Connect with us

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στην Ναύπακτο η Π. Πιστιόλη και η Β. Γεωργάκη από το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ

Published

on

Την Ναύπακτο επισκέφθηκαν σήμερα η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ –ΚΙΝ.ΑΛ Βούλα Γεωργάκη και η υποψήφια βουλευτής στο νομό Αιτωλοακαρνανίας Περσεφόνη Πιστιόλη. Από νωρίς το πρωί πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου.

Ακολούθως έκαναν επίσκεψη στους Συλλόγους «ΑΛΚΥΟΝΗ» και «ΦΛΟΓΑ» και στην συνέχεια είχαν συνάντηση στο δημαρχείο με τον Δήμαρχο Ναυπακτίας Τάκη Λουκόπουλο. Το μεσημέρι συναντήθηκαν με φίλους του Κινήματος σε γνωστό καφέ της Ψανής.

Συναντήσαμε τις δυο κυρίες όπου και δήλωσαν στο Nafsweek για την «εμπλοκή» τους για πρώτη φορά στα κοινά:

Περσεφόνη Πιστιόλη

Είναι ένας δύσκολος αγώνας και θα έλεγα ότι δεν είναι απλά δύσκολος, είναι άνισος, αφού απέναντί μας βρίσκονται δύο πολιτικά άκρα που αυτή τη στιγμή μας πολεμάνε με νύχια και με δόντια.

Όλοι κοιτάνε, και η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ, πως θα αφαιμάξουν την πηγή που λέγεται ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής.

Ναι μεν είναι η πρώτη φορά που κατεβαίνω στον εκλογικό στίβο σε Εθνικό επίπεδο, αλλά από πολύ μικρή έχω εμπλοκή με τα κοινά και στο φοιτητικό κίνημα και πραγματικά το αίμα που λέγεται ΠΑΣΟΚ ρέει στις φλέβες μου.

Αν και σήμερα είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση, για μένα είναι πολύ μεγάλη τιμή να συμμετέχω και να προσφέρω. Να δώσω τη μάχη πρώτα από όλα για το χώρο μας.

Θέλουμε με κάθε τρόπο να περάσουμε στην κοινωνία το μήνυμα της αξιοπρέπειας. Με ποιον έζησε η κοινωνία μας την καλύτερη εποχή με αξιοπρέπεια. Πότε είδε η κοινωνία μας τις καλύτερες μέρες. Ποτέ η κοινωνία είδε να οργανώνεται το κοινωνικό κράτος.

Όλα αυτά έγιναν επί ΠΑΣΟΚ και επί Ανδρέα Παπανδρέου και όλα αυτά ήρθε η ώρα να τα ξαναστήσουμε και πάλι και για αυτό το λόγο θα δώσουμε τη μάχη και τον αγώνα με όλες μας τις δυνάμεις.

Βούλα Γεωργάκη

Στο χώρο μας έχουμε μάθει να είμαστε για τα δύσκολα. Η Ευρωβουλή είναι ένα σημαντικό προπύργιο της δημοκρατίας και η Ελλάδα είναι αυτή που δημιούργησε ο δημοκρατία, πως θα μπορούσαμε να λείψουμε εμείς;

Είμαστε φιλοευρωπαϊκές, είμαστε σοσιαλιστές. Την απόφασή μου να είμαι υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ  την πήρα για να συνεισφέρω και εγώ έστω ένα μικρό λιθαράκι στον τόπο μας, στα δύσκολα, για ένα κράτος Ειρήνης, Αλληλεγγύης, Δημοκρατίας. Όλα αυτά που πρεσβεύει το ΠΑΣΟΚ.  το Κίνημα Αλλαγής.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο Γ.Γ Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός στην Ναύπακτο – Συνέντευξη για τα πεπραγμένα στο Στάδιο

Published

on

By

Συνέντευξη τύπου θα παραχωρήσει την Τρίτη 25 Ιουνίου και ώρα 7:00 μ. μ. , στο  ξενοδοχείο LEPANTO, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος  Συναδινός.

Της συνέντευξης θα έχει προηγηθεί κοινή συνεδρίαση με την Επιτροπή Διοίκησης του Παπαχαραλάμπειου Εθνικού Σταδίου Ναυπάκτου, με θέμα τον απολογισμό πεπραγμένων κατά τη τετραετία 2015-2019 σε ό, τι έχει να κάνει με τις αθλητικές υποδομές και τον αθλητισμό γενικότερα στη περιοχή μας .

 

Continue Reading

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Από Σεπτέμβρη η Ανάπλαση του κέντρου της Ναυπάκτου

Published

on

By

Αναβλήθηκε  για την Τρίτη 25 Ιουνίου στις 9 το βράδυ η σύσκεψη που ζήτησε η Ομοσπονδία με θέμα την έναρξη των εργασιών για την Ανάπλαση του ιστορικού κέντρου της Ναυπάκτου. Αιτία της αναβολής η δικαιολογημένη απουσία του Δημάρχου Ναυπακτίας Τάκη Λουκόπουλου και μελών της δημοτικής αρχής εξ αιτίας του αιφνίδιου θανάτου του προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου Χαράλαμπου Κανέλλου.

Στην πρώτη συνάντηση και χωρίς να συζητηθεί, όπως ήταν φυσικό, το θέμα παραβρέθηκαν ο πρώην Δήμαρχος Ναυπακτίας Γιάννης Μπουλές, οι νεοεκλεγέντες δημοτικοί σύμβουλοι Σωκράτης Παπαβασιλείου και Ζαχαρίας Χοχτούλας, ο δημοτικός σύμβουλος Ντίνος Τσουκαλάς, ο προϊστάμενος των Τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Ναυπακτίας Γιώργος Κέστος, εκπρόσωπος του Συλλόγου Μηχανικών και μέλη της Ομοσπονδίας.

Σε συνεννόηση με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Θέμη Δαβανέλλο αποφασίστηκε η αναβολή της συνάντησης.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Nafsweek, σχετικά με την έναρξη των εργασιών στο κέντρο της Ναυπάκτου για την Ανάπλαση του Ιστορικού κέντρου, τις προηγούμενες ημέρες υπογράφτηκε η σύμβαση στο έργο, χωρίς ωστόσο να έχει εγκατασταθεί ο εργολάβος.

Τα επόμενα βήματα είναι η εξεύρεση εργοταξιακών χώρων, όπου και θα εναποτεθούν υλικά και μηχανήματα για το έργο. Για  όλα αυτά δεν υπάρχουν μέχρι σήμερα ούτε καν προτάσεις, που σημαίνει πως θα περάσει αρκετό διάστημα μέχρι την εγκατάσταση του εργολάβου στο έργο και την δημιουργία των απαραίτητων εργοταξιακών χώρων για την εξυπηρέτησή του.

Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με την σύμβαση, το έργο της Ανάπλασης του ιστορικού κέντρου της Ναυπάκτου – που περιλαμβάνει το τμήμα από Πλατεία Παπαχαραλάμπους μέχρι την οδό Σοϊδά στην πλαζ, έχει ορίζοντα υλοποίησης δύο χρόνων.

Σε αναμονή λοιπόν της σύσκεψης της Τρίτης  25ης  Ιουνίου, όπου θα συζητηθεί το θέμα ώστε να δοθούν οι επίσημες απαντήσεις, σύμφωνα πάντα με ασφαλείς πληροφορίες μας, οι εργασίες για την Ανάπλαση δεν αναμένεται να ξεκινήσουν νωρίτερα από τα μέσα του Σεπτέμβρη.

Continue Reading

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ομοσπονδία: Ζητά άμεση αναβολή των εργασιών της Ανάπλασης

Published

on

By

Σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ναυπακτίας και Δωρίδας, σχετικά με το έργο της ανάπλασης στο ιστορικό κέντρο της Ναυπάκτου, εκφράζει την αντίθεσή της ζητώντας μάλιστα την αναβολή της έναρξης των εργασιών. Αναφέρονται στην ανακοίνωση τα ακόλουθα:

« Με έκπληξη ενημερωθήκαμε από τα ΜΜΕ ότι εντός των ημερών ξεκινάει το έργο της ανάπλασης του ιστορικού κέντρου της πόλης. Πιστεύουμε, ότι ένα τόσο σπουδαίο έργο για τη πόλη μας σε συνδυασμό με το κυκλοφοριακό πρόβλημα  που αντιμετωπίζουμε καθημερινά, θα πρέπει πριν ξεκινήσει, όλοι οι εμπλεκόμενοι να προτείνουμε και να συναποφασίσουμε τον τρόπο με τον οποίο η πόλη και οι κάτοικοι της θα έχουν τα λιγότερα δυνατόν προβλήματα από την εκτέλεση του έργου.

Για τους παραπάνω λόγους και  εν όψει της τουριστικής περιόδου που ξεκίνησε και του εντεινόμενου κυκλοφοριακού προβλήματος στην πόλη , με ομόφωνη απόφαση του εκτάκτου ΔΣ  της Ομοσπονδίας την 18/6/2019  ΖΗΤΑΜΕ  την άμεση αναβολή έναρξης εκτέλεσης του έργου, και προσκαλούμε σήμερα ΠΕΜΠΤΗ 20/6/2019 και ώρα 20:45 τον κ. Δήμαρχο , τους αρχηγούς των δημοτικών παρατάξεων καθώς και κάθε ενδιαφερόμενο σε  σύσκεψη στα γραφεία μας  ώστε να κουβεντιάσουμε με λεπτομέρειες το παραπάνω πρόβλημα αλλά και το κυκλοφοριακό  για  να καταλήξουμε στη καλύτερη δυνατή λύση.

Για το ΔΣ

   Ο Πρόεδρος                                       Ο Γραμματέας

Δαβανέλλος Θέμης                               Μπακατσιάς Βασίλης»

Continue Reading

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

musitsa-slider

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ