Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συγχαρητήριο μήνυμα Γκίζα στους νεοεκλεγέντες Ναυπάκτιους βουλευτές

Published

on

Σε μήνυμά του ο Δήμαρχος Ναυπακτίας Βασίλης Γκίζας συγχαίρει του Ναυπάκτιους την καταγωγή εκλεγέντες βουλευτές αναφέροντας:

«Τα θερμά μου συγχαρητήρια στους εκλεγέντες βουλευτές του νομού μας. Ιδιαιτέρως στον νεοεκλεγέντα ναυπάκτιο βουλευτή Θανάσης Παπαθανάσης και τους έλκοντες την καταγωγή από τη Ναυπακτία Μίλτος Ζαμπάρας και Γρηγόρης Θεοδωράκης.

Εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία στα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα και μία παραγωγική και δυναμική παρουσία στα έδρανα της Βουλής πάντα με γνώμονα το καλό της χώρας και του τόπου μας.»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αποτελέσματα Εθνικών εκλογών της 21ης Μάϊου 2023 (συνεχής ροή)

Published

on

By

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τ. Λουκόπουλος:  Το Ξενία δεν μπορεί να λειτουργήσει ως «σωσίβιο»

Published

on

By

Σε ανακοίνωσή του η δημοτική παράταξη “Ενωτική πρωτοβουλία” αναφέρει σχετικά με το θέμα του ΞΕΝΙΑ:

“Η απερχόμενη Δημοτική Αρχή μάλλον θεωρεί ότι το θέμα του «Ξενία» μπορεί να λειτουργήσει ως «σωσίβιο» που θα τη σώσει από τη συνολική της απραξία όλα αυτά τα χρόνια, σε όλα τα μεγάλα ζητήματα που αφορούν στον τόπο μας! Φυσικά και το συγκεκριμένο θέμα είναι σοβαρό, αποτελεί όμως την «κορυφή του παγόβουνου» σε ότι έχει να κάνει με τη στρατηγική τουριστικής αξιοποίησης της Ναυπακτίας και η προσπάθεια επικέντρωσης μόνο σε αυτό αποτελεί ένα επικοινωνιακό τρυκ στο οποίο δεν θα ανταποκριθούμε!

Ο κ. Δήμαρχος θυμήθηκε το θέμα πριν από 20 ημέρες, αρχικά παρέπεμψε την απόφαση στο Δημοτικό Συμβούλιο που θα προκύψει από τις εκλογές του Οκτωβρίου, για να αλλάξει ξαφνικά άποψη (προφανώς υπό το βάρος διαφόρων «πιέσεων») και να θέλει την άμεση λήψη απόφασης! Τα σοβαρά ζητήματα δεν αντιμετωπίζονται «στο πόδι» κ. Δήμαρχε, ούτε με βάση τις διαφόρων τύπων «πιέσεις» που μπορεί να ασκούν διάφοροι!  Και εν τοιαύτη περιπτώσει οι θέσεις και οι απόψεις του καθενός είναι γνωστές και έχουν αναλυθεί αρκετά. Ας βγουν λοιπόν από το Ξενία οι τσίγκοι που κρύβουν από τους συμπολίτες μας την πρόοδο που έχει επιτευχθεί  στις εργασίες αποκατάστασης του χώρου με βάση τον αρχικό σχεδιασμό, για να αντιληφθεί ο κόσμος τι πραγματικά συμβαίνει και γιατί εμμένουμε στις απόψεις μας (σίγουρα όχι λόγω «αγκυλώσεων» ή γιατί δεν θέλουμε επενδυτές στον τόπο μας όπως υποστηρίζετε) και φέρτε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο!

Εκεί θα ακουστούν όλες οι απόψεις και ο καθένας θα τοποθετηθεί και θα ψηφίσει, έχοντας πλήρη επίγνωση και του οικονομικού κόστους που συνεπάγεται για το Δήμο Ναυπακτίας η απένταξη του έργου από τα προγράμματα από τα οποία έχει ήδη χρηματοδοτηθεί και η ατομική ευθύνη του καθενός απέναντι στην απόφαση που θα πάρει. Και βέβαια προτείνουμε η συγκεκριμένη συνεδρίαση να καλυφθεί ζωντανά από τα τοπικά ΜΜΕ ώστε οι συνδημότες μας να ενημερωθούν πλήρως!

Και βέβαια, να είστε βέβαιος πως θα κληθείτε το επόμενο διάστημα να δώσετε σαφείς απαντήσεις τόσο για την ολιγωρία της Δημοτικής Αρχής να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που είχε για να προχωρήσει τα μεγάλα θέματα που ταλανίζουν τη Ναυπακτία, όσο και για την απόφαση της να αφήσει να βαλτώσουν έργα ώριμα και έτοιμα να υλοποιηθούν, που βρήκε από τη Δημοτική Αρχή  Λουκόπουλου. Γιατί οι συμπολίτες μας έχουν και μνήμη και κρίση!”

Παναγιώτης Λουκόπουλος – Ενωτική Πρωτοβουλία

Πλαστήρα 6, Ναύπακτος

takisloukop@gmail.com

6977835004

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το Σάββατο στην Ναύπακτο ο τερματισμός του Hellenic Mountain Race!

Published

on

By

Η Ναύπακτος υποδέχεται το HellenicMountainRace 2023!  Έναν από τους πιο ενδιαφέροντες αγώνες ποδηλασίας συνολικού μήκους διαδρομής 940 χιλιομέτρων στα βουνά της Ελλάδας, σε ένα μείγμα από χωματόδρομους, πέτρινα μονοπάτια και άσφαλτο!

109 ποδηλάτες συνολικά συμμετέχουν από την Αυστραλία, την Αυστρία, το Βέλγιο, τον Καναδά, την Κροατία, την Τσεχία, τη Δανία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ελλάδα, την Ιταλία, τη Λετονία, την Ολλανδία, τη Ρουμανία, τη Νότια Αφρική, τη Νότια Κορέα, την Ισπανία, τη Σουηδία, την Ελβετία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ.

Η εκκίνηση του Αγώνα δόθηκε στις 12 Μαΐου στην Καλαμπάκα με τον τερματισμό να λαμβάνει χώρα στην πόλη της Ναυπάκτου αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η τελετή λήξης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 20 Μαΐου και ώρα 20:00 στο Ενετικό Λιμάνι της πόλης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ