Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οκτώ ακόμα δυνατές υποψηφιότητες με την ΑΔΚΝ και τον Γιάννη Μπουλέ

Published

on

Τα ονόματα οκτώ υποψηφίων δημοτικών συμβούλων έδωσε στην δημοσιότητα η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας του Γιάννη Μπουλέ. Απαντούν στο ερώτημα:

Γιατί επιλέγω την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας και τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Μπουλέ;

 

  Αγγελόπουλος Βασίλης

Επιλέγω τον  υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Μπουλέ, γιατί είναι ο μόνος που πιστεύει στις τεράστιες δυνατότητες του Δήμου, όπως στον τουρισμό , τη παιδεία, στην κοινωνική δραστηριότητα, τον πολιτισμό  κ.α. Είναι ο μόνος που μπορεί  να τις υλοποιήσει γιατί έχει όραμα και συνεργάτες ικανούς για το σκοπό αυτό. Είναι ο μόνος που είναι απαλλαγμένος από οποιεσδήποτε αγκυλώσεις και απολογείται  μόνο στους δημότες . Αυτός ο μοναδικός και πανέμορφος στο σύνολό  του Δήμος πρέπει να ανοίξει τα φτερά το , να πετάξει και να φτάσει εκεί που δεν μπορούν να τον φτάσουν οι άλλοι, το απέδειξαν άλλωστε όλοι οι προκάτοχοί  του.

Αυτός ο Δήμος αξίζει και δικαιούται καλύτερη τύχη και πορεία. Μόνο ο Γιάννης Μπουλές και οι αξιόλογοι συνεργάτες του μπορούν να το εγγυηθούν. Για αυτούς τους λόγους , στις επικείμενες εκλογές στηρίζω τον υποψήφιο Δήμαρχο  Γιάννη Μπουλέ .

 

   Αθανασοπούλου Αγγελική

Στη ζωή μου προσπαθώ με όσες δυνάμεις έχω να προσφέρω εθελοντικά για το καλό των ανθρώπων και του τόπου μας. Για αυτό επέλεξα την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας και τον Γιάννη Μπουλέ. Πέρα από τις γνώσεις του και τη μεγάλη εμπειρία που έχει, είναι άνθρωπος της δημιουργίας και της προσφοράς. Είναι κοντά στους ανθρώπους και τους βοηθάει πραγματικά με σκληρή δουλειά και με το Όραμα του για να πάει η Ναυπακτία μπροστά.

 

  Ζιαμπάρα Μαρία

Η ενεργή και υπεύθυνη  συμμετοχή στα κοινά είναι τρόπος και στάση ζωής.  Βασικό στοιχείο σε αυτή την πορεία είναι η Επιλογή. Η επιλογή ως αποτέλεσμα ελεύθερης βούλησης και ευθύνης. Ευθύνη για τις επιλογές, τις πράξεις αλλά και τις παραλείψεις. Με αυτό το σκεπτικό επέλεξα από το 2002 μέχρι και σήμερα να στηρίζω τον Γιάννη Μπουλέ, γιατί μου μετέδωσε το πάθος του για την αυτοδιοίκηση και το όραμά του για τη Ναυπακτία. Είναι ο επικεφαλής που με το λόγο  και  τη στάση του εμπνέει και συσπειρώνει σε κοινό αγώνα όλα τα μέλη της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Ναυπακτίας , της  μοναδικής παράταξης στη Ναυπακτία που για είκοσι συνεχή χρόνια παραμένει ζωντανή καθώς διαρκώς μπολιάζει την εμπειρία  με νέες ιδέες και πρόσωπα. Έτοιμη και αυτή τη φορά να οδηγήσει τη Ναυπακτία μπροστά αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά τις προκλήσεις του «Κλεισθένη».

 

 Καλαβριζιώτης Ανδρέας

Επέλεξα και αποφάσισα να συστρατευτώ και πάλι στην προσπάθεια που κάνει η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας και ο επικεφαλής της Γιάννης Μπουλές για την ανάπτυξη και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στο Δήμο Ναυπακτίας. Με την προσθήκη αξιόλογων νέων μελών, την εμπειρία και γνώση των παλαιότερων είμαστε αποφασισμένοι να εργαστούμε σκληρά για να επιτύχουμε στο δύσκολο αυτό έργο με στόχο ένα καλύτερο αύριο στο Δήμο μας. Η παρουσία και η προσωπικότητα του Γιάννη Μπουλέ αποτελεί εγγύηση ότι η επόμενη τετραετία θα είναι επιτυχημένη προς όφελος όλων των δημοτών. Πίστεψα από την αρχή στο όραμα του Γιάννη Μπουλέ για το Δήμο μας, διέκρινα από την πρώτη στιγμή την δυναμική του επιτελείου του και είμαι βέβαιος ότι και θέλουμε και μπορούμε! Για μια Ναυπακτία που μας αξίζει!

 Κούστας Βασίλης

Αποφάσισα να ασχοληθώ για πρώτη φορά στις Δημοτικές Εκλογές της 26ης Μαΐου 2019, με γνώμονα κριτήριο να προσφέρω ανιδιοτελώς στον τόπο μου με όλες μου τις δυνάμεις. Γι’ αυτό αποφάσισα να πολιτευτώ και να συμπορευτώ ανεπιφύλακτα με τον συνδυασμό της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Ναυπακτίας, επικεφαλής της οποίας ηγείται ο υποψήφιος Δήμαρχος, Γιάννης  Μπουλές, άριστος γνώστης, διαπρεπής και αυθεντία σε θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με τεράστια εμπειρία, διατελέσας Δήμαρχος Πυλήνης επί δύο τετραετίες, αλλά και στην συνέχεια Δήμαρχος Ναυπακτίας, έχοντας επιτελέσει τεράστιο έργο με τους συνεργάτες του.  Τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη  Μπουλέ, εκτιμώ απεριόριστα για την εντιμότητά του, το εξαίρετο ήθος του, την αξιοπρέπειά του, την ακεραιότητα και την εντιμότητα του, την ευγλωττία του, την ευθύτητα του, άριστο γνώστη και χειριστή της ελληνικής γλώσσας μας, χαρακτηριστικά τα οποία του προσδίδουν την εικόνα ενός πράγματι χαρισματικού ανθρώπου, τον οποίο πιστεύω ακράδαντα έχει ανάγκη ο τόπος μας.

 

 Μακρυκώστας Γιώργος

 Έχω επιλέξει να ζω και να δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο Τρίκορφο Ναυπακτίας. Η Χάλκεια και όλη η Ναυπακτία έχουν μεγάλες δυνατότητες για ανάπτυξη. Αυτός είναι και ο λόγος που αποφάσισα να συμμετέχω στις φετινές δημοτικές εκλογές και για αυτό επέλεξα την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιάννη Μπουλέ. Είναι ο μόνος που γνωρίζει πολύ καλά τις ανάγκες και τις δυνατότητες  που έχει ολόκληρη η Ναυπακτία. Σε αυτές τις δύσκολες εποχές χρειάζονται άνθρωποι με γνώση, εμπειρία και όρεξη για δουλειά για να πάμε ένα βήμα τη Ναυπακτία πιο μπροστά, έτσι ώστε όλοι εμείς οι νέοι άνθρωποι να μην αναγκαστούμε να φύγουμε από τον τόπο μας.

 Μπακατσιάς Κώστας

Επέλεξα να συμμετέχω στην Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιάννη Μπουλέ και αυτή την φορά, γιατί υπάρχει διαφάνεια στο έργο της παράταξης και πάνω απ’ όλα, τόσο τα μέλη της όσο και ο ίδιος ο Γιάννης Μπουλές, είναι άνθρωποι που βάζουν πάνω απ’ όλα το συμφέρον του τόπου μας και των πολιτών. Είναι άνθρωποι με σταθερές αρχές και συγκεκριμένο σχέδιο για τον Δήμο μας. Ο Γιάννης Μπουλές είναι άνθρωπος που έχει δείξει έμπρακτα την αγάπη του για τον Δήμο και εγώ είμαι δίπλα του σε αυτή την προσπάθεια.

 

 Παναγόπουλος Πάνος

Είμαι από τα ιδρυτικά μέλη της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Ναυπακτίας και νιώθω δικαιωμένος για αυτή την επιλογή μου. Η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας και ο επικεφαλής της Γιάννης Μπουλές έχουν καταφέρει για 20 συνεχόμενα χρόνια να υπηρετούν την αυτοδιοίκηση και τη Ναυπακτία αφοσιωμένοι στις αρχές πάνω στις οποίες συγκροτήθηκε αυτή η παράταξη. Διάφανη και αποτελεσματική διοίκηση, συνέπεια λόγων και έργων, απόλυτο σεβασμό στο δημόσιο χρήμα. Η γνώση, η εμπειρία και τα εφόδια που διαθέτουν ο Γιάννης Μπουλές και τα μέλη της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Ναυπακτίας αποτελούν εγγύηση για το μέλλον της Ναυπακτίας.

 

                                                                                              ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                         ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δημοτική Αστυνομία: Σωσίβιο για τη δημοτική αρχή Γκίζα

Published

on

By

Μπουλές-ναυπακτος-ΑΔΚΝ

Σε ανακοίνωσή της μετά τα όσα ειπώθηκαν και ψηφίστηκαν κατά την διάρκεια της πρόσφατης συνεδρίασης του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ναυπακτίας, με θέμα την έγκριση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (ΟΕΥ) του Δήμου, η «Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας» – ΑΔΚΝ  του Γιάννη Μπουλέ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Με σωσίβιο τη δημοτική αστυνομία ο δήμαρχος κ. Γκίζας πέρασε το σκόπελο του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (ΟΕΥ) του δήμου, που έχει οδηγήσει σε διάλυση τις Υπηρεσίες του.

Πέρασαν τρία  χρόνια της δημοτικής θητείας Γκίζα και ο δήμαρχος απέφυγε σκόπιμα  να φέρει στο δημοτικό συμβούλιο τις αλλαγές που έπρεπε  να είχε κάνει από τον πρώτο μήνα της θητείας του, ώστε οι Υπηρεσίες του δήμου να μπορούν να λειτουργήσουν αποτελεσματικά.

Είναι γνωστό ότι στο δήμο Ναυπακτίας υπάρχουν τμήματα που έχουν μόνο προϊστάμενο και υπάλληλοι με παράλληλα καθήκοντα σε διαφορετικά τμήματα. Είναι επίσης γνωστό ότι υπάρχει μείωση του προσωπικού λόγω αποχωρήσεων. Η κατάσταση αυτή δημιουργεί  δυσλειτουργίες  και έπρεπε να αντιμετωπισθεί από την πρώτη στιγμή της θητείας Γκίζα.

Παρά την επιμονή της ΑΔΚΝ (στη διάρκεια της συνεργασίας μας ) να υπάρξει αλλαγή του Οργανισμού του δήμου ώστε να διορθωθούν τα κακώς κείμενα ο δήμαρχος σκόπιμα απέφυγε να φέρει στο Δημοτικό Συμβούλιο το σχέδιο του ΟΕΥ που είχε προετοιμάσει ο αντιδήμαρχος κ. Παπαβασιλείου. Ο δήμαρχος προτίμησε να κάνει μετακινήσεις υπαλλήλων με δική του  αποκλειστικά ευθύνη. Οι μετακινήσεις αυτές έχουν οδηγήσει την Υπηρεσία του δήμου στη σημερινή διάλυση.

Έτσι για μία ακόμα φορά καταρρίπτεται ο ισχυρισμός του δημάρχου ότι η αποχώρηση της ΑΔΚΝ από τη συνεργασία ήταν προσχηματική. Η ΑΔΚΝ αποχώρησε αφού διαπίστωσε ότι η δημοτική αρχή Γκίζα λόγω ανικανότητας και σκοπιμότητας δεν ενδιαφέρεται για τα ουσιαστικά θέματα του δήμου παρά μόνο για τη νίκη στις δημοτικές εκλογές του 2023.

Ακόμη και τη δημιουργία δύο τμημάτων (Εσωτερικού Ελέγχου και Πολιτικής Προστασίας) που επέβαλε ο νόμος από το 2020, ο κ. Γκιζας αναγκάστηκε να τη φέρει στο ΔΣ μετά την καταγγελία του σωματείου των εργαζομένων στο δήμο και τη σχετική καταγγελία της ΠΟΕ ΟΤΑ. Τα τμήματα αυτά που τα επιβάλλει ο νόμος  προβλέφτηκαν ως αλλαγή στον Οργανισμό αφού πρώτα δόθηκε με ανάθεση σε ιδιώτες το αντικείμενο του Εσωτερικού Ελέγχου.

Το τμήμα της δημοτικής αστυνομίας που επίσης προβλέφθηκε στον Οργανισμό ήταν καθολική κοινωνική απαίτηση αφού η ανάγκη επανασύστασης της δημοτικής αστυνομίας δεν αμφισβητείται πλέον από κανένα. Σημειώνουμε ότι η ΑΔΚΝ ήταν η μοναδική δημοτική παράταξη η οποία στην προηγούμενη δημοτική περίοδο ψήφισε  υπέρ της επανασύσαστης της δημοτικής αστυνομίας.

Για να αποφύγει λοιπόν ο δήμαρχος τη συζήτηση για τα πολύ σοβαρά ζητήματα του Οργανισμού εστίασε τη συζήτηση στο θέμα της δημοτικής αστυνομίας ανταλλάσοντας κατηγορίες με την προηγούμενη δημοτική αρχή του κ. Λουκόπουλου.

Χωρίς διαβούλευση και χωρίς όραμα ο δήμαρχος  οδήγησε το δημοτικό συβούλιο  να συζητά για το δένδρο (δημοτική αστυνομία)  αφήνοντας σε πλήρη εγκατάλειψη το δάσος (Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας ), την αποτελεσματική δηλαδή λειτουργία του δήμου».

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σε ρυθμούς  “Lepanto Formula Kite Europeans 2022”  η Ναύπακτος

Published

on

By

Lepanto-Formula-Kite-Europeans-2022-Nafpaktos

Με την τελετή έναρξης των αγώνων που πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι της Ναυπάκτου ξεκίνησε και επίσημα το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Formula Kite που φιλοξενείται στην Ναύπακτο.

Στην τελετή έναρξης έδωσαν το «παρών» ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου& Αγ. Βλασίου κ. Ιερόθεος, ο πρόεδρος του Ελληνικού Κοινοβουλίου, βουλευτής Γ. Βαρεμένος, ο  βουλευτής  Δ. Κωνσταντόπουλος, οι αντιπεριφερειάρχες Φ. Ζαίμης, Θ. Μαυρομάτης και Δ. Νικολακόπουλος, δήμαρχος Ναυπακτίας & πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής των αγώνων Β. Γκίζας, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γ. Σιμάκης, αντιδήμαρχοι, επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωπος της παγκόσμιας ομοσπονδίας αετοσανίδας, ο πρόεδρος της Γέφυρας ΑΕ και ο υπεύθυνος επικοινωνίας, αθλητές και μέλη των εθνικών ομάδων των 37 χωρών που συμμετέχουν στους αγώνες και πλήθος κόσμου, που κατέκλυσαν το λιμάνι της Ναυπάκτου.

Μετά τους χαιρετισμούς και το καλωσόρισμα των αποστολών από τον Μητροπολίτη, τον δήμαρχο,  τους βουλευτές  και τον αντιπεριφερειάρχη δόθηκε το έναυσμα για το πάρτι που ακολούθησε στο λιμάνι, υπό τους ήχους γνωστών dj.

Το Lepanto Formula Kite Europeans 2022 ξεκινά αύριο Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου με τον πρώτο αγώνα και θα διαρκέσει μέχρι στις 2 Οκτωβρίου.

 

Lepanto-Formula-Kite-Europeans-2022-Nafpaktos Lepanto-Formula-Kite-Europeans-2022-Nafpaktos Lepanto-Formula-Kite-Europeans-2022-Nafpaktos Lepanto-Formula-Kite-Europeans-2022-Nafpaktos Lepanto-Formula-Kite-Europeans-2022-Nafpaktos Lepanto-Formula-Kite-Europeans-2022-Nafpaktos Lepanto-Formula-Kite-Europeans-2022-Nafpaktos Lepanto-Formula-Kite-Europeans-2022-Nafpaktos

 

Lepanto-kite-europian-championship-Nafpaktos

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Lepanto Formula Kite Europeans 2022: Ανοίγει αυλαία την Κυριακή με την τελετή Έναρξης στο λιμάνι

Published

on

By

Lepanto-kite-europian-championship-Nafpaktos

Με την τελετή Έναρξης που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:30′ στο Ενετικό Λιμάνι της Ναυπάκτου ανοίγει η αυλαία για το κορυφαίο αθλητικό γεγονός, το Lepanto Formula Kite Europeans 2022 που θα διαρκέσει έως και τις 2 Οκτωβρίου.

Lepanto-kite-europian-championship-Nafpaktos

Το  πλήρες Πρόγραμμα των Αγώνων και των παράλληλων εκδηλώσεων:

25 Sept 2022

12:00-18:00 Εγγραφές, 2022 Lepanto Europeans Venue (Γρίμποβο, δίπλα στον Ναυτικό Όμιλο)

18:30 Τελετή Έναρξης, Λιμάνι Ναυπάκτου

20:00 Ανοιχτό Πάρτι στο Λιμάνι της Ναυπάκτου, Nikos Diamantopoulos – ms Lefki – Agent Greg

 

26 Sept 2022

8:00-14:00 Επιθεώρηση Εξοπλισμού

14:00 Δοκιμαστικός αγώνας

15:00-19:00 Επιθεώρηση Εξοπλισμού

 

27 Sept 2022

Race DAY 1

12:00 Αγώνες

18:00 ολοκλήρωση ιστιοδρομιών

 

28 Sept 2022

Race DAY 2

12:00 Αγώνες

18:00 ολοκλήρωση ιστιοδρομιών

 

29 Sept 2022

Race DAY 3

12:00 Αγώνες

18:00 ολοκλήρωση ιστιοδρομιών

30 Sept 2022

Race DAY 4

12:00 Αγώνες Τελικοί

18:00 ολοκλήρωση ιστιοδρομιών

1 Oct 2022

Race DAY 5

12:00 Αγώνες Τελικοί

18:00 ολοκλήρωση ιστιοδρομιών

Oct 2022

Race DAY 6

10:30-14:30 Ημερίδα «Υγιής Αθλητισμός και Βιώσιμη Τουριστική Ανάπτυξη», κτήριο «Ναυπακτία» (1ος όροφος), Λιμάνι Ναυπάκτου

12:00 Αγώνες Μεταλλίων

19:30 Απονομή Μεταλλίων και Τελετή Λήξης, 2022 Lepanto Europeans Venue (Γρίμποβο, δίπλα στον Ναυτικό Όμιλο)

Συναυλία: “Les SkartOi

Lepanto-kite-europian-championship-Nafpaktos

Το 2022 Lepanto Formula Kite Europeans που πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση του Δήμου Ναυπακτίας, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλλάδας, της ΙΚΑ (International Kiteboarding Association) και του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Ρίου ΙΑΣΩΝ, διεξάγεται σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Ναυπάκτου και με την υποστήριξη του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπακτίας.

 

Η Διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΓΓΑ), του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), της Παγκόσμιας Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (World Sailing), της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (ΕΙΟ) και του Ελληνικού Συνδέσμου Αετοσανίδας (ΗΚΑ).

Lepanto-kite-europian-championship-Nafpaktos

Lepanto-kite-europian-championship-Nafpaktos

 

 

 

 

Continue Reading

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ