Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με ζήλο και όραμα!

Published

on

Σαρωτική και αναμενόμενη η νίκη της «Ενότητας Μαμουλαδιωτών» σηματοδοτεί μια νέα, ελπιδοφόρα και δημιουργική πορεία για το χωριό και τους κατοίκους του.

Οι ψηφοφόροι,επέλεξαν συνειδητά έναν νέο άνθρωπο που τον διακρίνει το ήθος ,η συνέπεια, η εντιμότητα και η ειλικρίνεια. Έναν άνθρωπο που τα τελευταία χρόνια, όντας πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου, απέδειξε έμπρακτα την αγάπη και το ενδιαφέρον του για την πρόοδο του χωριού μας. Έχοντας την στήριξη των υπόλοιπων μελών της ομάδας­, παιδιά με ήθος και αξίες όλα, έδωσε νέα πνοή στη Μαμουλάδα.

Ενεργώντας με γνώμονα το τρίπτυχο Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια – και πάντα σε χαμηλούς τόνους- μας καλούσε να συμμετάσχουμε προσφέροντας ο καθένας με τον τρόπο του στην αναβάθμιση της ποιότητας της καθημερινότητάς μας!

Δεν χρειάζεται να αναφερθώ αναλυτικά στις διάφορες εκδηλώσεις. Άλλωστε  αρκετοί απο σας που διαβάζετε αυτό το άρθρο έχετε παραβρεθεί.

Θα σταθώ μόνο στο φόρο τιμής στους πεσόντες για την πατρίδα μας, στην αιμοδοσία που είναι η υπέρτατη προσφορά αγάπης προς τον συνάνθρωπο και στα χορευτικά τμήματα που κρατούν ζωντανή τη μουσική μας παράδοση.

Μετά απ΄ όλη αυτή την πορεία δεν μπορούσαμε παρά να τιμήσουμε με την ψήφο μας και συγχρόνως να επιβραβεύσουμε αυτή την προσπάθεια.

Αυτό δεν σημαίνει πως δεν είχαμε αξιόλογα άτομα και στον άλλο συνδυασμό και πολλοί απο μας βρεθήκαμε σε δίλλημα. Όταν όμως τα παιδιά του συνδυασμού «Ενότητα Μαμουλαδιωτών» έχουν αφιερώσει χρόνο και κόπο για να προβάλλουν το χωριό μας, θα ήταν αχαριστία να το προσπεράσουμε.

Το ίδιο θα γινόταν αν ήταν ο άλλος συνδυασμός στη θέση τους.

Είμαστε  συγχωριανοί, φίλοι, γείτονες, συγγενείς… Με όλους κάτι μας δένει.

Στο εξής όμως, θα πρέπει να μας δέσει η αγάπη για το χωριό μας. Όλοι μαζί, σαν μια γροθιά, να στηρίξουμε τον πρόεδρο και τους συμβούλους του για ένα καλύτερο αύριο!

Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά που εκλέχτηκαν και ιδιαίτερα τον πρόεδρό μας!

Χρήστο την αξίζεις τη θέση και είμαι σίγουρη πως θα κάνεις ό,τι είναι δυνατόν και με υπερβάλλοντα ζήλο για να πάρει υπόσταση το όραμά σου!!!

Είμαστε περήφανοι για σένα και για όλα τα νέα παιδιά που κόντρα στη διαφθορά και τα συμφέροντα, αγωνίζονται για τα πιστεύω τους!

Καλή θητεία!

Με ευλογία Θεού!!!

 Ειρήνη Κατσάμπα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα Τρίτη η σύσκεψη που ζητά η Ομοσπονδία για το έργο της Ανάπλασης

Published

on

By

Σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία, σχετικά με το θέμα της σύσκεψης για το έργο της Ανάπλασης του Ιστορικού κέντρου της Ναυπάκτου και τον χρόνο έναρξης των εργασιών αναφέρει:

«Με έκπληξη ενημερωθήκαμε από τα ΜΜΕ ότι εντός των ημερών ξεκινάει το έργο της ανάπλασης του ιστορικού κέντρου της πόλης. Πιστεύουμε, ότι ένα τόσο σπουδαίο έργο για τη πόλη μας σε συνδυασμό με το κυκλοφοριακό πρόβλημα  που αντιμετωπίζουμε καθημερινά, θα πρέπει πριν ξεκινήσει, όλοι οι εμπλεκόμενοι να προτείνουμε και να συναποφασίσουμε τον τρόπο με τον οποίο η πόλη και οι κάτοικοι της θα έχουν τα λιγότερα δυνατόν προβλήματα από την εκτέλεση του έργου.

Για τους παραπάνω λόγους και  εν όψει της τουριστικής περιόδου που ξεκίνησε και του εντεινόμενου κυκλοφοριακού προβλήματος στην πόλη , με ομόφωνη απόφαση του εκτάκτου ΔΣ  της Ομοσπονδίας την 18/6/2019  ΖΗΤΑΜΕ  την άμεση αναβολή έναρξης εκτέλεσης του έργου, και προσκαλούμε σήμερα ΤΡΙΤΗ 25/6/2019 και ώρα 20:45 τον κ. Δήμαρχο , τους αρχηγούς των δημοτικών παρατάξεων καθώς και κάθε ενδιαφερόμενο σε  σύσκεψη στα γραφεία μας  ώστε να κουβεντιάσουμε με λεπτομέρειες το παραπάνω πρόβλημα αλλά και το κυκλοφοριακό  για  να καταλήξουμε στη καλύτερη δυνατή λύση.

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος                                       Ο Γραμματέας

Δαβανέλλος Θέμης                               Μπακατσιάς Βασίλης»

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βραβεία για Ναυπάκτιους μαθητές Δημοτικού στον 3ο Διαγωνισμό Αστρονομίας

Published

on

By

Οχτώ μαθητές της eclass της Αστρονομικής Εταιρείας Πάτρας «Ωρίων», από όλη την Ελλάδα, κατέκτησαν βραβεία και επαίνους στη 2η και τελική φάση «Υπατία» του 3ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Αστρονομίας και Διαστημικής για μαθητές Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού, η οποία έγινε στο Βόλο την Κυριακή 16/6/2019.

Από την περιοχή Πατρών και Ναυπάκτου τέσσερις μαθητές διακρίθηκαν:

  • Γεωργία Χριστοδούλου, από 64ο Δ.Σ. Πατρών, το 1ο βραβείο
  • Νιόβη – Σοφία Σοφού, από Εκπαιδευτήρια Πάνου, το 3ο βραβείο
  • Ανδρέας Καρέλης , από 2ο Δ.Σ. Ναυπάκτουέπαινος
  • Γιώργος Μελίστας, από 5ο Δ.Σ. Ναυπάκτουέπαινος

Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και τους γονείς τους!

Τα μαθήματα παρέχονταν στο https://eclass.orionas.gr/ με διδάσκοντα τον Αργύρη Δρίβα, Φυσικό στο 3οΓυμνάσιο Ναυπάκτου και μέλος του «Ωρίωνα» και βοηθό διδάσκοντος την Αγγελίνα Μπανιά, φοιτήτρια Ιατρικής. Το Διαγωνισμό διοργάνωσαν η Εταιρεία Αστρονομίας και Διαστήματος Βόλου και το Τμήμα Οικονομικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η διέλευση από τη ΓΕΦΥΡΑ

Published

on

By

Δεν ξέρουμε το λόγο που οι Ferrari πέρασαν τις προάλλες με φεριμπόουτ το Ρίο – Αντίρριο και για να πούμε την αλήθεια δεν μας πειράζει και καθόλου.

Δεν ήταν άσχημη η εικόνα, αφήστε που έδωσε λαβή και για περισυλλογή και σχόλια.

Μεταξύ αστείου και σοβαρού μπήκε και ο προβληματισμός μήπως αυτό ήταν και το τελευταίο βέτο που άσκησε ο Αντρέας Κοτσανάς, να μην περάσουν οι ferrari από τη Γέφυρα αν δεν καταργηθούν τα διόδια.

Αλήθεια το πανό που είναι;

 

#Δημοσιεύθηκε στην ηλεκτρονική συνδρομητική εφημερίδα Nafsweek που κάθε Παρασκευή φτάνει στα e-mail των συνδρομητών μας. 

Γίνε σήμερα συνδρομητής ΕΔΩ

Continue Reading

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

musitsa-slider

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ