Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Στην Γενική Συνέλευση της Πανευρωπαϊκής Ένωσης Φαρμακοποιών ο Θ. Παπαθανάσης

Published

on

«Η συνεχής υποβάθμιση των υπηρεσιών Υγείας και η αυξανόμενη επιβάρυνση του πολίτη στη Φαρμακευτική δαπάνη δεν μπορεί να συνεχιστεί» δήλωσε ο Θανάσης Παπαθανάσης Αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου από τις Βρυξέλλες, όπου συμμετείχε στην Εκτελεστική Επιτροπή και τη Γενική Συνέλευση της Πανευρωπαϊκής Ένωσης Φαρμακοποιών( PGEU).

Ο τ. Δήμαρχος Ναυπάκτου και Αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου από τις Βρυξέλλες, με αφορμή τη συζήτηση για τις παρεχόμενες υπηρεσίες Υγείας και την πολιτική του Φαρμάκου στην Ευρώπη επισήμανε ότι στην Ελλάδα όπου τα  χρόνια της κρίσης μειώθηκε το εισόδημα των Ελλήνων σε πολύ μεγάλο βαθμό η επιβάρυνση των πολιτών για την Υγεία του  αλλά και την πρόσβαση στο Φάρμακο ολοένα και αυξάνεται. Έτσι χαρακτηριστικά δήλωσε ότι:  «τη στιγμή που παρά πολλά φάρμακα είναι σε έλλειψη λόγω μη παραγωγής τους ή  εξαγωγής τους στο εξωτερικό ο πολίτης επιβαρύνεται διαρκώς περισσότερο αφού η μέση συμμετοχή στα συνταγογραφούμενα φάρμακα υπερβαίνει το 30% και οι τιμές των μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων έχουν εκτιναχθεί ύστερα από την απελευθέρωση της τιμής τους σε ποσοστό που υπερβαίνει μεσοσταθμικά το 20%. Η άμεση αλλαγή πολιτικής προς ένα ανθρωποκεντρικό σύστημα Υγείας είναι περισσότερο από ποτέ επιτακτική».

ΕΛΛΑΔΑ

Νέα υπηρεσία από την Τheocar

Published

on

By

Η εταιρεία Theocar πάντα με σεβασμό στον άνθρωπο, δραστηριοποιείτε 20 και πλέον χρόνια παρέχοντας υπηρεσίες μεταφοράς καθώς και ενοικίασης οχημάτων, πλέον προσφέρει και μια νέα υπηρεσία.

Οι έμπειροι οδηγοί αναλαμβάνουν με αξιοπιστία την μεταφορά ατόμων με ειδικές ανάγκες, με απολυτή ασφάλεια και χωρίς ταλαιπωρία, σε οποιοδήποτε σημείο επιθυμεί ο πελάτης έχοντας  ειδικό όχημα με ράμπα για την μεταφορά με αναπηρικό αμαξίδιο.

Επιπλέον υπάρχει  και η δυνατότητα ενοικίασης- μίσθωσης του οχήματος σε οδηγούς που πληρούν τις προαπαιτούμενος προϋποθέσεις για την ενοικίαση.

Για επιπλέον πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με κάποιο από τα καταστήματά μας.

Βρείτε μας στην Πάτρα, στο Αίγιο, στη Ναύπακτο, στο Αγρίνιο, στη Κυλλήνη αλλά και στο Κατάκολο.

Επίσης περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας www.theocar.com και στο τηλεφωνικό μας κέντρο 211 8008090.

 

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Κλειστό το πέρασμα στον Εύηνο

Published

on

By

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και με τον όγκο του νερού του Εύηνου ποταμού να είναι αυξημένος  λόγω των έντονων βροχοπτώσεων, παραμένει κλειστή η ιρλανδικού τύπου γέφυρα.

Η διέλευση των κατοίκων της περιοχής και όσων θέλουν να φτάσουν εκεί διεξάγεται μέσω της Ιόνιας οδού.

Εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν και μετά τον καθαρισμό της  γέφυρας από τα φερτά υλικά θα δοθεί και πάλι στην κυκλοφορία ο δρόμος.         –photo Galatasnews

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Εγκαίνια και κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ΟΜ Ναυπακτίας

Published

on

By

Το Σάββατο 28/1/23 στις 6 μ.μ. σας καλούμε στα εγκαίνια του γραφείου μας (πλατεία Φαρμάκη 2), όπου θα κόψουμε πρωτοχρονιάτικη πίτα και θα συζητήσουμε για τις πολιτικές εξελίξεις. Θα παραβρεθούν οι βουλευτές, μέλη της ΚΕ και στελέχη του κόμματος.

Σας περιμένουμε!

Ο.Μ. Ναυπακτίας

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ