότηση Δυτικών περιοχών. (υλοποιήθηκε)
 3. Έλεγχος των διαρροών στο δίκτυο ύδρευσης με τηλεμετρία. (υλοποιήθηκε)
 4. Προστασία των γεωτρήσεων του Ευήνου. (υλοποιήθηκε)
 5. Έλεγχος των στραγγιδίων στο ΧΥΤΑ. (υλοποιείται)
 6. Πιλοτικά προγράμματα ανακύκλωσης, στην οικιακή κομποστοποίηση, στην τοποθέτηση πρώτων καφέ κάδων, στην μείωση της πλαστικής σακκούλας κλπ. (υλοποιήθηκε)
 7. Επεκτάσεις δικτύου αποχέτευσης (Μαμουλάδα, Πούντο κλπ) (υλοποιείται)
 8. Μετατροπή του ΧΥΤΑ σε ΧΥΤΥ, λύνοντας το πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων για τις επόμενες δεκαετίες. (δημοπρατήθηκε)
 9. Ύδρευση της Παλαιοπαναγιάς. (δημοπρατήθηκε)
 10. Επίλυση του προβλήματος στις γεωτρήσεις της ΔΕΥΑΝ. (Σε συνεννόηση με τους ιδιοκτήτες δρομολογήθηκαν λύσεις σε εκκρεμότητες δεκαπενταετίας)
 11. Σύνδεση του Αγωγού Ρέκκα με τον Βιολογικό καθαρισμό. (υλοποιήθηκε)
 12. Ολοκλήρωση της αποχέτευσης του Αντιρρίου. (δημοπρατήθηκε)
 13. Βιολογικός καθαρισμός Αποδοτίας. (δημοπρατήθηκε)
 14. Αντικατάσταση του τελευταίου τμήματος του δικτύου ύδρευσης με αμιαντοσωλήνες (πλαζ έως Εθν. Αντιστάσεως. (έτοιμη η μελέτη και κατατέθηκε πρόσφατα η πρόταση για χρηματοδότηση)
 15. Υλοποίηση μεγάλου πράσινου σημείου ανακύκλωσης, για το σύνολο των ανακυκλούμενων υλικών. (Εξασφαλίστηκε και η χρηματοδότηση)
 16. Υλοποίηση όλων των ρευμάτων διαχωρισμού των απορριμμάτων, με το ευρωπαϊκό πρόγραμμα LIFE. (Εξασφαλίστηκε και η χρηματοδότηση)
 17. Δίδυμοι καταθλιπτικοί αγωγοί αποχέτευσης, από το αντλιοστάσιο Ρέππα, με στόχο την εξάλειψη των διαρροών. (έτοιμη μελέτη, αναζητείται χρηματοδότηση)
 18. Γεωλογική και περιβαλλοντική μελέτη για την Β΄φάση του Γ.Π.Σ. (υλοποιείται)
 19. Αντικατάσταση δημοτικού φωτισμού σε όλη την Ναυπακτία με LED, με στόχο την ενεργειακή αναβάθμιση και την μείωση του κόστους. (Εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από το ΤΑ.ΠΑ.Δ., πρέπει να δημοπρατηθεί)
 20. Μελέτη για την διευθέτηση ομβρίων από τον Μόρνο μέχρι το Πλατανόρεμμα (Πλατανίτης). (κατατέθηκε πρόταση για χρηματοδότηση)
 21. Μελέτη για την προστασία από την διάβρωση της ακτογραμμής της Παλαιοπαναγιάς. (κατατέθηκε πρόταση για χρηματοδότηση)
 22. Επανεκκίνηση του Γ.Π.Σ. (υλοποιείται)
 23. Αναγνώριση του πολεοδομικού καθεστώτος της Παλαιοπαναγιάς και εντολή για ήπια πολεοδόμηση του οικισμού από το ΥΠΕΚΑ. (οριστική λύση)
 24. Ορθολογική και περιβαλλοντικά ορθή αύξηση του συντελεστή δόμησης, κατά 2,5 φορές, στο μεγαλύτερο τμήμα του παραδοσιακού οικισμού της Ναυπάκτου. (οριστική λύση)
 25. Μελέτη οριοθέτησης των ρεμμάτων, στην τελική της φάση. (προς έγκριση)
 26. Υποβολή τεχνικού δελτίου για την χρηματοδότηση της πρώτης ομάδας μελετών, για την υπόγεια παράκαμψη του κέντρου της Ναυπάκτου.

Όλα αυτά έχουν προϋπολογισμό πάνω από 40 εκατομμύρια ευρώ. Προχώρησαν, μέσα από επίπονη και συντονισμένη δουλειά στην οποία καθοριστικό ρόλο, πέρα από τον δήμαρχο, έπαιξαν αιρετοί και υπάλληλοι, στην ΔΕΥΑΝ, στην Διεύθυνση Περιβάλλοντος, στην Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών και παντού. Και εννοούμε ακόμη και τους αιρετούς που επέλεξαν να απαξιώσουν τον εαυτό τους και το έργο τους με την κατακριτέα, μετέπειτα στάση τους. Προσπάθησαν να ανεβάσουν μια πετυχημένη θητεία, στο ύψος του «εγώ» τους, ελπίζοντας ότι ρίχνοντάς την από εκεί ψηλά, θα την τραυματίσουν θανάσιμα. Έδειξαν πως δεν κατάλαβαν ποτέ, ότι το αποτέλεσμα το φέρνει η συνεργασία.

Υπενθυμίζουμε τα παραπάνω, μόνο γιατί το οφείλουμε.

Όλα αυτά έγιναν.

Κάποια περιμένουν την σημερινή δημοτική αρχή να τα ολοκληρώσει. Εκτιμούμε, από την μέχρι τώρα εμπειρία μας, ότι «κουτσά – στραβά» και σπρώχνοντάς την, η σημερινή αιρετή διοίκηση, κάτι θα καταφέρει. Αυτό όμως είναι μόνο η μία πλευρά του προβλήματος.

Η δεύτερη είναι, ότι περιμένουμε 15 μήνες τώρα, να ακούσουμε τις περιβαλλοντικές προτεραιότητες της νέας διοίκησης. Να ψελλίσει έστω τον δικό της σχεδιασμό για νέα έργα και μελέτες. Και δυστυχώς δεν ακούμε τίποτα. Δεκάδες προσκλήσεις ενδιαφέροντος από προγράμματα που μας αφορούν, περνούν ανεκμετάλλευτες.

Η σημερινή διοίκηση του δήμου, αυτοϊκανοποιείται με ανακοινώσεις, στις οποίες είτε προσπαθεί να κλέψει δάφνες απο έργα της προηγούμενης θητείας είτε γκρινιάζει γιατί δεν τα βρήκε όλα έτοιμα, ώστε να μπορεί να αφοσιωθεί στην μικροπολιτική. Αυτή μόνο φαίνεται να την ενδιαφέρει.

Περιμένουμε λοιπόν.

Αγαπητοί φίλοι της διοίκησης του δήμου Ναυπακτίας.

Μιλήστε επιτέλους καθαρά. Υπάρχει κάποιος στόχος για το περιβάλλον, κάποιος σχεδιασμός τέλος πάντων, από το ετερόκλητο συνοθύλευμα που μας διοικεί;

Παραπάνω διαβάζει κανείς 26 περιβαλλοντικές δράσεις από το παρελθόν, από την θητεία της δημοτικής αρχής Λουκόπουλου.

Εσείς πείτε μας έστω τις πρώτες 5 που προγραμματίζετε.

 • Και μια πρόταση εκ μέρους μας.

Το τελευταίο διάστημα προέκυψε από σχετικό νόμο, η δυνατότητα ίδρυσης Ενεργειακής Κοινότητας. Σε αυτή μπορούν να συμμετέχουν, ο δήμος, δημοτικές επιχειρήσεις αλλά και δημότες. Τα οφέλη θα είναι πολλά για όλους. Ήδη γειτονικοί δήμοι (και όχι μόνο) έχουν κάνει τις απαραίτητες ενέργειες και προχώρησαν στην δημιουργία τους. Εδώ δεν εννοούμε χρήσιμες μικροπαρεμβάσεις σαν αυτή που αποφασίσαμε στην Τ.Κ. Γαλατά, αλλά κάτι που θα αφορά το σύνολο του δήμου, με έμφαση στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.

Σας προτείνουμε λοιπόν, επειδή δεν θέλουμε να μένουμε μόνο στην κριτική, να ξεκινήσετε άμεσα τις σχετικές διαδικασίες.

Αναμένουμε μαζί με όλους τους συμπολίτες μας, τις δεσμεύσεις σας.

ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ”

 

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Γ. Παπαδόπουλος: «Θετικά τα δείγματα στον πρώτο χρόνο διοίκησης»

Published

on

By

Έχουν περάσει 15 μήνες από την ανάληψη των καθηκόντων του στην θέση του προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου στην Κοινότητα Αντιρρίου, μια από τις μεγάλες πληθυσμιακά Κοινότητες του Δήμου Ναυπακτίας. Ο Γιώργος Παπαδόπουλος μιλάει στο  Nafsweek για την καθημερινότητα αλλά και τα έργα που δρομολογούνται και έχει ανάγκη η Κοινότητα, ώστε να συμβάλουν στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της.

……………………………………………………………

Ποια είναι η αίσθησή σας αυτόν τον ένα χρόνο διοίκησης αναφορικά με την Τοπική Κοινότητα Αντιρρίου σε  έργα καθημερινότητας που έγιναν αλλά και εκείνα που υπολείπονται να γίνουν;

«Στον ένα χρόνο δεν μπορείς να  κρίνεις μία δημοτική αρχή και μία διοίκηση και με δεδομένο ότι έπεσε και η πανδημία με τον κορωνοιό.  Όλο αυτό πήγε πίσω κάποια πράγματα. Παρόλα αυτά υπάρχουν πράγματα που έχουν γίνει,  έχουν δρομολογηθεί μελέτες για να γίνουν έργα στο επόμενο διάστημα.

Η καθημερινότητα βεβαίως είναι το μεγάλο πρόβλημα και το λέω αυτό γιατί περνάει πολύς κόσμος από το Αντίρριο,  καθώς έχει όλες τις υποδομές. Έχει δημοτικό Σχολείο, Γυμνάσιο,  το κλειστό δημοτικό γυμναστήριο,  το δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου και όπως αντιλαμβάνεστε αυτά θέλουν μία διαχείριση, τουλάχιστον σε θέματα καθαριότητας αλλά και συντήρησης.

Όσο αφορά σε θέματα καθαριότητας χρειαζόμαστε κάποια μηχανήματα τα οποία δεν είναι και εύκολα.     Ωστόσο έρχονται στο Αντίρριο για να κάνουν καθαρισμούς και αποψιλώσεις στους δρόμους και ότι άλλο χρειάζεται για την καθημερινότητα του δημότη. Έχουν γίνει οι καθαρισμοί και στα τρία ρέματα που      υπάρχουν στην τοπική κοινότητα, καθαρίστηκαν όλα τα φρεάτια όμως σε ορισμένα σημεία πρέπει να γίνουν τεχνικές παρεμβάσεις, ώστε να μην έχουμε προβλήματα σε πλημμυρικά φαινόμενα.

Υπάρχουν πάντως προτάσεις,  με αποφάσεις από το ΔΣ της Τοπικής κοινότητας στο Τεχνικό Πρόγραμμα  το οποίο σιγά-σιγά θα πρέπει να υλοποιείται.

Ένα πρόβλημα που αφορά την καθημερινότητα και την ασφάλεια,  το οποίο λύθηκε σιγά-σιγά είναι αυτό με τον δημόσιο  φωτισμό καθώς εμπλέκονται πολλοί φορείς. Η Περιφέρεια, το Δημοτικό Λιμενικό ταμείο,  ο Δήμος και η Αρχαιολογία. Το θέμα με την Περιφέρεια, Δήμο και Ταμείο  το λύσαμε και μένει αυτό με την Αρχαιολογία.

Σε θέματα ύδρευσης δεν έχουμε κάποια ιδιαίτερα προβλήματα με τη ΔΕΥΑΝ,  πέρα από κάποιες φυσιολογικές φθορές στο δίκτυο που αποκαταστάθηκαν. Επίσης έχουν γίνει και κάποιες ασφαλτοστρώσεις στους δρόμους της Κοινότητας».

Ένα  μεγάλο έργο που θα δώσει λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα του Αντιρρίου είναι η αποχέτευση, έργο το  οποίο μπήκε σε μία ευθεία μία και δημοπρατείται. Ποια άλλα έργα έπονται;

«Αυτό είναι πραγματικά ένα έργο που θα αλλάξει την ποιότητα ζωής των κατοίκων στο Αντίρριο. Από τον αείμνηστο τον Γιώργο Κολοβό είχε δρομολογηθεί.  Ένα δύσκολο έργο αλλά έπρεπε να γίνει η αρχή.

Να σκεφτείτε ότι όλα αυτά τα χρόνια στο Αντίρριο, σε κάθε σπίτι υπάρχει  βόθρος με ότι αυτό σημαίνει από οικονομικής άποψης για τους κατοίκους για το άδειασμα σε τακτά χρονικά διαστήματα, όσο και αν ήταν φτηνό, αλλά και από πλευράς προστασίας του περιβάλλοντος.

Ένα ακόμα έργο που θα αλλάξει το Αντίρριο είναι αυτό της ανάπλασης που θα γίνει στο χώρο του γηπέδου. Η ανάπλαση αυτή θα συνενώσει το γήπεδο ποδοσφαίρου Αντιρρίου, το κλειστό Γυμναστήριο, τον χώρο του Γυμνασίου τον περιβάλλοντα χώρο, δημιουργώντας έτσι ένα αθλητικό κέντρο. Ταυτόχρονα θα δημιουργηθεί και ο στίβος.  Όλα  αυτά δίνουν πρόσθετη αξία στο Αντίρριο, μία προσφορά για τη νεολαία και τα νέα παιδιά που ασχολούνται που θα έχουν ένα πρόσθετο λόγο να ασχολούνται με τον αθλητισμό, όχι μόνο από το Αντίρριο αλλά και  από την ευρύτερη περιοχή.

Ένα έργο που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη φάση των μελετών είναι αυτό που θα κάνει το Δημοτικό  Λιμενικό  ταμείο  με την διάνοιξη της περιμετρικής τάφρου στο κάστρο του Αντιρρίου. Είναι  ένα έργο που θα αλλάξει την όψη του Κάστρου θα αλλάξει την όψη της εισόδου της Αιτωλοακαρνανίας και της Δυτικής Ελλάδας.

Επίσης το Δημοτικό Λιμενικό ταμείο θα δημιουργήσει ένα μικρό λιμανάκι κάτω ακριβώς από την Γέφυρα,  ένα χώρο το οποίο θα μπορούν να δένουν με ασφάλεια  βάρκες και καϊκάκια αλλά και πιο μεγάλα σκάφη.

Στον πρώτο χρόνο λοιπόν διοίκησης είναι θετικά τα δείγματα και έχουν ξεκινήσει να εμφανίζονται μελέτες και δημοπράτηση έργων,  πέρα από την καθημερινότητα,  πού αλλάζουν  την ποιότητα ζωής των δημοτών στην Τοπική Κοινότητα Αντιρρίου».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ποιοι ΚΑΔ ανοίγουν τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου – Οι κανόνες λειτουργίας

Published

on

By

Ο κ. Σταμπουλίδης έκανε λόγο για «περιορισμένη και σαφώς προσδιορισμένη, ως προς τη διάρκεια και τα είδη των αγαθών πώλησης διαδικασία λειτουργίας των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται αμιγώς εποχικά και έχουν ως κύριες δραστηριότητες τις παρακάτω:

 • Λιανικό εμπόριο φωτιστικών διατάξεων των τύπων που χρησιμοποιούνται στα χριστουγεννιάτικα δέντρα με ΚΑΔ/47.59.56.16
 • Λιανικό εμπόριο απομιμήσεων χριστουγεννιάτικων δέντρων με ΚΑΔ/47.65.67.02
 • Λιανικό εμπόριο εορταστικών ειδών γενικά με ΚΑΔ/47.65.67.06
 • Λιανικό εμπόριο εορταστικών, αποκριάτικων και άλλων ψυχαγωγικών ειδών κλπ με ΚΑΔ/47.65.67.07
 • Τα προϊόντα που εντάσσονται στους παραπάνω 4 ΚΑΔ μπορούν να πωλούνται και από τις Υπεραγορές Τροφίμων (σουπερ μάρκετ).
 • Διάρκεια ισχύος της λειτουργίας των καταστημάτων από 7 Δεκεμβρίου έως 8 Ιανουαρίου του 2021.
 • Επιχειρήσεις που διαθέτουν τους παραπάνω ΚΑΔ ως δευτερεύοντες απαγορεύεται να πωλούν τα εν λόγω προϊόντα.
 • Επίσης δεν επιτρέπεται η μεταβολή στοιχείων ως προς τον πρωτεύοντα ΚΑΔ μέσω της φορολογικής διοίκησης, καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των μέτρων

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Ο ίδιος εξήγησε ότι οι κανόνες λειτουργίας είναι προσαρμοσμένοι στις απαιτήσεις αποτροπής διάδοσης του κορωνοϊού και ενταγμένοι στις διαδικασίες του lockdown, έχοντες ως εξής:

 • Για την μετάβαση στο κατάστημα απαιτείται η αποστολή SMS στο 13033 με την επιλογή 2 ή συμπληρωμένο έντυπο βεβαίωση κίνησης ή και χειρόγραφη βεβαίωση για (Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης (σούπερ μάρκετ).
 • Ωράριο λειτουργίας από 7 π.μ. έως 8:30 μ.μ.

Ως προς τον πληθυσμό εντός των καταστημάτων ισχύουν τα κάτωθι:

 • Αναλογία ατόμων ανά τ.μ. 4/100
 • Άνω των 100 τ.μ. 1 άτομο για κάθε 15 τ.μ.
 • Υποχρεωτική η χρήση μάσκας προστασίας από το προσωπικό εργασίας και τους πελάτες/επισκέπτες/καταναλωτικό κοινό.
 • Τήρηση απόστασης 2 μέτρων μεταξύ ατόμων.
 • Συνίσταται η μη χρήση ανελκυστήρων. Αν η χρήση τους θεωρηθεί ωστόσο αναγκαία, η πληρότητα σε σχέση με το επιτρεπόμενο όριο θα πρέπει να είναι της τάξεως του 40%.
 • Σε περίπτωση ύπαρξης κυλιόμενων κλιμάκων, δεν επιτρέπεται η χρήση ανελκυστήρα παρά μόνο σε ΑΜεΑ, σε ηλικιωμένα άτομα ή για χρήση τροφοδοσίας.

Κλείνοντας την τοποθέτησή του ο κ. Σταμπουλίδης ξεκαθάρισε ότι «η συμπεριφορά όλων μας ως προς την τήρηση των κανόνων κατά την λειτουργία των συγκεκριμένων ανωτέρω επιχειρήσεων θα κρίνει τα επόμενα βήματα μας», τονίζοντας ότι «είναι σημαντικό να τηρήσουμε απαρέγκλιτα τους κανόνες αυτοπεριορισμού και ατομικής υγιεινής για να πορευτούμε με ασφάλεια την επόμενη περίοδο».

            Καλλιγάς Κ. Ανδρέας

         Καθηγητής οικονομολόγος

Continue Reading

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Συνάντηση  Δημάρχου Ναυπακτίας Βασίλη Γκίζα με την Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλ/νίας  Μαρία Σαλμά Επί τάπητος ο συντονισμός δράσεων πολιτικής προστασίας

Published

on

By

Συνάντηση εργασίας στο Δημαρχείο Ναυπακτίας πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Δημάρχου κ. Βασίλη Γκίζα και της Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας κ. Μαρίας Σαλμά.  Παρόντες ήταν επίσης ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κ. Θωμάς Κοτρωνιάς, ο Αντιδήμαρχος με αρμοδιότητες στη Δ.Ε. Αποδοτίας κ. Γιάννης Παπαϊωαννίδης, οι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι με αρμοδιότητες στη Δ.Ε. Πλατάνου και Δ.Ε. Πυλήνης, κ.κ .Θανάσης Κούκουνας και Ηρακλής Μουχτούρης αντίστοιχα, και ο Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας κ. Νίκος Νικολόπουλος.

Στην ατζέντα της προγραμματισμένης συνάντησης ήταν ο σχεδιασμός και συντονισμός των δράσεων πολιτικής προστασίας με σκοπό την πρόληψη και αντιμετώπιση των πιθανών κινδύνων του επερχόμενου χειμώνα και συγκεκριμένα των χιονοπτώσεων, του παγετού και των πλημμυρικών ή άλλων φαινομένων.

Όπως επισημάνθηκε από τους παριστάμενους, κοινός στόχος όλων αποτελεί η όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερη θωράκιση του Δήμου Ναυπακτίας, με έμφαση στις περιοχές που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη και προτεραιότητα στην προστασία των ανθρώπινων ζωών.

Νωρίτερα, ο Δήμαρχος Ναυπακτίας και η Αντιπεριφερειάρχης βρέθηκαν στο χείμαρρο Σκα, εκεί όπου με ενέργειες της Αντιπεριφέρειας και σε συνεργασία με το Δήμο Ναυπακτίας, ολοκληρώθηκαν πριν από λίγες ημέρες οι εργασίες καθαρισμού και απομάκρυνσης φερτών υλικών και βλάστησης.

Και οι δύο εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το αποτέλεσμα των εργασιών, ενώ ο κ. Γκίζας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την κ. Σαλμά για τη σημαντική συμβολή της και την άψογη μεταξύ τους συνεργασία.

 

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

slider-nafsweek-lucky-charms

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ