Connect with us

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Επίσκεψη της ΑΔΚΝ και του Γ. Μπουλέ στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπάκτου

Published

on

Αντιπροσωπεία της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Ναυπακτίας αποτελούμενη από τον επικεφαλής της παράταξης Γιάννη Μπουλέ και τους υποψήφιους συμβούλους  Αγγελόπουλο Τάσο, Καραμούστου Λίντα, Σικώλα Χρήστο και Τσέλιο Σπύρο επισκέφθηκαν σήμερα την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπάκτου.

Ο διοικητής κ. Μπέκος  ενημέρωσε την αντιπροσωπεία για τις προσπάθειες που καταβάλλει η πυροσβεστική για την προστασία του περιβάλλοντος, των πολιτών και της περιουσίας τους. Αναφέρθηκε επίσης στα προληπτικά μέτρα που πρέπει να λαμβάνονται και στην ενημέρωση που πρέπει να γίνει ώστε οι πολίτες να γνωρίζουν τους κινδύνους και πως πρέπει να ενεργούν ιδιαίτερα στην αντιπυρική περίοδο.

Ο επικεφαλής της ΑΔΚΝ Γιάννης Μπουλές ευχαρίστησε τον κ. Μπέκο και τους συνεργάτες του για την φιλοξενία και αναφέρθηκε στην άψογη συνεργασία που είχε όλα τα προηγούμενα χρόνια με την υπηρεσία. Με τη συνεργασία του δήμου είπε μπορεί να θωρακισθεί καλύτερα η περιοχή μας και η επιτροπή πολιτικής  προστασίας να αναλάβει ενεργό προληπτικό κυρίως, ρόλο.

Αναφέρθηκε επίσης στις ευαίσθητες περιοχές του δήμου για τις οποίες πρέπει να ληφθούν ειδικά μέτρα και δεσμεύθηκε ότι ως δημοτική αρχή θα εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες που έχει ο δήμος για να εξασφαλίσει τον εξοπλισμό που του αναλογεί για άμεση αποκεντρωμένη παρέμβαση όπου χρειασθεί.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Εκθέσεις…

Published

on

By

Προφανώς το στρωματάκι της φωτογραφίας βρίσκεται για αρκετό καιρό πεταμένο δίπλα από τον κάδο των απορριμμάτων. Προστέθηκαν  πάνω του και  χόρτα που πλέον έχουν ξεραθεί , ενώ οι περικοκλάδες σε λίγο θα το πνίξουν μαζί με το τερματικό του ΟΤΕ.

Όσο για τον κάδο, είναι βέβαιο ότι δεν μπορεί να αδειάσει όσο είναι αποκλεισμένος από σταθμευμένα αυτοκίνητα.

 

 

Continue Reading

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ισορροπιστές… !

Published

on

By

Η πρόσβαση στο ρολόι της Ναυπάκτου, τον γνωστό Σεραφείμ, από την ανατολική πλευρά προσφέρει εξαιρετικό θέαμα, με την πόλη να απλώνεται στα πόδια του επισκέπτη.

Αν τυχόν ο επισκέπτης όμως είναι και κάποιας ηλικίας, η πρόσβαση είναι δύσκολη και εξαιρετικά επικίνδυνη.

Το πάλαι ποτέ προστατευτικό κάγκελο είναι σε άθλια κατάσταση, με το κενό  να  χάσκει  έτσι και δεν έχεις ισορροπία…

Continue Reading

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Για μια τρύπα !!!

Published

on

By

Κάθε χρόνο το ίδιο βιολί! Με το που πεζοδρομούνται οι παραλίες της Ψανής και του Γριμπόβου, πολλοί αφήνουν τα αυτοκίνητά τους πάνω στις μπάρες και καμαρώνουν μάλιστα, ως οι μοναδικοί ξύπνιοι που βρήκαν θέση.

Αν χρειαστεί να περάσει κάποιο ασθενοφόρο ή πυροσβεστικό όχημα στον παραλιακό δρόμο, θα ψάχνει τα στενά να βρει που υπάρχει τρύπα…

Τις προάλλες το φαινόμενο επαναλήφθηκε στην παραλία στο Γρίμποβο καθώς ασθενοφόρο έψαχνε την… τρύπα για να παραλάβει ασθενή!

Από την άλλη, σε τρύπα έπεσε το πόδι παραθεριστή, που αμέριμνος περπατούσε στο ξύλινο πάτωμα – παγίδα στο Γρίμποβο. Ευτυχώς δεν υπήρξε τραυματισμός.

Ως πότε όμως θα έχουμε την τύχη με το μέρος μας…

Continue Reading

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ