Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υποψήφιος με τον Τάκη Λουκόπουλο ο Ταξιάρχης Σούζας

Published

on

Ο Δήμαρχος Ναυπακτίας Τάκης Λουκόπουλος συναντήθηκε και είχε μακρά συζήτηση με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ναυπακτίας και Δωρίδας (ΟΕΒΕΣΝΔ) Ταξιάρχη Σούζα.

Κατά τη διάρκειά της, αντάλλαξαν απόψεις για τα προβλήματα του Εμπορικού και Επαγγελματικού κόσμου της περιοχής και συζήτησαν πιθανές λύσεις που μπορούν να δοθούν με παρεμβάσεις του Δήμου Ναυπακτίας. Διαπιστώθηκε  ότι πρέπει να γίνει πιο στενή η συνεργασία του κόσμου του εμπορίου με τον Δήμο. Εξ’ άλλου η μεταξύ τους συνεργασία έχει φέρει μέχρι τώρα θετικά αποτελέσματα.

Πρόσφατα η συνεργασία Δήμου και Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, οδήγησε στην κατάθεση της πρότασης για Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου στη Ναύπακτο. Η πρόταση πέρασε την α’ φάση της αξιολόγησης και είναι σχεδόν βέβαιο ότι η τοπική κοινωνία θα κερδίσει μια χρηματοδότηση 1.800.000 €. Απ’ αυτά, τα 300.000€ περίπου θα κατευθυνθούν σε 150 εμπορικές επιχειρήσεις για αναβάθμιση της πρόσοψης των καταστημάτων τους. Το 1.500.000€ θα χρηματοδοτήσει παρεμβάσεις ανάπλασης αλλά και «έξυπνης πόλης» (κυρίως με τη λειτουργία προηγμένου συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης στο εμπορικό κέντρο).

Καταλήγοντας, ο Δήμαρχος πρότεινε στον πρόεδρο της ΟΕΒΕΣΝΔ να είναι υποψήφιος με την Ενωτική Πρωτοβουλία για να εκπροσωπήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον εμπορικό και επαγγελματικό κόσμο.

Η πρόταση έγινε αποδεκτή από τον κ. Σούζα που δήλωσε ότι τον τιμά τον ίδιο προσωπικά, αλλά και σηματοδοτεί μια όλο και καλύτερη συνεργασία Δήμου και Εμπόρων και Επαγγελματιών. Παράλληλα εξέφρασε την εκτίμησή του στο πρόσωπο του Δημάρχου, αλλά και στη δουλειά που έχει γίνει στη Ναυπακτία τα τελευταία χρόνια.

 

Ο  Ταξιάρχης Σούζας είναι γνωστός στους Ναυπάκτιους, λόγω της πολύχρονης επιτυχημένης επαγγελματικής, συνδικαλιστικής και κοινωνικής του δραστηριότητας.

Ειδικότερα  έχει ενεργή συμμετοχή σε διάφορους συνδικαλιστικούς φορείς, προσπαθώντας να προωθήσει και να δώσει λύση σε διάφορα θέματα που απασχολούν τον επαγγελματικό κόσμο της πόλης μας.

Αυτήν την περίοδο είναι εκλεγμένος αντιπρόσωπος στη ΓΣΒΕΕ, καθώς και στη διοίκηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρεοπωλών και Εμπόρων Κρέατος.

Ταυτόχρονα έχει εκλεγεί στο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας και στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος , ενώ είναι Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ναυπακτίας και Δωρίδας (ΟΕΒΕΣΝΔ), καθώς και του Σωματείου Κρεοπωλών Ναυπακτίας και Δωρίδας.

Δεν μπορούμε δε να παραλείψουμε την ενεργή συμμετοχή του σε διάφορες επιτροπές του Δήμου Ναυπακτίας.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χωρίς διόδια η Γέφυρα και οι μεγάλοι οδικοί άξονες την Κυριακή των εκλογών

Published

on

By

Ελεύθερη, χωρίς καταβολή διοδίων, θα είναι η διέλευση των πολιτών σε όλους τους μεγάλους αυτοκινητοδρόμους της Χώρας, προκειμένου να διευκολυνθούν οι μετακινήσεις τους στις επικείμενες Ευρωεκλογές και Αυτοδιοικητικές εκλογές.

Αυτό ανακοίνωσε το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών, υπογραμμίζοντας πως οι ελεύθερες διελεύσεις από όλους τους σταθμούς διοδίων της Χώρας θα ισχύσουν την Κυριακή 26 Μαΐου 00:00 ως τις 24:00, όπως επίσης και την Κυριακή 2 Ιουνίου 00:00 ως τις 24:00 μ.μ.

Η σχετική Ανακοίνωση του Υπουργείου εξειδικεύει πως χωρίς διόδια θα πραγματοποιηθούν οι διελεύσεις επιβατικών Ιδιωτικής Χρήσης και δικύκλων οχημάτων (κατηγορίες 1 και 2) στους εξής οδικούς άξονες:

  • Αυτοκινητόδρομος Ελευσίνα – Κόρινθος – Πάτρα – Παράκαμψη Πάτρας (Ολυμπία Οδός)
  • Γέφυρα Ρίου -Αντιρρίου
  • Αυτοκινητόδρομος Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και Λεύκτρο – Σπάρτη (Μορέας)

* Αυτοκινητόδρομος Ιόνια οδός και τμήμα ΠΑΘΕ Μεταμόρφωση – Σκάρφεια

  • Αυτοκινητόδρομος Κεντρικής Ελλάδος και τμήμα ΠΑΘΕ Σκάρφεια – Ράχες
  • Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ( Ράχες– Κλειδί)
  • Εγνατία Οδός
  • Αττική Οδός.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τάκης Λουκόπουλος- Με δυναμική για την δεύτερη Κυριακή

Published

on

By

Με την κεντρική προεκλογική του ομιλία στην πλατεία Λιμανιού, ολοκλήρωσε την προεκλογική του εκστρατεία ο δήμαρχος και υποψήφιος δήμαρχος Ναυπακτίας – επικεφαλής της Ενωτικής Πρωτοβουλίας, Τάκης Λουκόπουλος.

Φίλοι και υποψήφιοι της παράταξης γέμισαν την πλατεία, με τον Τάκη Λουκόπουλο να ζητά εκ νέου την εμπιστοσύνη του Ναυπακτιακού λαού για να συνεχίσει το έργο του, όπως ανέφερε.

 

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυκλοφορεί το 68ο φύλλο

Published

on

By

Με ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, παρουσιάσεις  και προ πάντων άποψη για τα όσα συμβαίνουν, κυκλοφορεί  το 68ο φύλλο της ηλεκτρονικής συνδρομητικής εφημερίδας  Nafsweek.gr, που κάθε Παρασκευή φθάνει στα e- mail των συνδρομητών μας.

Διαβάστε σε αυτό το φύλλο:

 

#   Νάτος ο Δήμαρχος! :

Συνηθίσαμε χρόνια τώρα, να ακούμε ότι οι εκλογές που έρχονται είναι κρίσιμες για την πόλη μας, για το μέλλον της.. και άλλες σχετικές κοινοτυπίες με τις οποίες διαχρονικά οι υποψήφιοι Δήμαρχοι προσπαθούν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των πολιτών.  Στην περίπτωση όμως των εκλογών της 26ης  Μαΐου του 2019…

Προς αποφυγή ταλαιπωρίας… :

Την Κυριακή 26 Μαΐου 2019 ψηφίζουμε για: Ευρωεκλογές – Περιφερειακές Εκλογές – Δημοτικές Εκλογές – Κοινοτικές Εκλογές. Η ψηφοφορία διαρκεί από τις 7:00 το πρωί έως τις 7.00 το απόγευμα. Με σκοπό την ενημέρωση των εκλογέων, συνοψίσαμε μερικές χρηστικές αλλά και ταυτόχρονα κρίσιμες πληροφορίες που θα βοηθήσουν στην  αποφυγή της όποιας ταλαιπωρίας…

#  Δήμος Ναυπακτίας- Ρύθμιση οφειλών σε έως και 100 δόσεις  :

Ο Δήμος Ναυπακτίας στο πλαίσιο του Ν. 4611/2019 ανακοινώνει την νέα ρύθμιση οφειλών σε έως και 100 δόσεις που είναι ιδιαίτερα ευεργετική για όσους πολίτες έχουν οφειλές προς το δήμο καθώς και στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ναυπάκτου βεβαιωμένες ή που θα βεβαιωθούν…

Στους δρόμους  πλέον της Ναυπάκτου τα Kοινόχρηστα ποδήλατα του Δήμου : 

Σε λειτουργία, μετά την αρχική δοκιμαστική περίοδο,  έθεσε ο Δήμος Ναυπακτίας το σύστημα αυτόματης μίσθωσης κοινόχρηστων ποδηλάτων, προσφέροντας τη δυνατότητα στους δημότες να κάνουν χρήση των δημοτικών ποδηλάτων που βρίσκονται εγκατεστημένα σε 6 σημεία της πόλης…

Διακύβευμα αμιγώς πολιτικό! :

Φτάσαμε μία ανάσα από τις εκλογές. Μόλις δύο ημέρες από την Κυριακή της 26ης Μαΐου. Οι εκλογείς θα ασκήσουν στα εκλογικά τμήματα το υπέρτατο δικαίωμα της δημοκρατίας, με τις κάλπες ανοίγουν μετά τις επτά το βράδυ της Κυριακής και… κάθε κατεργάρης στον πάγκο του, όπως λέει ο σοφός λαός μας…

Γίνε συνδρομητής στο Nafsweek:     (ΕΤΗΣΙΑ Συνδρομή 20 ευρώ)

1)    Επικοινωνώντας μαζί μας στο τηλ:  6978 500 005

2)    Μέσα από την ιστοσελίδα μας στο πεδίο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, όπου υπάρχουν οδηγίες.

3)   Στο e-mail:    info@nafsweek.gr

Continue Reading

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

musitsa-rouxa-axesouar-kosmimata

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ