Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ζ. Χοχτούλας: «Πιστεύω, έβαλα ένα λιθαράκι σε αυτά τα τέσσερα χρόνια»

Published

on

Στο τέλος του χρόνου ολοκληρώνεται η θητεία της δημοτικής αρχής του δημάρχου Ναυπακτίας Βασίλη Γκίζα, ξεκινώντας από την καινούργια χρονιά μια νέα θητεία μετά από την επανεκλογή του. Μέλος της δημοτικής αρχής τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια ήταν και ο Ζαχαρίας Χοχτούλας, όπου και άφησε το    στίγμα του αφού διετέλεσε αντιδήμαρχος με  αρμοδιότητες την Τεχνική υπηρεσία του δήμου Ναυπακτίας και σήμερα είναι  πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ.

Για τα τέσσερα  χρόνια της αυτό-διοικητικής του διαδρομής, για τα θετικά αλλά και τα αρνητικά  μιλά στο Nafsweek.gr σε μια συνέντευξη απολογισμό, μια και  μετά  το αποτέλεσμα των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου δεν θα είναι πλέον μέλος  του νέου δημοτικού συμβουλίου του δήμου Ναυπακτίας  κατά την περίοδο 2024 – 2028.

……………………………………………………………………………………………………………………………..

«Πετύχαμε αρκετά πράγματα και στον τομέα των έργων, το σχέδιο πόλης  και της πολεοδομίας»

«Καταρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Βασίλη Γκίζα που μου εμπιστεύτηκε τέσσερα  χρόνια τώρα δύο θέσεις ευθύνης στο δήμο Ναυπακτίας, κρίσιμες και ας πούμε δύσκολες.

Όσον αφορά την τεχνική υπηρεσία, στους 26 μήνες που βρέθηκα εκεί ως αντιδήμαρχος, θεωρώ ότι έχουμε πετύχει αρκετά πράγματα και στον τομέα των έργων και το σχέδιο πόλης και της Πολεοδομίας.»

ΕΡ.  Στα δύσκολα και διαχρονικά θέματα της  υπηρεσίας δώσατε λύσεις και ποιες;

«Σε όλα προφανώς δεν μπορούν να δοθούν λύσεις, προσπαθήσαμε και δώσαμε κατευθύνσεις και δεν μπορώ να πω ότι πετύχαμε στο 100%.

Σε μία δύσκολη υπηρεσία όπως της Πολεοδομίας και του σχεδίου πόλης θεωρώ ότι είχαμε ένα αρκετά   μεγάλο ποσοστό επιτυχίας όμως εκεί που αρχίσαμε και βρίσκαμε το βηματισμό μας ώστε να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε μας προέκυψε η πανδημία με τον κορωνοϊό. Αποτέλεσμα, αρκετά από όσα είχαμε βάλει σε στόχους και προγραμματισμό να έχουν  πάει όλα πίσω.

Για όλο αυτό βέβαια δεν ευθύνονται οι υπάλληλοι και θα ήθελα εδώ να τους ευχαριστήσω όλους για τη συνεργασία όλο αυτό το διάστημα. Ομολογώ ότι αυτούς τους μήνες της πανδημίας δυσκολευτήκαμε αρκετά.

Να πούμε ότι το διάστημα των 26 μηνών που ήμουν αντιδήμαρχος κάποια έργα είχαν ήδη πάρει το δρόμο τους. Να θυμίσουμε πως λύθηκε και προχωρά το θέμα των ρυμοτομικών σχεδίων σε όλες τις δημοτικές ενότητες  του δήμου, θέμα που για χρόνια “σερνόταν” καθώς και το ΓΠΣ.

Λόγω κάποιου οικογενειακού προβλήματος ζήτησα από τον Δήμαρχο να με απαλλάξει από τη θέση του αντιδημάρχου ο οποίος αρχικά  δεν ήταν σύμφωνος.

Έτσι μου ανέθεσε την θέση του προέδρου στην ΔΕΥΑΝ, με ότι συνεπάγεται αυτό και εκεί με έργα που θα πρέπει να γίνουν και με προβλήματα.

Θεωρώ ότι έβαλα ένα μεγάλο λιθαράκι από τη μεριά μου σε αυτά τα τέσσερα χρόνια και στους δύο τομείς που μου ανατέθηκαν και πάντα θα είμαι δίπλα στο Βασίλη Γκίζα να του προσφέρω όποιες υπηρεσίες χρειαστούν».

ΕΡ.  Με τη ΔΕΥΑΝ, πέραν των έργων, να διαχειρίζεται και την καθημερινότητα,  κοιτάζοντας πίσω στη διαδρομή σας θεωρείται ότι είναι θετικό το  πρόσημο της θητείας σας στην επιχείρηση;

«Και ο προκάτοχος μου ο κ. Κούκουνας συνεχίσαμε και προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε καινούργια έργα, όπως επέκτασης   δικτύων    κλπ.                   Όλοι γνωρίζουν ότι η ΔΕΥΑΝ  σαν επιχείρηση έχει στριμωχτεί αρκετά μετά την εκτόξευση του κόστους της ηλεκτρικής ενέργειας, με αποτέλεσμα να περιοριστούμε αρκετά στα έργα.

Όσον αφορά την καθημερινότητα θα ήθελα να    ευχαριστήσω τα παιδιά της σε τεχνικής υπηρεσίας, όχι ότι οι υπόλοιποι δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους, αλλά αυτοί συγκεκριμένα σε αργίες, μέρα και νύχτα έδιναν μάχες για να αποκαταστήσουν θέματα του δικτύου, ώστε να μπορούν οι συνδημότες μας να απολαμβάνουν το αγαθό του νερού.»

ΕΡ. Θα είστε πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ  μέχρι τη λήξη της δημαρχιακής θητείας την 31η Δεκεμβρίου του 2023, ποια έργα έχουν δρομολογηθεί;

«Αυτό που είχε δρομολογηθεί και ξεκίνησε ήταν η επέκταση της αποχέτευσης στο ανατολικό τμήμα της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία Στάϊκου, μία περιοχή που πάνω από 50 περιουσίες στερούνταν αποχέτευσης.

Περιμένουμε το αμέσως επόμενο διάστημα να προχωρήσει ο διαγωνισμός για το φωτοβολταϊκό πάρκο ώστε να υπάρχει μία σχετική αυτονόμηση στην     ενέργεια για τη επιχείρηση, ενώ και σε συνεργασία με την Διεύθυνση  περιβάλλοντος  και χρηματοδότηση της περιφέρειας θα προχωρήσουμε στο έργο της        αποκατάστασης των σωλήνων  αμιάντου στην οδό Μεσολογγίου.

Επίσης το έργο της αποχέτευσης του Αντιρρίου προχωράει κανονικά ώστε να φτάσει να συνδεθεί στον αγωγό του βιολογικού καθαρισμού της Ναυπάκτου.

Δώσαμε επίσης λύση και στο σοβαρό πρόβλημα που είχε η Παλαιοπαναγιά με τον ύδρευση επί δεκαετίες.»

 

ΕΡ.  Γυρίζοντας πίσω στην τετραετία, υπήρχαν  δύσκολες στιγμές που περάσατε;

«Σίγουρα υπήρχαν και θα υπάρχουν δύσκολες καταστάσεις, ίσως και με τους εργολάβους και με τους υπαλλήλους όμως όταν έχουμε όλοι θέληση όλα αυτά λύνονται. Νομίζω ότι περάσαμε αυτό το διάστημα  χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και προχώρησαν αρκετά έργα.

Έχοντας την εμπειρία 28 χρόνια ως επαγγελματίας πήρα τις αρμοδιότητες που μου ανέθεσε ο δήμαρχος χωρίς να πω ναι ή όχι. Σαφώς και είναι θετικό το πρόσημο σε όλη αυτή τη διαδρομή  καθώς απέκτησα και μία μεγαλύτερη εμπειρία. Μέσα σε αυτή τη διαδρομή διέκρινα ανθρώπους που ήταν θετικοί και ήθελαν να προσφέρουν και κάποιους που ζητούσαν ανταλλάγματα…

Δεν μπήκα σε καμία τέτοια διαδικασία. Μάλιστα έχασα και κάποιους πελάτες σαν επαγγελματίας.»

ΕΡ.  Δεν θα είστε μέλος στο επόμενο δημοτικό  συμβούλιο.  Ποια είναι η επόμενη μέρα για εσάς;

«Και να μην είμαι στο δημοτικό συμβούλιο θα είμαι και ψυχή και σώμα δίπλα στο δήμο. Άλλωστε αυτό το έχω κάνει και με άλλες δημοτικές αρχές και ας μην ήμουν εκλεγμένος με την παράταξη τους.

Θέλω ο τόπος μας να πάει μπροστά. Πιστεύω ότι έχουμε κάνει τα βήματα ώστε να προχωρήσουμε και να φτάσουμε στο επίπεδο  να δούμε μία διαφορετική Ναύπακτο.

Αυτά βέβαια δεν γίνονται από τη μία μέρα στην άλλη. Δεν θα πρέπει να υπάρχει γκρίνια και να     δουλέψουμε όλοι μαζί.

Μπορεί από το 2024 να μην είμαι στο δημοτικό   συμβούλιο όμως θα είμαι δίπλα στην όποια προσπάθεια της δημοτικής αρχής.»

 

 

 

 

 

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Δρ. Ολυμπία Βικάτου Γενική Διευθύντρια Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς του ΥΠ.ΠΟ.

Published

on

By

Την θέση της Γενικής Διευθύντριας Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπουργείου Πολιτισμού, αναλαμβάνει η Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδας Δρ. Ολυμπία Βικάτου. Πρόκειται για το ανώτερο αξίωμα της υπηρεσιακής ιεραρχίας του υπουργείου Πολιτισμού, θέση που αναλαμβάνει μέσα από διαγωνισμό του ΑΣΕΠ.

Η Ολυμπία Βικάτου που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αρχαία Ολυμπία, είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής των Πανεπιστημίων της Genova Ιταλίας (Αρχαιολογία και Ιστορία της Τέχνης), του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστήμιο Αθηνών και της Σχολής Ξεναγών Αθηνών, είναι κάτοχος πτυχίου Ιταλικής Φιλολογίας και διδάκτωρ Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Μέχρι το 2010 υπηρετούσε για 20 χρόνια ως αναπληρώτρια προϊσταμένη της Ζ’ ΕΠΚΑ και τότε είχε αγωνιστεί για την αποκατάσταση της Αρχαίας Ολυμπίας και του Κρόνιου Λόφου μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2007, προσφορά για την οποία τιμήθηκε με ηθική ανταμοιβή.

Ακολούθως ανέλαβε τα ηνία της ΣΤ’ ΕΠΚΑ και μετέπειτα Εφορείας Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδας. Μεγάλο έργο αφήνει πίσω της, έχοντας δημιουργήσει το αρχαιολογικό Μουσείο Θερμού που εγκαινίασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αλλά και το “Ξενοκράτειο” το αρχαιολογικό μουσείο της Ι.Π. Μεσολογγίου, καθώς και αποκαταστάσεις αρχαιολογικών μνημείων στην Λευκάδα και στην Ναύπακτο.

Η Δρ. Ολυμπία Βικάτου έχει βραβευθεί ως «Πρόσωπο της Χρονιάς 2022» στην κατηγορία «Πολιτισμός» για το έργο που προσέφερε ως προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδας.

Συγχαρητήρια από τον Δήμαρχο Ναυπακτίας Β. Γκίζα

Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος Ναυπακτίας Βασίλης Γκίζας:

«Η κα Βικάτου έχοντας ως εφόδια τα αδιαμφισβήτητα χαρακτηριστικά του υποδειγματικού επαγγελματισμού, της εμπειρίας, της συνεργατικότητας και της βαθιάς γνώσης, θα αφήσει το δικό της στίγμα και σε αυτή τη νέα θέση που αναλαμβάνει.

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος κέρδισε πολλά από την παρουσία της. Είναι γεγονός ότι στην περιοχή ευθύνης της αφήνει ένα τεράστιο έργο, ενώ το Μεσολόγγι μπορεί να υπερηφανεύεται για το Αρχαιολογικό Μουσείο το οποίο είναι επίσης δικό της έργο».

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δήμος Ναυπακτίας: Και αυτά τα Χριστούγεννα γιορτάζουμε μαζί!

Published

on

By

Ο Δήμος Ναυπακτίας με ένα πλούσιο Πρόγραμμα εκδηλώσεων, δράσεων και δραστηριοτήτων προσκαλεί όλους, μικρούς και μεγάλους, να γιορτάσουν μαζί τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά και τα Θεοφάνεια!

Επίκεντρο των φετινών εκδηλώσεων θα είναι η πλατεία απέναντι από τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου.

Αναλυτικά το Πρόγραμμα:

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023

v  6:00μ.μ. Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση και άναμμα  του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στον Γαλατά, σε συνεργασία με το Δημοτικό Σχολείο Γαλατά,  τα ΚΔΑΠ Δήμου Ν/κτίας και την Τοπική Κοινότητα Γαλατά.

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023

v  7:30μ.μ. Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση και άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη Ναύπακτο.

Συμμετέχουν: η Μικτή Χορωδία Ναυπάκτου,  ο Σύλλογος «Ναύπακτος: Πολιτιστικές Διαδρομές», η Παπαχαραλάμπειος Δημοτική Φιλαρμονική, τα ΚΔΑΠ Δήμου Ναυπακτίας. Λιμάνι Ναυπάκτου

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023

v  6:00μ.μ. Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση  και άναμμα  του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην ΤΚ  Δάφνης.

Σε συνεργασία με την  Τοπική Κοινότητα Δάφνης, το Δημοτικό Σχολείο Δάφνης & τον Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων δημοτικού σχολείου Δάφνης.

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023

v  5:30μ.μ. Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση και άναμμα  του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Αντίρριο, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αντιρρίου «Το Καστέλι»,  τη συμμετοχή της  Χορωδίας του πολιτιστικού συλλόγου, το ΚΔΑΠ Δήμου Ναυπακτίας & τον Σύλλογο Φίλων Φιλαρμονικής Αντιρρίου  «ο Απόλλων».

Πλατεία Χορμόβα Αντιρρίου

v  6:00μ.μ. – 8:00μ.μ. Ζωγραφίζω και παίζω στο Χωριό του Αϊ Βασίλη

Από τον σύλλογο «Ναύπακτος: Πολιτιστικές Διαδρομές»

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023

v  6:00 μ.μ. – 8:00μ.μ. Χριστούγεννα με τα ΚΔΑΠ Δήμου Ναυπακτίας (2ο,3ο & 4ο) στο Χωριό του Αϊ Βασίλη

Από τον σύλλογο «Ναύπακτος: Πολιτιστικές Διαδρομές»

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023 έως 05 Ιανουαρίου 2024

v  11:00π.μ. – 1:00μ.μ Ζωγραφίζω και παίζω στο Χωριό του Αϊ Βασίλη

(εκτός Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς)

Από τον σύλλογο «Ναύπακτος: Πολιτιστικές Διαδρομές»

v  6:00μ.μ. – 8:00μ.μ Στολίζω το Ευχόδεντρο στο Χωριό του Αϊ Βασίλη

Από τον σύλλογο «Ναύπακτος: Πολιτιστικές Διαδρομές»

v  5:30μ.μ. – 8:00μ.μ «Τι αξία έχουν τα δώρα;»

Χριστουγεννιάτικα εργαστήρια για παιδιά (Facepainting, Γράμματα στον Αϊ Βασίλη, κατασκευή χριστουγεννιάτικης κάρτας, Ζαχαροπλαστική, Παιχνίδι στόχου) με κεράσματα και εκπλήξεις από το ΚΔΑΠ MORFOSIS στο Χωριό του Αϊ Βασίλη.

Μετά τη λήξη των εργαστηρίων θα ακολουθήσει κουκλοθέατρο καθώς και τραγούδια από την παιδική χορωδία του ΚΔΑΠ MORFOSIS.

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023

v  6:00μ.μ. – 8:00μ.μ. Κατασκευή Χριστουγεννιάτικης Κάρτας στο Χωριό του Αϊ Βασίλη

Από τον σύλλογο «Ναύπακτος: Πολιτιστικές Διαδρομές»

Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2023

v  12:00μ.μ. Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Δημοτική Φιλαρμονική Ναυπάκτου στις πλατείες της πόλης μας, υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Δ. Αμπατζή.

Πλατεία Φαρμάκη

v  11:00π.μ. – 1:00μ.μ. Χριστουγεννιάτικα Μουντζουρώματα «MessyPlay» στο Χωριό του Αϊ Βασίλη με τη «ΣΒΟΥΡΑ»

Από τον σύλλογο «Ναύπακτος: Πολιτιστικές Διαδρομές»

v  6:00π.μ. – 8:00μ.μ. Κατασκευή Χριστουγεννιάτικων Στολιδιών στο Χωριό του Αϊ Βασίλη

Από τον σύλλογο «Ναύπακτος: Πολιτιστικές Διαδρομές»

Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2023

v  6:00μ.μ. – 8:00μ.μ. Σαλτιμπάγκοι στο Χωριό του Αϊ Βασίλη

Από τον σύλλογο «Ναύπακτος: Πολιτιστικές Διαδρομές»

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023

v  6:00μ.μ. – 8:00μ.μ. Χριστουγεννιάτικες λιχουδιές στο Χωριό του Αϊ Βασίλη

Από τον σύλλογο «Ναύπακτος: Πολιτιστικές Διαδρομές»

Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023,

v  6:00μ.μ. – 8:00μ.μ. Γράμμα στον Αϊ Βασίλη στο Χωριό του Αϊ Βασίλη

Από τον σύλλογο «Ναύπακτος: Πολιτιστικές Διαδρομές»

v  8:00μ.μ. Μουσική συνάντηση Ναυπάκτιων καλλιτεχνών: (Γιώργος & Δημήτρης Αγγελόπουλος, Γιάννης Μητσόπουλος & Κων/να Χατζηανδρέου).

Στενοπάζαρο Ναυπάκτου

Παρασκευή  29 Δεκεμβρίου 2023

v  6:00μ.μ. – 8:00μ.μ. Φτιάχνω το Ημερολόγιο μου στο Χωριό του Αϊ Βασίλη

Από τον σύλλογο «Ναύπακτος: Πολιτιστικές Διαδρομές»

v  9:00μ.μ. Αξέχαστες γιορτές με τους DJs: (FokionPsychoBulba)

Λιμάνι Ναυπάκτου

Σάββατο  30 Δεκεμβρίου 2023

v  6:00μ.μ. – 8:00μ.μ. «Μα που πήγαν τα δώρα του Αϊ Βασίλη;» στο Χωριό του Αϊ Βασίλη

Παραμύθι από τη ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ

Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023

v  12:00μ.μ. Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Δημοτική Φιλαρμονική Ναυπάκτου στις πλατείες της πόλης μας, υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Δ. Αμπατζή.

v  6:00μ.μ. – 8:00μ.μ. Χριστουγεννιάτικες Λιχουδιές στο Χωριό του Αϊ Βασίλη

Από τον σύλλογο «Ναύπακτος: Πολιτιστικές Διαδρομές»

Τρίτη 02 Ιανουαρίου 2024

v  6:00μ.μ. – 8:00μ.μ. Σαλτιμπάγκοι στο Χωριό του Αϊ Βασίλη

Από τον σύλλογο «Ναύπακτος: Πολιτιστικές Διαδρομές»

Τετάρτη 03 Ιανουαρίου 2024

v  6:00μ.μ. – 8:00μ.μ. Παίζω και Ζωγραφίζω στο Χωριό του Αϊ Βασίλη

Από τον σύλλογο «Ναύπακτος: Πολιτιστικές Διαδρομές»

Πέμπτη 04 Ιανουαρίου 2024

v  6:00μ.μ. – 8:00μ.μ. Παίζω και Ζωγραφίζω στο Χωριό του Αϊ Βασίλη

Από τον σύλλογο «Ναύπακτος: Πολιτιστικές Διαδρομές»

Παρασκευή 05 Ιανουαρίου 2024

v  6:00μ.μ. – 8:00μ.μ. «Καλικαντζαροζουζουνιές» στο Χωριό του Αϊ Βασίλη

Διαδραστικό Δρώμενο με τη ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ

Σάββατο 06 Ιανουαρίου 2024

v  Εορτασμός Θεοφανείων – Λιμάνι Ναυπάκτου

……………………………………………………………………………………………………………………………

Το Χωριό του Αϊ Βασίλη θα λειτουργήσει από τον Δήμο Ναυπακτίας σε συνεργασία με τον Σύλλογο «Ναύπακτος: Πολιτιστικές Διαδρομές». Θα υλοποιούνται καθημερινά δράσεις για τα παιδιά στην Πλατεία απέναντι από τον Ι.Ν Αγίου Δημητρίου Ναυπάκτου  από τις 18/12/2023 έως και 05/1/2024 και ώρες 18:00-20:00  (εκτός 25ης /12/2023 και 1η1/1/2024).

Βοηθός του Αϊ Βασίλη η κα Πέννυ Αριτζάκη

Χριστουγεννιάτικα  σπιτάκια θα λειτουργούν  και  από τους Συλλόγους Αλκυόνη και Φλόγα.

Σε περίπτωση ανωτέρας βίας ή δυσμενών καιρικών συνθηκών ενδέχεται να υπάρχουν αλλαγές στις ημερομηνίες ή τον τόπο διεξαγωγής των εκδηλώσεων.

Θα υπάρχει έγκαιρη ενημέρωση.

Καλές Γιορτές σε όλους!

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Την Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου η ορκωμοσία του Δημάρχου Βασίλη Γκίζα και της νέας δημοτικής αρχής

Published

on

By

Ο Δήμος Ναυπακτίας ενημερώνει ότι, η ορκωμοσία του Δημάρχου Βασιλείου Γκίζα και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ναυπακτίας θα πραγματοποιηθεί στην Παπαχαραλάμπειο Αίθουσα Ναυπάκτου (οδός Γεωργίου Αθανασιάδη Νόβα 40, πρώην Μεσολογγίου), στις 19 Δεκεμβρίου 2023, ημέρα Τρίτη και ώρα 20.00΄.

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ