Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση του Υπ. Δικαιοσύνης Κ. Τσιάρα με Ν. Φαρμάκη και Μ. Σαλμά

Published

on

Τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα, υποδέχθηκαν στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης και η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Μαρία Σαλμά.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποίησε ο Υπουργός στην Αιτωλοακαρνανία και των επαφών που είχε με εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης Α’ και Β΄ Βαθμού, αλλά και με εκπροσώπους του δικαστικού σώματος και του νομικού κόσμου της περιοχής.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν ζητήματα αρμοδιότητας του κ. Τσιάρα και συνεργασίας προς την κατεύθυνση ενίσχυσης των υποδομών ενδιαφέροντος του Υπουργείου Δικαιοσύνης, αλλά και γενικότερα αναπτυξιακά ζητήματα της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας με τον κ. Φαρμάκη και την κ. Σαλμά να παρουσιάζουν στον Υπουργό το έργο που έχει παραχθεί καθώς και τις ισχυρές προοπτικές ανάπτυξης της περιοχής.

Μετά το τέλος της συνάντησης, η κ. Σαλμά σημείωσε πως η επίσκεψη του Υπουργού και η συνάντηση που είχαν, υπήρξε ιδιαίτερα παραγωγική, καθώς πέρα από τα ζητήματα αρμοδιότητας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, δόθηκε η δυνατότητα συζήτησης και για μια σειρά άλλων ζητημάτων που αφορούν την τοπική κοινωνία. Επεσήμανε δε, ότι ο διάλογος και η ανταλλαγή απόψεων είναι πάντοτε χρήσιμη, ενώ ευχήθηκε στον κ. Τσιάρα κάθε επιτυχία στη συνέχιση του έργου του, που είναι ιδιαιτέρως σημαντικό για την ελληνική κοινωνία.

 

 

 

 

 

 

 

ΕΛΛΑΔΑ

28 εκ. στους δήμους για λειτουργικές ανάγκες των σχολείων – Τι παίρνει ο Δήμος Ναυπακτίας

Published

on

By

Δημοτικά-σχολεία-Ναύπακτος

Ποσό ύψους 28 εκ. ευρώ κατανέμεται  σε όλους τους δήμους προς κάλυψη λειτουργικών αναγκών των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης χωρικής αρμοδιότητάς τους.

Ο Δήμος Ναυπακτίας λαμβάνει το ποσό των 73.550 ευρώ

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Η δικιά μας Ζωή Δενδραμή στο OPEN

Published

on

By

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» του OPEN, που παρουσιάζει η δημοσιογράφος Μάριον Μιχελιδάκη η Ζωή Δενδραμή μας εύχεται καλό μήνα και μιλά από το Λονδίνο για την απόφασή της να εργαστεί στην βρετανική πρωτεύουσα όπου και βρίσκεται τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΑΔΕ: Ενημέρωση φορολογούμενων για κακόβουλο λογισμικό

Published

on

By

Με ηλεκτρονικό μήνυμα η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων – ΑΑΔΕ ενημερώνει τους φορολογούμενους  για παραπλανητική αλληλογραφία που εμφανίζεται το τελευταίο διάστημα στο διαδίκτυο και κάνει χρήση των λογότυπων της Ψηφιακής Πύλης  gov.gr
Η ενημέρωση αναφέρει

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Αγαπητή Κυρία/Αγαπητέ Κύριε,

Παρακαλούμε λάβετε υπόψη ότι συνεχίζονται οι κακόβουλες ενέργειες παραπλανητικής ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, με παραποίηση λογοτύπων της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης gov.gr, που αναγράφουν ότι η Εφορία σας ενημερώνει πως δικαιούστε επιστροφή φόρου και σας προτρέπουν «να κάνετε κλικ για να υποβάλετε αίτηση επιστροφής».

Εφιστούμε εκ νέου την ιδιαίτερη προσοχή σας, καθώς πρόκειται για απόπειρα εξαπάτησης μέσω παραποίησης εικόνας και στοιχείων.

Για την προστασία σας:

1 ΜΗΝ επιλέξετε τυχόν προτεινόμενο σύνδεσμο (link)

2 ΜΗΝ ανοίξετε κανένα συνημμένο αρχείο του μηνύματος

3 Διαγράψετε ΑΜΕΣΩΣ το μήνυμα, καθώς είναι πλαστό και περιέχει κακόβουλο περιεχόμενο.

Χαρακτηριστικό της απόπειρας εξαπάτησης είναι η παραλλαγή των μηνυμάτων και, σε ορισμένες περιπτώσεις, εμφανή λάθη στη χρήση της ελληνικής γλώσσας.

Επίσης, στις περιπτώσεις εξαπάτησης μέσω mail, ενώ το μήνυμα φαίνεται να αποστέλλεται από κρατική υπηρεσία (πχ. από @aade.gr ή @gov.gr), ο πραγματικός αποστολέας είναι άγνωστη ηλεκτρονική διεύθυνση, συνήθως στην αλλοδαπή.

Συνιστούμε να είστε επιφυλακτικοί και να ελέγχετε με πολλή προσοχή παρόμοια παραπλανητικά μηνύματα ή sms που τυχόν λάβετε στο μέλλον.

Σας ευχαριστούμε για το χρόνο και τη συνεργασία σας.

Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ