Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Εργασίες συντήρησης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Ναυπακτίας και εορταστικά είδη για τους ωφελούμενους

Published

on

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης των εσωτερικών χώρων του κτηρίου όπου στεγάζεται το Κοινωνικό Παντοπωλείο Ναυπακτίας.  Σκοπός των παρεμβάσεων ήταν η λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση, αλλά ταυτόχρονα και η βελτίωση των χώρων, τόσο για τους ωφελούμενους όσο και για τους εργαζόμενους της Δομής.

Παράλληλα, τις ημέρες αυτές βρίσκεται σε εξέλιξη η προσφορά των εορταστικών ειδών του Δήμου Ναυπακτίας προς τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου, τα οποία περιλαμβάνουν κρέας, γλυκά, πραλίνες και μαρμελάδες.

Ντ.Τσουκαλάς: «Ευχαριστούμε τις τοπικές επιχειρήσεις για τη στήριξή τους»

Τόσο για τα συγκεκριμένα προϊόντα που προσφέρονται τις ημέρες των Χριστουγέννων όσο και για τα καθημερινά τρόφιμα και είδη που διατίθενται στους ωφελούμενους, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων κ.Ντίνος Τσουκαλάς σημείωσε:

«Ως Δήμος προσπαθούμε να στηρίζουμε τους συνδημότες μας και να στεκόμαστε στο πλευρό όσων βρίσκονται σε οικονομικό και κοινωνικό αδιέξοδο, κάτι το οποίο επιτυγχάνουμε με τη στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων και επαγγελματιών.  Τους ευχαριστούμε όλους από καρδιάς για την προσφορά τους και την αλληλεγγύη που επιδεικνύουν προς το συνάνθρωπο, όπως ευχαριστούμε και τους εργαζόμενους της Δομής για το ζήλο τους».

  • Σημειώνεται ότι, έως τις 30.12.2020, μπορούν οι παλαιοί ωφελούμενοι και νέοι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο (καθημερινά 8:00-14:00, Φαλυσίου 6, Ναύπακτος, τηλέφωνο επικοινωνίας: 2634021300).

 

 

 

ΕΛΛΑΔΑ

Η δικιά μας Ζωή Δενδραμή στο OPEN

Published

on

By

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» του OPEN, που παρουσιάζει η δημοσιογράφος Μάριον Μιχελιδάκη η Ζωή Δενδραμή μας εύχεται καλό μήνα και μιλά από το Λονδίνο για την απόφασή της να εργαστεί στην βρετανική πρωτεύουσα όπου και βρίσκεται τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΑΔΕ: Ενημέρωση φορολογούμενων για κακόβουλο λογισμικό

Published

on

By

Με ηλεκτρονικό μήνυμα η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων – ΑΑΔΕ ενημερώνει τους φορολογούμενους  για παραπλανητική αλληλογραφία που εμφανίζεται το τελευταίο διάστημα στο διαδίκτυο και κάνει χρήση των λογότυπων της Ψηφιακής Πύλης  gov.gr
Η ενημέρωση αναφέρει

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Αγαπητή Κυρία/Αγαπητέ Κύριε,

Παρακαλούμε λάβετε υπόψη ότι συνεχίζονται οι κακόβουλες ενέργειες παραπλανητικής ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, με παραποίηση λογοτύπων της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης gov.gr, που αναγράφουν ότι η Εφορία σας ενημερώνει πως δικαιούστε επιστροφή φόρου και σας προτρέπουν «να κάνετε κλικ για να υποβάλετε αίτηση επιστροφής».

Εφιστούμε εκ νέου την ιδιαίτερη προσοχή σας, καθώς πρόκειται για απόπειρα εξαπάτησης μέσω παραποίησης εικόνας και στοιχείων.

Για την προστασία σας:

1 ΜΗΝ επιλέξετε τυχόν προτεινόμενο σύνδεσμο (link)

2 ΜΗΝ ανοίξετε κανένα συνημμένο αρχείο του μηνύματος

3 Διαγράψετε ΑΜΕΣΩΣ το μήνυμα, καθώς είναι πλαστό και περιέχει κακόβουλο περιεχόμενο.

Χαρακτηριστικό της απόπειρας εξαπάτησης είναι η παραλλαγή των μηνυμάτων και, σε ορισμένες περιπτώσεις, εμφανή λάθη στη χρήση της ελληνικής γλώσσας.

Επίσης, στις περιπτώσεις εξαπάτησης μέσω mail, ενώ το μήνυμα φαίνεται να αποστέλλεται από κρατική υπηρεσία (πχ. από @aade.gr ή @gov.gr), ο πραγματικός αποστολέας είναι άγνωστη ηλεκτρονική διεύθυνση, συνήθως στην αλλοδαπή.

Συνιστούμε να είστε επιφυλακτικοί και να ελέγχετε με πολλή προσοχή παρόμοια παραπλανητικά μηνύματα ή sms που τυχόν λάβετε στο μέλλον.

Σας ευχαριστούμε για το χρόνο και τη συνεργασία σας.

Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Λειτουργία ιατρείου Long covid στο ΚΥ Ναυπάκτου

Published

on

By

Κέντρο-υγείας-ναυπακτου-εμβολιασμοί

Για τον μήνα Δεκέμβριο και συγκεκριμένα από 7 /12/22 έως 23/12/22 θα λειτουργεί ιατρείο “Long covid” στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου , από 08:00 έως 10:00.

Για ραντεβού οι πολίτες θα πρέπει να επικοινωνούν με το τηλ. του Κέντρου Υγείας    2634 360000

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ