Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Γιώργος Σιμάκης πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου – Ενστάσεις και οι πρώτες γκρίνιες

Published

on

Συγκλήθηκε σε Ειδική συνεδρίαση την  Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019, το πρωί, το νέο Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ναυπακτίας, όπου και προχώρησε όπως ορίζεται από τον νόμο στην εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου (Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος, Γραμματέας) για το χρονικό διάστημα από 08-9-2019 έως 06-11-2021.

Επίσης για την εκλογή των μελών της Οικονομικής Επιτροπής (τακτικών και αναπληρωματικών) για το χρονικό διάστημα από 08-9-2019 έως 06-11-2021, καθώς και την εκλογή των μελών της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής (τακτικών και αναπληρωματικών) για το χρονικό διάστημα από 08-9-2019 έως 06-11-2021.

Ο προεδρεύων του Συμβουλίου (ως ορίζεται από το νόμο πρώτος δημοτικός σύμβουλος σε ψήφους) Θωμάς Κοτρωνιάς, προχώρησε στην διαδικασία της ψηφοφορίας και της εκλογής.

Νέος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ναυπακτίας εκλέχθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Σιμάκης, από την δημοτική παράταξη «Συνεργασία πολιτών» του Βασίλη Γκίζα, ο   οποίος έλαβε συνολικά 24 ψήφους, ενώ βρέθηκαν και 3 λευκά ψηφοδέλτια.

Για τη θέση του αντιπροέδρου του Σώματος προτάθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Πάνος Κονίδας από την δημοτική παράταξη «Ενωτική πρωτοβουλία» του Τάκη Λουκόπουλου, όπου και έλαβε 24 ψήφους και υπήρξαν και 3 λευκά ψηφοδέλτια,

Την θέση του γραμματέα του Δημοτικού συμβουλίου κατέλαβε ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Κοτρώνης από την δημοτική παράταξη της «Α.Δ.Κ.Ν.» του Γιάννη Μπουλέ, όπου  έλαβε 23 ψήφους και βρέθηκαν και 4 λευκά ψηφοδέλτια.

Μετά από την ολοκλήρωση της διαδικασίας και με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας ο προεδρεύων Θωμάς Κοτρωνιάς κάλεσε το νέο πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου και τον γραμματέα να λάβουν τις θέσεις τους. Ο νέος πρόεδρος Γιώργος Σιμάκης ευχαρίστησε τους δημοτικούς συμβούλους και ευχήθηκε σε όλους καλή και εποικοδομητική θητεία κάνοντας λόγο ταυτόχρονα για συνεργασίες για το καλό του τόπου.

 

Οι πρώτες γκρίνιες…

 

Επί της διαδικασίας και πριν ακόμα γίνουν οι προτάσεις των παρατάξεων για τα πρόσωπα που θα ήταν υποψήφια για τις θέσεις του Προεδρείου, υπήρξε παρέμβαση του Ανδρέα Κοτσανά, αλλά και του Γιώργου Γούλα, ζητώντας να δηλώσουν ο Δήμαρχος και οι επικεφαλής των παρατάξεων αν υπάρχει σύμπραξη μεταξύ των δημοτικών παρατάξεων, του Δημάρχου, της «ΑΔΚΝ» και της «Πρωταγωνιστής ο άνθρωπος», των Γ. Μπουλέ και Ντ.Τσουκαλά αντιστοίχως.

Η απάντηση από την πλευρά τόσο του προεδρεύοντος του Σώματος όσο και δημάρχου Β. Γκίζα, αλλά και του Γ. Μπουλέ ήταν αρνητική αναφέροντας χαρακτηριστικά για συμφωνία μεταξύ των παρατάξεων και όχι για σύμπραξη.

 

 Οικονομική Επιτροπή και Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

Ακολούθως το Σώμα προχώρησε στην εκλογή των μελών στην Οικονομική Επιτροπή και στην Επιτροπή ποιότητας Ζωής, με μυστική ψηφοφορία καθώς και των αναπληρωματικών μελών αυτών.

 Επί της διαδικασίας, αρχικά υπολογίζεται το εκλογικό μέτρο, που ισούται με το πηλίκο που προκύπτει, έως δεύτερου δεκαδικού ψηφίου, από τη διαίρεση του συνολικού αριθμού των μελών του δημοτικού συμβουλίου ( στην περίπτωση του Δήμου Ναυπακτίας είναι 27μελές) με τον συνολικό αριθμό των εκλεγόμενων μελών της κάθε Επιτροπής, (ήτοι 4 δημοτικοί σύμβουλοι)  περιλαμβανομένων και αυτών που προέρχονται υποχρεωτικά από την παράταξη του εκλεγέντος Δημάρχου. Έτσι το εκλογικό μέτρο είναι 6,75.

Στη συνέχεια ο αριθμός των δημοτικών συμβούλων κάθε παράταξης διαιρείται με το εκλογικό μέτρο και η κάθε παράταξη εκλέγει στις επιτροπές αριθμό μελών ίσο με το ακέραιο μέρος της διαίρεσης.

Στην πράξη αυτό σημαίνει ότι οι παρατάξεις Κοτσανά και Γούλα δεν εκλέγουν μέλος στις Επιτροπές, μια και διαθέτουν τρεις και δυο δημοτικούς συμβούλους, αντίστοιχα.

Στην Οικονομική Επιτροπή που έχει ως πρόεδρο τον Δήμαρχο (ή αντιδήμαρχο που εκείνος ορίζει) επί του συνόλου των 7 μελών της ορίζονται 2 αντιδήμαρχοι και εκλέγονται 4 ακόμα μέλη από τις δημοτικές παρατάξεις, εκλέχθηκαν οι: Σωκράτης Παπαβασιλείου, Νίκος Δημητρόπουλος, Ηρακλής Μουχτούρης και Ντίνος Τσουκαλάς

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής που έχει πρόεδρο τον Δήμαρχο (ή αντιδήμαρχο που εκείνος ορίζει) επί του συνόλου των 7 μελών της ορίζονται 2 αντιδήμαρχοι και εκλέγονται 4 ακόμα μέλη από τις δημοτικές παρατάξεις, εκλέχθηκαν οι: Γιώργος Σιμάκης, Λάμπρος Χρυσανθόπουλος, Χαράλαμπος Καραδήμας και Αθανάσιος Κιούσης.

 

Η κατάρτιση των ψηφοδελτίων και οι ενστάσεις

Οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Ανδρ. Κοτσανάς και Γ. Γούλας εξέφρασαν τις ενστάσεις τους επί της διαδικασίας οι οποίες δεν έγιναν δεκτές με αποτέλεσμα οι δυο παρατάξεις να απέχουν από την ψηφοφορία για την εκλογή των μελών στις δυο Επιτροπές.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Γούλας τόνισε ότι ενώ όλα είναι σύμφωνα με τον νόμο, δεν είναι ηθικό δημοκρατικά να μην ληφθούν οι τρεις «συμπράττουσες» δημοτικές παρατάξεις ως μια ενιαία παράταξη, κάτι που θα άλλαζε την κατανομή των εδρών στις δυο Επιτροπές από 6-1 σε 5-2.

Η ένσταση  Κοτσανά αφορούσε στο ότι θα έπρεπε να υπάρχει η δυνατότητα να ψηφίσουν βάζοντας μέχρι και 4 σταυρούς (επικαλούμενοι το νόμο) έναν σε κάθε ψηφοδέλτιο της κάθε παράταξης.

Να σημειώσουμε οτι αυτό θα μπορούσε να συμβεί κατά την περίπτωση που υπήρχε Σύμπραξη παρατάξεων, οπότε και θα υπήρχε ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο.

Από την στιγμή που δεν υφίσταται Σύμπραξη και σύμφωνα με τα όσα εκ του νόμου ορίζονται:

Κάθε δημοτική παράταξη, με ένα ή περισσότερα μέλη, η οποία βάσει της προβλεπόμενης εκ του νόμου διαδικασίας εκλέγει μέλος στις Επιτροπές, καταρτίζει ενιαίο ψηφοδέλτιο ξεχωριστά για την Οικονομική Επιτροπή και την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Σχετικά με την σταυροδοσία ο νόμος ορίζει:

Κάθε δημοτικός σύμβουλος επιλέγει μυστικά σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο (παραβάν) το ψηφοδέλτιο της παράταξης θέτοντας σταυρό ή σταυρούς προτίμησης στους υποψηφίους, μέχρι του συνολικού αριθμού των εκλεγόμενων μελών της επιτροπής, χωρίς, δηλαδή, να λαμβάνονται υπόψη ο Δήμαρχος και οι οριζόμενοι από αυτόν Αντιδήμαρχοι.

 

Να σημειωθεί πως στην περίπτωση Σύμπραξης, αυτόματα θα άλλαζε η σειρά των δημοτικών παρατάξεων μια και οι Συμπράττουσες παρατάξεις θα αποτελούσαν μια ενιαία παράταξη, με δεύτερη δημοτική παράταξη την «Ενωτική πρωτοβουλία» του Τάκη Λουκόπουλου, (σήμερα τέταρτη),τρίτη  του Ανδρέα Κοτσανά (σήμερα Πέμπτη στη σειρά) και τέταρτη του Γιώργου Γούλα ( σήμερα έκτη), με οτι αυτό συνεπάγεται στην όλη διαδικασία.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σ. Παπαβασιλείου: Άδεια τα ταμεία του Δήμου

Published

on

By

Στην εισήγησή του για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου, ο αντιδήμαρχος οικονομικών Σωκράτης Παπαβασιλείου τόνισε την δύσκολη οικονομική θέση που σήμερα βρίσκεται ο Δήμος Ναυπακτίας.

Έκανε λόγο για τα αποθεματικά στο Δήμο που ανέρχονται στο ποσό των  4.223 ευρώ (!!!),  ενώ η πλειοψηφία των πιστώσεων που αφορούν βασικές δαπάνες  για την λειτουργία του Δήμου, έχουν εξαντληθεί από τον  Αύγουστο!!!

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το Σωματείο Εργαζόμενων ΔΕΥΑΝ απαντά στα «στοιχεία» και τις προτροπές…

Published

on

By

Απάντηση μέσα από ανακοίνωση δίνει το Σωματείο Εργαζόμενων στην ΔΕΥΑΝ, στα όσα αναφέρονται σε δημοσίευμα της περασμένης Παρασκευής σε τοπική εφημερίδα. Αναφέρεται στην ανακοίνωση:   

«Δεν μας εξέπληξε καθόλου το δημοσίευμα της εφημερίδας  ″Ναυπακτία″ . Άλλωστε διαχρονικά είναι γνωστές οι συνεχείς επιθέσεις της εναντίον της ΔΕΥΑΝ οπότε ήταν αναμενόμενη  η για μία ακόμη φορά διαστρέβλωση της πραγματικότητας ύστερα και από τη στάση της Προέδρου στα τελευταία Δ.Σ. της θητείας της.

Για να μην εκληφθεί η σιωπή μας ως αδυναμία επιγραμματικά επισημαίνουμε τα παρακάτω:

  • Ψευδώς αναφέρεται ότι ο ανάδοχος είναι ο ίδιος ″12 συναπτά έτη″. Ο προηγούμενος ανάδοχος επί (6) έτη έκρινε τελικά ασύμφορη την παροχή εργασίας ( με βάση τον ίδιο προϋπολογισμό) και έκτοτε δεν μετείχε στους διαγωνισμούς.
  • Ψευδώς αναφέρεται ότι υπάρχουν 50% επί του προϋπολογισμού ″απρόβλεπτες και έκτακτες δαπάνες″ παρά μόνο μονομερής δυνατότητα εκ μέρους της ΔΕΥΑΝ για παράταση της σύμβασης γεγονός που συμβαίνει συχνότατα σε τέτοιου είδους συμβάσεις.
  • Ψευδώς αναφέρεται ότι το ποσό παραμένει ίδιο παρά την ″μείωση ορισμένων υποχρεώσεων του εργολάβου″. Αντιθέτως στην τελευταία αυξήθηκαν αυτές.
  • Ψευδέστατα αναφέρεται ότι δεν υπάρχει ″υποχρέωση ελέγχου από το Ελεγκτικό Συνέδριο″. Όλες οι αποφάσεις έχουν εγκριθεί ομόφωνα από τα Δ.Σ. της ΔΕΥΑΝ και οι (2) τελευταίες εκ νόμου ελέγχθηκαν από το Ελεγκτικό Συνέδριο και νόμιμα επικυρώθηκαν από αυτό. Συνεπώς παραπλανητικά αναφέρεται ότι ″η σύμβαση έχει γίνει έτσι ώστε να μην ελέγχεται″ δεδομένου  ότι η υποχρέωση ελέγχου περιλαμβάνει το ποσό της σύμβασης μαζί με το ΦΠΑ (245.000 €).
  • Παρά το γεγονός ότι οι διαδικασίες πρόσληψης μόνιμου προσωπικού  τα τελευταία χρόνια παρουσίαζε τρομερές δυσκολίες καμμία τεχνική-οικονομική ανάλυση της ΔΕΥΑΝ δε έδειχνε μείωση κόστους ώστε να επιτευχθεί  η επινόηση ″οικονομία κλίμακος″. Άλλωστε οι εργαζόμενοι (μόνιμοι και προσωπικό αναδόχου) με την τεράστια εμπειρία τους επιτελούν κατά τη γνώμη μας με τον καλύτερο τρόπο τα καθήκοντά τους ώστε να επιλύονται τα άμεσα και μακροπρόθεσμα προβλήματα.
  • Αφήνουμε ασχολίαστες τις προτροπές ηθικοπλαστικού περιεχομένου για κοινωνική ευαισθησία διότι έχει αποδειχθεί στο διάστημα 20 χρόνων λειτουργίας της ΔΕΥΑΝ ότι οι υπηρεσίες της ήταν και θα είναι προς όφελος του κάθε δημότη.

Άλλωστε (5) Δημοτικές Αρχές , τουλάχιστον (10) Δ.Σ. διοίκηση και εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΝ είναι αδύνατον να μην έχουν λάβει υπ’ όψιν τους τις ″προτροπές ″ του ανώνυμου συντάκτη του δημοσιεύματος.

Η ΔΕΥΑΝ είναι ανοικτή σε κάθε είδους κριτική αρκεί να είναι καλόπιστη και εποικοδομητική και εφεξής οι εργαζόμενοι σε αυτή θα αποκρούουν με κάθε δυνατό τρόπο και σε όλα τα επίπεδα τις  συκοφαντικές και άδικες επιθέσεις που στρέφονται εναντίον τους.

Η κοινωνία της Ναυπακτίας είναι σχετικά μικρή και γνωρίζει προθέσεις και συμφέροντα που επιβουλεύονται την εύρυθμη λειτουργία της Δημοτικής Επιχείρησης.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επιλεκτική και στοχευμένη αλλά με πολλά αναπάντητα ερωτήματα η επίθεση Κοτσανά κατά Τσουκαλά

Published

on

By

Με την γνωστή τακτική και μέσα από το facebook ήρθε η επόμενη …καταγγελία του Ανδρέα Κοτσανά κατά της Δημοτικής αρχής και συγκεκριμένα του αντιδημάρχου Ντίνου Τσουκαλά.

Κατηγορεί λοιπόν, κάνοντας αντιπολίτευση, ο κ. Κοτσανάς ότι ο αντιδήμαρχος ψήφισε στο Δ.Σ  της 11ης Σεπτεμβρίου 2019  υπέρ της πρόσληψης σε Δομή του Δήμου, στενού συγγενικού προσώπου άλλου εν ενεργεία αντιδημάρχου.

« …ο κ.Τσουκαλας ψήφισε υπέρ της πρόσληψης της αδερφής αντιδημάρχου αποδεικνύοντας πλέον ότι οι προσλήψεις από εδώ και στο εξής θα γίνονται σε “στενό οικογενειακό κύκλο”.

Αναμένεται με ενδιαφέρον η άποψη της παράταξης του κ. Μπουλε, η οποία προεκλογικά δια στόματος της κ. Ζαμπαρα είχε αναφερθεί εκτεταμένως στο Δημοτικό Συμβούλιο για αντίστοιχη περίπτωση πρόσληψης στη Δομή των ΚΔΑΠ

Αυτά καταγγέλλει ο κ. Κοτσανάς, μια ομολογουμένως σοβαρή καταγγελία, που σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είναι απόλυτα τεκμηριωμένη.

 

Απαντήσεις και ερωτήματα…

Δυστυχώς, η απάντηση του αντιδημάρχου Ντίνου Τσουκαλά ανατρέπει άρδην την καταγγελία Κοτσανά,  αποδεικνύοντας ότι η μισή αλήθεια μπορεί μεν πρόσκαιρα να χρησιμοποιηθεί στο πλαίσιο του λαϊκισμού από κάποιους για αντιπολιτευτικούς σκοπούς, όμως καταλήγει σε φούσκα όταν τεκμηριωμένα εμφανίζονται τα αληθινά γεγονότα.

Κάνοντας λόγο για συκοφαντικές αναφορές Κοτσανά, ο Ντίνος Τσουκαλάς ενημερώνει με στοιχεία πως το θέμα αφορά  διαδικασίες του 2018, άρα της προηγούμενης δημοτικής αρχής, μια και τότε έγινε ο διαγωνισμός. Τότε μάλιστα έγινε και η κατάταξη του κάθε ενδιαφερόμενου που συμμετείχε σε αυτόν.

Ταυτόχρονα ο κ. Κοτσανάς ξεχνά πως το συγκεκριμένο θέμα ψηφίστηκε ομόφωνα από το ΔΣ της ΚΕΔΝ, στην συνεδρίασή του την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 12.30, όπως το έφερε ο πρόεδρος της Πάνος Κονίδας ο οποίος στην εισήγησή του τόνισε:

«…είμαστε υποχρεωμένοι να προβούμε άμεσα στην αναπλήρωση (αναφέρεται το όνομα)… για την ομαλή λειτουργίας της δομής, τηρώντας την προβλεπόμενη διαδικασία. “Αν προσληφθέντες αποχωρίσουν πριν την λήξη της σύμβασής τους αντικαθίστανται με άλλους από τους εγγεγραμμένους και διαθέσιμους στον πίνακα της οικίας ειδικότητας, κατά τη σειρά εγγραφής τους σε αυτόν (Ν.2190/1994 άρθ.21 παρ.13) . Η εν λόγω δασκάλα προσλήφθηκε με την ανακοίνωση 284/2018. Συνεπώς θα πρέπει να ανατρέξουμε στον αντίστοιχο οριστικό πίνακα κατάταξης της ανακοίνωσης 284/ 2018 για αντικατάσταση. Από τους εγγεγραμμένους στον οριστικό πίνακα κατάταξης της ανακοίνωσης 284/2018 και με την σειρά κατάταξης θα γίνει η κλήση του πρώτου σε σειρά υποψηφίου πέραν αυτών που έχουν προσληφθεί. Αν για οποιοδήποτε λόγω δηλώσει αδυναμία προσέλευσης ο πρώτος στην σειρά υποψήφιος-επιλαχών του πίνακα θα κληθεί ο επόμενος.».

Ενώ ο πρόεδρος της ΚΕΔΝ εξουσιοδοτείται από το ΔΣ της ΚΕΔΝ, άλλος δέχεται τα πυρά!!!

Αναμένουμε λοιπόν με ενδιαφέρον την απάντηση του κ. Κονίδα για το θέμα.

 

Να ανακαλέσει ο κ. Κοτσανάς

Καλώντας τον κ. Κοτσανά να ανακαλέσει τα όσα συκοφαντικά καταγγέλλει, αναφέρει συγκεκριμένα στην απάντησή του ο αντιδήμαρχος Ντίνος Τσουκαλάς:

«Η συγκυβέρνηση Γκίζα-Τσουκαλά-Μπουλέ συνεχίζει αταλάντευτη τον αγώνα υπέρ της αξιοκρατίας, της διαφάνειας και της χρηστής διοίκησης, διορίζοντας την αδερφή εν ενεργεία Αντιδημάρχου στη δομή των Κδαπ του Δήμου Ναυπακτίας».

Σε αυτή την δημόσια «καταγγελία» προχώρησε ο Δημοτικός Σύμβουλος Ανδρέας Κοτσανάς, δείχνοντας εμένα προσωπικά ως πρόσωπο που πρωταγωνίστησε στην εν λόγω υπόθεση.

Προς γνώση των δημοτών της Ναυπακτίας τα πραγματικά γεγονότα έχουν ως εξής:

Η διαδικασία για την κάλυψη της συγκεκριμένης θέσης εργασίας (όπως και κάποιων ακόμα), για την οποία με «καταγγέλλει» σήμερα ο αγαπητός συνάδελφος, έλαβε χώρα το 2018! Κατ’ αυτή προέκυψε το πρόσωπο που βάσει προσόντων έπρεπε να τοποθετηθεί, καθώς επίσης και τα υπόλοιπα επιλαχόντα που ακολουθούσαν με σειρά κατάταξης (ανακοίνωση 284/2018). Μεταξύ των ανωτέρω προσώπων κατετάγη ως δεύτερη επιλαχούσα η αδερφή του νυν Αντιδημάρχου Ιωάννη Παπαϊωαννίδη.

Η εργαζόμενη που είχε τοποθετηθεί στη δομή του Δήμου Ναυπακτίας παραιτήθηκε προ λίγων εβδομάδων, με συνέπεια το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΝ να αποφασίσει ομόφωνα στις 11 Σεπτεμβρίου του 2019 την αναπλήρωσή της σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία (Ν.2190/1994 άρθ.21 παρ.13). Η διαδικασία αυτή προβλέπει να καλούνται κατά σειρά οι επιλαχόντες μέχρι την πλήρωση της θέσης.

Κατά συνέπεια ο πρόεδρος της ΚΕΔΝ, εξουσιοδοτημένος από το ΔΣ, κάλεσε την πρώτη επιλαχούσα να αναλάβει καθήκοντα, η οποία όμως δεν δέχτηκε. Στη συνέχεια κάλεσε ως όφειλε  τη δεύτερη επιλαχούσα (3η κατά σειρά βάσει προσόντων στη διαδικασία), η οποία και αποδέχτηκε τη θέση. Δηλαδή η συγκεκριμένη υποψήφια κατέλαβε τη θέση αυτή απολύτως νόμιμα, σύμφωνα με τη διαδικασία που προβλέπει ο νόμος και σύμφωνα με τον πίνακα κατάταξης, ο οποίος είχε ήδη καταρτιστεί από το 2018.

Να σημειωθεί πως το ΔΣ της Κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Ναυπακτίας παραμένει έως σήμερα το ίδιο με εκείνο της θητείας του κ. Λουκόπουλου, αφού η νέα δημοτική αρχή δεν έχει προχωρήσει ακόμα στην αντικατάστασή του.

Κύριε Κοτσανά, μετά από αυτά γίνεται απόλυτα αντιληπτό ότι αυτά που δημόσια γράψατε σε βάρος μου αλλά και σε βάρος τόσων προσώπων είναι ψευδή και συκοφαντικά, δημιουργούν δε εσφαλμένες εντυπώσεις στην κοινωνία. Σε καμία περίπτωση ο δρόμος ο οποίος διαλέξατε δε συνιστά πολιτική αντιπαράθεση και ορθή αντιπολιτευτική τακτική. Αναμένω άμεσα να ανακαλέσετε όσα σε βάρος μας δημόσια γράψατε, τα οποία βλάπτουν την τιμή και την υπόληψη τόσων ανθρώπων. Σε διαφορετική περίπτωση για τέτοιου είδους ενέργειες και συμπεριφορές πρέπει να επιλαμβάνεται η Δικαιοσύνη.

Τώρα που οι πολίτες γνωρίζουν ας εξάγουν τα συμπεράσματά τους».

Continue Reading

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

musitsa-slider

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ