Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ν. Πλούμης (πρόεδρος Δ.Κ Ναυπάκτου): «Δεν θα είμαι υποψήφιος»

Published

on

Με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ναυπάκτου Νίκος Πλούμης κάνει γνωστό πως δεν θα συμμετέχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019, άρα δεν θα είναι και υποψήφιος με την δημοτική παράταξη του Τάκη Λουκόπουλου, «Ενωτική Πρωτοβουλία». Αναφέρει στην ανακοίνωσή του:

 

«Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές δεν θα είμαι υποψήφιος. Ο κύκλος στην πολιτική και την τοπική αυτοδιοίκηση κλείνει, προσωρινά έστω. Είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος που συμμετείχα στην ομάδα του Δημάρχου Τάκη Λουκόπουλου και συνεισέφερα από τη θέση του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Ναυπάκτου στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση πολύ σημαντικών έργων που θα αλλάξουν την εικόνα της πόλης στα επόμενα χρόνια. Η αναβάθμιση και ο εκσυγχρονισμός του Ξενία, οι αναπλάσεις του ιστορικού κέντρου και της πλατείας της Αγίας Παρασκευής, η δημιουργία πολιτιστικού μονοπατιού, η δημιουργία ανοικτών κέντρων εμπορίου και πολλά άλλα, μπορεί αυτή τη στιγμή να είναι στην αρχή τους ή να μην έχουν ξεκινήσει ακόμη, όμως έχουν εξασφαλισμένη χρηματοδότηση και η υλοποίησή τους είναι θέμα χρόνου.

Η Δημοτική Κοινότητα συμμετείχε σε πολιτιστικές δράσεις και εκδηλώσεις (Χριστουγεννιάτικο χωριό, Ναυμαχία, Καρναβάλι, κ.α.). Στηρίξαμε και στηρίζουμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο και Μαγειρείο του Δήμου το οποίο έχει πολύτιμη προσφορά στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού της περιοχής μας. Είχαμε συνεισφορά σε έργα που βελτίωσαν την ποιότητα ζωής των πολιτών, όπως η κατασκευή πεζοδρομίων στα ανατολικά, η ασφαλτόστρωση των παζαριών, η ανάπλαση του αλσυλλίου και στο ποταμάκι του Ξενία, ασφαλτοστρώσεις δρόμων, κλπ. Αντιμετωπίσαμε με επιτυχία θέματα της καθημερινότητας όπως η καθαριότητα, αλλά και υπηρεσιακά θέματα καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος που ήταν στην αρμοδιότητα μας.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμβούλους της Δημοτικής Κοινότητας, συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, για την συνεισφορά τους και την άψογη συνεργασία που είχαμε. Οι όποιες αντιπαραθέσεις υπήρξαν είχαν σκοπό το καλύτερο αποτέλεσμα για τον Δήμο. Επίσης να ευχαριστήσω τους αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους που ήταν δίπλα μας και όλοι μαζί προσπαθήσαμε να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα των δημοτών.

Τέλος, με βαθιά συγκίνηση και ευγνωμοσύνη θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Τάκη Λουκόπουλο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, αλλά κυρίως για το παράδειγμά και την ανιδιοτέλεια του που ήταν οδηγός για όλους μας. Θα είμαι δίπλα του όχι μόνο στην θητεία που ολοκληρώνεται αλλά και στην επόμενη που θα αξιωθεί να εγκαινιάσει τα έργα που σχεδίασε και οραματίστηκε.

Με Τιμή

Πλούμης Νίκος – Πρόεδρος Δ.Κ Ναυπάκτου»

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Τάκης Λουκόπουλος και η Ενωτική Πρωτοβουλία σε Αποδοτία, Πυλλήνη και Πλάτανο

Published

on

By

Σήμερα Κυριακή 19 Μαΐου ο υποψήφιος δήμαρχος Τάκης Λουκόπουλος συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού Ενωτική Πρωτοβουλία, καθώς και φίλους της παράταξης επισκέφθηκαν περιοχές των δημοτικών ενοτήτων Πυλλήνης, Πλατάνου και Αποδοτίας.

Με σειρά επισκέφθηκαν τις εξής κοινότητες: Περιβόλια, Παλαιόπυργο, Σίμου, Ποκίστα, Πλάτανο, Αχλαδόκαστρο, Νεοχώρι, Αράχοβα, Κλεπά, Περδικόβρυση, Κρυονέρια, Κάτω Χώρα, Άνω Χώρα, Ελατού, Τερψιθέα και Λιμνίτσα.

Συνομίλησαν με τους κατοίκους και τους επισκέπτες των περιοχών αυτών για ζητήματα περαιτέρω βελτίωσης των υποδομών που θα συμβάλλουν στην ισόρροπη ανάπτυξη της ορεινής Ναυπακτίας καθώς και τις ανάγκες που υπάρχουν ενόψει καλοκαιριού και της αναμενόμενης αυξημένης παραθεριστικής περιόδου.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Την Δευτέρα στο λιμάνι, η κεντρική ομιλία του υποψήφιου δημάρχου Γιώργου Γούλα

Published

on

By

Την Δευτέρα 20 Μαΐου στις 20:30 ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπακτίας Γιώργος Γούλας , επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ανανέωση και Δημιουργία” θα πραγματοποιήσει την κεντρική του ομιλία.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο Λυγιά η Α.Δ.Κ.Ν. και ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μπουλές

Published

on

By

Συνεχίζει τι περιοδείες της στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Ναυπακτίας η Ανεξάρτητη Δημοτική κίνηση Ναυπακτίας και ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Μπουλές.

Ο επικεφαλής, μαζί με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης κατά την επίσκεψη είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με κατοίκους του Τοπικού Διαμερίσματος Λυγιά Ναυπάκτου που βρέθηκαν σε κατάστημα της περιοχής, να ακούσουν και να καταγράψουν τις απόψεις τους πάνω σε θέματα –  προβλήτα που τους απασχολούν.

Continue Reading

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

musitsa-rouxa-axesouar-kosmimata

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ