Connect with us

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τ. Λουκόπουλος: Συνεχίζουμε για να ολοκληρωθεί ένα έργο πρωτόγνωρο για την Ναυπακτία

Published

on

Σε ανακοίνωσή της σχετικά με τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας» του Τάκη Λουκόπουλου, η παράταξη του υποψηφίου δημάρχου Ναυπακτίας σημειώνει:

 

«Με μια συγκέντρωση που ξεπέρασε κάθε προσδοκία και έστειλε μήνυμα νίκης ξεκίνησε τον προεκλογικό του αγώνα ο Τάκης Λουκόπουλος, στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου, στο Στενοπάζαρο.

Με το δυναμικό τους παρών, οι συμπολίτες μας το δήλωσαν ξεκάθαρα. Δεν διακινδυνεύουμε την πορεία του τόπου μας. Συνεχίζουμε για να ολοκληρωθεί ένα έργο πρωτόγνωρο για την Ναυπακτία.

Στην συγκέντρωση των συμπολιτών μας μίλησε ο δήμαρχος, ο Τάκης όπως του απευθύνονταν όλοι και τόνισε:

«Πριν από πέντε χρόνια ξεκινήσαμε με όραμα  και ελπίδα για μια καλύτερη Ναυπακτία. Σήμερα  με υπερηφάνεια  είμαι μπροστά σας  για να μπορώ να σας πω  ότι μετά από σκληρή δουλειά το όραμα έγινε πράξη και η ελπίδα πραγματικότητα. Η ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ ΑΛΛΑΖΕΙ.

Είχαμε την αγάπη και την εκτίμησή σας τόσα χρόνια, που την μετατρέψαμε σε ευθύνη,  και την ευθύνη σε έργο, με όλους τους συνεργάτες μου, μέρα και νύχτα κάτω από αντίξοες συνθήκες μέσα σε περίοδο βαριάς οικονομικής κρίσης της πατρίδας μας.

Δεν θα αναφερθώ στο παρελθόν, αλλά αναγνωρίζω ότι και οι δήμαρχοι πριν από μένα δούλεψαν για τον τόπο.

Εμείς όμως το πήγαμε παραπέρα σε όλα τα επίπεδα,  σε όλους τους τομείς ξεκινώντας από την καθημερινότητα, προχωρήσαμε σε νέα έργα ,σε νέες δομές…

Παίρνω σήμερα την ευκαιρία να σας εξομολογηθώ ότι δεν θέλω να είμαι ο δήμαρχος της προσωπικής προβολής και των δημοσίων σχέσεων Ούτε θέλω να κάνω πως τα ξέρω όλα. Δεν μπορώ να είμαι ταυτόχρονα μηχανικός, γιατρός, δικηγόρος, γεωπόνος

Αντίθετα θα ήθελα να είμαι ο δήμαρχος της συλλογικής προσπάθειας, της ομαδικής δουλειάς.

Ο δήμαρχος της υποταγής του εγώ στο εμείς.

Αυτές είναι οι αρχές μου και αυτές προσπαθώ να ακολουθώ στην ζωή μου. Στην επαγγελματική σταδιοδρομία αλλά στην κοινωνική και πολιτική μου παρουσία.

Το εμείς είστε όλοι εσείς. Εσείς είστε η δύναμή μου.

Εσάς θέλω κοντά μου.

Χρειάζομαι την αγάπη σας για την πόλη μας, τις ιδέες, τα οράματά σας, την συμμετοχή σας.

Αντίθετα δεν χρειάζομαι κοντά μου ανθρώπους που ο μοναδικός τους σκοπός είναι η προσωπική τους προβολή και ανέλιξη….

Το μεγάλο έργο που κάναμε, το κάναμε όλοι μαζί, ο καθένας από το πόστο του και με τον ρόλο που είχε αναλάβει. Μα πάνω απ’ όλα χρησιμοποιώντας τα καύσιμα που εσείς μας δώσατε. Την δύναμη που εσείς μας δώσατε. Ότι καταφέραμε το οφείλουμε σε σας.

ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ.

Και εσείς, με την δύναμη που θα μας δώσετε στις εκλογές του Μαΐου, θα αποδείξετε ότι οι επιτυχίες έρχονται όταν προσπαθούμε όλοι μαζί.  Ο απλός άνθρωπος, οι ιδέες του, τα οράματά του για την πόλη μας είναι η ουσία της Ενωτικής Πρωτοβουλίας.

Αυτή η δύναμη άλλαξε και αλλάζει την Ναυπακτία.

Έτσι καταφέραμε να αναμετρηθούμε με προβλήματα που ταλαιπωρούσαν όλους μας, ταλαιπωρούσαν τον δήμο για δεκαετίες. Προβλήματα που φαίνονταν άλυτα.

Το ΞΕΝΙΑ περίμενε 20 χρόνια, το πρόβλημα των πηγών της Βαρναρράχης 15 χρόνια, το περιβόητο Οικιστικό 20 χρόνια, το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο 10 χρόνια, η αποχέτευση του Αντιρρίου 10 χρόνια, το οικόπεδο του 3ου Δημοτικού 20 χρόνια, το περιβόητα πανωπροίκι στο έργο της αποχέτευσης 10 χρόνια ταλαιπωρούσε τον δήμο και την ΔΕΥΑΝ για έρθουμε εμείς και να φέρουμε την πρώτη νίκη, το τουριστικό καταφύγιο το συζητούσαμε πάνω από 20 χρόνια μέχρι να βρεθεί χρηματοδότηση. Περισσότερα χρόνια πίσω συζητούσαμε και την περιβόητη υπόγεια σήραγγα που θα ανακουφίσει το κυκλοφοριακό πρόβλημα και θα αναδείξει την καστρούπολη. Ακόμη και σ’ αυτή την προοπτική βάλαμε το πρώτο λιθαράκι. Περάσαμε από την κουβέντα στην εφαρμογή. Εξ άλλου και η πιο μεγάλη πορεία ξεκινά με ένα πρώτο μικρό βήμα…»

Και έκλεισε την ομιλία του τονίζοντας:

«Ξέρετε όλοι πως οι εποχές που ζούμε είναι δύσκολες για την πατρίδα μας. Δύσκολες για πολλούς συμπολίτες μας. Ο δήμος έπρεπε να οργανώσει την μεταξύ μας αλληλεγγύη.

Αγαπητοί φίλοι είμαι πολύ χαρούμενος για την δουλειά που έγινε σε αυτόν τον τομέα.

Αλλά εμένα προσωπικά αυτό που περισσότερο με γεμίζει χαρά και ικανοποίηση είναι οι 70 ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

Οι περισσότερες από αυτές για νέους επιστήμονες.

Παιδιά μας που τα κρατήσαμε στην πόλη μας

Παιδιά μας που δεν πήραν τον δρόμο της ξενιτειάς.

Και αυτά όλα που σας ανέφερα, τα αναγνωρίζει η κοινωνία

Γι αυτό και το κάλεσμά μου βρήκε ανταπόκριση.

Πολλοί είναι αυτοί που προσφέρθηκαν να στελεχώσουν την παράταξή μας, …

Ξεκινάμε τον αγώνα μας

και η δική σας εντολή είναι αυτή που θα μας δώσει το δικαίωμα να συνεχίσουμε και να πετύχουμε τους  νέους στόχους μας.

Στόχος μας είναι στην επόμενη θητεία να ολοκληρώσουμε το έργο μας, να πάμε την Ναυπακτία ακόμη πιο ψηλά. Εκεί που μας αξίζει.

Εμπρός λοιπόν για τον αγώνα και τη νίκη

Σας ευχαριστώ.»

Και μετά τα παρατεταμένα χειροκροτήματα του κόσμου, ο Τάκης, ο δήμαρχος Ναυπακτίας επέστρεψε στο βήμα για να τονίσει με το γνωστό προσωπικό του τρόπο:

«Μόλις τέλειωσε το πρώτο ημίχρονο. Πήγαμε πολύ καλά. Στο δεύτερο ημίχρονο, θα ολοκληρώσουμε την νίκη, για την Ναυπακτία. Και για να πετύχουμε δεν σας θέλω απλούς θεατές. Σας θέλω δίπλα μου στο γήπεδο»

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Συνάντηση ΕΚΝΔ με τον Βουλευτή Δ. Κωνσταντόπουλο  & την Τοπική οργάνωση ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Ναυπάκτου

Published

on

By

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ-Κωνσταντοπουλος-ΕΚΝΔ-ΤΟ-Ναύπακτος
Την Παρασκευή 23/9/2022 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προεδρείου του ΕΚΝΔ με το Βουλευτή Αιτ/νίας του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ  Δημήτρη Κωνσταντόπουλο και αντιπροσωπείας της Τοπικής  Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ Ναυπάκτου
Στο επίκεντρο της συνάντησης τέθηκαν όλα τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι της περιοχής μας.
Η ανεργία, η ακρίβεια, η ανασφάλιστη εργασία, η αναβάθμιση του ΣΕΠΕ. κλπ τέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης.
Τόσο ο Βουλευτής όσο και η Τοπική Οργάνωση τόνισαν ότι θα σταθούν αρωγοί στις διεκδικήσεις του ΕΚΝΔ.
ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ-Κωνσταντοπουλος-ΕΚΝΔ-ΤΟ-Ναύπακτος

 

 

 

 

Continue Reading

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ναύπακτος: Ολοκληρώθηκαν οι 2οι Πανελλήνιοι αγώνες τοξοβολίας

Published

on

By

Πανελλήνιοι-αγώνες-Τοξοβολίας-Ναύπακτος-Παπαχαραλάμπειο-στάδιο

Ολοκληρώθηκαν με τις απονομές των μεταλλείων στους νικητές όλων των κατηγοριών οι 2οι Πανελλήνιοι αγώνες τοξοβολίας που πραγματοποιήθηκαν στην Ναύπακτο, Στο Εθνικό Παπαχαραλαμπειο στάδιο σήμερα Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022.

Για  δεύτερη συνεχή χρονιά , οι αγώνες πραγματοποιούνται στην Ναύπακτο  στην Ναύπακτο με τις φετινές συμμετοχές να ξεπερνούν τους  120 αθλητές από Συλλόγους από ολόκληρη την Ελλάδα έφτασαν στην Ναύπακτο για να συμμετάσχουν στους αγώνες.

Το “παρών” στους αγώνες έδωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας  Τάσος  Χρυσανθόπουλος.

Οι αγώνες υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο προβολής της Ναυπακτίας μέσα από εναλλακτικές μορφές τουρισμού όπως ο αθλητικός και παράλληλα είναι αφιερωμένοι στα 61 χρόνια μνήμης από τη δωρεά του Δημητρίου Παπαχαραλάμπους για να χτιστεί το Εθνικό Παπαχαραλάμπειο Στάδιο Ναυπάκτου.

Μια συνδιοργάνωση της περιβαλλοντικής οργάνωσης “Πράσινο +Μπλε”, του ΑΣ Τοξοβολίας Πέλοπας, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Ναυπακτίας, με  τον ΑΣΤ Προαστείου και με την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού & της Επιτροπής Παπαχαραλάμπειου Εθνικού Σταδίου Ναυπάκτου.

Πανελλήνιοι-αγώνες-Τοξοβολίας-Ναύπακτος-Παπαχαραλάμπειο-στάδιο Πανελλήνιοι-αγώνες-Τοξοβολίας-Ναύπακτος-Παπαχαραλάμπειο-στάδιο Πανελλήνιοι-αγώνες-Τοξοβολίας-Ναύπακτος-Παπαχαραλάμπειο-στάδιο Πανελλήνιοι-αγώνες-Τοξοβολίας-Ναύπακτος-Παπαχαραλάμπειο-στάδιο Πανελλήνιοι-αγώνες-Τοξοβολίας-Ναύπακτος-Παπαχαραλάμπειο-στάδιο Πανελλήνιοι-αγώνες-Τοξοβολίας-Ναύπακτος-Παπαχαραλάμπειο-στάδιο

Πανελλήνιοι-αγώνες-Τοξοβολίας-Ναύπακτος-Παπαχαραλάμπειο-στάδιο Πανελλήνιοι-αγώνες-Τοξοβολίας-Ναύπακτος-Παπαχαραλάμπειο-στάδιο

 

 

 

Continue Reading

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

2οι Πανελλήνιοι Αγώνες Τοξοβολίας: Ξεκινούν το Σάββατο 24/9 στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο Ναυπάκτου

Published

on

By

Για δεύτερη συνεχή χρονιά , διοργανώνονται στην Ναύπακτο το Σάββατο στις 24 Σεπτεμβρίου 2022  στο Εθνικό Παπαχαραλάμπειο Στάδιο Ναυπάκτου, Πανελλήνιοι αγώνες Τοξοβολίας όλων των κατηγοριών τόξων και όλων των ηλικιών. Η έναρξη των αγώνων θα γίνει στις 09:30 το πρωί, με περισσότερους από 120 αθλητές από ολόκληρη την Ελλάδα να έχουν φτάσει στην Ναύπακτο για να συμμετάσχουν.

Μια συνδιοργάνωση της περιβαλλοντικής οργάνωσης “Πράσινο +Μπλε”, του ΑΣ Τοξοβολίας Πέλοπας, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Ναυπακτίας, με  τον ΑΣΤ Προαστείου και με την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού & της επιτροπής Παπαχαραλάμπειου Εθνικού Σταδίου Ναυπάκτου.

Οι αγώνες υλοποιούνται στο πλαίσιο προβολής της Ναυπακτίας μέσα από εναλλακτικές μορφές τουρισμού όπως ο αθλητικός και παράλληλα είναι αφιερωμένοι στα 61 χρόνια μνήμης από τη δωρεά του Δημητρίου Παπαχαραλάμπους για να χτιστεί το Εθνικό Παπαχαραλάμπειο Στάδιο Ναυπάκτου.

Η είσοδος στους αγώνες είναι ελεύθερη για το κοινό.

Προτρέπουμε στους δημότες Ναυπακτίας και όχι μόνο, να παρευρεθούν (ιδιαίτερα σε γονείς με μικρά παιδιά} παρακολουθώντας  ενδιαφέροντες αγώνες Τοξοβολίας που θα υλοποιηθούν στη πόλη της Ναυπάκτου.

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ