Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Σκαφάδα»

Published

on

Μπορεί οι δημότες να μην έχουν πλέον τη δυνατότητα να παρακολουθούν δια ζώσης τα δημοτικά συμβούλια και να παρεμβαίνουν παίρνοντας το λόγο, όμως οι τηλεδιασκέψεις δίνουν τη δυνατότητα στους δημοτικούς συμβούλους να συμμετέχουν στο δημοτικό συμβούλιο ακόμα και στις διακοπές τους.

Ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Σιαμαντάς αγκυροβολημένος στην Λευκάδα συμμετείχε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο και μάλιστα προσφέρθηκε, όταν επιστρέψει από τις διακοπές τους να πάει βόλτα με το σκάφος του τους δημοτικούς συμβούλους που θέλουν να δουν τη Ναύπακτο από τη θάλασσα.

Φαίνεται ότι σε αυτή την πρόσκληση ο κ.  Σιαμαντάς παρακινήθηκε από την παρότρυνση που εξέφρασε  στην παρουσίαση της  τουριστικής προβολής του δήμου ο δεσπότης, που είχε την τύχη παλαιότερα με το σκάφος του νυν δημάρχου να απολαύσει την ομορφιά της πόλης από τη θάλασσα, να δούνε την εξαίσια ομορφιά της Ναυπάκτου και με αυτή την οπτική.

Σκάφη λοιπόν διατίθενται, το αγκυροβόλιο και η μαρίνα ακόμα μας λείπουν.

Από την στήλη

παραδήγματα-σχόλια-εβδομαδιαία-ηλεκτρονική-συνδρομητική-εφημερίδα-Nafsweek

 

 

 

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ολοκληρώθηκε ένα υπέροχο ποδηλατικό διήμερο στη Ναύπακτο

Published

on

By

Ένα υπέροχο ποδηλατικό διήμερο ολοκληρώθηκε στη Ναύπακτο στις 22 και 23 Απριλίου.

Από νωρίς η Ναύπακτος ετοιμάστηκε να υποδεχτεί το SUPER CUP next generation Mountain Bike,  πανελλήνιους αγώνες κυπέλου ορεινής ποδηλασίας, για αθλητές και αθλήτριες μικρών κατηγοριών και τα κατάφερε με επιτυχία.

Το SUPER CUP next generation Mountain Bike τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας Ε.Ο.Π. και διοργανώνεται σε πέντε διαφορετικές πόλεις: Σαλαμίνα, Τρίκαλα, Ναύπακτος, Γέρακας Αττικής και Θεσσαλονίκη, από τέσσερις διαφορετικές τοπικές επιτροπές και ενώσεις ποδηλασίας και με την συνεργασία σωματείων και επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον χώρο της ποδηλασίας.

Στη Ναύπακτο συμμετείχαν 23 αθλητικά σωματεία,190 μικροί και μεγάλοι αθλητές και αθλήτριες και πλέον των 150 συνοδών, απ’ όλη την Ελλάδα.

Το SUPER CUP next generation Mountain Bike περιελάμβανε  την πρώτη ημέρα αγώνες στα αγωνίσματα του Eliminator (XCE) και τη δεύτερη αγώνες του Short Track (XCC) και αφορά ηλικιακές ομάδες, Παίδων / Κορασίδων /παν Παίδων / παν Κορασίδων σε ηλικίες από 6 έως 14 ετών και Ανδρών / Γυναικών και Masters.

Υλοποιήθηκε στη παραλία Γρίμποβο, στο χωμάτινο τμήμα, το οποίο και  διαμορφώθηκε σε χωμάτινη ΜΤΒ πίστα αγώνων με εμπόδια , κορμούς, διαδρομή στη κοίτη του ποταμού Σκα κ.α..

Παράλληλα με τους αγώνες  υλοποιήθηκαν, με μεγάλη προσέλευση και για τα baby μικρά 2 έως 5 ετών με ελεύθερη συμμετοχή, αγώνες baby balance bike με ποδήλατα ισορροπίας που διοργάνωσε ο φορέας Πράσινο Μπλε, ο οποίος και διάθεσε τον εξοπλισμό υλοποίησης, μετάλλια και δωράκια στα παιδιά.

Παρόντες στις απονομές ο Δήμαρχος Ναυπακτίας Βασίλης Γκίζας ο οποίος ευχαρίστησε θερμά τους συμμετέχοντες και τους συνοδούς για την παρουσία τους στη πόλη της Ναυπάκτου. Βράβευσαν επίσης και οι αντιδήμαρχοι Δήμου Ναυπακτίας Θωμάς Κοτρωνιάς και Σωκράτης Παπαβασιλείου καθώς και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπακτίας Σπύρος Τσέλιος.

Βραβείο απένειμε  και ο Σωτήρης Κυρίτσης μαζί με τη μικρή Ζωή Κυρίτση, εκπροσωπώντας τον μεγάλο χορηγό των αγώνων  OPEL Κυρίτσης.

Τη  διοργάνωση στη Ναύπακτο, ανέλαβαν η περιβαλλοντική οργάνωση Πράσινο Μπλε  και το ποδηλατικό σωματείο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τον Δήμο Ναυπακτίας και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ναυπακτίας με συντονιστή του κυπέλου τον mittasmtb.gr τους οποίους ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη τους.

Υποστηρίχτηκε από τους χορηγούς: OPEL κυρίτσης, theocar Avance Δυτικής Ελλάδας, Plan Consultinggroup, DOLE μπανάνες, IDEAL Χ. Παπαδόπουλος και χορηγό φιλοξενίας το Hotel Nafpaktos, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξή τους

* Το SUPER CUP next generation Mountain Bike είναι αφιερωμένο στην μνήμη της Ελένης Καμπαδάκη, σε ένα από τα πιο αγαπημένα μέλη του αθλήματος της ποδηλασίας και της ΕΟΠ με συντονιστή την mittasbike.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ναύπακτος: Ολοκληρώθηκε το «SUPER CUP nest generation Mountain Bike»  (2η Ημέρα) ΦΩΤΟ

Published

on

By

Με τις απονομές σε όλες τις κατηγορίες ολοκληρώθηκαν οι αγώνες «SUPER CUP nest generation Mountain Bike» που πραγματοποιήθηκαν στην Ναύπακτο το διήμερο 22 και 23 Απριλίου 2023.

Στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν  στην διαμορφωμένη πίστα  Mountain Bike στο Γρίμποβο (παζάρια) συμμετείχαν  πάνω από 25 σωματεία, 190 μικροί και μεγάλοι αθλητές και αθλήτριες 6 έως 14 ετών και άνω, ενώ  περισσότεροι  από 300 επισκέπτες συνοδοί, παράγοντες και προπονητές, απ’ όλη την Ελλάδα βρέθηκαν το τριήμερο  στην Ναύπακτο.

Οι συμμετοχές ενδεικτικά ήταν από σωματεία της Κρήτης, της Κω, της Ρόδου, των Τρικάλων, της Έδεσσας, της Φλώρινας, της Αττικής, της Ηγουμενίτσας, της Πάτρας κ.α. με τις εντυπώσεις τόσο των αθλητών όσο και των συνοδών τους προπονητών, τεχνικών και γονέων να είναι άκρως θετικές τόσο για τον αγώνα όσο και για την πόλη της Ναυπάκτου.

Οι αγώνες «SUPER CUP nest generation Mountain Bike….» διεξάγονται σε πέντε πόλεις στην Ελλάδα (Αθήνα, Σαλαμίνα, Τρίκαλα, Θεσσαλονίκη και Ναύπακτο).

Τις απονομές στους νικητές έκαναν ο δήμαρχος Ναυπακτίας Βασίλης Γκίζας, οι αντιδήμαρχοι Θωμάς Κοτρωνιάς και Σωκράτης Παπαβασιλείου, ο υπεύθυνος του «Πρασινο +Μπλε» και συνδιοργανωτής των αγώνων Τάσος Ξύδης, ο πρόεδρος του Συλλόγου ΣΥΦΑ Γέρακα Αττικής και συνδιοργανωτής Χρήστος Μακρυγιάννης, ο κομισάριος της Παγκόσμιας Ποδηλατικής ομοσπονδίας UCI και συντονιστής του SUPER CUP Θωμάς Μίτας και από την πλευρά της Ελληνικής Ποδηλατικής Ομοσπονδίας ο Γιάννης Δαφούλης.

 

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ναύπακτος: 1η Ημέρα – «SUPER CUP nest generation Mountain Bike» (ΦΩΤΟ)

Published

on

By

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και με πολύ μεγάλη συμμετοχή  η πρώτη ημέρα των αγώνων  του  «SUPER CUP nest generation Mountain Bike» που πραγματοποιείται στη Ναύπακτο το διήμερο 22 και 23 Απριλίου.

Γέμισε από αθλητές,  συνοδούς και θεατές η πίστα των αγώνων που έχει διαμορφωθεί στον χώρο των παζαριών στο Γρίμποβο με τους θεατές να επιβραβεύουν τις επιδόσεις των αυριανών πρωταθλητών.

Περισσότερα από 25 σωματεία από όλη την Ελλάδα, 190 μικροί και μεγάλοι αθλητές και αθλήτριες 6 έως 14 ετών έδωσαν μάχες την πρώτη ημέρα των αγώνων.

Κατά την έναρξη των αγώνων ο δήμαρχος Ναυπακτίας Βασίλης Γκίζας καλωσόρισε τους αθλητές  και τις αποστολές  ευχόμενος καλόν αγώνα και καλή διαμονή στην Ναύπακτο.

Το απόγευμα, με την ολοκλήρωση της 1ης ημέρας των αγώνων,  τα μετάλλια τα κύπελα και τα διπλώματα στους νικητές έδωσαν ο αντιδήμαρχος περιβάλλοντος Θωμάς Κοτρωνιάς,  ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σπύρος Τσέλιος, ο υπεύθυνος του  “Πράσινο + Μπλε” Τάσος Ξύδης, ο πρόεδρος του Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού Γέρακα Χρήστος Μακρυγιάννης και μέλη της  Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ

 

Οι αγώνες συνεχίζονται αύριο Κυριακή πρωί με  συμμετοχές και  στις κατηγορίες εφήβων, νεάνιδων, ανδρών, γυναικών και masters ανδρών και γυναικών.

Ταυτόχρονα με τους αγώνες, την Κυριακή 23 Απριλίου από 10:00 έως 13:00 πραγματοποιούνται  «αγώνες ποδηλασίας Baby balance»  με ελεύθερη συμμετοχή για παιδιά από 3 έως και 5 ετών, με ποδήλατα ισορροπίας. Η διοργάνωση του φορέα «Πράσινο+ Μπλε»,  θα διαθέσει το προσωπικό και όλο τον εξοπλισμό υλοποίησης.

 

 

 

 

Continue Reading

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ