Connect with us

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σπ. Τσέλιος: «Επιχείρηση καθαρισμοί παραλιών» -Ετοιμάζεται  η Ναυπακτία για το καλοκαίρι

Published

on

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες  καθαρισμού και συντήρησης στο παραλιακό μέτωπο του Δήμου Ναυπακτίας από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ναυπακτίας  – ΔΛΤΝ,  από το Κρυονέρι μέχρι και το αλσύλλιο στο Γρίμποβο και ενόψει καλοκαιρινής περιόδου.

Ο πρόεδρος του  ΔΛΤΝ  Σπύρος Τσέλιος  δήλωσε στο Nafsweek:

«Έχουν ξεκινήσει ήδη εργασίες στη ζώνη ευθύνης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπακτίας σε συνεργασία με την Διεύθυνση περιβάλλοντος, μια και τον Δήμο τον βλέπουμε σαν έναν ενιαίο φορέα, και υπάρχει αλληλοβοήθεια ώστε να  μπορέσουμε να κατεβάσουμε τα κοστολόγια στα διάφορα έργα.

Από την περασμένη εβδομάδα ξεκινήσαμε στην Κάτω Βασιλική,  μία και είχε γυρίσματα μία τηλεοπτική εκπομπή και έπρεπε να ξεκινήσουμε από κει τους καθαρισμούς. Στη συνέχεια ολοκληρώσαμε  τους καθαρισμούς και τη διευθέτηση της παραλίας στο Αντίρριο με τη συμβολή της τοπικής κοινότητας και του προέδρου της.

Βρισκόμαστε ήδη στην παραλία της Ψανής με τις εργασίες να προχωρούν και το επόμενο διάστημα θα ολοκληρώσουμε και τον καθαρισμό στο Γρίμποβο, ώστε να είναι όλα έτοιμα.

Εκτός από τον καθαρισμό των παραλιών,  που θέλω να πω ότι ήταν σε εξαιρετική κατάσταση,  και κάναμε μόνο διαμόρφωση,  θα τοποθετηθούν στην συνέχεια οι  ντουζιέρες και οι  ομπρέλες ώστε να μπορεί ο κόσμος να απολαμβάνει τη θάλασσα.

Επίσης θα παρέμβουμε και στο χώρο της πλαζ  ώστε να μην παρουσιάζει αυτή την εικόνα που έχει σήμερα.

Ταυτόχρονα  προχωράμε και σε αποκατάσταση ζημιών στο φωτισμό στο παραλιακό μέτωπο.

Βάζουμε δηλαδή και τις τελευταίες πινελιές ώστε να μπορεί ο πολίτης, ο λουόμενος να απολαύσει τις παραλίες της Ναυπακτίας».

Σχετικά με την αποκατάσταση σε διάφορα  σημεία του ξύλινου πατώματος στο Γρίμποβο, σε ποιο στάδιο βρισκόμαστε;

«Είναι μία εξαιρετικά δύσκολη και επίπονη δουλειά. Κάνουμε παρεμβάσεις στο ξύλινο πάτωμα του Γριμπόβου ώστε να μη χρειαστεί να επανέλθουμε και τα επόμενα χρόνια. Είναι πραγματικά μία πολύ δύσκολη δουλειά που δεν την περιμέναμε.  Έχουμε καθυστερήσει, είμαστε έξω από τους χρόνους αλλά πιστεύω μέχρι να ανοίξουν τα μαγαζιά θα έχουμε ολοκληρώσει το έργο».

Όσον αφορά τον χώρο του Αλσυλίου, που ακούγονται διάφορα περί εγκατάλειψης κ.α,  προχωρούν οι εργασίες;

«Να διευκρινίσουμε το αλσύλλιο είναι ακόμα εργοταξιακός χώρος. Όντως ακούμε πράγματα πολλά και διάφορα,  ξαναλέω είναι εργοταξιακός  χώρος. Είναι μέσα στο Αλσύλιο συνεργεία και εργάζονται. Ξεκίνησαν  οι εργασίες  εκεί  με άτομα από την κοινωφελή εργασία επί θητείας  του κ. Λουκοπούλου.

Εμείς συνεχίσαμε το κομμάτι που έχει να κάνει με τις πλακοστρώσεις στους πεζοδιαδρόμους, όμως έχει πολύ δουλειά ακόμα. Πρέπει να τοποθετηθεί  ο φωτισμός, να γίνει η φύτευση, όπως ακριβώς έχει οριστεί, έχουμε ακόμα να ολοκληρώσουμε αρκετό κομμάτι.  Επαναλαμβάνω, είναι εργοταξιακός χώρος.  Όταν είμαστε έτοιμοι να παραδώσουμε το Αλσύλλιο θα ενημερώσουμε την κοινωνία της Ναυπάκτου να το επισκεφτεί καθώς θα είναι ένας πολύ όμορφος χώρος».

Γίνε συνδρομητής στην εφημερίδα μας ΕΔΩ,  με 20 ευρώ τον χρόνο.

Κάθε Παρασκευή φτάνει στα email των συνδρομητών μας

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Συνάντηση ΕΚΝΔ με τον Βουλευτή Δ. Κωνσταντόπουλο  & την Τοπική οργάνωση ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Ναυπάκτου

Published

on

By

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ-Κωνσταντοπουλος-ΕΚΝΔ-ΤΟ-Ναύπακτος
Την Παρασκευή 23/9/2022 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προεδρείου του ΕΚΝΔ με το Βουλευτή Αιτ/νίας του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ  Δημήτρη Κωνσταντόπουλο και αντιπροσωπείας της Τοπικής  Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ Ναυπάκτου
Στο επίκεντρο της συνάντησης τέθηκαν όλα τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι της περιοχής μας.
Η ανεργία, η ακρίβεια, η ανασφάλιστη εργασία, η αναβάθμιση του ΣΕΠΕ. κλπ τέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης.
Τόσο ο Βουλευτής όσο και η Τοπική Οργάνωση τόνισαν ότι θα σταθούν αρωγοί στις διεκδικήσεις του ΕΚΝΔ.
ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ-Κωνσταντοπουλος-ΕΚΝΔ-ΤΟ-Ναύπακτος

 

 

 

 

Continue Reading

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ναύπακτος: Ολοκληρώθηκαν οι 2οι Πανελλήνιοι αγώνες τοξοβολίας

Published

on

By

Πανελλήνιοι-αγώνες-Τοξοβολίας-Ναύπακτος-Παπαχαραλάμπειο-στάδιο

Ολοκληρώθηκαν με τις απονομές των μεταλλείων στους νικητές όλων των κατηγοριών οι 2οι Πανελλήνιοι αγώνες τοξοβολίας που πραγματοποιήθηκαν στην Ναύπακτο, Στο Εθνικό Παπαχαραλαμπειο στάδιο σήμερα Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022.

Για  δεύτερη συνεχή χρονιά , οι αγώνες πραγματοποιούνται στην Ναύπακτο  στην Ναύπακτο με τις φετινές συμμετοχές να ξεπερνούν τους  120 αθλητές από Συλλόγους από ολόκληρη την Ελλάδα έφτασαν στην Ναύπακτο για να συμμετάσχουν στους αγώνες.

Το “παρών” στους αγώνες έδωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας  Τάσος  Χρυσανθόπουλος.

Οι αγώνες υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο προβολής της Ναυπακτίας μέσα από εναλλακτικές μορφές τουρισμού όπως ο αθλητικός και παράλληλα είναι αφιερωμένοι στα 61 χρόνια μνήμης από τη δωρεά του Δημητρίου Παπαχαραλάμπους για να χτιστεί το Εθνικό Παπαχαραλάμπειο Στάδιο Ναυπάκτου.

Μια συνδιοργάνωση της περιβαλλοντικής οργάνωσης “Πράσινο +Μπλε”, του ΑΣ Τοξοβολίας Πέλοπας, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Ναυπακτίας, με  τον ΑΣΤ Προαστείου και με την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού & της Επιτροπής Παπαχαραλάμπειου Εθνικού Σταδίου Ναυπάκτου.

Πανελλήνιοι-αγώνες-Τοξοβολίας-Ναύπακτος-Παπαχαραλάμπειο-στάδιο Πανελλήνιοι-αγώνες-Τοξοβολίας-Ναύπακτος-Παπαχαραλάμπειο-στάδιο Πανελλήνιοι-αγώνες-Τοξοβολίας-Ναύπακτος-Παπαχαραλάμπειο-στάδιο Πανελλήνιοι-αγώνες-Τοξοβολίας-Ναύπακτος-Παπαχαραλάμπειο-στάδιο Πανελλήνιοι-αγώνες-Τοξοβολίας-Ναύπακτος-Παπαχαραλάμπειο-στάδιο Πανελλήνιοι-αγώνες-Τοξοβολίας-Ναύπακτος-Παπαχαραλάμπειο-στάδιο

Πανελλήνιοι-αγώνες-Τοξοβολίας-Ναύπακτος-Παπαχαραλάμπειο-στάδιο Πανελλήνιοι-αγώνες-Τοξοβολίας-Ναύπακτος-Παπαχαραλάμπειο-στάδιο

 

 

 

Continue Reading

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

2οι Πανελλήνιοι Αγώνες Τοξοβολίας: Ξεκινούν το Σάββατο 24/9 στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο Ναυπάκτου

Published

on

By

Για δεύτερη συνεχή χρονιά , διοργανώνονται στην Ναύπακτο το Σάββατο στις 24 Σεπτεμβρίου 2022  στο Εθνικό Παπαχαραλάμπειο Στάδιο Ναυπάκτου, Πανελλήνιοι αγώνες Τοξοβολίας όλων των κατηγοριών τόξων και όλων των ηλικιών. Η έναρξη των αγώνων θα γίνει στις 09:30 το πρωί, με περισσότερους από 120 αθλητές από ολόκληρη την Ελλάδα να έχουν φτάσει στην Ναύπακτο για να συμμετάσχουν.

Μια συνδιοργάνωση της περιβαλλοντικής οργάνωσης “Πράσινο +Μπλε”, του ΑΣ Τοξοβολίας Πέλοπας, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Ναυπακτίας, με  τον ΑΣΤ Προαστείου και με την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού & της επιτροπής Παπαχαραλάμπειου Εθνικού Σταδίου Ναυπάκτου.

Οι αγώνες υλοποιούνται στο πλαίσιο προβολής της Ναυπακτίας μέσα από εναλλακτικές μορφές τουρισμού όπως ο αθλητικός και παράλληλα είναι αφιερωμένοι στα 61 χρόνια μνήμης από τη δωρεά του Δημητρίου Παπαχαραλάμπους για να χτιστεί το Εθνικό Παπαχαραλάμπειο Στάδιο Ναυπάκτου.

Η είσοδος στους αγώνες είναι ελεύθερη για το κοινό.

Προτρέπουμε στους δημότες Ναυπακτίας και όχι μόνο, να παρευρεθούν (ιδιαίτερα σε γονείς με μικρά παιδιά} παρακολουθώντας  ενδιαφέροντες αγώνες Τοξοβολίας που θα υλοποιηθούν στη πόλη της Ναυπάκτου.

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ