Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Ναύπακτος: Ηχηρό Μήνυμα Νίκης για τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο

Published

on

Σε μια εντυπωσιακή συγκέντρωση, παρουσία εκατοντάδων Ναυπάκτιων, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19/5  το απόγευμα η πολιτική ομιλία του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου, υπ. Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής. Ο κ. Κωνσταντόπουλος έγινε δεκτός με θερμές αγκαλιές και ευχές για καλή επιτυχία στη μάχη της Κυριακής. Εκείνος με κάθε ευκαιρία απαντούσε ότι «το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει». 

 

Ο κ. Κωνσταντόπουλος μίλησε στους συμπατριώτες του με τη συμμετοχή τους να είναι συγκλονιστική. Παρακολουθούσαν με προσοχή και ενθουσιασμό την ομιλία του, ο οποίος αναφέρθηκε στο πολιτικό διακύβευμα των εκλογών, στη συμβολή του ΠΑΣΟΚ στα καλύτερα χρόνια της Μεταπολίτευσης με όλα τα μεγάλα έργα και τις κοινωνικές μεταρρυθμίσεις που έχουν γίνει στον τόπο. Ακόμη, ο κ. Κωνσταντόπουλος μίλησε για τις παρεμβάσεις που έκανε κατά τη θητεία του για τα θέματα που απασχολούν την Αιτωλοακαρνανία και τους πολίτες της, ζητώντας την αξιολόγηση του έργου του στην κάλπη της Κυριακής. 

 

«Στις 21 Μαΐου ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ και βγαίνει ΠΑΣΟΚ. Όσο μας χτυπούν τόσο δυναμώνουμε. Η Δημοκρατική Παράταξη επιστρέφει. Έχει βαθιά ρίζα στην κοινωνία. Είμαστε όλοι εμείς που αγωνιστήκαμε στη σωστή πλευρά της ιστορίας σε κάθε μεγάλο διακύβευμα.Κάθε ψήφος στο ΠΑΣΟΚ είναι ψήφος για τις γενναίες αλλαγές που χρειάζεται η χώρα, είναι ψήφος σταθερότητας, ελπίδας και αξιοπρέπειας. Δώστε μας δύναμη με ισχυρή εντολή για ισχυρή εναλλακτική διακυβέρνηση. Δεν σταματάμε ούτε λεπτό τον αγώνα. Έμειναν λίγες ώρες έως την Κυριακή. Μπορούμε να αλλάξουμε τους συσχετισμούς. Ένα μεγάλο ευχαριστώ που με τιμάτε με τη σημερινή σας παρουσία και τη στήριξή σας. Την Κυριακή θα σηκώσουμε τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ ψηλά.».

 

 

 

 

 

 

 

 

ΕΛΛΑΔΑ

Κοσμοσυρροή για Σταρακά και στη Ναύπακτο

Published

on

By

Σε κανονική συγκέντρωση εξελίχθηκε συνάντηση φίλων – η οποία δεν είχε μάλιστα διαφημιστεί – της Χριστίνας Σταρακά  στη Ναύπακτο, με εκατοντάδες πολίτες να γεμίζουν ασφυκτικά κάθε γωνία γνωστού κέντρου εστίασης της πόλης! Εμφανώς συγκινημένη και έκπληκτη από την προσέλευση η Χριστίνα Σταρακά ευχαρίστησε μέσα από την καρδιά της τους παρευρισκόμενους και σε σύντομη τοποθέτησή της μίλησε για τις 3 αλήθειες του ΠΑΣΟΚ:

«Το ΠΑΣΟΚ ήταν, είναι και θα είναι πάντα εδώ, γιατί συνυπάρχει με 3 αλήθειες:

Πρώτον το ΠΑΣΟΚ είναι παντού, το βλέπουμε παντού στον τόπο μας, σε κάθε Κέντρο Υγείας, σε κάθε ΚΑΠΗ, ΚΕΠ, σε κάθε μικρό και μεγάλο έργο, σε κάθε τι που έδωσε αξιοπρέπεια σε εκατομμύρια Έλληνες!

Δεύτερον, το ΠΑΣΟΚ ήταν πάντα η λύση! Όταν χρειάστηκε να επουλωθούν οι πληγές της κοινωνίας, αλλάξαμε την Ελλάδα με την κοινωνική και πολιτική επανάσταση του Ανδρέα Παπανδρέου. Όταν χρειάστηκε να την βάλουμε στον πυρήνα της Ε.Ε. την εκσυγχρονίσαμε με τον Κώστα Σημίτη. Και όταν κινδύνευσε με τη χρεοκοπία Καραμανλή, την κρατήσαμε όρθια με το Γιώργο Παπανδρέου.

Και τρίτον, το ΠΑΣΟΚ είναι και σήμερα η απάντηση! Με την εμπειρία του, τη σοβαρότητα αλλά και τον αέρα ανανέωσης του Νίκου Ανδρουλάκη, απέναντι στην τοξικότητα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ!»

Και η υποψήφια του ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία έκλεισε σε προσωπικό τόνο:

«Μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες. Της Δημοκρατίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της αξιοκρατίας, της αξιοπρέπειας για όλους, της εθνικής υπερηφάνειας! Αυτές οι αρχές και οι αξίες είναι η διαχρονική πυξίδα μας. Με αυτές τις αρχές και τις αξίες πορεύτηκα προσωπικά πάντα. Όπου κι αν βρέθηκα. Από κάθε μετερίζι. Είτε ως απλό μέλος του ΠΑΣΟΚ, είτε ως μέλος της Νομαρχιακής, είτε ως εκλεγμένη στην Περιφέρεια και Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας, είτε ως εκλεγμένη στο Δήμο. Για αυτές τις αρχές και τις αξίες θέλω να παλέψω με την δική σας ψήφο και από το ελληνικό κοινοβούλιο! Τα μόνα μου εφόδια σε αυτόν τον αγώνα είναι οι αρχές και οι αξίες μου, η περηφάνια για τις ρίζες μου, η οικογένειά μου, και η δική σας αγάπη! Αυτή ήμουν, αυτή είμαι, αυτή θα είμαι πάντα. Πάμε λοιπόν, πάρτε το Κίνημα στα χέρια σας! Και εγώ θα είμαι πάντα εδώ, μία από εσάς, για εσάς! Δώστε μου τη δύναμη να δώσω δύναμη στο τόπο μας μέσα από τη Βουλή. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη! Δεν θα την προδώσω ποτέ!»

 

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Απόψε μιλά στο λιμάνι ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος

Published

on

By

Ολοκληρώνοντας την προεκλογική του εκστρατεία  ο υπ. Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής  Δημήτρης   Κωνσταντόπουλος θα πραγματοποιήσει την πολιτική του ομιλία σήμερα Παρασκευή 19/5 στις 20.00 στο Λιμάνι της Ναυπάκτου.

 

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

«Σείστηκε» το Παπαστράτειο Μέγαρο στο Αγρίνιο στην ομιλία του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου, υπ. Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής

Published

on

By

Ξεκάθαρο μήνυμα ανανέωσης της εντολής προς τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, υπ. Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής έδωσαν εκατοντάδες πολίτες χθες βράδυ στο Παπαστράτειο Μέγαρο στο Αγρίνιο.

Ο κ. Κωνσταντόπουλος μίλησε για το ΠΑΣΟΚ που επιστρέφει, τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη που έχει βαθιά ρίζα στην κοινωνία και με τη νέα ηγεσία του Νίκου Ανδρουλάκη θα ανατρέψει τους σημερινούς πολιτικούς συσχετισμούς. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας, ιδιαίτερα κατά τις αναφορές του για τη διαδρομή του ΠΑΣΟΚ ακούγονταν συνθήματα «Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό». Οι πολίτες έδιναν παλμό και σύνθημα νίκης για τον ίδιο και τη δημοκρατική παράταξη.

Ο κ. Κωνσταντόπουλος αναφέρθηκε σε όλα τα μείζονα ζητήματα της Αιτωλοακαρνανίας, επεσήμανε τις παρεμβάσεις του σχετικά με αυτά και ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να αξιολογήσουν το έργο του και εάν έχουν θετική κρίση να το επικοινωνήσουν σε άλλους πολίτες.

Ζήτησε επίσης από τους πολίτες να πάρουν την υποψηφιότητά του στα χέρια τους και να αγωνιστούν για κάθε ψήφο που μπορεί να πάρει το ΠΑΣΟΚ. Στις 21 Μαΐου, όπως ανέφερε, «σας ζητώ να στηρίξετε και να τιμήσετε με την εμπιστοσύνη σας εμένα και τη νέα προσπάθεια που κάνει το ΠΑΣΟΚ με έναν νέο και ικανό άνθρωπο τον Νίκο Ανδρουλάκη. Για αυτό, αγώνα ξανά. 21 Μαΐου είμαστε νικητές όλοι μαζί. Όλοι μαζί.»

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ