Connect with us

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Θέμα ΤΕΙ: Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για λήψη αποφάσεων

Published

on

Μετά από πρόσκληση της Ομοσπονδίας επαγγελματοβιοτεχνών Ναυπάκτου  πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 22 Μαρτίου,  στα γραφεία της Ομοσπονδίας έκτακτη σύσκεψη για το θέμα του τμήματος ΤΕΙ της Ναυπάκτου.

Η αιτία της έκτακτης αυτής σύσκεψης ήταν ο σχεδιασμός του υπουργείου παιδείας και του υπουργού Κώστα Γαβρόγλου για την συγχώνευση του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας με το Πανεπιστήμιο Πατρών, που  θέλει το τμήμα της Ναυπάκτου να απομακρύνεται από το Αντίρριο.

Στην έκτακτη σύσκεψη πήραν μέρος ο Δήμαρχος Ναυπακτίας Τ. Λουκόπουλος, ο πρώην δήμαρχος Ναυπακτίας Γ. Μπουλές, ο τέως δήμαρχος Ναυπάκτου Θ. Παπαθανάσης, ο τέως δήμαρχος Ναυπάκτου Γ. Νταουσάνης, ο αντιδήμαρχος Γ. Σιαμαντάς,  οι υποψήφιοι δήμαρχοι Ναυπακτίας Β. Γκίζας, και Ντ. Τσουκαλάς, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ναυπακτίας Μ. Ζιαμπάρα και ο υποψήφιος δήμαρχος Γ. Γούλας, ο πρύτανης του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας Β. Τριανταφύλλου και ο καθηγητής του τμήματος Γ. Ασημακόπουλος, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αρ. Χάρος, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπάκτου Απ. Παπαϊωάννου, ο πρόεδρος της Ένωσής επαγγελματιών Αντιρρίου Π. Τσουκαλάς και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Εφ. Γρίνου,  Θ. Καλαβρουζιώτης – με την ιδιότητα και του αντιπρόεδρου της ΟΣΥΝ και ο Κ. Κωταντούλας.

Στις τοποθετήσεις τους οι μετέχοντες επικεντρώθηκαν στην ανάγκη να παραμείνει το Τμήμα  του ΤΕΙ στη Ναύπακτο.

Αν και κατά την διάρκεια της σύσκεψης υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με τον βουλευτή Αιτωλ/νίας Δ. Κωνσταντόπουλο, που είχε συνάντηση με τον υπουργό Κ. Γαβρόγλου για το θέμα, υποσχόμενος ότι το Τμήμα της Ναυπάκτου δεν κινδυνεύει, αποφασίστηκε από τους συμμετέχοντες στην σύσκεψη να έρθει άμεσα το θέμα προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τις επόμενες συντονισμένες κινήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπακτίας, που κατά πάσα πιθανότητα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Μαρτίου στο Ξενία. Ταυτόχρονα αποφασίστηκε ομόφωνα να δραστηριοποιηθεί και πάλι η Επιτροπή που είχε συσταθεί πριν χρόνια για το ΤΕΙ.

Στις τοποθετήσεις τους για το θέμα ανέφεραν:

Τάκης Λουκόπουλος (Δήμαρχος Ναυπακτίας – υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπακτίας): « Μόλις πληροφορήθηκα ότι θα υπάρξει θέμα με το ΤΕΙ ήρθα σε επαφή με τους κυβερνητικούς βουλευτές και με διαβεβαίωσαν ότι δεν φεύγει το ΤΕΙ. Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον αντιπρόεδρο της βουλής Γ. Βαρεμένο που είχε επικοινωνία με τον υπουργό παιδείας Κ. Γαβρόγλου με διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Όμως κύριοι δεν εφησυχάζω, έχω ζητήσει συνάντηση με τον υπουργό Κ.Γαβρόγλου».

Βασίλης Τριανταφύλου (Πρύτανης ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας): «Αρνείται ο κ. Γαβρόγλου να δει την διοίκηση του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας παντελώς! Αναιρέθηκε το αρχικό σχέδιο που πρότεινε η Επιτροπή του ΤΕΙ για συγχώνευση με το Πανεπιστήμιο Πατρών και έκτοτε υπήρξαν διάφορες προτάσεις που δεν προχώρησαν.  Η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου πήρε αρνητική απόφαση για την συνένωση, έγινε συνάντηση πρυτάνεων του Πανεπιστημίου με τον υπουργό όπου αναμένει να του καταθέσουν προτάσεις μέχρι τις επόμενες ημέρες. Στην όλη διαδικασία εμείς ως ΤΕΙ δεν συμμετέχουμε καθόλου και ότι μαθαίνουμε είναι από διαρροές του υπουργείου! Γνωρίζω ότι γίνεται προσπάθεια, το τμήμα της Ναυπάκτου να αντικατασταθεί από κάποιο άλλο. Αυτή την εικόνα έχουμε εμείς ως ΤΕΙ σήμερα.

 

Γιώργος Ασημακόπουλος (Καθηγητής τμήματος ΤΕΙ Ναυπάκτου):  Κάθε φορά που υπάρχει μια αλλαγή στον χάρτη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στη Ναύπακτο τρέχουμε! Μετά το ξεχνάμε! Η κατάσταση στο τμήμα της Ναυπάκτου εδώ και χρόνια είναι τραγική. Για παράδειγμα το Μεταπτυχιακό γίνεται στην Πάτρα, όπως και δύο ερευνητικά εργαστήρια, μια και δεν υπάρχει χώρος. Από το 2008 ζητάμε 2.000 τετραγωνικά για να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε οι 1500 φοιτητές, τα 40 άτομα καθηγητές και διοικητικό προσωπικό, με το κτιριακό να είναι μόνιμα το πρόβλημα. Αποτέλεσμα όταν υπάρχει κάποια ανακατάταξη στην τριτοβάθμια εκπαίδευση να τρέχουμε. Αν θέλουμε το τμήμα στη Ναύπακτο αυτό το θέμα πρέπει να το λύσουμε. Να πω επίσης ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει το τμήμα στο Αντίρριο γιατί είναι μεγάλη η έλξη της Πάτρας για ένα τόσο μεγάλο τμήμα. Σαν δήμος θα μπορέσουμε να στεγάσουμε το τμήμα; Θα το αγκαλιάσουμε; Πρέπει να αποφασίσουμε.

Γιάννης Μπουλές ( Πρώην Δήμαρχος Ναυπακτίας – υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπακτίας ): «Δεν άκουσα κάτι σαν διαδικασία από τον δήμαρχο για το πώς θα κρατηθεί στη Ναύπακτο το τμήμα. Να θυμίσω ότι το 2014 πριν παραδώσουμε τον Δήμο στη νέα διοίκηση υπήρξε σύσκεψη στο Αντίρριο για να πάρουμε μέτρα, μια και ήταν προφανές από τότε θα έχουμε εξελίξεις, όμως από τότε μέχρι σήμερα δεν έγινε το παραμικρό. Λείπει ο προσανατολισμός. Δεν έχω καταλάβει μέχρι τώρα αν η πόλη έχει εκφρασμένη βούληση για το ΤΕΙ. Αν είχαμε θα είχαμε κάνει συζητήσεις, κινητοποιήσεις και θα είχε έρθει στο Δημοτικό συμβούλιο το θέμα. Άρα δεν το θέλει ο Δήμος ξεκάθαρα. Ήταν λύση ανάγκης το Αντίρριο και όχι προοπτικής για το ΤΕΙ, όμως είχαμε όλο το χρόνο να το δούμε και θα έπρεπε ήδη να είχαμε ενεργήσει για να φτιάξουμε υποδομές. Αποδεικνύεται ότι ο Δήμος Ναυπακτίας είναι απών και δεν έχουμε στρατηγική».

Θανάσης Παπαθανάσης (τέως Δήμαρχος Ναυπάκτου):  «Σε κάθε περίπτωση πάμε αργά και δεν έχουμε καμία απολύτως ενημέρωση. Μόνο ενωμένοι σαν Ναυπακτία αλλά και ως Νομός θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε περισσότερα πράγματα. Πρέπει άμεσα να συνεδριάσει το Δημοτικό συμβούλιο για το θέμα και να δραστηριοποιηθεί και πάλι η επιτροπή που συστάθηκε μα απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι με πρόταση και με συμμαχίες, ενέργειες επί της ουσίας για να μην επανερχόμαστε κάθε λίγα χρόνια και συζητάμε κάθε φορά τα ίδια».

Γιάννης Νταουσάνης (τέως Δήμαρχος Ναυπάκτου): «Δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει ότι η άσχημη αυτή εξέλιξη για το ΤΕΙ έγινε από κακούς χειρισμούς. Μπορεί να μείνει το τμήμα αν κινητοποιηθούμε. Ταυτόχρονα θα πρέπει να υπάρξουν οριστικές εγκαταστάσεις για το τμήμα, δεν γίνεται διαφορετικά. Σε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο να πάρουμε αποφάσεις για τα επόμενα βήματα. Να δεσμευτούμε ότι θέλουμε στον Δήμο το ΤΕΙ και να δεσμευτούμε για οριστικές εγκαταστάσεις που θα το στεγάσουν».

Γιώργος Γούλας (Δημοτικός σύμβουλος – υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπακτίας): «Δυστυχώς κάθε φορά παίρνουμε μια παράταση ζωής και πάλι βρισκόμαστε μπροστά στο πρόβλημα. Θα πρέπει να πάρουμε αποφάσεις για το πώς θα παραμείνει το τμήμα στη Ναύπακτο και ταυτόχρονα να σχεδιάσουμε για τις μόνο0μες εγκαταστάσεις του τμήματος. Να το συμπεριλάβουμε αν θέλετε όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι στα προγράμματά τους, σαν κοινό στόχο.  Θεωρώ ότι η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή ώστε και αυτή τη φορά να σώσουμε το τμήμα μια και έρχονται εκλογές. Δεν μπορεί όμως όταν ένας δήμος μαζί με τις εταιρείες του διαχειρίζονται σε μια θητεία 250 εκατ ευρώ να συζητάμε ότι δεν έχουμε τις δυνατότητες να φτιάξουμε μόνιμες εγκαταστάσεις για το ΤΕΙ».

Βασίλης Γκίζας (υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπακτίας): «Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι στον σχεδιασμό του υπουργείου και την ανακατανομή των τριτοβάθμιων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων οι τοπικές κοινωνίες έρχονται δεύτερες, όμως θα πρέπει ως πνευματικά ιδρύματα να είναι πρωτίστως συνδεδεμένα και ενταγμένα στις τοπικές κοινωνίες. Δυστυχώς δεν έχω διαισθανθεί ότι οι φορείς, η κοινωνία, οι δημοτικές αρχές και το ίδιο το ίδρυμα, εναγωνίως θέλουν να παραμείνει τι τμήμα του ΤΕΙ στη Ναύπακτο. Αν το θέλουμε, έστω και τώρα πρέπει να κινηθούμε με τον δήμο να έχει την πρωταρχική ευθύνη. Εάν χαθεί η ευκαιρία που λέγεται προεκλογική περίοδος δεν θα υπάρξει άλλη. Έπρεπε να έχουμε ήδη δράσει, θέλω να είμαι αισιόδοξος για το τελικό αποτέλεσμα».

Ντίνος Τσουκαλάς (Δημοτικός σύμβουλος – υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπακτίας):  «Όλοι γνωρίζουμε τα οφέλη από την ύπαρξη του ΤΕΙ στην πόλη. Προτεραιότητα οι κτιριακές εγκαταστάσεις για την παραμονή του ΤΕΙ στη Ναύπακτο. Αν θέσουμε ως προτεραιότητα την παραμονή του ΤΕΙ και σε κοινή γραμμή σαν Νομός, σε μια συμφωνία που θα μας δώσει τμήματα και εδώ, νομίζω ότι έτσι πρέπει να προχωρήσουμε».  

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Συνεργασία πολιτών»: “Για μια ακόμη φορά δεκανίκι του Τάκη Λουκόπουλου ο Χρήστος Μοσχανδρέου”

Published

on

By

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το… “μελάνι” από την ανάρτηση που  κάναμε στο Nafsweek.gr  για την συνέντευξη Μοσχανδρέου και την δωρεάν των έργων  – έργα – πίνακες ζωγραφικής ,  στον  Δήμο Ναυπακτίας  και άμεση ήταν η απάντηση Γκίζα. Αναφέρει ανακοίνωση της «Συνεργασίας πολιτών»:

«Ο Τάκης Λουκόπουλος εμφανίζει και πάλι, τέσσερα χρόνια μετά, τον κ. Μοσχανδρέου.  Πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που το 2019 ανέβασε στο βήμα της προεκλογικής του ομιλίας για να μας δηλώσει ότι εάν ο Τάκης Λουκόπουλος εκλεγεί Δήμαρχος(!!!) θα διαθέσει 200 πίνακες στον Δήμο Ναυπακτίας.

Είναι ο άνθρωπος, τον οποίο ο Δήμαρχος Βασίλης Γκίζας και προφορικά, αλλά και με σχετική επιστολή του (3.3.2021), τον κάλεσε να αποστείλει αντίγραφα (φωτογραφίες) των πινάκων που πρόκειται να δωρίσει, ώστε να ενημερωθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες και το Δημοτικό Συμβούλιο για τη δωρεά.

Ο κ.Μοσχανδρέου δεν απάντησε ποτέ στη συγκεκριμένη επιστολή, ούτε απέστειλε ποτέ κατάλογο με φωτογραφίες των πινάκων, κάτι που αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της διαδικασίας αποδοχής δωρεάς από τον Δήμο, δημιουργώντας σοβαρές αμφιβολίες για το εάν είναι ειλικρινής η πρόθεσή του να προσφέρει τα έργα.

Η μοναδική επιδίωξη του κ.Μοσχανδρέου ήταν, και παραμένει, να εμφανίζεται λίγες ημέρες προ των εκλογών κάνοντας υποδείξεις στο ποιον πρέπει ή δεν πρέπει να ψηφίσει ο ναυπακτιακός λαός.  Μάταια όμως.  Το μόνο που καταφέρνει είναι να προσωποποιεί τις απέλπιδες προσπάθειες του Τάκη Λουκόπουλου, ο οποίος   παραμένει άφαντος από το δημόσιο διάλογο.

κύριε Λουκόπουλε, τα fake news και οι δήθεν από μηχανής θεοί αποτελούν τα φθηνά εργαλεία του πανικού.  Ο ρόλος του Δημάρχου, που εκ νέου διεκδικείτε, απαιτεί πρωτίστως να είστε παρών.»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

 Αναπαράσταση της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου  ( Video – Φωτο)

Published

on

By

Με τη θεαματική αναπαράσταση του ιστορικού γεγονότος της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου,  η Ναύπακτος τίμησε  την 452η Επέτειο της Ναυμαχίας του 1571 που σημάδεψε την παγκόσμια ιστορία.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν  το Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου  με εκκίνηση της θεματικής παρέλασης που διοργανώνει ο Σύλλογος «Ναύπακτος: Πολιτιστικές Διαδρομές» με τη συμμετοχή των μελών του Συλλόγου, του 7ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπάκτου «Μιχαήλ Θερβάντες», του Συλλόγου ΑμεΑ «Αλκυόνη» και του Αγήματος Ιστορικής Αναβίωσης «Παναγιώτης Καρατζάς».

Ακολούθησαν στις 21:00’ τα δρώμενα για την Αναπαράσταση στο Ενετικό Λιμάνι σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Σιούντα.

Συντελεστές:

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ: Δήμος Ναυπακτίας

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Θέατρο Χωρίς Αυλαία

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ-ΚΕΙΜΕΝΟ: Δημήτρης Σιούντας

ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΙΑ: Εno Shkodrani

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΗ: Μάνια Ασημακοπούλου

VIDEO – ΓΡΑΦΙΚΑ – ΑNIMATION: Γιώργος Ντάλης

ΣΧΕΔΙΑ – ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ ΣΕΝΑΡΙΟΥ: Κυριάκος Σφακιανάκης

ΦΩΤΙΣΜΟΙ: Γιάννης Αναστασόπουλος

ΚΙΝΗΣΙΟΛΟΓΙΑ: Κωνσταντίνα Αντωνιάδου ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θέατρο Χωρίς Αυλαία ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ: Δημήτρης Ιωάννου

ΒΟΗΘΟΣ ΚΙΝΗΣΙΟΛΟΓΟΥ: Παναγιώτης Κερασιάς

ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: Ελένη Καραχάλιου «Το βεστιάριο του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας»

ΕΙΔΙΚΑ ΕΦΕ: Νίκος Τρίψιας «Μπουκέτο-Μπαλόνια»

ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: Polydoros creative events support

ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΠΤΙΚΗΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ Conference Hellas O.E

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ: IONIAN CHANΝEL

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ:

Ηχογραφημένη Αφήγηση: Κωνσταντίνα Αντωνιάδου, Δημήτρης ΣιούνταςΒαγγέλης Λιοδάκης

Δον Χουάν:     Περικλής Σιούντας

Καρδινάλιος Γραμβέλ: Κωνσταντής Μιζάρας

Μαρκαντόνιο Κολόνα: Νίκος Γαρόζης

Σεμπαστιάν Βενιέρ: Χρήστος Σταθόπουλος

Μουεζίν Ζαντέ Αλή Πασάς: Μπάμπης Αρταβάνης

Ομάδα τσίρκου: X-Saltibagos (Μαρία Βάρσου, Γιώργος Γαρόζης, Μαρία Θεοδωροπούλου, Fred Ashcraft, Ευτυχία Χρυσοβέργη, Ν. Αθανασόπουλος)

Βαρκάρης: Κοσμάς Μαλλίδης

Πολεμιστές: Ομάδα νέων, αποτελούμενη από μέλη της Θεατρικής και Χορευτικής Ομάδας του «Τεχνουργείον-Πολυχώρος Τέχνης», και του συλλόγου «Ναύπακτος-Πολιτιστικές Διαδρομές»

Τα κοστούμια του χορού αποτελούν ευγενική παραχώρηση του συλλόγου «Ναύπακτος- Πολιτιστικές Διαδρομές»

Τα σκάφη αποτελούν ευγενική παραχώρηση του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ζωντανά (20:30) η Αναπαράσταση της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου

Published

on

By

Τί θα δούμε στη φετινή Αναπαράσταση της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου

Αυτό το Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου η Ναύπακτος τιμά την 452η Επέτειο της Ναυμαχίας που σημάδεψε την παγκόσμια ιστορία.

Σύμφωνα με το Πρόγραμμα,

Στις 20:30’ θα πραγματοποιηθεί η θεματική παρέλαση που διοργανώνει ο Σύλλογος «Ναύπακτος: Πολιτιστικές Διαδρομές» με τη συμμετοχή των μελών του Συλλόγου, του 7ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπάκτου «Μιχαήλ Θερβάντες», του Συλλόγου ΑμεΑ «Αλκυόνη» και του Αγήματος Ιστορικής Αναβίωσης «Παναγιώτης Καρατζάς».

Ενώ, στις 21:00’ θα ξεκινήσει η Τελετή Αναπαράστασης στο Ενετικό Λιμάνι.

Ο Δήμος Ναυπακτίας θα μεταδώσει ζωντανά μέσα από τα κανάλια του στο διαδίκτυο το τελετουργικό.

Ο Σκηνοθέτης Δημήτρης Σιούντας δίνει το στίγμα των όσων θα βιώσουμε αυτό το Σάββατο, στο Ενετικό Λιμάνι της Ναυπάκτου:

«Το κυρίαρχο στοιχείο της αισθητικής της φετινής μας αναπαράστασης είναι ο δισδιάστατος κόσμος, με στοιχεία Μαύρου Θεάτρου που δηλώνεται από τη σκηνογραφία και υπηρετείται από τη σκηνοθεσία. Ο λόγος για αυτήν την επιλογή είναι να τονιστεί η ματαιότητα του πολέμου και της ανθρώπινης μισαλλοδοξίας– ο θρήνος είναι το ίδιο σπαρακτικός και στις δύο πλευρές! Με όλα αυτά που βιώνει ο πλανήτης το τελευταίο διάστημα γίνεται περισσότερο επιτακτική η ανάγκη μας να αρθρώσουμε μια αντιπολεμική κραυγή».

Συντελεστές:

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ: Δήμος Ναυπακτίας

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Θέατρο Χωρίς Αυλαία

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ-ΚΕΙΜΕΝΟ: Δημήτρης Σιούντας

ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΙΑ: Εno Shkodrani

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΗ: Μάνια Ασημακοπούλου

VIDEO – ΓΡΑΦΙΚΑ – ΑNIMATION: Γιώργος Ντάλης

ΣΧΕΔΙΑ – ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ ΣΕΝΑΡΙΟΥ: Κυριάκος Σφακιανάκης

ΦΩΤΙΣΜΟΙ: Γιάννης Αναστασόπουλος

ΚΙΝΗΣΙΟΛΟΓΙΑ: Κωνσταντίνα Αντωνιάδου ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θέατρο Χωρίς Αυλαία ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ: Δημήτρης Ιωάννου

ΒΟΗΘΟΣ ΚΙΝΗΣΙΟΛΟΓΟΥ: Παναγιώτης Κερασιάς

ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: Ελένη Καραχάλιου «Το βεστιάριο του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας»

ΕΙΔΙΚΑ ΕΦΕ: Νίκος Τρίψιας «Μπουκέτο-Μπαλόνια»

ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: Polydoros creative events support

ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΠΤΙΚΗΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ Conference Hellas O.E

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ: IONIAN CHANΝEL

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ:

Ηχογραφημένη Αφήγηση: Κωνσταντίνα Αντωνιάδου, Δημήτρης ΣιούνταςΒαγγέλης Λιοδάκης

Δον Χουάν:     Περικλής Σιούντας

Καρδινάλιος Γραμβέλ: Κωνσταντής Μιζάρας

Μαρκαντόνιο Κολόνα: Νίκος Γαρόζης

Σεμπαστιάν Βενιέρ: Χρήστος Σταθόπουλος

Μουεζίν Ζαντέ Αλή Πασάς: Μπάμπης Αρταβάνης

Ομάδα τσίρκου: X-Saltibagos (Μαρία Βάρσου, Γιώργος Γαρόζης, Μαρία Θεοδωροπούλου, Fred Ashcraft, Ευτυχία Χρυσοβέργη, Ν. Αθανασόπουλος)

Βαρκάρης: Κοσμάς Μαλλίδης

Πολεμιστές: Ομάδα νέων, αποτελούμενη από μέλη της Θεατρικής και Χορευτικής Ομάδας του «Τεχνουργείον-Πολυχώρος Τέχνης», και του συλλόγου «Ναύπακτος-Πολιτιστικές Διαδρομές»

Τα κοστούμια του χορού αποτελούν ευγενική παραχώρηση του συλλόγου «Ναύπακτος- Πολιτιστικές Διαδρομές»

Τα σκάφη αποτελούν ευγενική παραχώρηση του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ