Connect with us

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Παλίμψηστα» του Χρ. Μποκόρου στο Φετιχιέ στην Ναύπακτο

Published

on

Άνοιξε και επίσημα τις πύλες της η  ατομική έκθεση ζωγραφικής «παλίμψηστα» του Χρήστου Μποκόρου, με τα εγκαίνια να πραγματοποιούνται στο Φετιχιέ τζαμί στην Ναύπακτο, την Κυριακή 3 Αυγούστου.

Για τον καλλιτέχνη μίλησαν η Γενική Διευθύντρια Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς του ΥΠΠΟ Δρ Ολυμπία Βικάτου και η Αναπληρώτρια Προϊσταμένη της ΕΦΑ Αιτ/νίας & Λευκάδος  Δρ Φωτεινή Σαράντη, ενώ χαιρέτισε ο Δήμαρχος Ναυπακτίας Βασίλης Γκίζας. 

Την έκθεση διοργάνωσαν η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας & Λευκάδος – υπό την αιγίδα του Δήμου Ναυπακτίας

Διάρκεια έκθεσης: 1 Αυγούστου – 31 Οκτωβρίου 2025

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 11.00 – 13.00 & 19.00 – 22.00 (Δευτέρα και Τρίτη κλειστά)

Είσοδος ελεύθερη – Πληροφορίες: 2631055654

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έργα οδοποιίας και αναπλάσεων στις Κοινότητες της Ναυπάκτου

Published

on

By

Ο Δήμαρχος Βασίλης Γκίζας υπέγραψε σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Οδοποιία και Αναπλάσεις ΔΕ Ναυπάκτου πλην ΔΚ Ναυπάκτου», αρχικού συνολικού προϋπολογισμού 312.000 ευρώ, με τον ανάδοχο εργολάβο και παρουσία του Αντιδημάρχου Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Νίκου Ραυτόπουλου.

Το έργο περιλαμβάνει παρεμβάσεις οδοποιίας και αναπλάσεων που πρόκειται να εκτελεστούν άμεσα σε Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Ναυπάκτου, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων, την αναβάθμιση της προσβασιμότητας και την ενίσχυση της ασφάλειας των μετακινήσεων. 

Η χρηματοδότηση του έργου προέρχεται από πόρους της ΣΑΤΑ, στο πλαίσιο του προγραμματισμού του Δήμου Ναυπακτίας για τη συντήρηση και αναβάθμιση των βασικών υποδομών στις τοπικές κοινότητες.

«Ο Δήμος Ναυπακτίας συνεχίζει με συνέπεια την υλοποίηση έργων που ανταποκρίνονται σε πραγματικές ανάγκες των πολιτών και αφορούν σε όλο το εύρος της επικράτειάς του» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Continue Reading

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ναυπάκτου: Γνωριμία με την τοξοβολία

Published

on

By

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ναυπάκτου – ΣΔΕ και η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση Πολιτισμού και Περιβάλλοντος «Πράσινο+Μπλε» συνδιοργανώνουν την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου, στις 18:00, δράση γνωριμίας με το Ολυμπιακό άθλημα της τοξοβολίας.

Στο Κλειστό Γυμναστήριο Σύγχρονων Εκπαιδευτηρίων Κοτρώνη, η ομάδα τοξοβολίας της Ναυπάκτου  «Lepanto Archery Team» θα παρουσιάσει σε βιωματική επίδειξη, το άθλημα στους εκπαιδευόμενους του ΣΔΕ, καθώς το Σχολείο έχει εντάξει την τοξοβολία στο εκπαιδευτικό του πρόγραμμα για το 2026.

Continue Reading

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Η γελοιογραφία της εβδομάδας

Published

on

By

Continue Reading
musitsa-leatherbags-new

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ