Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Ραντεβού στην Άνω Χώρα με τους πρωταθλητές

Published

on

Στην Άνω Χώρα Ναυπακτίας, το Πανελλήνιο Marathon ορεινής ποδηλασίας elite & master

μαζί με τους καθιερωμένους open Road & Mountain αγώνες Ορεινής Ναυπακτίας.

Η καρδιά της ελληνικής και όχι μόνο ποδηλασίας χτυπά στις 25 και 26 Αυγούστου στην Άνω Χώρα.

Για όγδοη συνεχή χρονιά πραγματοποιούνται οι αγώνες mountain bike, στα μονοπάτια και στους δασικούς δρόμους, μέσα στα έλατα και τις καστανιές.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας ΕΟΠ, σε συνέχεια των επιτυχημένων διοργανώσεων Πανελληνίων Πρωταθλημάτων και Βαλκανικού το 2016 & 2017 στη Ναύπακτο,  επέλεξε για μια ακόμη φορά να αναθέσει στην Περιβαλλοντική Οργάνωση Πράσινο+Μπλε, τον Δήμο Ναυπακτίας και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, την υλοποίηση των δύο (2) Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων Marathon ορεινής ποδηλασίας για αθλητές elite & masters 2018.

Οι αγώνες πρωταθλήματος θα υλοποιηθούν στην Άνω Χώρα ορεινής Ναυπακτίας στις 26 Αυγούστου,   με τη συμμετοχή των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών στη χώρα μας.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής marathon Περικλής Ηλίας, οι πρωταθλητές Αντωνιάδης και Δάντος, η πρωταθλήτρια Ελλάδας Θεοχάρη και οι πρωταθλήτριες Φασόη και Στρουμπούλη είναι μερικά από τα ονόματα που αναμένετε να συμμετέχουν.

Σημαντικό να επισημάνουμε ότι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Marathon master θα υλοποιηθεί για πρώτη φορά στη χώρα μας και αναμένετε μεγάλη συμμετοχή πρωταθλητών και κορυφαίων αθλητών master.

Παράλληλα οι φανατικοί φίλοι της ποδηλασίας αναμένεται να δώσουν και φέτος, για 8η συνεχή χρονιά, εντυπωσιακό παρών, στους καθιερωμένους Αγώνες Open Road και Mountain Ορεινής Ναυπακτίας που θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 25 & 26 Αυγούστου, παίρνοντας όσοι συμμετάσχουν στους open αγώνες mtb στις 26/08 , παράλληλη εκκίνηση και τρέχοντας  στην ίδια διαδρομή με τους πρωταθλητές και κορυφαίους αθλητές  marathon elite & master.

Χορηγοί είναι: Arla protein milk, η Νέα Οδός, ο χαλβάς Όλυμπος, το νερό Κορπή, το βούτυρο Lurpak, τα super marketς Σκλαβενίτης, η Advance rent car Δυτικής Ελλάδας, η DEPEND sports, τα δημητριακά της Nestle clusters & fitness, η Ideal Χρήστος Παπαδόπουλος και η SHIMANO.

Συνεργαζόμενοι: Κέντρο Υγείας Άνω Χώρας, Δασαρχείο, Τροχαία & Πυροσβεστική Ναυπάκτου, η ομάδα διάσωσης Μεσολογγίου ΕΟΕΔ, η ομάδα mtbXepert στη σήμανση των χωμάτινων διαδρομών, καθώς και η τοπική κοινότητα Άνω Χώρας.

Το πρόγραμμα των αγώνων

  Το Σάββατο 25/08/2016, στις 18:00 θα διεξαχθεί ο αγώνας δρόμου 35 χλμ. και την Κυριακή 26/08, στις 10:00  τα δύο πανελλήνια πρωταθλήματα marathon elite & master 2018 ανδρών και γυναικών.

Παράλληλη  εκκίνηση θα δοθεί την ίδια ώρα και για τους δύο αγώνες open ορεινής ποδηλασίας απόστασης 26 χλμ. και 40 χλμ.

Μια ξεχωριστεί εμπειρία για τους λάτρεις της ορεινής μια και θα τρέξουν στην ίδια διαδρομή με τα μεγαλύτερα ονόματα του αθλήματος ορεινής ποδηλασίας.

«Είναι η συνέχεια της προσπάθειας του φορέα μας και του Δήμου Ναυπακτίας,  που ξεκίνησε εδώ και 8 χρόνια, με στόχο να καταστήσουμε την περιοχή τόπο εναλλακτικού αθλητικού ποδηλατικού τουρισμού…», δήλωσε ο υπεύθυνος του φορέα «Πράσινο+Μπλε» Τάσος Ξύδης

Ζήστε την απόλυτη εμπειρία σε μια υπέροχη διαδρομή μέσα στο δάσος, στα 1.200μ υψόμετρο, στην Ορεινή Ναυπακτία, τρέχοντας μαζί με τους πρωταθλητές Ελλάδος marathon mtb elite & masters.

 

????????????????????????????????????

ΕΛΛΑΔΑ

Διαδικτυακή συνέντευξη με τον υπεύθυνο συντονισμού δράσεων της οικολογικής οργάνωσης «Πράσινο+ Μπλε» Τάσο Ξύδη

Published

on

By

Με αφορμή την δράση «ΟΙΚΟθέατρο 2019», θεατρικές παραστάσεις των Δημοτικών Σχολείων της Ναυπάκτου που παρουσιάζονται κάθε Κυριακή στην Παπαχαραλάμπειο αίθουσα εκδηλώσεων, ο υπεύθυνος συντονισμού δράσεων της οικολογικής οργάνωσης «Πράσινο+ Μπλε», Τάσος Ξύδης         φιλοξενείται σε διαδικτυακή  συνέντευξη στην Web TV   του Nafsweek.  

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Διαδικτυακή συνέντευξη με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εθνικού Παπαχαραλάμπειου Σταδίου Ναυπάκτου Γιώργο Αλεξόπουλο

Published

on

By

Τέσσερα χρόνια στην θέση του προέδρου της Επιτροπής του Εθνικού Παπαχαραλάμπειου Σταδίου Ναυπάκτου, και με αφορμή την δημοπράτηση του έργου της τοποθέτησης ταρτάν στον χώρο, ο Γιώργος Αλεξόπουλος φιλοξενείται στο Nafsweek.

Μιλά στον Γιάννη Ξύδη σε διαδικτυακή   συνέντευξη στην Web TV του Nafsweek, για την αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών και τα άμεσα οφέλη από αυτήν για την πόλη της Ναυπάκτου.  

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Διαδικτυακή συνέντευξη με τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Νταουσάνη

Published

on

By

Μετά από δώδεκα χρόνια «αποχής» από τα κοινά, ο τέως  Δήμαρχος Ναυπάκτου Γιάννης Νταουσάνης, επανέρχεται και θέτει  υποψηφιότητα διεκδικώντας τον Δημαρχιακό θώκο.

Για την απόφασή του αυτή, για το σήμερα  αλλά και για τις συνεργασίες την επόμενη των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου,  μιλά στον Γιάννη Ξύδη σε διαδικτυακή   συνέντευξη στην Web TV του  Nafsweek

Continue Reading

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

musitsa-rouxa-axesouar-kosmimata

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ