Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρώτος  ο  Θ. Παπαθανάσης στις εκλογές του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλ/νίας

Published

on

Πρωτιά του Θανάση Παπαθανάση, Προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας και μέλους του ΔΣ του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου στις Αρχαιρεσίες του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας.

Οι συνδυασμοί για την Αντιπροσωπεία στον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο έλαβαν:

Παπαθανάσης Θανάσης  44 ψήφοι

Πετρόπουλος Πέτρος       21 ψήφοι

Πανταζής Γιώργος            19 ψήφοι

 

Εξάλλου πρώτος εξελέγη ο Θανάσης Παπαθανάσης και στο  Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου όπου ο συνδυασμός του «Ενωμένοι Φαρμακοποιοί» έλαβε 8 έδρες από τις 9 του Διοικητικού Συμβουλίου.

Αναλυτικά έλαβαν:

Παπαθανάσης Θανάσης 40,

Πανταζής Γιώργος  26,

Ασημακόπουλος Δημήτρης  6,

Ραπτάκης Μιχάλης 5,

Πανουκλιάς Σωτήρης 3,

Φώτος Χρήστος 3,

Μουρκούση Μαρία 1,

Μακρυγιώργου Μαρία 1

 

Μετά την ολοκλήρωση των Αρχαιρεσιών ο κ. Παπαθανάσης δήλωσε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου για την μεγάλη εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Η ευθύνη μεγάλη αλλά μου δίνουν τη δύναμη να συνεχίσω να τους υπηρετώ και να τους εκπροσωπώ με μεγαλύτερη αφοσίωση και πάθος.

Ο φαρμακοποιός βρίσκεται διαχρονικά δίπλα στους συμπολίτες μας και αποτελεί βασικό πυλώνα στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας. Το προηγούμενο χρονικό διάστημα της πανδημίας οι φαρμακοποιοί βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή και στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις την κοινωνία. Συνεχίζουμε να εκπαιδεύουμε τους συναδέλφους μας, να εκσυγχρονίζουμε το φαρμακείο και να παρέχουμε σημαντικές υπηρεσίες υγείας. Συνεχίζουμε με κοινωνικές παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες να βρισκόμαστε δίπλα στους πολίτες. Συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε  με τους συλλόγους ασθενών και με όλους τους φορείς. Στόχος μας ένα ανθρωποκεντρικό σύστημα υγείας που θα προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας και ασφάλεια στον πολίτη».

 

 

 

 

 

 

 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκπαιδευτικοί του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπάκτου στην Ιταλία

Published

on

By

Στο πλαίσιο του εγκεκριμένου Ευρωπαϊκού Προγράμματος ERASMUS + – ΚΑ122-SCH με κωδικό αριθμό 2022-1-EL01-KA122-SCH–000073008 και τίτλο «Σχολική διδακτική αποτελεσματικότητα μέσα στο Ευρωπαϊκό πλαίσιο» ομάδα πέντε εκπαιδευτικών του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπάκτου, αποτελούμενη από τις κ.κ. Μαρία Μαραγκού (ΠE70), Αθηνά Αγγελοπούλου (ΠΕ70), Μαρία Ασπρούλια (ΠΕ70), Μαρία Ελένη Μπόκαρη (ΠΕ79.01), Βικτώρια Τσιάρα (ΠΕ06) συμμετείχαν από τις 27 Μαρτίου έως τις 1 Απριλίου 2023 σε εκπαιδευτικό σεμινάριο στο Σοβεράτο της Ιταλίας με τίτλο «Lets make INCLUSION at school Non formal education is the answer».

Οι πέντε εκπαιδευτικοί ενημερώθηκαν πάνω σε θέματα διαμόρφωσης συμπεριληπτικού μαθησιακού περιβάλλοντος, το οποίο δίνει ισότιμη συμμετοχή σε όλους τους μαθητές μέσα από τη δημιουργία και υπαίθριων δραστηριοτήτων. Επιπλέον, στα πλαίσια της επίσκεψης οι εκπαιδευτικοί ξεναγήθηκαν σε αξιοθέατα της ευρύτερης περιοχής της Καλαβρίας, όπως το Soverato Superiore, το Badolato και το Catanzaro.

Τέλος, η δημιουργία προσωπικών σχέσεων ανάμεσα σε εκπαιδευτικούς από διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες θα αποτελέσει βασικό άξονα για τη συνέχιση της συνεργασίας σε μελλοντικές δράσεις στο πλαίσιο ευρωπαϊκών προγραμμάτων Erasmus+ και eTwinning.

Η Διευθύντρια του Σχολείου

Μαρία Μαραγκού

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ναύπακτος:  Τι καιρό θα κάνει αύριο Κυριακή του Πάσχα

Published

on

By

Με καλό καιρό, όπως δείχνουν τα πρόσφατα προγνωστικά από την μονάδα Μeteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα σουβλίσουμε τον οβελία την Κυριακή του Πάσχα στη Ναύπακτο. Η ημέρα θα ξεκινήσει με νεφώσεις αλλά θα υπάρχουν και διαστήματα ηλιοφάνειας, με ήπιους ανέμους και θερμοκρασίες που θα κυμαίνονται από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Μετά τις 3 το μεσημέρι τα σύννεφα θα πυκνώσουν με την πιθανότητα για βροχή να υπάρχει μετά τις 6 το απόγευμα.

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ευχετήριο μήνυμα του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριου Φαρμάκη για το Πάσχα

Published

on

By

Στο μήνυμά του, ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, αναφέρει:

«Πάσχα σημαίνει μετάβαση.

Από τον θάνατο (κάθε είδους) στη ζωή.

Από το σκοτάδι στο φως και από τη θλίψη στη χαρά. 

Από την ασθένεια στην υγεία και από το «εγώ» στο «εμείς».

Ας είναι αυτό το Πάσχα η αρχή της μετάβασης που ο καθένας σε προσωπικό επίπεδο επιθυμεί. Αλλά και το ξεκίνημα πολύ καλύτερων ημερών για τη χώρα και την κοινωνία μας, μακριά από τις κρίσεις που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια.

Πολλές ευχές από καρδιάς στους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας, σε κάθε πόλη και χωριό αυτού του μοναδικού τόπου.

Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα!»

 

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ