Connect with us

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ – Ανταπάντηση στην ανακοίνωση της “Συνεργασίας πολιτών”

Published

on

Ενωτική-Πρωτοβουλία-Τακης-λουκόπουλος

κ. Γκίζα, ούτε διοίκηση μπορεί να ασκηθεί έτσι, όπως κάνετε τρία χρόνια τώρα, ούτε ο τόπος μπορεί να πάει μπροστά

“Αγαπητοί της “συνεργασίας πολιτών” και κ. Γκίζα,

Είπαμε και εμείς και όπως είναι πραγματικό γεγονός να επαινέσουμε την πολύ καλή διοργάνωση του ιστιοπλοϊκού γεγονότος στο  οποίο αναφέρεστε κάνοντας παράλληλα κριτική ως οφείλουμε, στις μεγάλες αστοχίες και παραλήψεις σας στο παραλιακό μέτωπο της πόλης και όχι να τα κρύβουμε κάτω από το χαλί όπως εσείς. Τι ποιο φυσιολογικό.

Αντίθετα αντί  αυτή η ενέργειά μας να εκληφθεί στις πραγματικές  της  διαστάσεις, είδαμε  απαντητική σας   ανακοίνωση  παραληρηματικού χαρακτήρα που προδίδει αν μη τι άλλο νευρικότητα και πανικό.

Για τα έργα στο Δήμο τα είπαμε πολλές φορές και είναι πλέον κουραστικό για τον κόσμο να επαναλαμβανόμαστε . Τα αναφέρουμε ένα ένα καταγράφοντας τα  στο έντυπο της προεκλογικής μας ενημέρωσης μαζί με το πρόγραμμα μας, καθώς και το στάδιο που βρίσκονται και ως εκ τούτου δεν χρειάζεται να αποδείξουμε κάτι.

Επειδή αυτό το γνωρίζεται πολύ καλά, κατά πάγια τακτική  και στα λίγα από  αυτά έργα που υλοποιείτε,  πάτε κλεφτά, φωτογραφίζεστε, παινεύεστε και φεύγετε, σε αυτά δε που ολοκληρώνονται (π.χ. αναβάθμιση βιολογικού καθαρισμού, ύδρευση Παλαιοπαναγιάς και εργατικών κατοικιών , γήπεδο Γαλατά κλπ) αποφεύγεται να κάνετε έστω μια σεμνή τελετή παραλαβής και παράδοσης του έργου σε χρήση, στο Γαλατά μάλιστα έκανε μια γιορτή ο πρόεδρος για τους φίλους του στο F/B.

Και όλα αυτά γιατί δεν τα αισθάνεστε δικά σας, χάνοντας το μέτρο και  απαξιώνοντας έτσι και την δική σας προσπάθεια να ολοκληρωθούν.

Το θέμα όμως δεν είναι η μικροπολιτική και οι μικροπρέπειές σας, το κύριο ζήτημα είναι ο αποτυχημένος τρόπος με τον οποίο ασκείται την εξουσία κάτι που δεν άντεξαν ακόμα και δύο πρώην δήμαρχοι που έσπευσαν από την  αρχή της περιόδου να σας βοηθήσουν. Αποχώρησαν, μάλιστα με βαρύτατες καταγγελίες για ανήθικη πολιτικά συμπεριφορά ο κ. Μπουλές και για ψέματα, υπονόμευση αλλά και εκδικητικότητα σε βάρος της εργαζόμενης στο δήμο  συζύγου του ο κ. Νταουσάνης.

Τέλος σεβόμενοι το θεσμό του δημάρχου και εμείς αλλά και εσείς που τον υπηρετείτε αυτή τη στιγμή, θα πρέπει να προστατεύετε  τις αποφάσεις και τις υπογραφές σας και αν είναι λάθος εσείς να τις ανακαλείται και όχι να σας υποδεικνύει συνεργάτης σας,  σε δημόσια συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου να τις αλλάξετε και το τραγικότερο, δημόσια να υιοθετείτε  τις υποδείξεις ακυρώνοντας με αυτόν τον τρόπο τον ίδιο τον εαυτό σας.

Και για να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη κ. Γκίζα, ούτε διοίκηση μπορεί να ασκηθεί έτσι, όπως κάνετε τρία χρόνια τώρα, ούτε ο τόπος μπορεί να πάει μπροστά!

 

 

 

 

 

 

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Η γελοιογραφία της εβδομάδας

Published

on

By

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

434.000 ευρώ για την πίστα BMX, & SCATE στο Αλσύλλιο Γριμπόβου

Published

on

By

Υπογράφηκε  σήμερα  Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022 στο   Δημαρχείο Ναυπάκτου η σύμβαση για την ανάθεση και χρηματοδότηση με 434.000 ευρώ η κατασκευή πίστας για χρήστες αθλητικού εξοπλισμού με   τροχούς –  ΒΜΧ στο Αλσύλλιο Γριμπόβου.

«Ενισχύοντας τις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής  και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπάκτου για αναβάθμιση του χώρου προσθέτουμε το δικό μας λιθαράκι. Διαμορφώνουμε κατάλληλες εγκαταστάσεις ώστε παιδιά και έφηβοι με ασφάλεια να χρησιμοποιούν την πίστα για BMX, & SCATE.

Σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Ναυπάκτου Βασίλη Γκίζα  ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των νέων για άθληση και ψυχαγωγία, δημιουργώντας ένα οργανωμένο και ασφαλές  πάρκο» δήλωσε ο Νεκτάριος Φαρμάκης.

Κατά την υπογραφή της σύμβασης παρόντες ήταν και οι αντιδήμαρχοι Θωμάς Κοτρωνιάς και Γιάννης Παπαϊωαννίδης.

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αποκατάσταση βλαβών ύψους 1 εκ. ευρώ από φυσικές καταστροφές σε Αγρίνιο και Ναύπακτο

Published

on

By

Λύσεις σε δύο σημαντικά προβλήματα που προκλήθηκαν σε Αγρίνιο και Ναύπακτο  εξαιτίας φυσικών καταστροφών, δίνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, δρομολογώντας τις αποκαταστάσεις βλαβών στα αντίστοιχα οδικά δίκτυα. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν σύντομα, καθώς σήμερα Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, προχώρησε σε υπογραφές συμβάσεων με τους αναδόχους των δύο έργων, παρουσία και του Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Έργων Θανάση Μαυρομμάτη.

Ειδικότερα, μέσα σε ένα χρόνο η Περιφέρεια αναζήτησε τις ενδεδειγμένες λύσεις, εξασφάλισε χρηματοδοτήσεις, ολοκλήρωσε τις διαγωνιστικές διαδικασίες και συμβασιοποίησε το έργο αποκατάστασης βλαβών από φυσικές καταστροφές του επαρχιακού οδικού δικτύου προς Νερομάννα του Δήμου Αγρινίου, προϋπολογισμού 700.000 ευρώ. Στην περιοχή εκδηλώθηκαν βλάβες, όπως καταπτώσεις πρανών ,έμφραξη τεχνικών απορροής όμβριων υδάτων, καθιζήσεις οδοστρώματος και μεγάλη κατολίσθηση κατάντη του δρόμου με υποχώρηση μέρους του οδοστρώματος.

Για την αποκατάσταση αυτών θα γίνει επανακατασκευή των τμημάτων της οδού στα σημεία που υπέστησαν κατολίσθηση, με εξυγίανσή τους, κατασκευή έργων αντιστήριξης και έργων αποστράγγισης. Επίσης θαγίνει ανακατασκευή τεχνικών για την απορροή των όμβριων υδάτων καθώς και εργασίεςοδοστρωσίας, ασφαλτικών και σήμανσης, ώστε να αρθεί η επικινδυνότητα της οδού.

Ανάλογες εργασίες, προϋπολογισμού 300.000 ευρώ, προβλέπονται στο επαρχιακό οδικό δίκτυο προς Γέφυρα Μπανιά του Δήμου Ναυπακτίας.

Και τα δύο έργα χρηματοδοτούνται από το Πρόγραμμα Δημοσίων επενδύσεων.

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ