Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση  ΛΑΪΚΉΣ ΣΥΣΠΕΊΡΩΣΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΊΑΣ  για την κατάθεση ψηφοδελτίου

Published

on

Η Λαϊκή συσπείρωση κάνει γνωστό στον Ναυπακτιακό λαό πως κατατέθηκε το αγωνιστικό ψηφοδέλτιο της ΛΑΪΚΉΣ ΣΥΣΠΕΊΡΩΣΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΊΑΣ παρόλες τις δυσκολίες του απαράδεκτου εκλογικού νόμου.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλες τις φίλες και τους φίλους τους συναγωνιστές και συναγωνίστριες και όλους όσους τσακίζοντας την τρομοκρατία και τις αυταπάτες θα πάρουν μέρος για πρώτη φορά στις δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη.
Παίρνοντας μέρος στο αγωνιστικό ψηφοδέλτιο της ΛΑΪΚΉΣ ΣΥΣΠΕΊΡΩΣΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΊΑΣ πλάι στις δυνάμεις που δεν συμβιβάζονται και δεν συναινούν στον κατακερματισμό της ζωής και των δικαιωμάτων της εργατικής τάξης και των παιδιών της, στη χειροτέρευση της ζωής των δημοτών της πόλης και της υπαίθρου.
Ενάντια στα υπερκομματικά τους ψηφοδέλτια που χωράνε από καθημερινούς αγωνιστές της ζωής, τους εκμεταλλευτές τους, έως τους οπαδούς της εγκληματικής οργάνωσης της ναζιστικής φασιστικής Χρυσής Αυγής.
Ενάντια στην ανάπτυξη τους που τσακίζει τα όνειρά του λαού και της νεολαίας χωρίς να δημιουργεί καμία προϋπόθεση για σταθερές θέσεις εργασίας,για δημιουργία οικογένειας και παραμονή στον τόπο μας, αναγκάζοντας τους σε αναζήτηση εργασίας στα αστικά κέντρα ή ακόμη και στη μετανάστευση.
Η ΛΑΪΚΉ ΣΥΣΠΕΊΡΩΣΗ θα βρεθεί μπροστά στους μικρούς και μεγάλους αγώνες για να μη γίνουν τα οράματα των λίγων εφιάλτες των πολλών.
Είναι καιρός ο ναυπακτιακός λαός να αποφασίσει τι είδους ανάπτυξη θέλει και ποιες υποδομές έχει ανάγκη ο τόπος.
               ΔΙΕΚΔΙΚΏΝΤΑΣ.
 ✓Χώρους αθλητισμού και πολιτισμού.
✓Άμεσο αντισεισμικό έλεγχο σχολικών δομών,δημοσίων κτιρίων και υποδομών.
✓Αντισεισμική και αντιπλημμυρική θωράκιση.
✓Επαρκείς κτηριακές εγκαταστάσεις για να μην υπάρξει κανένα παιδί για άλλη μια χρονιά στα λυόμενα και σε ενοικιαζόμενα καταστήματα.
✓Κανένα παιδί έξω από τους παιδικούς σταθμούς.
✓Άμεση στελέχωση και αναβάθμιση των δομών υγείας.
✓Πάλη για απεμπλοκή της χώρας από τον πόλεμο της Ουκρανίας και δημιουργία της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε αφετηρία πόνου και δυστυχίας των λαών αλλά και στόχο αντιποίνων.
ΣΤΙΣ 8 ΟΚΤΏΒΡΗ ΔΊΝΟΥΜΕ ΜΉΝΥΜΑ ΑΝΤΊΣΤΑΣΗΣ
ΨΗΦΊΖΟΥΜΕ ΛΑΪΚΉ ΣΥΣΠΕΊΡΩΣΗ ΣΕ ΔΉΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΕΣ
 ΠΑΡΙΣΗ ΣΩΤΗΡΗ  ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΆΡΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
 ΜΠΙΜΠΑ ΝΙΚΟΛΑΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΕΛΛΑΔΑ

Περιφερειακό Πρωτοδικείο στην Ναύπακτο – Η δήλωση του δημάρχου Ναυπακτίας Β. Γκίζα

Published

on

By

Μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης για το νέο Δικαστικό Χάρτη της χώρας, δημιουργείται στην Ναύπακτο Περιφερειακό Πρωτοδικείο.

Ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Βασίλης Γκίζας δήλωσε σχετικά:

«Με τη σημαντική αυτή εξέλιξη, το 80% των υποθέσεων, που αφορούν στους δημότες, θα εκδικάζεται στο εξής στην Ναύπακτο, ενώ σήμερα εκδικαζόταν μόλις το 20% από αυτές. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η αναβάθμιση αυτή της Ναυπάκτου δεν αποτελεί χατίρι, αλλά φυσική συνέχεια της σταθερά ανοδικής αναπτυξιακής πορείας που καταγράφεται τα τελευταία χρόνια στον Δήμο Ναυπακτίας και βασίζεται σε στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το Υπουργείο Δικαιοσύνης»

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΜΕ:  Εργατική Πρωτομαγιά  «Μόνη ελπίδα η πάλη των λαών»

Published

on

By

Με συγκέντρωση στην πλατεία Κεφαλόβρυσου τίμησε το ΠΑΜΕ την επέτειο της Πρωτομαγιάς.

Στους συγκεντρωμένους απεύθυνε χαιρετισμό ο Νίκος Μπίμπας, μέλος του Συνδικάτου οικοδόμων και του Εργατικού κέντρου με σύνθημα  «Απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική της Ε.Ε., των κυβερνήσεων και των επιχειρηματικών ομίλων, μόνη ελπίδα είναι η πάλη των λαών».

Ακολούθησε  απότιση τιμής στο μνημείο εθνικής αντίστασης.

 

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Ημέρα Υιοθεσίας στον Κήπο Ξενία

Published

on

By

Στις 11 Μαΐου μπορείς και εσύ να υιοθετήσεις ένα ζώο συντροφιάς!

Ο Δήμος Ναυπακτίας σε συνεργασία με το Σωματείο «Φιλοζωϊκή Δράση Ναυπάκτου» διοργανώνουν Ημέρα Υιοθεσίας Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς, το Σάββατο 11 Μαΐου, από τις 11:00 έως τις 14:00′, στον Κήπο Ξενία.

Η συγκεκριμένη ημέρα θα είναι μια ημέρα γιορτής και όσοι επιθυμούν να υιοθετήσουν ένα ζώο συντροφιάς θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα αδεσποτάκια του Δήμου Ναυπακτίας που αναζητούν τη δική τους οικογένεια!

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 2634 3 60417.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ