Connect with us

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Επίσκεψη Γ. Μπουλέ στο Διοικητήριο Ναυπάκτου

Published

on

Αντιπροσωπεία της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Ναυπακτίας αποτελούμενη από τον επικεφαλής της παράταξης Γιάννη Μπουλέ και τους υποψήφιους συμβούλους  Καραδήμα Μπάμπη, Καρέλη Λεμονιά, Κονίδα Κώστα, Κοτρώνη Κώστα και Πράππα Γιάννη επισκέφθηκαν σήμερα στο Διοικητήριο Ναυπάκτου τους διοικητές και το προσωπικό του Αστυνομικού τμήματος, της Τροχαίας και του Λιμενικού  Ναυπάκτου.

Ο διοικητής του Αστυνομικού τμήματος κ. Κυρίτσης αναφέρθηκε στις προσπάθειες του προσωπικού του Τμήματος για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών  και στη συνεργασία που υπάρχει διαχρονικά με το δήμο Ναυπακτίας για το σκοπό αυτό.

Ο διοικητής της τροχαίας κ. Ράμμος ενημέρωσε την αντιπροσωπεία για την ειδική υπηρεσία που δημιουργήθηκε για την Ιόνια οδό και τις ανάγκες που υπάρχουν σε προσωπικό για την αντιμετώπιση των κυκλοφοριακών προβλημάτων της πόλης.

Η προϊσταμένη του Λιμενικού κ. Θωμοπούλου αναφέρθηκε στις αρμοδιότητες του τμήματος που αγκαλιάζουν όλο το παραλιακό μέτωπο από τα Τριζόνια μέχρι τη Ρίζα και στις ανάγκες σε προσωπικό που έχει η υπηρεσία ώστε να ανταποκρίνεται στις αυξημένες και σύνθετες υποχρεώσεις της.

Ο επικεφαλής της ΑΔΚΝ Γιάννης Μπουλές ευχαρίστησε τους επικεφαλής των ανωτέρω Υπηρεσιών για την φιλοξενία και αναφέρθηκε στην άψογη συνεργασία που είχε όλα τα προηγούμενα χρόνια και με τις τρεις Υπηρεσίες. Υποσχέθηκε ότι θα συμβάλλει και στο μέλλον ώστε  η συνεργασία αυτή να διευρυνθεί για το καλό της πόλης και του δήμου..

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Η γελοιογραφία της εβδομάδας

Published

on

By

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο Δήμος Ναυπακτίας τίμησε την Ολυμπιονίκη Ευαγγελία Πλατανιώτη

Published

on

By

Πλατανιώτη-ευαγγελία-βραβευση-ναυπακτια

Ο Δήμος Ναυπακτίας τίμησε την Ολυμπιονίκη και Παγκόσμια  Πρωταθλήτρια Ευαγγελία Πλατανιώτη «για τις κορυφαίες διακρίσεις της και τη σημαντική προσφορά της στην καλλιτεχνική κολύμβηση».

Την ναυπάκτια στην καταγωγή κ. Πλατανιώτη βράβευσαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ.κ.Ιερόθεος και ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ.Βασίλης Γκίζας κατά τη διάρκεια της επιτυχημένης Ημερίδας «Υγιής Αθλητισμός και Βιώσιμη Τουριστική Ανάπτυξη» που πραγματοποιήθηκε στη Ναύπακτο, στο πλαίσιο των παράλληλων δράσεων του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Lepanto Formula Kite 2022.

Πλατανιώτη-ευαγγελία-βραβευση-ναυπακτια

Νωρίτερα, η κ.Πλατανιώτη που συμμετείχε ως ομιλήτρια στην Ημερίδα μοιράστηκε με το κοινό την εμπειρία της και στιγμές από την αθλητική της πορεία.  Δεν παρέλειψε επίσης να αναφερθεί στην καθοριστική στήριξη και συμβολή της οικογένειά της και όσων στάθηκαν στο πλευρό της όλα αυτά τα χρόνια.

Παρόντες ήταν ο βουλευτής ΚΙΝΑΛ κ. Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Σιμάκης, οι Αντιδήμαρχοι κύριοι Ντίνος ΤσουκαλάςΣωκράτης ΠαπαβασιλείουΓιάννης Παπαϊωαννίδης, ο Πρόεδρος Κοινότητας Πλατάνου κ. Γιώργος Πολύχρονος, ο Αντιπρόεδρος της Διεθνούς Κλάσης Αετοσανίδας (International Kiteboarding Association) κ. Σπύρος Κρότσης, ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης κ. Άκης Τσαλίκης και ο Αθλητικός Διευθυντής της AHEPA Hellas κ. Αδάμ Βλαχογιάννης.

Πλατανιώτη-ευαγγελία-βραβευση-ναυπακτια Πλατανιώτη-ευαγγελία-βραβευση-ναυπακτια

 

 

 

 

Continue Reading

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις για την επιδότηση στους ηλιακούς θερμοσίφωνες

Published

on

By

Το νέο πρόγραμμα επιδότησης που σχεδιάζει το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για την αντικατάσταση του παλαιού τύπου ηλεκτρικών θερμοσιφώνων με σύγχρονους ηλιακούς θα «τρέξει» με το μοντέλο «Αλλάζω Συσκευή».

Πιθανότατα, οι επιδοτήσεις θα δοθούν με συγκεκριμένα κριτήρια – εισοδηματικά και κοινωνικά – αντίστοιχα με εκείνα που ίσχυσαν στην επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών, τότε, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση σε ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα του gov.gr.

Κάθε ενδιαφερόμενος υπέβαλε μία αίτηση για μία και μόνο κατοικία, η οποία είτε είναι η κύρια είτε η δευτερεύουσα (ιδιόκτητη, ενοικιασμένη ή παραχωρημένη) και με ενεργή παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ