Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευχαριστήριο μήνυμα Βασίλη Γκίζα για το β γύρο των δημοτικών εκλογών

Published

on

Σε ευχαριστήριο μήνυμα του, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Ναυπακτίας Βασίλης Γκίζας αναφέρει:

«Συνδημότισσες και  συνδημότες,

Ευχαριστώ  από καρδιάς  το σύνολο του Ναυπακτιακού λαού για τη συμβολή του στην κατεξοχήν δημοκρατική διαδικασία  που είναι  οι εκλογές. Ευχαριστώ εκείνους που μας τίμησαν με την ψήφο τους και μας ανέδειξαν  πρώτους και σέβομαι απόλυτα εκείνους που επέλεξαν την παράταξη του κ. Λουκόπουλου. Όλοι είμαστε δημότες του ίδιου δήμου και επιθυμούμε το καλό του τόπου μας.

Στη δημοκρατία  δεν υπάρχουν νικητές και νικημένοι. Ο λαός αποφασίζει κι εμείς με βάση τις επιλογές του οφείλουμε να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, γι’ αυτόν και για τη Ναυπακτία. Αυτό που έχει σημασία τώρα είναι όλοι μαζί, μεπνεύμα συναίνεσης και συνεργασίας να βοηθήσουμε τον τόπο μας, να επιλύσουμε τα προβλήματά του, αλλά και να του δώσουμε την ώθηση να αλλάξει σελίδα, όπως δεσμευτήκαμε προεκλογικά.

Εγώ από την πλευρά μου  σας διαβεβαιώ  ότι  θα παραμείνω πιστός  στο πνεύμα με το οποίο πορευτήκαμε έως σήμερα. Θα είμαι παρών, πρόθυμος να ακούω, να  επιλύω, να συνθέτω και να συνεργάζομαι. Να είστε όλοι βέβαιοι  ότι  θα τιμήσω με κάθε τρόπο  την εμπιστοσύνη που μου δείξατε και με επιλέξατε ως Δήμαρχό σας, χωρίς να διστάσω να αναγνωρίσω τα λάθη που πιθανόν και εγώ θα πράξω και να ζητήσω συγνώμη γι’ αυτά.

Εύχομαι στις δημοτικές παρατάξεις και στους τοπικούς και δημοτικούς συμβούλους που εκλέχθηκαν καλή και δημιουργική θητεία.

Επίσης θα ήθελα να  καταστήσω σαφές  ότι η παράταξή μας πριν από τις εκλογές του Β΄ γύρου, και αφού  συζήτησε  με το σύνολο  των παρατάξεων που ήταν θετικές, κατέληξε  σε προγραμματική συμφωνία  μόνο με την παράταξη του κ. Ντίνου Τσουκαλά « Πρωταγωνιστής ο Άνθρωπος», χωρίς παράλληλα  να υπάρξει καμία συζήτηση για την κατανομή θέσεων ευθύνης στη νέα θητεία.

Σε όλες αυτές τις συζητήσεις στόχος μας ήταν, και συνεχίζει να είναι, η διοίκηση του δήμου Ναυπακτίας υπό την ευρύτερη δυνατή συνεργασία  όλων των υγειών δυνάμεων του τόπου μας, κάνοντας πράξη αυτό για το οποίο μιλήσαμε από την πρώτη στιγμή στο Ναυπακτιακό λαό. Προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούμε το επόμενο χρονικό διάστημα, ξεκαθαρίζοντας σε κάθε τόνο πως οι συζητήσεις που θα γίνουν θα διέπονται από τις αρχές και το πνεύμα της έως σήμερα διαδρομής μας, για τα οποία, μεταξύ άλλων, μας τίμησαν οι πολίτες.

Συνδημότισσες και συνδημότες, η νέα διοίκηση του δήμου Ναυπακτίας που θα προκύψει κατά τη διάρκεια της επόμενης περιόδου θα είναι υπό τον πλήρη, συνεχή και πραγματικό έλεγχό σας ανά πάσα στιγμή. Εκλεχθήκαμε από εσάς για εσάς κι αυτός θα είναι πάντα ο γνώμονας των αποφάσεών μας.

Σας ευχαριστώ  όλες και όλους!»

Με τιμή

Βασίλης Γκίζας

«Συνεργασία Πολιτών»

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα Τρίτη η σύσκεψη που ζητά η Ομοσπονδία για το έργο της Ανάπλασης

Published

on

By

Σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία, σχετικά με το θέμα της σύσκεψης για το έργο της Ανάπλασης του Ιστορικού κέντρου της Ναυπάκτου και τον χρόνο έναρξης των εργασιών αναφέρει:

«Με έκπληξη ενημερωθήκαμε από τα ΜΜΕ ότι εντός των ημερών ξεκινάει το έργο της ανάπλασης του ιστορικού κέντρου της πόλης. Πιστεύουμε, ότι ένα τόσο σπουδαίο έργο για τη πόλη μας σε συνδυασμό με το κυκλοφοριακό πρόβλημα  που αντιμετωπίζουμε καθημερινά, θα πρέπει πριν ξεκινήσει, όλοι οι εμπλεκόμενοι να προτείνουμε και να συναποφασίσουμε τον τρόπο με τον οποίο η πόλη και οι κάτοικοι της θα έχουν τα λιγότερα δυνατόν προβλήματα από την εκτέλεση του έργου.

Για τους παραπάνω λόγους και  εν όψει της τουριστικής περιόδου που ξεκίνησε και του εντεινόμενου κυκλοφοριακού προβλήματος στην πόλη , με ομόφωνη απόφαση του εκτάκτου ΔΣ  της Ομοσπονδίας την 18/6/2019  ΖΗΤΑΜΕ  την άμεση αναβολή έναρξης εκτέλεσης του έργου, και προσκαλούμε σήμερα ΤΡΙΤΗ 25/6/2019 και ώρα 20:45 τον κ. Δήμαρχο , τους αρχηγούς των δημοτικών παρατάξεων καθώς και κάθε ενδιαφερόμενο σε  σύσκεψη στα γραφεία μας  ώστε να κουβεντιάσουμε με λεπτομέρειες το παραπάνω πρόβλημα αλλά και το κυκλοφοριακό  για  να καταλήξουμε στη καλύτερη δυνατή λύση.

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος                                       Ο Γραμματέας

Δαβανέλλος Θέμης                               Μπακατσιάς Βασίλης»

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βραβεία για Ναυπάκτιους μαθητές Δημοτικού στον 3ο Διαγωνισμό Αστρονομίας

Published

on

By

Οχτώ μαθητές της eclass της Αστρονομικής Εταιρείας Πάτρας «Ωρίων», από όλη την Ελλάδα, κατέκτησαν βραβεία και επαίνους στη 2η και τελική φάση «Υπατία» του 3ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Αστρονομίας και Διαστημικής για μαθητές Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού, η οποία έγινε στο Βόλο την Κυριακή 16/6/2019.

Από την περιοχή Πατρών και Ναυπάκτου τέσσερις μαθητές διακρίθηκαν:

  • Γεωργία Χριστοδούλου, από 64ο Δ.Σ. Πατρών, το 1ο βραβείο
  • Νιόβη – Σοφία Σοφού, από Εκπαιδευτήρια Πάνου, το 3ο βραβείο
  • Ανδρέας Καρέλης , από 2ο Δ.Σ. Ναυπάκτουέπαινος
  • Γιώργος Μελίστας, από 5ο Δ.Σ. Ναυπάκτουέπαινος

Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και τους γονείς τους!

Τα μαθήματα παρέχονταν στο https://eclass.orionas.gr/ με διδάσκοντα τον Αργύρη Δρίβα, Φυσικό στο 3οΓυμνάσιο Ναυπάκτου και μέλος του «Ωρίωνα» και βοηθό διδάσκοντος την Αγγελίνα Μπανιά, φοιτήτρια Ιατρικής. Το Διαγωνισμό διοργάνωσαν η Εταιρεία Αστρονομίας και Διαστήματος Βόλου και το Τμήμα Οικονομικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η διέλευση από τη ΓΕΦΥΡΑ

Published

on

By

Δεν ξέρουμε το λόγο που οι Ferrari πέρασαν τις προάλλες με φεριμπόουτ το Ρίο – Αντίρριο και για να πούμε την αλήθεια δεν μας πειράζει και καθόλου.

Δεν ήταν άσχημη η εικόνα, αφήστε που έδωσε λαβή και για περισυλλογή και σχόλια.

Μεταξύ αστείου και σοβαρού μπήκε και ο προβληματισμός μήπως αυτό ήταν και το τελευταίο βέτο που άσκησε ο Αντρέας Κοτσανάς, να μην περάσουν οι ferrari από τη Γέφυρα αν δεν καταργηθούν τα διόδια.

Αλήθεια το πανό που είναι;

 

#Δημοσιεύθηκε στην ηλεκτρονική συνδρομητική εφημερίδα Nafsweek που κάθε Παρασκευή φτάνει στα e-mail των συνδρομητών μας. 

Γίνε σήμερα συνδρομητής ΕΔΩ

Continue Reading

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

musitsa-slider

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ