Connect with us

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στην Ναύπακτο η Π. Πιστιόλη και η Β. Γεωργάκη από το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ

Published

on

Την Ναύπακτο επισκέφθηκαν σήμερα η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ –ΚΙΝ.ΑΛ Βούλα Γεωργάκη και η υποψήφια βουλευτής στο νομό Αιτωλοακαρνανίας Περσεφόνη Πιστιόλη. Από νωρίς το πρωί πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου.

Ακολούθως έκαναν επίσκεψη στους Συλλόγους «ΑΛΚΥΟΝΗ» και «ΦΛΟΓΑ» και στην συνέχεια είχαν συνάντηση στο δημαρχείο με τον Δήμαρχο Ναυπακτίας Τάκη Λουκόπουλο. Το μεσημέρι συναντήθηκαν με φίλους του Κινήματος σε γνωστό καφέ της Ψανής.

Συναντήσαμε τις δυο κυρίες όπου και δήλωσαν στο Nafsweek για την «εμπλοκή» τους για πρώτη φορά στα κοινά:

Περσεφόνη Πιστιόλη

Είναι ένας δύσκολος αγώνας και θα έλεγα ότι δεν είναι απλά δύσκολος, είναι άνισος, αφού απέναντί μας βρίσκονται δύο πολιτικά άκρα που αυτή τη στιγμή μας πολεμάνε με νύχια και με δόντια.

Όλοι κοιτάνε, και η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ, πως θα αφαιμάξουν την πηγή που λέγεται ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής.

Ναι μεν είναι η πρώτη φορά που κατεβαίνω στον εκλογικό στίβο σε Εθνικό επίπεδο, αλλά από πολύ μικρή έχω εμπλοκή με τα κοινά και στο φοιτητικό κίνημα και πραγματικά το αίμα που λέγεται ΠΑΣΟΚ ρέει στις φλέβες μου.

Αν και σήμερα είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση, για μένα είναι πολύ μεγάλη τιμή να συμμετέχω και να προσφέρω. Να δώσω τη μάχη πρώτα από όλα για το χώρο μας.

Θέλουμε με κάθε τρόπο να περάσουμε στην κοινωνία το μήνυμα της αξιοπρέπειας. Με ποιον έζησε η κοινωνία μας την καλύτερη εποχή με αξιοπρέπεια. Πότε είδε η κοινωνία μας τις καλύτερες μέρες. Ποτέ η κοινωνία είδε να οργανώνεται το κοινωνικό κράτος.

Όλα αυτά έγιναν επί ΠΑΣΟΚ και επί Ανδρέα Παπανδρέου και όλα αυτά ήρθε η ώρα να τα ξαναστήσουμε και πάλι και για αυτό το λόγο θα δώσουμε τη μάχη και τον αγώνα με όλες μας τις δυνάμεις.

Βούλα Γεωργάκη

Στο χώρο μας έχουμε μάθει να είμαστε για τα δύσκολα. Η Ευρωβουλή είναι ένα σημαντικό προπύργιο της δημοκρατίας και η Ελλάδα είναι αυτή που δημιούργησε ο δημοκρατία, πως θα μπορούσαμε να λείψουμε εμείς;

Είμαστε φιλοευρωπαϊκές, είμαστε σοσιαλιστές. Την απόφασή μου να είμαι υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ  την πήρα για να συνεισφέρω και εγώ έστω ένα μικρό λιθαράκι στον τόπο μας, στα δύσκολα, για ένα κράτος Ειρήνης, Αλληλεγγύης, Δημοκρατίας. Όλα αυτά που πρεσβεύει το ΠΑΣΟΚ.  το Κίνημα Αλλαγής.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Οι δραπέτες της σκακιέρας» από την ΚΕΔΝ και το Πανεπιστήμιο Πατρών

Published

on

By

δραπέτες-της-σκακιέρας-ΚΕΔΝ-Πανεπιστήμιο-Πατρών

Στην γεμάτη από γονείς και παιδιά Παπαχαραλάμπειο αίθουσα εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε η Διαδραστική εκπαιδευτική παράσταση «Οι δραπέτες της σκακιέρας».

Η παράσταση είναι βασισμένη σε απόσπασμα από την ομώνυμη όπερα του Γιώργου Κουρουπού – Ευγένιου Τριβιζά και την παρουσίασε στο κοινό της Ναυπάκτου το Εργαστήριο Σκηνικής Πράξης  και Λόγου του τμήματος Θεατρικών Σπουδών Πανεπιστημίου Πατρών στο πλαίσιο της συνεργασίας του με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ναυπακτίας ΚΕΔΝ.

Τους θεατές υποδέχθηκε η πρόεδρος της ΚΕΔΝ Μαρία Ζιαμπάρα και ο συντονιστής των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Ναυπακτίας –ΚΔΑΠ Μάρκος Μυκονιάτης, ενώ ο αντιδήμαρχος Σπύρος Τραχύλης  χαιρέτησε της εκδήλωση.

Το «παρών» έδωσαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Σιαμαντάς και Γιάννης Μπουλές, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αριστομένης Χάρος, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.

Η διδασκαλία της σκηνικής δημιουργίας και ερμηνείας είναι της Μαρίας Φραγκή  της μουσικής και των τραγουδιών της Αγγελικής Κορδέλλου , της κίνησης και του χορού της Κάτιας Σαβράμη , που διδάσκουν στο τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πατρών.

δραπέτες-της-σκακιέρας-ΚΕΔΝ-Πανεπιστήμιο-Πατρών δραπέτες-της-σκακιέρας-ΚΕΔΝ-Πανεπιστήμιο-Πατρών δραπέτες-της-σκακιέρας-ΚΕΔΝ-Πανεπιστήμιο-Πατρών δραπέτες-της-σκακιέρας-ΚΕΔΝ-Πανεπιστήμιο-Πατρών δραπέτες-της-σκακιέρας-ΚΕΔΝ-Πανεπιστήμιο-Πατρών δραπέτες-της-σκακιέρας-ΚΕΔΝ-Πανεπιστήμιο-Πατρών δραπέτες-της-σκακιέρας-ΚΕΔΝ-Πανεπιστήμιο-Πατρών

Continue Reading

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Επίσκεψη δημάρχου στο εργοτάξιο του Ξενία

Published

on

By

Ξενία-επίσκεψη-δήμαρχος-Γκίζας

Τον  χώρο του «Ξενία» επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ναυπακτίας Βασίλης Γκίζας συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Ζαχαρία Χοχτούλα και Διεύθυνσης Περιβάλλοντος Θωμά Κοτρωνιά.

Πλέον οι εργασίες αποκατάστασης – αναστήλωσης και ανάδειξης του κτηρίου συνεχίζονται κανονικά με την επικαιροποίηση της μελέτης του έργου, καθώς διαπιστώθηκε ότι η πραγματική κατάσταση της στατικότητας του κτηρίου διέφερε από εκείνη που αναφερόταν στην αρχική μελέτη.

Το έργο έχει ορίζοντα ολοκλήρωσης περίπου 18 μήνες, όπου στον χώρο πλέον θα λειτουργεί Μουσείο εικονικής πραγματικότητας, πινακοθήκη, συνεδριακό κέντρο – αίθουσα εκδηλώσεων και καφέ- εστιατόριο.

Ξενία-επίσκεψη-δήμαρχος-Γκίζας Ξενία-επίσκεψη-δήμαρχος-Γκίζας

Continue Reading

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Οι Δραπέτες της Σκακιέρας» αύριο Τετάρτη στην Παπαχαραλάμπειο

Published

on

By

ΚΕΔΝ-Πανεπιστημιο-Πατρων

Το Διοικητικό Συμβούλιο και οι εργαζόμενοι της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ναυπακτίας σας προσκαλούν στην διαδραστική θεατρική παράσταση για μικρούς και για μεγάλους, ¨Οι Δραπέτες της Σκακιέρας¨ την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020 στις 17.30 στην Παπαχαραλάμπειο  αίθουσα . Η παράσταση είναι βασισμένη σε απόσπασμα από την ομώνυμη όπερα του Γιώργο Κουρουπού – Ευγένιου Τριβιζά.

H δράση αυτή υλοποιείται στα πλαίσια του  Εργαστήριου Σκηνικής Πράξης  και Λόγου του τμήματος «Θεατρικών Σπουδών Πανεπιστημίου Πατρών».

Η διδασκαλία της σκηνικής δημιουργίας και ερμηνείας είναι της Μαρίας Φραγκή  της μουσικής και των τραγουδιών της Αγγελικής Κορδέλλου , της κίνησης και του χορού της Κάτιας Σαβράμη , που διδάσκουν στο τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πατρών.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ

Continue Reading

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ