Connect with us

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αποτελέσματα – Δήμος Ναυπακτίας (44%)

Published

on

Με ενσωμάτωση εκλογικών τμημάτων στο 44%  στον Δήμο Ναυπακτίας έχουμε τα ακόλουθα αποτελέσματα:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ομαλά διεξάγεται η ψηφοφορία στην Ναυπακτία

Published

on

By

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ξεκίνησε η ψηφοφορία στα  εκλογικά τμήματα του Δήμου Ναυπακτίας, με τις κάλπες να ανοίγουν στις 7 το πρωί.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες τόσο  του Δήμου όσο και της Περιφέρειας και του υπ. Εσωτερικών βρίσκονται σε ετοιμότητα και μεριμνούν, ώστε τα οποιαδήποτε προβλήματα ενδεχομένως προκύψουν να λυθούν.

Οι κάλπες θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα  ωστόσο σημειώνεται ότι, σε εξαιρετικές περιπτώσεις, μπορεί να παραταθεί η ψηφοφορία σε εκλογικό κέντρο, εάν κατά την ώρα λήξης της ψηφοφορίας αναμένει να ψηφίσει μεγάλος αριθμός εκλογέων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μέχρι τις 20:30 θα έχουμε ένα ασφαλές εκλογικό αποτέλεσμα

Published

on

By

Επίσης, ο κ. Μπακάκος υπογράμμισε ότι « 16.303 από τους 21.500 δικαστικούς αντιπροσώπους έχουν κάνει μέχρι στιγμής εγγραφή, έχουν δηλώσει τα tablet τους και έχει ξεκινήσει η διαδικασία, ότι παρέλαβαν εκλογικό σάκο.  Αν αύριο το πρωί δούμε ότι δεν ξεκίνησαν όλα τα τμήματα, άνθρωποί μας αλλά και άνθρωποι της Περιφέρειας θα πρέπει να φτάσουν στο εκλογικό τμήμα να δουν γιατί δεν έχει ανοίξει».

Αναφερόμενος στους Έλληνες του εξωτερικού, ο κ. Μπακάκος τόνισε ότι όλες οι ψήφοι θα ταξιδέψουν με σάκους και πως θα ανοίξουν στις 7:00 μ.μ. της Κυριακής.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ: “κ. Λουκόπουλε, γιατί αρνείστε τόσο πεισματικά το δημόσιο διάλογο;”

Published

on

By

Σε απάντηση της ανακοίνωσης του Τάκη Λουκόπουλου και της “Ενωτικής πρωτοβουλίας” για το Ξενία, η “Συνεργασία πολιτών”  και ο Βασίλης Γκίζας αναφέρει:

“κ. Λουκόπουλε, δεν καταλαβαίνουμε γιατί αρνείστε τόσο πεισματικά το δημόσιο διάλογο.

  • Όταν εμείς δηλώνουμε διαθέσιμοι για διάλογο σε όποιο χρόνο και μέσο επιθυμείτε;
  • Όταν σχεδόν το σύνολο των τοπικών μέσων ερίζουν για το ποιο θα φιλοξενήσει το διάλογο;
  • Όταν το σύνολο της κοινής γνώμης έχει στρέψει το βλέμμα της στο δημόσιο διάλογο, πώς νιώθετε που είστε εσείς ο μόνος που τον αρνείται;  Έχετε ξεχάσει ότι διατελέσατε επί 5 έτη δήμαρχος και σε λίγους μήνες διεκδικείτε ξανά το αξίωμα;  Δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι σκοπεύετε να δοξαστείτε κρυπτόμενος.

Η διαχωριστική μας γραμμή για το θέμα του «Ξενία» όσο και αν σας στενοχωρεί και σας φέρνει αντιμέτωπους με την κοινωνία είναι ξεκάθαρη.

  • ΕΜΕΙΣ λέμε «ναι» στις πολιτιστικές χρήσεις, αλλά εκτός του «Ξενία»
  • ΕΜΕΙΣ επιθυμούμε κατασκευή στο ακίνητο ξενοδοχειακής μονάδας 4* και άνω μέσω εκμίσθωσης σε ιδιώτη
  • ΕΜΕΙΣ είμαστε υπέρ των επενδύσεων και κατά του κρατισμού
  • ΕΜΕΙΣ είμαστε υπέρ της έναρξης των διαδικασιών από τώρα εάν υπάρχει συναίνεση, αλλιώς ας αποφασίσει το εκλογικό σώμα με την ψήφο του

Ενώ:

  • ΕΣΕΙΣ επιθυμείτε κρατικό ξενώνα, κρατικό αναψυκτήριο και δημόσια χρήση στο ακίνητο
  • ΕΣΕΙΣ υπερασπίζεστε εμμονικά τη θέση αυτή και μάλιστα ενοχλείστε όταν σας καλούμε σε δημόσια συζήτηση
  • ΕΣΕΙΣ δεν έχετε το θάρρος να υπερασπιστείτε την πολιτική σας θέση ανοιχτά υπέρ του πολυχώρου και προσπαθείτε για πολλοστή φορά να αποπροσανατολίσετε

Όλα αυτά και πολλά ακόμη, θα μπορούσαν να αναδειχθούν μέσα από μία ζωντανή δημόσια αντιπαράθεση απόψεων, που απ’ ό,τι φαίνεται δεν πρόκειται να γίνει ποτέ.  ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ