Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Αθανάσιος Καλαβρουζιώτης υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Απόστολο Κατσιφάρα

Published

on

Επίσημα πλέον, μετά την ανακοίνωση των ονομάτων των περιφερειακών συμβούλων,  που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα και του συνδυασμού του «Δικαίωμα στην πρόοδο», ο Αθανάσιος Καλαβρουζιώτης διεκδικεί την ψήφο των συμπολιτών μας στην Περιφερειακή Ενότητα της Αιτωλοακαρνανίας.  

Ο Αθανάσιος Καλαβρουζιώτης:  Γεννήθηκε το 1961 στην Γαβρολίμνη Ναυπακτίας. Είναι παντρεμένος με την Οικονομολόγο Ειρήνη Σαλεμένου από την Καλαβρούζα και διαμένει στην Ναύπακτο.

Εργαζόταν στην Πάτρα και στην Κάτω Αχαΐα ως Διευθυντικό Στέλεχος του Τραπεζικού Ομίλου ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Έχει διατελέσει Διευθυντής, της ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, σε Πάτρα- Μεσολόγγι και το Αγρίνιο, και υπεύθυνος του Hard Recovery Corporate στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και Δυτ. Ελλάδας.

Έχει εκλεγεί σε συνδικαλιστικά πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια σωματεία (Σ.Υ.Γ.Τ.Ε.- ΤΑ.Α.Π.Γ.Τ.Ε- Ο.Τ.Ο.Ε- Ε.Κ.Α) και σε συνέδρια του χώρου δουλειάς.

Πρώην Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Χάλκειας- Ναυπακτίας.

Επιλαχών Περιφερειακός Σύμβουλος 2014-2019 με τον συνδυασμό του νυν Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα.

Αντιπρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ναυπακτίας (Ο.ΣΥ.Ν.).

Πρώην Γραμματέας Κομματικής Οργάνωσης ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ναυπακτίας και Χάλκειας.

Μέλος του Τομέα Μεταποίησης-Εμπορίου και Δικτύου ΜΜΕ του ΚΙΝ.ΑΛ.

Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαβρούζας

Μέλος του Επιπέδου Λήψης Απόφασης LEADER/CLLD της ΑΙΤΩΛΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ Α.Ε. ΟΤΑ

Συγγραφέας: Έχει εκδώσει τα βιβλία «ΧΙΛΙΟΤΡΑΓΟΥΔΙΣΜΕΝΟ ΒΕΝΕΤΙΚΟ» και «ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ ΨΥΧΗ»

Ιδρυτικό μέλος του Λαογραφικού Μουσείου Καλαβρούζας.

Ήταν ποδοσφαιριστής του ΕΥΗΝΟΥ Ευηνοχωρίου και του Α.Σ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΧΑΛΚΕΙΑΣ

Ιδρυτικό μέλος του Α.Σ. ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΧΑΛΚΕΙΑΣ και μέλος του Δ.Σ. πάνω από 14 χρόνια (Ταμίας-Γενικός Γραμματέας-Έφορος).

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ»: Ενημέρωση για την μετακίνηση ετεροδημοτών

Published

on

By

Η «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» ενημερώνει ότι, όσοι ετεροδημότες επιθυμούν να μετακινηθούν με λεωφορείο από και προς Αθήνα για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, παρακαλούνται όπως επικοινωνούν με τα εξής τηλέφωνα:

6955685309  (κ. Πολύκαρπος Πελέκης)

6941617186 (κ. Έλενα Χοχτούλα)

 

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Ναυπακτίας

Published

on

By

Συνεδρίασε σήμερα το πρωί Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023, στο Δημαρχείο του Δήμου Ναυπακτίας, το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας, παρουσία του Δημάρχου κ. Βασίλη Γκίζα.

Τα θέματα που εξετάστηκαν αφορούσαν τόσο στα έκτακτα καιρικά φαινόμενα που αναμένεται να εκδηλωθούν και στην ετοιμότητα και τον συντονισμό των εμπλεκόμενων υπηρεσιών για την αντιμετώπιση των κινδύνων από την τυχόν εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων, καθώς επίσης και στον καλύτερο συντονισμό των φορέων για την αντιμετώπιση των κινδύνων από πλημμύρες, χιονοπτώσεις και παγετό την περίοδο 2023-2024.

Παρόντες ήταν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Διεύθυνσης Περιβάλλοντος κ.Θωμάς Κοτρωνιάς και Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών κ.Γιάννης Παπαϊωαννίδης, ο Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νομού Αιτωλοακαρνανίας κ.Γιάννης Κουσαρίδας, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπάκτου κ.Θάνος Χριστοβασίλης, εκ μέρους του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπάκτου συμμετείχε ο κ.Σπύρος Τριανταφύλλου, ο Διοικητής Τμήματος Τροχαίας κ.Γιάννης Κοντογιάννης, η Προϊσταμένη Λιμενικού Σώματος Ναυπάκτου κ.Μαρία Θωμοπούλου, ο Δασάρχης Ναυπάκτου κ.Γιώργος Ράπτης, η Διευθύντρια Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Δ.Ναυπακτίας κ.Λαμπρινή Σερεμέτη, ο Προϊστάμενος Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Δ.Ναυπακτίας κ.Δημήτρης Αναγνωστόπουλος, ο Προϊστάμενος Τεχνικού Τμήματος ΔΕΥΑΝ κ.Χρήστος Παπακωστόπουλος, εκ μέρους της ΔΕΔΔΗΕ συμμετείχε ο κ.Κώστας Αγγελόπουλος και εκ μέρους της Εθελοντικής Ομάδας «Ελληνοαμερικανική Ομάδα Έρευνας Διάσωσης» ο κ.Δημήτρης Καλογερόπουλος.

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ξεκινά σύντομα το έργο αντικατάστασης των αμιαντοσωλήνων στην οδό Αθ.Νόβα (Μεσολογγίου)

Published

on

By

Ο Δήμος Ναυπακτίας ενημερώνει ότι, έχει ήδη υπογραφεί η σύμβαση με τον ανάδοχο και ξεκινά σύντομα το έργο αντικατάστασης των αμιαντοσωλήνων στην οδό Αθανασιάδη Νόβα (Μεσολογγίου).  Πρόκειται για ένα σημαντικό περιβαλλοντικό έργο, προϋπολογισμού 530.000 ευρώ που χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Το έργο προβλέπει την κατάργηση των παλαιών σωλήνων ύδρευσης αμιάντου και την αντικατάστασή τους με ένα σύγχρονο δίκτυο ύδρευσης που πληροί τις σύγχρονες προδιαγραφές.  Μάλιστα, προκειμένου να διασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή λειτουργικότητα των παροχών,  θα τοποθετηθούν εκατέρωθεν της οδού Αθανασιάδη Νόβα (από τη συμβολή με την οδό Θέρμου έως και την οδό Εθνικής Αντιστάσεως) δύο δίδυμοι αγωγοί, συνολικού μήκους 1.270 μέτρων.

Βασίλης Γκίζας: «Ένα ακόμη περιβαλλοντικό έργο που θα βελτιώσει αισθητά την ποιότητα της ζωής μας»

Με δήλωσή του ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ.Βασίλης Γκίζας σημείωσε: «Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο που εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλέγμα περιβαλλοντικών παρεμβάσεων, που είτε έχουμε ήδη εκτελέσει είτε έχουμε δρομολογήσει ως δημοτική αρχή, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών μας και την προστασία του περιβάλλοντος».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ