Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στηρίζει Γκίζα η παράταξη του Ντ. Τσουκαλά

Published

on

Με ανακοίνωσή του ο Ντίνος Τσουκαλάς και η δημοτική παράταξη «Πρωταγωνιστής ο άνθρωπος» δίνουν την στήριξή τους στον υποψήφιο δήμαρχο Ναυπακτίας Βασίλη Γκίζα. Αναφέρει αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο συνδυασμός μας «Πρωταγωνιστής ο άνθρωπος» και ο επικεφαλής του Ντίνος Τσουκαλάς, από την πρώτη στιγμή που αποφασίστηκε να καταθέσουμε τη δική μας πρόταση για το αύριο του Δήμου Ναυπακτίας υπήρξαμε ξεκάθαροι απέναντι σε όλες και σε όλους. Μιλήσαμε για τις αρχές που επιθυμούμε να διέπουν τη διοίκηση του Δήμου μας, καθώς και για το πρόγραμμα που έχουμε καταρτίσει και επιθυμούμε να εφαρμοστεί στην επόμενη θητεία, δίνοντας στη Ναυπακτία την ώθηση που της αξίζει.

Η πρωτοβουλία μας αυτή αποτέλεσε συνέπεια της διαπίστωσης των βασικών ελλείψεων που έχει σήμερα ο Δήμος, σε επίπεδο οργάνωσης, σε επίπεδο σταθερής διοίκησης και κυρίως σε επίπεδο οράματος.

Από αυτό γίνεται εύκολα αντιληπτό πως δεν είναι δυνατόν στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής να επιλέξουμε ως καλύτερη λύση για τον τόπο μας τη δημοτική αρχή του κ. Τάκη Λουκόπουλου, που δυστυχώς δεν μπόρεσε επί πέντε χρόνια να δώσει λύσεις σε πολύ σημαντικά ζητήματα της περιοχής μας.

Που οδηγούμαστε λοιπόν; Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπακτίας, κ. Βασίλης Γκίζας, αποτελεί την άλλη επιλογή, την οποία και αποφασίσαμε να στηρίξουμε, ξεκαθαρίζοντας όμως και εδώ πως η συγκεκριμένη μας κατεύθυνση δεν είναι άκριτη.

Αναγνωρίζοντας καταρχήν την καθαρότητα του ίδιου, έτσι όπως κατά κοινή ομολογία έχει αποτυπωθεί στη Ναυπακτία από την προσωπική του παρουσία όλα αυτά τα χρόνια, στα πλαίσια των συναντήσεων και συζητήσεων που έγιναν αυτές τις ήμερες καταλήξαμε στην απόφαση στήριξης προς το πρόσωπό του.

Συμφωνώντας σε θέματα αρχών και στη φιλοσοφία της διοίκησης που πρέπει να διέπει το Δήμο Ναυπακτίας, βρήκαμε κοινή γραμμή στα σημαντικότερα ζητήματα που αφορούν τη Ναυπακτία, το σήμερα του τόπου μας και κυρίως την επόμενη μέρα του.

Βασικές από τις προτάσεις της παράταξής μας «Πρωταγωνιστής ο άνθρωπος» είναι κοινές με εκείνες της «Συνεργασίας Πολιτών», πράγμα που σημαίνει πως οι πολλοί μαζί έχουν περισσότερες πιθανότητες να τις εφαρμόσουν.

Στα πλαίσια αυτά και αφού γίνει ξεκάθαρο σε όλους και σε κάθε τόνο πως η στήριξή μας αυτή δεν αποτελεί προϊόν καμίας συναλλαγής θέσεων στην επόμενη ημέρα του Δήμου, δηλώνουμε συμπαραστάτες του κ. Βασίλη Γκίζα στην εκλογική αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής, για ένα καλύτερο αύριο για τη Ναυπακτία, για ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας και κυρίως για τη νέα γενιά, εκφραστής της οποίας κατά κοινή ομολογία είναι η παράταξή μας, αλλά και ο συγκεκριμένος υποψήφιος Δήμαρχος.

Η παράταξή μας «Πρωταγωνιστής ο άνθρωπος», εύχεται στον κ. Βασίλη Γκίζα καλή επιτυχία, και δηλώνει παρούσα και δυνατή στη νέα θητεία, συνδιοικώντας με όλες τις υγιείς δυνάμεις του τόπου, έχοντας έναν και μόνο στόχο, το καλύτερο μέλλον για τη Ναυπακτία μας.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

139.365 ευρώ στον Δήμο Ναυπακτίας από 7η, 8η και 9η δόσεις ΣΑΤΑ

Published

on

By

Υπογράφτηκε η απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού  Στέλιου  Πέτσα για την κατανομή από τον λογαριασμό του Υπουργείου Εσωτερικών που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων με τον τίτλο «Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι των Δήμων», συνολικό ποσού 35.185.002,00 €, το οποίο αποδίδεται ως 7η, 8η και 9η μηνιαία τακτική επιχορήγηση του έτους 2022 σε όλους τους Δήμους της Χώρας για υλοποίηση έργων και επενδυτικών δραστηριοτήτων αυτών, σύμφωνα με τον πίνακα.

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ναύπακτος: Ολοκληρώθηκε το «Lepanto Formula Kite Europeans 2022»

Published

on

By

Lepanto-Formula-Kite-Europeans-2022-Nafpaktos

Παρουσία της υφυπουργού Τουρισμού Σοφίας Ζαχαράκη, του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη, των αντιπεριφεριαρχών Φωκίωνα Ζαΐμη  και Χαράλαμπου Μπονάνου, του Δημάρχου Ναυπακτίας Βασίλη Γκίζα, του προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου Γιώργου Σιμάκη, των αντιδημάρχων Σωκράτη Παπαβασιλείου και Ντίνου Τσουκαλά, του προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σπύρου Τσέλιου, του υπεύθυνου επικοινωνίας της Γέφυρας ΑΕ Γιάννη Φρέρη, αθλητών που έλαβαν μέρος στους αγώνες και πλήθος κόσμου, πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης και οι απονομές μεταλλίων του «Lepanto Formula Kite Europeans 2022».

Για μια εβδομάδα στην Ναύπακτο χτυπούσε η καρδιά του παγκόσμιου Kite, καθώς στις συμμετοχές στους αγώνες περιλαμβάνονταν αθλητές από πολλές χώρες του κόσμου, ενόψει μάλιστα του παγκοσμίου πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί τις επόμενες εβδομάδες στην Ιταλία.

Πρώτος στην γενική κατάταξη για μια ακόμα χρονιά ήταν ο παγκόσμιος πρωταθλητής Max Maeder από την  Σιγκαπούρη.

Lepanto-Formula-Kite-Europeans-2022-Nafpaktos

Lepanto-Formula-Kite-Europeans-2022-Nafpaktos

Μετά τις απονομές ακολούθησε συναυλία από τους “Les SkartOi”

Το  Lepanto Formula Kite Europeans 2022 πραγματοποιήθηκε σε συνδιοργάνωση του Δήμου Ναυπακτίας, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλλάδας, της ΙΚΑ (International Kiteboarding Association) και του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Ρίου ΙΑΣΩΝ, διεξάγεται σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Ναυπάκτου και με την υποστήριξη του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπακτίας.

Η Διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΓΓΑ), του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), της Παγκόσμιας Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (World Sailing), της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (ΕΙΟ) και του Ελληνικού Συνδέσμου Αετοσανίδας (ΗΚΑ)

Lepanto-Formula-Kite-Europeans-2022-Nafpaktos Lepanto-Formula-Kite-Europeans-2022-Nafpaktos Lepanto-Formula-Kite-Europeans-2022-Nafpaktos Lepanto-Formula-Kite-Europeans-2022-Nafpaktos Lepanto-Formula-Kite-Europeans-2022-Nafpaktos

Lepanto-Formula-Kite-Europeans-2022-Nafpaktos

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Lepanto Formula Kite Europeans: Θέαμα και αδρεναλίνη! (φωτο)

Published

on

By

Lepanto-Formula-Kite-Europeans-Nafpaktos

Συνεχίζονται  στον κόλπο της Ναυπάκτου οι αγώνες  “Lepanto Formula Kite Europeans  2022” με τους αθλητές να προσφέρουν  ένα εντυπωσιακό  θέαμα. Οι αγώνες ολοκληρώνονται   την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, με τους αθλητές και τις αθλήτριες να ετοιμάζονται πλέον για το παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Ιταλία τις επόμενες εβδομάδες.

Lepanto-Formula-Kite-Europeans-Nafpaktos Lepanto-Formula-Kite-Europeans-Nafpaktos Lepanto-Formula-Kite-Europeans-Nafpaktos Lepanto-Formula-Kite-Europeans-Nafpaktos Lepanto-Formula-Kite-Europeans-Nafpaktos Lepanto-Formula-Kite-Europeans-Nafpaktos Lepanto-Formula-Kite-Europeans-Nafpaktos Lepanto-Formula-Kite-Europeans-Nafpaktos Lepanto-Formula-Kite-Europeans-Nafpaktos

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ