Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιδιαίτερη αναφορά στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Ναυπακτίας στην Ημερίδα στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο

Published

on

Αναφορά στα ΚΔΑΠ στην οργάνωση τους και στον τρόπο λειτουργίας τους έγινε σε ημερίδα που οργανώθηκε από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και είχε βασικό ομιλητή τον συντονιστή της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Ναυπακτίας Μάρκο Μυκωνιατη.

Στο πρώτο θέμα ανάπτυξης που ήταν σχετικό με  και οργάνωση καθώς και την Διοίκηση οργανισμών, ο  Μάρκος Μυκωνιάτης μίλησε για τους τρόπους marketing και προώθησης που οδήγησαν σε αύξηση των παιδιών στα Κέντρα δημιουργικής απασχόλησης φτάνοντας τα 450 παιδιά.

Στο τρίτο θέμα της ημερίδας που ήταν ο σχολικός εκφοβισμός, η ομιλία στηρίχτηκε στις βιωματικές εμπειρίες των παιδαγωγών που δουλεύουν στα ΚΔΑΠ.

Πιο συγκεκριμένα στο θέμα συμμετείχαν οι : Λίτσα Νικηταιδη, Λίτσα Σκαλιωτη, Χρυσά Παύλου, Ιλβανα Καραγεώργου, Ρήγα Αγγελική, Μουτσοπούλου Αντωνία, Ελένη Μπίμπα, Αναστασία Νικοπούλου, Ζορμπά Λαμπρινή και, Χριστίνα Δημητρόπουλου.

Τα υπόλοιπα θέματα που αναπτύχθηκαν ήταν η Παρουσίαση του προγράμματος «Πυθαγόρας» και η προπόνηση παιδιών με ειδικές ανάγκες.

Στο τέλος δόθηκαν βεβαιώσεις παρακολούθησης στους φοιτητές αφού πρώτα δόθηκε χρόνος για ερωτήσεις.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ομοσπονδία κόβει την πίτα της

Published

on

By

Το Δ.Σ. και τα μέλη της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ναυπακτίας και Δωρίδας σας καλούν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00 στο ξενοδοχείο NAFS στην παραλία Ψανής .

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
Ο Πρόεδρος                  Ο Γραμματέας
Δαβανέλλος Θέμης    Μπακατσιάς Βασίλειος

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

“Έδωσαν τα  χέρια” Λουκόπουλος και Σαλαμούρας

Published

on

By

Σε ανακοίνωσή της η “Ενωτική πρωτοβουλία” δημοσιοποιεί την συνεργασία της με τον πρ. δημοτικό σύμβουλο Χρήστο Σαλαμούρα. Αναφέρει η ανακοίνωση:

“Ανακοινώνουμε σήμερα ότι σε συνάντηση που είχε ο επικεφαλής της παράταξής μας Τάκης Λουκόπουλος   με τον πρώην δημοτικό μας σύμβουλο  κ. Χρήστο Σαλαμούρα  “έδωσαν τα  χέρια” κατά το κοινώς λεγόμενο,  για κοινό βηματισμό στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι επαγγελματίες του Αντιρρίου για την πώληση των εργοταξιακών

Published

on

By

Εργοταξιακοί-Αντίρριο-ΤΑΙΠΕΔ

Η Ένωση επαγγελατοβιοτεχνικών και εμπόρων Αντιρρίου “Ο Άγιος Παντελεήμων” με αφορμή το θέμα της πώλησης των πρώην εργοταξιακών χώρων στο Αντίρριο έβγαλε την ακόλουθη ανακοίνωση:

ΘΕΜΑ: ΠΩΛΗΣΗ ΕΡΓΟΤΑΞΙΑΚΩΝ ΧΩΡΩΝ
ΓΕΦΥΡΑΣ ΡΙΟΥ-ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ

Πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα του διαγωνισμού του ΤΑΙΠΕΔ για την πώληση και αξιοποίηση του οικοπέδου των εργοταξιακών χώρων της γέφυρας.
Πριν από δύο περίπου χρόνια σε συγκέντρωση στο Αντίρριο ο κύριος Δήμαρχος μας διαβεβαίωνε όσον αφορά την εκποίηση του ακινήτου , ότι παρακολουθεί την εξέλιξη, έχει κάποιες επαφές και είμαστε σε σωστό δρόμο και μάλιστα προς την τουριστική κατεύθυνση.
Σήμερα φθάσαμε στο δια ταύτα και ο μεν Δήμαρχος δηλώνει ευχαριστημένος από το έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον για την περιοχή μας ,το δε τοπικό συμβούλιο και ο αντιδήμαρχος Αντιρρίου δηλώνουν αντίθετοι με οποιαδήποτε επιχείρηση υποβάθμισης της περιοχής .Ως εμπορικός σύλλογος σαφώς και δεν διαφωνούμε με τα παραπάνω , αλλά νομίζουμε ότι τρέχουμε πίσω από τις εξελίξεις .
Επειδή δεν γνωρίζουμε τους όρους του διαγωνισμού όσον αφορά τα είδη των επενδύσεων που μπορούν να γίνουν στον συγκεκριμένο χώρο ,ούτε αν πριν από τον διαγωνισμό υπήρξε κάποια γνωμοδότηση του τοπικού συμβουλίου ή κάποια παρέμβαση του κυρίου Δημάρχου προς το ΤΑΙΠΕΔ, ζητάμε:

   Κατεπείγουσα σύγκληση του τοπικού συμβουλίου του Αντιρρίου με πρόσκληση όλων των φορέων της περιοχής, του Δημάρχου και των αρχηγών των δημοτικών παρατάξεων, για ενημέρωση μας ,έστω και εκ των υστέρων , για το σοβαρότερο θέμα που αφορά την ανάπτυξη της περιοχής και την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και απασχολεί την τοπική κοινωνία τα τελευταία 20 χρόνια.

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος
Δαβανέλλος Θέμης

Continue Reading

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ