Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευχαριστήριο μήνυμα της Αγγελικής Σμπούκη

Published

on

«Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,

Αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω για την μεγάλη και συγκινητική στήριξη σας, καθώς με κατατάξατε με την ψήφο σας σε υψηλή θέση στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές με την υποψηφιότητά μου στην παράταξη του Τάκη Λουκόπουλου, την Ενωτική Πρωτοβουλία. Είναι τιμή και επιβράβευση για μένα η αναγνώρισή σας για τους αγώνες και τα αποτελέσματα από την θητεία μου στην τοπική αυτοδιοίκηση ως δημοτική σύμβουλος της πλειοψηφίας ,αλλά και ως προέδρου της ΔΕΥΑΝ.

Ιδιαίτερα συγκινητικό είναι η αγάπη που μου δείξατε από όλες τις γωνιές του Δήμου, δείγμα αναγνώρισης της προσφοράς μου προς όλους τους δημότες μας.

Να ευχαριστήσω την οικογένεια μου και τους φίλους μου που στάθηκαν δίπλα μου όλο αυτόν τον καιρό δείχνοντας μεγάλη υποστήριξη άλλα και υπομονή προς το πρόσωπο μου.

Θέλω να σας υποσχεθώ ότι αν και είμαι επιλαχούσα στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων σας στη Δημοτική Ενότητα της Ναυπάκτου, θα συνεχίσω να εργάζομαι τώρα, αλλά και στο μέλλον από όποια θέση και αν βρίσκομαι . Θα συμβάλλω με οποιοδήποτε τρόπο μπορώ ώστε να παράγεται έργο στην πόλη μας και το Δήμο μας αλλά και ότι χρειάζεται για την ευημερία του τόπου μας και το μέλλον των παιδιών μας. Θα συνεχίσω να είμαι ο εαυτός μου, να αγωνίζομαι και να είμαι κοντά σας με ήθος, συνέπεια και πολλή αγάπη για αυτόν τον τόπο .

Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ στο νέο δήμαρχο Βασίλη Γκίζα να διοικήσει με συναίνεση και συνεργασία για να βρεθεί ο δήμος μας στη θέση που πραγματικά του αξίζει και που όλοι οι συμπολίτες επιθυμούν.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα Τρίτη η σύσκεψη που ζητά η Ομοσπονδία για το έργο της Ανάπλασης

Published

on

By

Σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία, σχετικά με το θέμα της σύσκεψης για το έργο της Ανάπλασης του Ιστορικού κέντρου της Ναυπάκτου και τον χρόνο έναρξης των εργασιών αναφέρει:

«Με έκπληξη ενημερωθήκαμε από τα ΜΜΕ ότι εντός των ημερών ξεκινάει το έργο της ανάπλασης του ιστορικού κέντρου της πόλης. Πιστεύουμε, ότι ένα τόσο σπουδαίο έργο για τη πόλη μας σε συνδυασμό με το κυκλοφοριακό πρόβλημα  που αντιμετωπίζουμε καθημερινά, θα πρέπει πριν ξεκινήσει, όλοι οι εμπλεκόμενοι να προτείνουμε και να συναποφασίσουμε τον τρόπο με τον οποίο η πόλη και οι κάτοικοι της θα έχουν τα λιγότερα δυνατόν προβλήματα από την εκτέλεση του έργου.

Για τους παραπάνω λόγους και  εν όψει της τουριστικής περιόδου που ξεκίνησε και του εντεινόμενου κυκλοφοριακού προβλήματος στην πόλη , με ομόφωνη απόφαση του εκτάκτου ΔΣ  της Ομοσπονδίας την 18/6/2019  ΖΗΤΑΜΕ  την άμεση αναβολή έναρξης εκτέλεσης του έργου, και προσκαλούμε σήμερα ΤΡΙΤΗ 25/6/2019 και ώρα 20:45 τον κ. Δήμαρχο , τους αρχηγούς των δημοτικών παρατάξεων καθώς και κάθε ενδιαφερόμενο σε  σύσκεψη στα γραφεία μας  ώστε να κουβεντιάσουμε με λεπτομέρειες το παραπάνω πρόβλημα αλλά και το κυκλοφοριακό  για  να καταλήξουμε στη καλύτερη δυνατή λύση.

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος                                       Ο Γραμματέας

Δαβανέλλος Θέμης                               Μπακατσιάς Βασίλης»

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βραβεία για Ναυπάκτιους μαθητές Δημοτικού στον 3ο Διαγωνισμό Αστρονομίας

Published

on

By

Οχτώ μαθητές της eclass της Αστρονομικής Εταιρείας Πάτρας «Ωρίων», από όλη την Ελλάδα, κατέκτησαν βραβεία και επαίνους στη 2η και τελική φάση «Υπατία» του 3ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Αστρονομίας και Διαστημικής για μαθητές Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού, η οποία έγινε στο Βόλο την Κυριακή 16/6/2019.

Από την περιοχή Πατρών και Ναυπάκτου τέσσερις μαθητές διακρίθηκαν:

  • Γεωργία Χριστοδούλου, από 64ο Δ.Σ. Πατρών, το 1ο βραβείο
  • Νιόβη – Σοφία Σοφού, από Εκπαιδευτήρια Πάνου, το 3ο βραβείο
  • Ανδρέας Καρέλης , από 2ο Δ.Σ. Ναυπάκτουέπαινος
  • Γιώργος Μελίστας, από 5ο Δ.Σ. Ναυπάκτουέπαινος

Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και τους γονείς τους!

Τα μαθήματα παρέχονταν στο https://eclass.orionas.gr/ με διδάσκοντα τον Αργύρη Δρίβα, Φυσικό στο 3οΓυμνάσιο Ναυπάκτου και μέλος του «Ωρίωνα» και βοηθό διδάσκοντος την Αγγελίνα Μπανιά, φοιτήτρια Ιατρικής. Το Διαγωνισμό διοργάνωσαν η Εταιρεία Αστρονομίας και Διαστήματος Βόλου και το Τμήμα Οικονομικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η διέλευση από τη ΓΕΦΥΡΑ

Published

on

By

Δεν ξέρουμε το λόγο που οι Ferrari πέρασαν τις προάλλες με φεριμπόουτ το Ρίο – Αντίρριο και για να πούμε την αλήθεια δεν μας πειράζει και καθόλου.

Δεν ήταν άσχημη η εικόνα, αφήστε που έδωσε λαβή και για περισυλλογή και σχόλια.

Μεταξύ αστείου και σοβαρού μπήκε και ο προβληματισμός μήπως αυτό ήταν και το τελευταίο βέτο που άσκησε ο Αντρέας Κοτσανάς, να μην περάσουν οι ferrari από τη Γέφυρα αν δεν καταργηθούν τα διόδια.

Αλήθεια το πανό που είναι;

 

#Δημοσιεύθηκε στην ηλεκτρονική συνδρομητική εφημερίδα Nafsweek που κάθε Παρασκευή φτάνει στα e-mail των συνδρομητών μας. 

Γίνε σήμερα συνδρομητής ΕΔΩ

Continue Reading

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

musitsa-slider

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ