Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Γ. Νταουσάνης ανακοίνωσε ακόμα έξι υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους

Published

on

Λάζαρος Τρύφωνας

Εργάζομαι ως Τεχνολόγος Ακτινολόγος στο Νοσοκομείο του Ρίου. Με τιμά ιδιαίτερα η πρόταση του Γιάννη Νταουσάνη να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ. Γνωρίζω πολύ καλά το όραμά του και τον τρόπο που λειτουργεί για να πετύχει αυτά που στοχεύει.  Είναι γνώστης της τοπικής αυτοδιοίκησης και έχει όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται να έχει ο δήμαρχος, ώστε και να συνεργαστεί, αλλά και να οδηγήσει τη Ναυπακτία σ’ ένα καλύτερο μέλλον. Αποδέχτηκα την πρότασή του και θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις για ένα καλύτερο αύριο στο δήμο μας.

 

Κωτσικογιάννη Παναγιώτα

Εργάζομαι ως ελεύθερη επαγγελματίας. Συγκεκριμένα διατηρώ βιβλιοπωλείο στο Κεφαλόβρυσο. Αποφάσισα να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Γιάννη Νταουσάνη και το συνδυασμό ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ γιατί πιστεύω ότι πρέπει να συμμετέχουμε και να προσφέρουμε στο τόπο μας, γιατί η τοπική αυτοδιοίκηση έχει ανάγκη και από νέους ανθρώπους.  Πιστεύω ότι ο Γιάννης Νταουσάνης είναι ο καταλληλότερος  δήμαρχος  για την εξέλιξη του τόπου μας γιατί διαθέτει τις γνώσεις, αλλά και τη θέληση για να πάει τον τόπο μας μπροστά.

 

Κυρίτση Ευτυχία

Είμαι συνταξιούχος. Αποφάσισα να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος, στο πλευρό του Γιάννη Νταουσάνη και με το συνδυασμό ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ γιατί πιστεύω ότι είναι ο πιο κατάλληλος για δήμαρχος και είμαι σίγουρη ότι η επόμενη δημοτική αρχή θα χαράξει μια ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ για το τόπο μας, για το καλό όλων μας.

 

Βασιλοπούλου Κωνσταντίνα

Εργάζομαι ως ιδιωτική υπάλληλος. Κατάγομαι από τη Λιμνίτσα της Δ.Ε Αποδοτίας. Αποφάσισα να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο δήμο Ναυπακτίας με τον συνδυασμό ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ και επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Νταουσάνη γιατί όταν ήταν δήμαρχος Ναυπάκτου πραγματοποίησε έργα    και δεν έμεινε στα λόγια. Θεωρώ ότι ο καταλληλότερος για να είναι ο νέος δήμαρχος Ναυπακτίας.

 

Ρήγα Μαρία

Είμαι ελεύθερη επαγγελματίας. Οι γονείς μου κατάγονται ο μεν πατέρας μου από τη Λεύκα, η δε μητέρα μου από την Ελατόβρυση της Δ.Ε Αποδοτίας. Είμαι μητέρα μιας κόρης. Αποφάσισα να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Γιάννη Νταουσάνη και το συνδυασμό ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ γιατί υπάρχουν αρκετά προβλήματα στην ορεινή Ναυπακτία που πρέπει να επιλυθούν και θέλω να συνεισφέρω για την επίλυσή τους. Είμαι σίγουρη ότι με το Γιάννη Νταουσάνη η Ναυπακτία θα μπει σε τροχιά ανάπτυξης.

 

Κονίδας Βασίλης

Είμαι συνταξιούχος. Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Γιάννη Νταουσάνη και το συνδυασμό ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ γιατί πιστεύω ότι είναι ο μόνος που μπορεί να ανταποκριθεί θετικά στις νέες προκλήσεις της τοπικής αυτοδιοίκησης, γιατί διαθέτει και εμπειρία αλλά και εργατικότητα.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αιτωλοακαρνανία: Ψηφίζουν για πρώτη φορά 2.696 17χρονοι συμπολίτες μας

Published

on

By

Οι νέοι που συμπληρώνουν το δέκατο έβδομο έτος της ηλικίας τους μέσα στο 2019 (οι γεννηθέντες το 2002) και συμπεριλήφθηκαν στην Α’ αναθεώρηση των εκλογικών καταλόγων του τρέχοντος έτους ανέρχονται σε 106.760.

Από αυτούς, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΥΠΕΣ, 54.212 είναι άνδρες και 52.548 γυναίκες.

Επισημαίνεται πως οι ψηφοφόροι που τώρα θα ψηφίσουν για πρώτη φορά, εν συγκρίσει με τις εκλογές του 2015, δεν είναι μόνον οι 106.760, αλλά π.χ. και όσοι συμπλήρωσαν το ηλικιακό όριο στα χρόνια που μεσολάβησαν, με τον συνολικό αριθμό των νέων ψηφοφόρων να ανέρχεται στις 536.920.

Το Υπουργείο Εσωτερικών δημιούργησε ειδική ιστοσελίδα για τους 17χρονους ψηφοφόρους, την “ https://www.protifora.gr/ ” και χρησιμοποιεί σχετικά τα hashtag #apota17 και #protifora

 

Όσον αφορά το Νομό  Αιτωλοακαρνανίας, οι 17ρηδες ψηφοφόροι ανέρχονται σε 2.696.

Από αυτούς 1.359 είναι άνδρες και 1.337 γυναίκες.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γιάννης Μπουλές – Έστειλε μήνυμα νίκης

Published

on

By

Στη  γεμάτη πλατεία Φαρμάκη πραγματοποίησε την κεντρική ομιλία του ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Ναυπακτίας και υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μπουλές, κλείνοντας ουσιαστικά και την προεκλογική του εκστρατεία. Συνυποψήφιοι και φίλοι της παράταξης γέμισαν την κεντρική πλατεία της πόλης δίνοντας την υπόσχεση για την νίκη και ραντεβού την δεύτερη Κυριακή των εκλογών.

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κεντρική ομιλία υποψήφιου δημάρχου Βασίλη Γκίζα

Published

on

By

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπακτίας Βασίλης Γκίζας , επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Συνεργασία πολιτών” πραγματοποίησε την κεντρική του ομιλία σήμερα Πέμπτη 23 Μαΐου, στις 20:30, στην πλατεία λιμανιού.

Συνυποψήφιοι και φίλοι της παράταξης έδωσαν το παρών, με τον Βασίλη Γκίζα να αναφέρεται στις θέσεις και τις στοχεύσεις του προγράμματός του. Αναφορές έκανε και σε  θέματα καθημερινότητας, αλλά και διαχείρισης του δημοσίου χρήματος.  Κλείνοντας την ομιλία και πριν παρουσιάσει τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του, τόνισε με έμφαση: «Αφήνουμε πίσω το κουρασμένο σήμερα και χτίζουμε το μέλλον».

 

Continue Reading

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

musitsa-rouxa-axesouar-kosmimata

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ