Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ευχαριστίες από τον Β. Γκίζα και την «Συνεργασία Πολιτών»

Published

on

Σε ευχαριστήρια ανακοίνωσή του, ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπακτίας και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Συνεργασία Πολιτών», Βασίλης Γκίζας αναφέρει:

«Ευχαριστούμε όλους εσάς που με την ψήφο σας αναδείξατε την παράταξη μας  ¨Συνεργασία Πολιτών¨ πρώτη δύναμη. Η εμπιστοσύνη σας μας τιμά ιδιαίτερα και σας υποσχόμαστε ότι με υπευθυνότητα και με μοναδικό κίνητρο την αγάπη για τον τόπο μας, θα προσφέρουμε τους εαυτούς μας για ένα καλύτερο   αύριο για τον δήμο μας.

Ευχαριστούμε επίσης όλους τους υποψηφίους δημάρχους  και τις παρατάξεις τους,  για την συμβολή τους στη διατήρηση του εξαιρετικού κλίματος τόσο προεκλογικά όσο και κατά την ημέρα των εκλογών.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους φίλους  και συνεργάτες της παράταξης μας, που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό σε όλη την εκλογική διαδικασία.

Τέλος πολλές ευχαριστίες και συγχαρητήρια  αξίζουν στους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης μας για τον έντιμο αγώνα που έδωσαν και συνετέλεσαν έμπρακτα στο υψηλό ποσοστό της παράταξης μας, το οποίο μας δίνει την αισιοδοξία ότι θα είμαστε τελικά οι νικητές την επόμενη Κυριακή.

Συνεργασία Πολιτών

Βασίλης Γκίζας»

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Απαγόρευση κυκλοφορίας jet ski σε παραλίες Ναυπακτίας και Δωρίδας

Published

on

By

Με απόφαση του Λιμεναρχείου  απαγορεύεται η κυκλοφορία των ιδιωτικής χρήσης ή εκμισθούμενων θαλάσσιων μοτοποδηλάτων ανεξαρτήτως τύπου ή/και ονομασίας ( SEA BEETLE, SEA BIKE, SURF JET, JET SKI κτλ) κατά τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο έτους 2019, μεταξύ των ωρών 14:00 – 17:00 στις θαλάσσιες περιοχές δικαιοδοσίας Α΄ Λ/Τ Ναυπάκτου τα όρια των οποίων συμπίπτουν με κατοικημένες περιοχές όπως περιγράφονται παρακάτω:

Εξαιρείται η είσοδος και έξοδος σκαφών από τους λιμένες και αλιευτικά καταφύγια ανωτέρω περιοχών με ταχύτητα έως 5 ν.μ. την ώρα και κατεύθυνση από και προς την ανοικτή θάλασσα.

Οι παραβάτες της παρούσας Απόφασης ανεξάρτητα από τυχόν ποινικές ή άλλες ευθύνες που συντρέχουν , σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, υπόκεινται και στις κυρώσεις του άρθρου 157 του Ν.Δ.

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο επίκεντρο η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Published

on

By

Το τελευταίο διάστημα η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας τράβηξε το ενδιαφέρον και μάλιστα έπαιξε σημαντικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις.

Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι οι δυο πολιτικοί αρχηγοί Τσίπρας και Μητσοτάκης και ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου επέλεξαν την Αχαΐα για να είναι υποψήφιοι.

Σαφώς η κίνηση αυτή έχει το δικό της ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Μήπως εμείς οι από το «πάνω αυλάκι» απλά παρακολουθούμε τις εξελίξεις γιατί είναι βέβαιο ότι η κατανομή των εδρών παίζεται και σε επίπεδο περιφέρειας.

 

#Δημοσιεύθηκε στην ηλεκτρονική συνδρομητική εφημερίδα Nafsweek, που κάθε Παρασκευή φτάνει στα e-mail των συνδρομητών μας. 

Γίνε σήμερα συνδρομητής ΕΔΩ

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αναβίωσαν τα “Ριζικάρια” στο κάστρο στη Ναύπακτο

Published

on

By

«Ανοίγουμε τον Κλήδονα με τ’ Αη Γιαννιού τη χάρη, όπου ‘ναι καλορίζικος να βγει το ριζικάρι».

Με αυτά τα λόγια άνοιγε κάθε χρόνο ο Κλήδονας, ανήμερα τ’ Αη Γιαννιού του Ριγανά κι οι νέοι και οι νέες καρδιοχτυπούσαν απ’ τη νύχτα της παραμονής, ώσπου να ακούσουν τα μαντέματα της Ριζικάρισσας.

Αναβίωση του παλιού εθίμου,  ανήμερα του Αη Γιάννη του Ριγανά,  πραγματοποίησε για μια ακόμα χρονιά  ο Σύλλογος «Ναύπακτος Πολιτιστικές Διαδρομές»,  φέρνοντας  στις μνήμες των παλαιοτέρων  τ’ αμίλητο νερό και τον Κλήδονα.

Το έθιμο αναβίωσε την  Κυριακή 23 Ιουνίου στο Τζαμί στο κάστρο με ένα εξαιρετικό μουσικοθεατρικό δρώμενο, που  σηματοδοτούσε το τέλος της άνοιξης και την αρχή του καλοκαιριού. Παρόντες, ο απερχόμενος δήμαρχος Ναυπακτίας Τάκης Λουκόπουλος αλλά κι ο νέος Βασίλης Γκίζας, που δέχτηκαν τις ευχές και τις παραινέσεις της «Ριζικάρισσας».

 

Continue Reading

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

musitsa-slider

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ